Vienam rusų žurnale skaičiau, kad kai jau visai visai nebegali, kaip nori rūkyti, reikia daryti taip:
Nusipirkti pačių pigiausių cigarečių be filtro
užsidėti storas žiemines pirštines
rūkyti tas bjauriąsias cigaretes vonioje užsigesinus šviesą su pirštinėmis.
Atseit taip prarandi du malonumus: stebėti rūkymo procesą ir jausti cigaretę. O ir ta Prima įsivaizduoju nekas...
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2005 11 15, 12:46)
Nu geras, mergaitės! Gi sugalvojau šiandien, kad reikia mesti rūkyti, atsiverčiu šią temą, ogi akcija kaip tik nuo šiandien!
Tai turbūt jungiuosi...
Bėda tik, kad esu baisi bevalė ir užkietėjusi rūkalė...
Sėkmės mums!
Tai turbūt jungiuosi...
Bėda tik, kad esu baisi bevalė ir užkietėjusi rūkalė...
Sėkmės mums!
tik jokiu būdu negalvok, kad esi bevalė (žr. mano parašą ) taip ruoši dirvą nesekmei, tikėk savimi
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2005 11 15, 13:22)
Ačiū Nicorrette:) O tave ar šiandien labai vilioja tos šlykščiosios cigaretės? Mane kažkaip labiau bendradarbiai. Ir žinoma kiekvienas praeidamas pakomentuoja: "tai sakai, metei, nu nu, žiūrėsim, kiek ištrauksi.." Gal sakau į kokią jogą užsirašyti ar ką?
vilioja tai čia ne tas žodis, jos skraido aplink, iššoka iš už kampo, šokinėja per klaviatūrą nu bet pergyvenau pusryčius, prieš pusvalandį grįžau iš pietų (man sunkiausia po valgio ) ir kol kas laikausi, o tai jau pergalė
šiaip sunku labai, kad bendradarbiai nepadeda tai faktas, aš tai jiems nesakiau, kad VĖL METU o kadangi pas mus kažkaip veik visi nerūkantys, tai kol kas nepastebėjo, kad aš nebegioju rūkyt.
na aš šį kart tikrai nusiteikusi rimtai, pasiruošiau psichologiškai, tai manau pavyks, tikiu, kad pavyks, tikiu, kad visoms pavyks, ar ne, mergicos?
skristi, rasulka, Linuute?
Man kažkaip net lengviau, nei tikėjausi, bet jaučiu, kad rytoj viskas prasidės.. Juolab ryt Didelis Didelis Darbo Balius... Nu žiūrėsim, kaip čia man pavyks būti "tokia, kokia tikiu, kad esu"
O rimtai, kaip kitoms sekasi? Turiu blogą nuojautą, kad mes čia dviese su nicorette frontą laikome, o jūs pasislėpusios
O rimtai, kaip kitoms sekasi? Turiu blogą nuojautą, kad mes čia dviese su nicorette frontą laikome, o jūs pasislėpusios
Labutis!
Man tai vajetus ,vajetus kaip sunku .Vis iekau kazkokio tai uzsiemimo,kad tik negalvociau apie cigaretes.Panos laikyyyykites
Man tai vajetus ,vajetus kaip sunku .Vis iekau kazkokio tai uzsiemimo,kad tik negalvociau apie cigaretes.Panos laikyyyykites
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2005 11 15, 17:04)
Man kažkaip net lengviau, nei tikėjausi, bet jaučiu, kad rytoj viskas prasidės.. Juolab ryt Didelis Didelis Darbo Balius... Nu žiūrėsim, kaip čia man pavyks būti "tokia, kokia tikiu, kad esu"
vat vat, aš irgi turiu negerų įtarimų
o dėl DDD Baliaus prisiminiau tą reklamą/agitaciją prieš rūkimą kur visi vietoj cigarečių pučia tas gimtadienio dudeles išsivyniojančias kuom bloga ideja Baliui?
darbas baigėsi, bet šiaip bijau biski namo eit, jaučiu pagunda mane ten pasigaus sakiau mamai, kad kraustytusi į balkoną, bet kaži ar ji mane suprato, nu rytoj sąžiningai atsiskaitysiu...
Man atrodo,kad mums visoms reiktu pasisverti dabar ,o uz savaiteles vel,tada matysim,kiek tas musu nerukymas mums kainuos kg .As irgi,va dabar sedziu ir tortuka ragauju ,nes kai uzejau i parduotuve,jis man taip skaniai atrode,todel ir nusipirkau.Dar beto toki nemaza .Seniau i tortus,net demesio neatkreipdavau be kokios tai progos,o dabar akys tiesio ir krypsta i saldumynu puse
Oi prisipirkau saldainiukų, čiulpinukų, gumų visokių becukrių, skanių arbatų, dar visokio velnio, bet bliūdais doroju mišrainę it niekur nieko.. Kažin kas geriau: sėkmingai mesti rūkyti ir priaugti 5 - 10 kg. ar toliau sau pešti ir nepriaugti?
Mergos, gelbėkit, patarkit, aš gi negaliu priaugti, atvirkščiai, numesti penkis planavau! Mano vestuvės šią vasarą! Su nerimu laukiu rytojaus, gal irgi pradėsiu torčiukus kapot kaip Linuute, būtų labai juokinga:) nes šiaip tai aš saldumynų iš vis geriau jau silkė
Mergos, gelbėkit, patarkit, aš gi negaliu priaugti, atvirkščiai, numesti penkis planavau! Mano vestuvės šią vasarą! Su nerimu laukiu rytojaus, gal irgi pradėsiu torčiukus kapot kaip Linuute, būtų labai juokinga:) nes šiaip tai aš saldumynų iš vis geriau jau silkė
Merginos,o jūs pleistrus bandėt? Mano vyras taip metė. Sakė labai padėjo. Visuomet tokia persirūkusio būsena,kad net pažiūrėt į cigaretes nenori. Nu ir aišku,valia. Prieš savaitę vėl buvo patraukęs porą cigarečių O buvo nerūkes tris metus. Sako : negaliu,toks stresas. Aš klausiu,ar padėjo tau cigaretė nuo streso? Ar išsprendė problemas? Sako : nelabai. Tai dabar sėdi su nikoreto pleistrais VĖL Noriu tikėti,kad jis nebepradės.
Man pačiai irgi labai sunku laikytis,tačiau kažkodėl,praėjus tiek laiko, tie dūmai taip ima smirdėti Laikykitės merginos. Laikysiu visus kumščius
Man pačiai irgi labai sunku laikytis,tačiau kažkodėl,praėjus tiek laiko, tie dūmai taip ima smirdėti Laikykitės merginos. Laikysiu visus kumščius