Jo, merginos, metam antru etapu nuo lapkricio 15osios, o ankstesniame etape metusios palaikykit, patarkit, as jau dabar mazinu dozes, ir net nuo to man galva svaigsta, o kaip iskart mest??, tai tikriausiai sirdis sustotu...
QUOTE(nicorrette @ 2005 11 08, 13:42)
o tas žoles reikia sumaišyti ar atskirai gerti? kažkaip keista, jei bloga tai gal vistik kasnors negerai? gal reikėtų pasitarti su "gydytoju ar vaistininku" dėl poveikio,
gal jos atskirai naudingos, o kartu gali sukelti kokį tai neigiamą šalutinį poveikį?
metam vis tik dėl sveikatos...
gal jos atskirai naudingos, o kartu gali sukelti kokį tai neigiamą šalutinį poveikį?
metam vis tik dėl sveikatos...
žolę atskirai geriu, šiaip, manau, kad bloga dėl nikotino bado... o parūkius, kad apsinuodiju nikotinu Tai va, nuo 15d. rišam rimtai, o kol kas kūrenam kovinę dvasią !!!
dėl univero tai fainiai
rasulka, sveika prisijungus, koks tavo stažas?
QUOTE(rasulka @ 2005 11 08, 14:49)
Jo, merginos, metam antru etapu nuo lapkricio 15osios, o ankstesniame etape metusios palaikykit, patarkit, as jau dabar mazinu dozes, ir net nuo to man galva svaigsta, o kaip iskart mest??, tai tikriausiai sirdis sustotu...
junkitės rukorkos, metam šitą brudą, metam
beja, šiandien iš parduotuvės parsinešiau rausvą kiaulę taupyklę, tokią nedidelę, kad i rankinuką tilptų na, juokiasi iš manęs bendradarbiai, bet kai paskaičiau apie Adriannos mašiniuką tai jau galvoju kaip savo naują treniruoklį-begimo takelį į interjerą įkomponuoti
šiaip man sunkiausias momentas metimo procese tai po valgio, ypač pusryčių,
kai skainiai pavalgai, pasidarai puodelį kavos ir kaip ir imtum cigaretę, bet... vat šito momento nu niekaip nepralaužiu...
O as galedavau namieistvert su pora cigareciu per visa diena,bet didziausias isbandymas budavo darbe(diskotekoje).Ateini i darba,puodelis kavos ir cigariukas...
O kada nusprendziau neberukyt:ateinu i darba,pasidedu kavos puodeli, ant staliuko guli koleges cigaretes-na jau taip,taip sunku buvo
Bet daviau sau zodi,kad istempsiu savaite,kad ir kas bus!Ir tempiau!
O lygiai astunta diena uzejo drauge pas mane ir ruko...
As pasiprasiau irgi cigariuko...
Pasiemiau ir mastau...
-Norisi?Aha! Bet jei dabar parukysiu,tai kam kankinausi ta visa savaite..?
Be to-vel bus bloga,po tiek laiko ir svaigs galva!
Paturejau as ta cigarete,pasidziaugiau ir padejau atgal.
Bet,teisybe pasakius,rukyti norejau kokius 7 men.,net kine sunku buvo ziureti i ekrane rukancius
SEKMES JUMS METANT IR KANTRYBES!!!!
O kada nusprendziau neberukyt:ateinu i darba,pasidedu kavos puodeli, ant staliuko guli koleges cigaretes-na jau taip,taip sunku buvo
Bet daviau sau zodi,kad istempsiu savaite,kad ir kas bus!Ir tempiau!
O lygiai astunta diena uzejo drauge pas mane ir ruko...
As pasiprasiau irgi cigariuko...
Pasiemiau ir mastau...
-Norisi?Aha! Bet jei dabar parukysiu,tai kam kankinausi ta visa savaite..?
Be to-vel bus bloga,po tiek laiko ir svaigs galva!
Paturejau as ta cigarete,pasidziaugiau ir padejau atgal.
Bet,teisybe pasakius,rukyti norejau kokius 7 men.,net kine sunku buvo ziureti i ekrane rukancius
SEKMES JUMS METANT IR KANTRYBES!!!!
Labutis visoms!
As tai istikruju,tai gal ir sugebeciau mesti rukyti,bet kai tik susinervinu,iskart ieskau cigaretes.
Zinokit mamytes,bandziau ir nicorette pleistrus naudoti.Nieko jie man nepadejo.Kai kurie aplinkiniai pasakojo,kad juos uzsiklijavus, juos pykina,svaigsta galva,o man nieko.Jie yra skirstomi pagal stipruma.vaistineje manes paklause kiek mazdaug surukau per diena,pagal tai ir dave atitnkama.
Geriausias tai bajeris buvo toks!
Kai vaistininke paklause:kiek as surukau per diena?
as jai sakau:daug;
tai ji man:kiek tas daug;
sakau:puse pakelio; ji tada nusijuoke
o ji man tada sako:vaikeli,daug,tai yra sesi pakeliai per diena.
Isivaizduojat,kokia nesamone.Nejaugi yra tokiu zmoniu,kurie tiek suruko.Istikruju,tada palengvejo truputi ant sirdies.Palyginus su sesiais pakeliais,maniskis puse atrodo netaip jau baisiai .Cia as save guodziu
As tai istikruju,tai gal ir sugebeciau mesti rukyti,bet kai tik susinervinu,iskart ieskau cigaretes.
Zinokit mamytes,bandziau ir nicorette pleistrus naudoti.Nieko jie man nepadejo.Kai kurie aplinkiniai pasakojo,kad juos uzsiklijavus, juos pykina,svaigsta galva,o man nieko.Jie yra skirstomi pagal stipruma.vaistineje manes paklause kiek mazdaug surukau per diena,pagal tai ir dave atitnkama.
Geriausias tai bajeris buvo toks!
Kai vaistininke paklause:kiek as surukau per diena?
as jai sakau:daug;
tai ji man:kiek tas daug;
sakau:puse pakelio; ji tada nusijuoke
o ji man tada sako:vaikeli,daug,tai yra sesi pakeliai per diena.
Isivaizduojat,kokia nesamone.Nejaugi yra tokiu zmoniu,kurie tiek suruko.Istikruju,tada palengvejo truputi ant sirdies.Palyginus su sesiais pakeliais,maniskis puse atrodo netaip jau baisiai .Cia as save guodziu
[quote=nicorrette,2005 11 08, 19:14]
Labux nicorrette!
Na ir kaip gi tau sekasi? .Ar darai kokia tai pazanga? .Sakiau jeigu tau pasiseks bandysiu ir as .
Labux nicorrette!
Na ir kaip gi tau sekasi? .Ar darai kokia tai pazanga? .Sakiau jeigu tau pasiseks bandysiu ir as .
Istikruju,tai siandien visa diena nerukiau.Keleta dienu neturejau laiko prisesti prie kompiuterio,tai neskaiciau zinuciu.Dabar kai perskaiciau,tai visos mintys tik ir sukasi apie parukyma .Jauciu,kad tuoj eisiu......
[quote=Linuute,2005 11 08, 23:44]
Labux nicorrette!
[/quote]
hmm.. gudruolė
junkis dabar, nes pagalvok, kad geresnės progos mesti gal ir nebus,
aplink mane taip visi jau metė, o aš vis galvoju: nu jeigu JI / JIS mes, tai jau aš tada tikrai irgi mesiu, ir ką... pešu ir pešu...
galvoju, kad jau apsiskelbiau ir turėsiu atsiskaitynėti kasdien, tai jausiu atsakomybę už savo žodžius...
taigi TVIRTAI PAREIŠKIU - NUO LAPKRIČIO 15 D. NUSURŪKYSIU NEI VIENOS
jei taip nebus, būsiu tikrų tikriausia Nevykelė!
taip kad Linuute nieko nelauk ir junkis, su palaikymo komanda lengviau nei vienai
Labux nicorrette!
[/quote]
hmm.. gudruolė
junkis dabar, nes pagalvok, kad geresnės progos mesti gal ir nebus,
aplink mane taip visi jau metė, o aš vis galvoju: nu jeigu JI / JIS mes, tai jau aš tada tikrai irgi mesiu, ir ką... pešu ir pešu...
galvoju, kad jau apsiskelbiau ir turėsiu atsiskaitynėti kasdien, tai jausiu atsakomybę už savo žodžius...
taigi TVIRTAI PAREIŠKIU - NUO LAPKRIČIO 15 D. NUSURŪKYSIU NEI VIENOS
jei taip nebus, būsiu tikrų tikriausia Nevykelė!
taip kad Linuute nieko nelauk ir junkis, su palaikymo komanda lengviau nei vienai
QUOTE(skristi @ 2005 11 08, 18:49)
bendras 13 , bet pirmi 7 buvo tokie pasirukymai, bet paskutiniai 5 nei dienos bee cigaretes....
[quote=nicorrette,2005 11 09, 12:27]
Labux,nicorrette
Gerai,tai sutariam,nuo lapkricio 15 metam rukyti.net paciai baisu kokia as isbandyma sau duodu
Labux,nicorrette
Gerai,tai sutariam,nuo lapkricio 15 metam rukyti.net paciai baisu kokia as isbandyma sau duodu
Oi laikykitės mergaitės Mečiau rūkyti prieš tris metus. Dar ir dabar norisi sutraukti cigariuką. Laikykitės
[quote=DiDiDu,2005 11 09, 21:55]
]
Aciuuu
]
Aciuuu