Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

Sveikintinas dalykas, kad metat rūkyti good.gif
Pati nerūkau ir niekada nerūkiau, nemalonu ph34r.gif
Bet patarkit, kaip vyrą priverst mest rūkyt? Jokie argumentai nepadeda sad.gif O tas rūkalų kvapas, sklindantis nuo jo, tai pats šlykščiausias.
Atsakyti
Labas rytas,

Ir kaip sekasi pazangiosioms nerukalems ir besistengiancioms jomis tapti? biggrin.gif rolleyes.gif

As vis laikaus, pagaunu save kad noriu uzsirukyt darbe, kai aplink daug stresiniu situaciju. Kai esu savaitgali su seima, tai pamirstu kad is viso kada nors esu rukius thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(amparo @ 2005 10 15, 16:42)
Sveikintinas dalykas, kad metat rūkyti  good.gif
Pati nerūkau ir niekada nerūkiau, nemalonu ph34r.gif
Bet patarkit, kaip vyrą priverst mest rūkyt? Jokie argumentai nepadeda sad.gif O tas rūkalų kvapas, sklindantis nuo jo, tai pats šlykščiausias.

Klausimas vertas milijono... blink.gif Nerukancius gali suprasti, kai pats neparukai. blush2.gif Keliose vietose forume buvo diskutuota apie sita problema ir vyrus taip pat. Dabar nepamenu, kur. Va cia kaip mesti. Man tai motivacija tik is saves padeda. Ir kad ir kas kiek zyze, bandau mesti tik del to, kad pati to panorau. O antras puses visada turejau nerukancias, bet dzin budavo. ax.gif
Tik jau tris kartus gyvenime maciau atvejus, kaip zmones ruke ir desimtimis metu meta labai greitai-kai nueina pas gydytoja ir suzino kad su sveikata arba jau ajajai arba bus labai ajajai. Oi kaip lengvai meta. schmoll.gif Zinoma, juokas pro asaras.
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2005 10 17, 08:11)
Labas rytas,

Ir kaip sekasi pazangiosioms nerukalems ir besistengiancioms jomis tapti? biggrin.gif  rolleyes.gif

As vis laikaus, pagaunu save kad noriu uzsirukyt darbe, kai aplink daug stresiniu situaciju. Kai esu savaitgali su seima, tai pamirstu kad is viso kada nors esu rukius  thumbup.gif

Kadangi isgerus net visai mazai etanolio suminksteja smegenis, o ypac ta dalis, kur kontroliuoja rukyma, patapau Valanciaus blaivybes draugijos nare, tai kol kas laikausi. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 10 17, 09:25)
Kadangi isgerus net visai mazai etanolio suminksteja smegenis, o ypac ta dalis, kur kontroliuoja rukyma, patapau Valanciaus blaivybes draugijos nare, tai kol kas laikausi.  tongue.gif

Man ir gi kai nevartoju etanolio tai ir lengviau su velniukais kovoti box.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis!
Ot pavydziu nerukancioms,bei sugebejusioms mesti.Man 27m,pradejau rukyti nuo 22m,po to,kai suzinojau,kad laukiuosi iskart meciau parukymus i sali.Pagimdzius pamaitinau vaikeli,keleta menesiu ir sudalyvavau gerose vestuvese.Itampa tose vestuvese buvo gan didele,manau todel,kad buvome pirsliais.Nuo tada ir vel pradejau rukyti.I diena surukau puse pakelio cigareciu.Zinau,kad darau negerai rukydama,bet nu negaliu nerukyti ir viskas.Labai,labai noriu mesti.Bet neturiu valios.Gal kas patarimu turi kokiu,man padesianciu atsikratyti sio bjauraus iprocio. verysad.gif
Atsakyti
mano statistika: rūkimo stažas - 15 metų, 30 c per dieną, 150 litų per mėnesį, ir panašu kad jau chroniškas bronchitas cry.gif

noriu mesti, labai labai noriu mesti rūkyti verysad.gif

pažiūrėjau merginoms komandoje visai neblogai sekėsi, gal atsirastų norinčių prisijungti antram raundui friends.gif

Linuute, kooperuojames nuo, pvz, LAPKRIČIO 15 D.

kaip užkietėjusi rūkalė jau matau ir pasekmes: nesibaigiantis kosulys, neaiškus skausmelis dešinėj plaučių pusėj (bijau net pas gydytoją eiti cry.gif ), dustu net į antrą aukštą lipdama, nekalbant apie smirdančius rūbus, automobilį, pageltusius pirštus ir dantis, veido odą, ir nekalbant apie busimų vaikučių sveikatą sad.gif

prisidėkite, merginos, kartu mums pavyks drinks_cheers.gif

Atsakyti
O as meciau,oas meciau... clap.gif
Trenkiau salin ir pasakiau,kad uzteks...
Zinot,per 17 menesiuku ir masiniuka isigijau uz nerukymo pinigelius.
Kiekviena dienele sciedrai i taupyklele dejau moneteles,bet dabar ir pasidziaugti kuo turiu!
Labai svarbu-MOTYVACIJA!!! smoke.gif
Atsakyti
norėčiau jungtis 4u.gif
10 dienų terliojuosi, bet kol kas nelabai sėkmingai doh.gif
Per tą laiką buvo 1 diena visiškai be dūmo rolleyes.gif

Stažas - 7metai, po pakelį blush2.gif

nicorette, Linuute, bandom? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristi: 07 lapkričio 2005 - 14:01
Bandom! tiksliau METAM GRIEŽTAI! box.gif

pastebėjau dar vieną blogybę...labai tirpsta galūnės, ilgiau pasedėjus vienoj vietoj (pvz tualete blush2.gif ) nebegaliu atsikelti, tai vadinasi kraujagyslių susiaurėjimas ar užkalkėjimas, ar kažkoks ten biesas, pažiūrėjau nuotraukas su užgangrenavusiom galūnėm fear.gif ...tai geresnės motivacijos ir nereikia verysad.gif

Atsakyti
Jooo, nicorrette... pas mane irgi panašių bėdelių - kojos tirpsta, plaučiai kaip atitrankyti, širdis irgi kartais patabaluoja verysad.gif
TAIP KAD IŠTIES METAM GRIEŽTAI !!!

Pradėjau gert vaistažoles įvairiausias - jonažolės, čiobrelio, ugniažolės ir sukatžolės - sako, šis derinys harmonizuoja organizmo f-jas, l. gerai alkoholikams ir rūkaliams, kurie meta g.gif

Per tą 10 bandymo dienų pastebėjau vieną dalykėlį - kai nerūkau, pasidaro žiauriai bloga, kai parūkau - irgi bloga mirksiukas.gif
Atsakyti
o tas žoles reikia sumaišyti ar atskirai gerti? kažkaip keista, jei bloga tai gal vistik kasnors negerai? gal reikėtų pasitarti su "gydytoju ar vaistininku" dėl poveikio,
gal jos atskirai naudingos, o kartu gali sukelti kokį tai neigiamą šalutinį poveikį? g.gif
metam vis tik dėl sveikatos...

šiaip daug kam padeda tie nikotino pleistrai, mano draugė vat irgi metė, jos stažas kad ir mažesnis nei mano, bet valios tai o kaip mažai turėjo...ir ka, metė, paverkė savaitę laiko, kad Nooooriii parūkyyyti cry.gif cry.gif cry.gif
bet metė, dabar negali atsidžiaugti 4u.gif

aš vat irgi buvau metusi vieną kartą 4u.gif labai norėjau įstoti į universitetą ir šovė man į galvą mintis, kad jei surūkysiu dar bent vieną cigaretę, tai nepasiseks, neįstosiu blink.gif nu ir ką, taip bijojau, kad noras neišsipildys, kad nesurūkiau nei vienos beveik metus laiko iki...kol neįstojau cry.gif cry.gif o tada tiesiu taikymu į cigarečių kioską frusty.gif

nu vat irgi būdas...bet jau geriau noras išsipildytų ax.gif

Atsakyti