Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 22, 14:31)
...[]...bet jei geriu alutį (o jį aš mėgstu blush2.gif ), tadu šakės, traukiu cigaretę po cigaretės, tad jei mesiu gert, tai neskausmingai mesiu ir rūkyt smile.gif

Va va, man tas pats. Ir dar stebėdavausi, ko čia nuo poros alaus baisiausias pachmielas ryte - ogi nuo persirūkymo...

Šiaip paskaitinėjau internete rūkalių forumus - labai daug kas sako, kad metimo periodu alkoholio irgi reikia atsisakyt cry.gif nes žvėriškai noras sukyla, ir dar valia atpalaiduota....

Atsakyti
QUOTE(Amu @ 2005 08 22, 15:38)
sako, kad metimo periodu alkoholio irgi reikia atsisakyt  cry.gif  nes žvėriškai noras sukyla, ir dar valia atpalaiduota....

bet kaip tai padaryti, kai vakare po darbo norisi atsigaivinti stikline alaus, ar nueini i baliu, o ten simta gramu padarai ir varai i balkona kaip paravozas. siaip tai man tas parukymas tai daugiau pripratimas, iseini i balkona, papliotkini su mergaitem ir faina... as galvojau kol niescia buvau ir maitinau pora menesiu atprasiu, nes nerukiau ir nevartojau alkoholio, ir visai nebuvo sunku, o tik nustojau maitinti ir noras kazkaip atsirado vel... blush2.gif

Atsakyti
Iš knygos "Patikimas būdas mesti rūkyti": Tik nustojus rūkyti, kol medž apykaita dar neprisitaikė prie daug geriau įsisavinamų neapnuodytų maisto medžiagų, svoris iš pradžių 1-2kg padidėja.
12% - svori nepakito ar sumažėjo (daugiau judėjimo),
8 %- padidėjo 1 kg,
23 %- 2 kg,
16 %- 3 kg,
10 %- 4 kg,
7% - 5 kg,
5% - 6 kg,
1% - 7 kg, daugiau priaugti nepavyko nei vienam. Jei turite polinkį tukti, sveikiau maitindamiesi porą kg galite numęsti iš anksto. Kuo daugiau vaisių ir daržovių (tik ne obuolius!).

Bus dar daugiau įdomių ir naudingų patarimų (jei reikia).
Dėl alaus ir aš sutinku, geriau jo negerti schmoll.gif
Atsakyti
nu mamulios tai ruosiames didziajai dienai mesti rukyti, gerti ir valgyti 4u.gif
Atsakyti
aha, gudruolės norėjot be manęs grykintis? biggrin.gif aš jus netyčia radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 08 23, 11:20)
aha, gudruolės norėjot be manęs grykintis?  biggrin.gif aš jus netyčia radau mirksiukas.gif

nesupratau... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Man irgi reiktu mesti rukyti, bet as neturiu kantrybes. Be to dauguma draugu ruko, todel be sansu mesti doh.gif

O jus saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Iš knygos : "Kiekvieno rūkaliaus kūne gyvena dvi sielos. "Viena vertus, labai norėčiau neberūkyti, nes..." "O kita vertus, man tai patinka..." metant rūkyti sėkmę lemia ne valios stiprybė, o motyvacija- sveikata, pinigai, santykiai su sutuoktiniu, vaikais, draugais, bendradarbiais. smile.gif
Atsakyti
Sunkiausia yra ne pripratimas prie nikotino, o psichologinė priklausomybė cigaretei. g.gif Man tiesiog malonumas ir atsipalaidavimas. Pasėdėtį... Surūkyti cigaretę... Papraščiausia pasidarė geda nuo dukters. Kaip tai negražu, kai mama rūko. verysad.gif
Atsakyti
pasidarykite analizės lapą KADA IR KODĖL AŠ RŪKAU?
DATA.................................(ĮRAŠYTI PRIEŠ RŪKANT)
Kelinta Laikas Vieta Su kuo/ Potraukis(1) Nuotaika(2) Dirgiklis(3)
cigaretė (kada) (kur) Vienas
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(1) silpnas- 0..1...2...3...4...5- baisiai stiprus
(2) ++ lab gera; + gera; 0 neutrali; - šiap sau; -- lab bloga;
(3) 1 kava, 2 valgis, 3 telefonas, 4 džiaugsmas, 5 atlygis, 6 problemos,
7 alkoholis, 8 kompanija, 9 nuobodulis, 10 nervingumas, 11 be priežasties (automatiškai), 12 tiesiog norėjosi cigaretės, 13 kita
Aš rytoj bandysiu pasidaryti, kam nesuprantama - klauskite.
Prie tos lentelės bus patarimų..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyyte: 23 rugpjūčio 2005 - 13:41
ogp, kaip pasirodo sudetinga mesti, reikia visokius testukus dar daryti.. aga reiks pabandyti g.gif
Atsakyti

Sveikos, moterytes!!!!
Ziuriu, cia daug is grikinetoju pulkelio, tai ir as atnesiau savo uzpakaly cia. biggrin.gif
Ka cia as norejau g.gif
A!
Buvau irgi uzkietejusi rukale...20 suvirs meteliu... doh.gif
Zinot, nuo N. Metu meciau.
Rimtai!
Priaugau nerealiai. doh.gif As turbut prie tu 10%, kurie like be nikotino prisilipina 4 kg lasiaku verysad.gif
Tikriausiai idomu, kodel meciau? Taigi :
- pastebejau, kad viena po kitos sutraukt 6-8-cigaretes darosi juokai... doh.gif
- sunus pradejo l. ikyriai klausinet, KODEL as tai darau... doh.gif
- paskaiciavau, KIEK pinigu tam isleidziu... doh.gif doh.gif doh.gif
Svarbiausia, kad kartu mestu ir vyras, jei jis ruko, zinoma.
Ypac tragiska buvo 1-a savaite ph34r.gif
Jei ja istrauki, toliau - jau paprasciau... biggrin.gif
O po to seka didysis ziaurusis aptekimas lasiniais nestuke.gif
Taigi, siuo metu esu laaabai aktyvi pokalbiu apie dietas dalyve, slamsciu nesiraukydama kazkokias puzzales kruopas, svajoju apie grazia figuryte ir apie sveika gyvenimo buda. tongue.gif
O zinot, merginos, ALU AS VIS VIEN LAAAABAI MEGSTU !!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti