Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(toli @ 2005 10 07, 21:19)
Kai tik pradejau metineti, buvo jura iki keliu, maniau, kad atia atia nikotine. O dabar man irgi kartais buna sunkiau nei pradzioje.  blink.gif  unsure.gif Dabar nesu tokia tikra, kad tos bjaurastys nuo manes atsoks.

na merginos nepasiduokit pioneer.gif dar keli žingsneliai ir viskas... thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(toli @ 2005 10 07, 18:19)
Kai tik pradejau metineti, buvo jura iki keliu, maniau, kad atia atia nikotine. O dabar man irgi kartais buna sunkiau nei pradzioje.  blink.gif  unsure.gif Dabar nesu tokia tikra, kad tos bjaurastys nuo manes atsoks.

Laba dienele,

Turbūt reikia pralaukti kažkokį tai laiko tarpą kada visai praeis noras, jei jis iš viso praeis doh.gif

Kaip sekas?
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2005 10 10, 13:30)
Laba dienele,

Kaip sekas?

Sekassss, sekassss ir dar kartą sekassss. smile.gif Mergos, nepasiduokit, negi aš viena liksiu nerūkanti. cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

ne, Paloma, ne viena Tu liksi - aš irgi stengiuosi jėga laikyti frontą ph34r.gif
Beje, turiu lengvinančias apinkybes - sergu bronchitu... Tai kaip ir nieko nesinori.
Bet naiviai ir šventai tikiu, kad greit pasveiksiu ir rūkyti nebeužsinorėsiu. ot aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(neues @ 2005 10 10, 17:15)
Labas visoms  4u.gif

ne, Paloma, ne viena Tu liksi - aš irgi stengiuosi jėga laikyti frontą  ph34r.gif
Beje, turiu lengvinančias apinkybes - sergu bronchitu... Tai kaip ir nieko nesinori.
Bet naiviai ir šventai tikiu, kad greit pasveiksiu ir rūkyti nebeužsinorėsiu. ot  aggressive.gif

As taip tris kartus meciau rukyti. Labai gera pradzia yra liga ir plauciai gargaliuojantys. Na sitas trecias, tai ziuresime g.gif. Kartais i rukanti paziurejus vos ne supykina, kita karta galvoji niam niam niam. blush2.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Labas rytas,

paloma, neues, toli, mamyciukas, laikomes mirksiukas.gif

Kad ir kaip kartais užeina psichologinės ir visokios kitokios lomkės, ir velnias tempia už rankos paimti cigaretę, vis tik pagalvoju, kad YRA GERA NERŪKYTI: nesmirdžiu nei sau nei aplinkiniams, kvėpuoju lengvai ir užuodžiu visus gamtos kvapus, jaučiu tikrą maisto skonį (ko anksčiau nebuvo), mėgaujuosi vyno taurele be kartaus cigarečių prieskonio, ir svarbiausia - turiu daugiau laiko savo mažai chuligankai wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabi: 11 spalio 2005 - 07:36
QUOTE(gabi @ 2005 10 11, 08:35)
ir svarbiausia - turiu daugiau laiko savo mažai chuligankai wub.gif )

va thumbup.gif čia mano didžiausia motyvacija, nes irgi pastebėjau, kad suvaiku užsiimu daug daugiau laiko nei anksčiau, o mažius dabar pats laimingiausias viakas dėl to pasidarė, be manęs niekur... net į tuliką paskui varo... taip malonu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 10 10, 17:38)
As taip tris kartus meciau rukyti. Labai gera pradzia yra liga ir plauciai gargaliuojantys. Na sitas trecias, tai ziuresime g.gif. Kartais i rukanti paziurejus vos ne supykina, kita karta galvoji niam niam niam.  blush2.gif

Labu, na aš pradėjau mesti rūkyti keletą savaičių prieš ligą.
Taigi, viliuosi,kad tas pasibjaurėjimas tabokos smarve, kurį jaučiu šiuo momentu, ir išliks. ohmy.gif mad.gif
tik sirgti nelabai man patinka - toks jausmas, kad gyvenimas verda už ir iki manęs, o aš tik vegetuoju... veeeeeeee. daug reikalų strigo mirties taške verysad.gif

Julyyte, a, Jullyt, gi Tu mūsų įkvėpėja ,agitatorė, kas nutiko????
Laiykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neues @ 2005 10 11, 12:02)
Labu, na aš pradėjau mesti rūkyti keletą savaičių prieš ligą.
Taigi, viliuosi,kad tas pasibjaurėjimas tabokos smarve, kurį jaučiu šiuo momentu, ir išliks.  ohmy.gif  mad.gif
tik sirgti nelabai man patinka - toks jausmas, kad gyvenimas verda už ir iki manęs, o aš tik vegetuoju... veeeeeeee. daug reikalų strigo mirties taške  verysad.gif

Julyyte, a, Jullyt, gi Tu mūsų įkvėpėja ,agitatorė, kas nutiko????
Laiykis  4u.gif

su tais atpratimais tai niekada nežinai, aš per nėštumą nerūkiau 7 mėnesius ir paskui dar 2 kol maitinau, vistiek neatpratau schmoll.gif
Atsakyti
Bliamba, kaip nervina mane tas rukymas, negaliu. Siandien buvau su chebryte, kur visi ruke. Sedejau kaip kokia narkomane nelaiminga. Sienom laipiojau kaip parukyti norejau, puse laiko apie tai svajojau. Kadangi apsilojau, kad nerukau, tai niekas neleido rukyti. Tada traukiau ora su dumais ir vos ne pelenine uosciau. censored2.gif fool.gif fool.gif. Labai greitai pasimirso visi baisus paveiksliukai ir visos geros ir baisios priezastys. Dar grizus namo puse valandos apie melsva dumeli svajojau. Zodziu, per plauka ir per kancias. Paloma, Mamiciuk ir kitos veteranes didvyres, kaip jus isveriate alkoholio vartojima ir cigaretes duma?
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 10 11, 21:54)
Paloma, Mamiciuk ir kitos veteranes didvyres,  kaip jus isveriate alkoholio vartojima ir cigaretes duma?

Fūūū, toli, gerai, kad atsilaikei... blink.gif mirksiukas.gif smile.gif Kaip aš atsilaikau, - ogi visai nevartoju alkoholio. Dar vienas pliusas: beveik visos mano draugės nerūko smile.gif Taip ir laikausi. biggrin.gif
Atsakyti