Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(Aidar @ 2005 10 04, 12:16)
Paskaitau su pavydu ir niekaip to š....š.... nepavyksta atsikratyti sad.gif  cry.gif

Viskas pavyks, reikia bandyti iš naujo, kad ir tūkstantąjį kartą, kol pagaliau visai atsikratysi mirksiukas.gif

Būtų faina, kad ir kitos besistengiančios parašytų, kaip joms sekasi, nes kiekvienas daromas žingsnis į priekį tai vis tik į priekį o ne atgal ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabi: 04 spalio 2005 - 14:33
QUOTE(Aidar @ 2005 10 04, 15:16)
Paskaitau su pavydu ir niekaip to š....š.... nepavyksta atsikratyti sad.gif  cry.gif

O tu skaitei apie makaka, kuri 16 metu ruke ir mete? Kuo mes blogesnes? tongue.gif

Vakar pirma karta po menesio nuejau i bara, o ant stalo tuscia pelenine. As kaip saunuole menesi nerukanti aluciaus pasiemiau ir kaip ranka eme pelenines ieskoti doh.gif doh.gif. Eina sau, as jau galvojau, kad po menesio busiu thumbup.gif. Nu uz kudlu. Nesukakojau to, ka per menesi pasiekiau, bet doh.gif. Ko noreti, kai organizmas priprates per gera patrunujima bare ir po paki suvartoti.
Atsakyti
Julyyte, a, Julyyte, isvedei visai nemaza bureli i doros kelia, o kur pati dingai? Kaip tau sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Na ką ax.gif reikia prisipažinti... doh.gif ir vėl rūkau kaip ir anksčiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Aš dar bandysiu... tikrai bandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2005 10 04, 14:16)

tai štai mergicos, galiu pasigirti - šiandien teko gerą gabalą ir greitu tempu pabėgėti, ir ką jūs sau manot - net nepridusau. blink.gif biggrin.gif Jaučiuosi kaip nauja. smile.gif

Nagi, merginos, tęsiam toliau.... mirksiukas.gif smile.gif Aidar, čia aš Tave specialiai erzinu - galbūt taip juodai užpavydėsi, kad pasiryši mesti. tongue.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paloma: 05 spalio 2005 - 12:44
QUOTE(toli @ 2005 10 05, 12:03)
Julyyte, a, Julyyte, isvedei visai nemaza bureli i doros kelia, o kur pati dingai? Kaip tau sekasi?  4u.gif

Ai gėda man 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet vie gžiaugiuosi, kad trigubai sumažinau dozę. Buvau savaitgali pas draugešką, ten rūkoma užstiklintam balkone, tai man jau buvo neįmanoma tvertis, kažko Dumai pradėjo netikti, nėr kom kvepuoti.....
Kovoju aš, tikrai kovoju, tik ne taip sparčiai gaunasi kaip jums. Turiu rytojui sau numačiusi vieną planą, ryt vakare papasakosiu kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
Labas sveikuolės ir besistengiančios jomis tapti biggrin.gif
Julvyte, daugiau ryžto, baik žaisti su viena ar dvi, jei jau nerūkyti tai nei vienos mirksiukas.gif Praeis lomkės ir nušvies saulė, didžiuosies savimi, ir mes tavimi didžiuosimės tongue.gif biggrin.gif

Vakar ir man buvo užėję lomkės, tik labai keista, kad praėjo dvi savaitės, o vakar taip norėjosi dūmelio, gerai kad atsilaikiau, nes šiandien tai ve... schmoll.gif nenoriu.
Kaip jums sekiojasi?
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2005 10 06, 09:44)
Labas sveikuolės ir besistengiančios jomis tapti biggrin.gif
Julvyte, daugiau ryžto, baik žaisti su viena ar dvi, jei jau nerūkyti tai nei vienos mirksiukas.gif  Praeis lomkės ir nušvies saulė, didžiuosies savimi, ir mes tavimi didžiuosimės tongue.gif  biggrin.gif

Vakar ir man buvo užėję lomkės, tik labai keista, kad praėjo dvi savaitės, o vakar taip norėjosi dūmelio, gerai kad atsilaikiau, nes šiandien tai ve... schmoll.gif nenoriu.
Kaip jums sekiojasi?

man irgi kartais sukverba mintis parūkyti, bet nėra jau taip baisiai atsilaikyti clap.gif
Atsakyti
ai nebežinau, labai noriu bet nėr valios, ir baimė kažkokia - tipo kaip aš čia be rūkymo, GĖDA tiesiog. blush-anim-cl.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 10 06, 21:30)
ai nebežinau, labai noriu bet nėr valios, ir baimė kažkokia - tipo kaip aš čia be rūkymo, GĖDA tiesiog. blush-anim-cl.gif  frusty.gif

Nėra ko čia gėdytis; ir man taip buvo ne vieną kartą mirksiukas.gif Jei pasakyčiau kiek kartų bandžiau mest... doh.gif Tikiuosi šįkart pavyks... rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas dienas mergaitės biggrin.gif
Ir kada gi tos lomkės praeis? Su kiekviena diena vis sunkiau, gi turėtų būti lengviau g.gif blink.gif
Kaip jumi sekasi?
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2005 10 07, 15:27)
Labas dienas mergaitės biggrin.gif
Ir kada gi tos lomkės praeis? Su kiekviena diena vis sunkiau, gi turėtų būti lengviau g.gif  blink.gif 
Kaip jumi sekasi?

Kai tik pradejau metineti, buvo jura iki keliu, maniau, kad atia atia nikotine. O dabar man irgi kartais buna sunkiau nei pradzioje. blink.gif unsure.gif Dabar nesu tokia tikra, kad tos bjaurastys nuo manes atsoks.
Atsakyti