Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

TODĖL, KAD SEKASI TIK 80 PROC unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 09 30, 16:01)
A kodel cia niekas neuzsuka?  ax.gif

Labas, nerūkalės smile.gif biggrin.gif Štai jau mėnuo ir dvi dienos kaip neberūkau ir svarbiausia - nebenoriu. mirksiukas.gif smile.gif Na, kaip sekasi jums ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2005 10 03, 10:04)
Labas, nerūkalės  smile.gif  biggrin.gif Štai jau mėnuo ir dvi dienos kaip neberūkau ir svarbiausia - nebenoriu.  mirksiukas.gif  smile.gif Na, kaip sekasi jums ? mirksiukas.gif

Siandien lygiai menuo, kai nerukau. biggrin.gif Jauciuosi labai savimi patenkinta. tongue.gif ax.gif Cia mano Gineso rekordas. Gabi, auuuu.
Atsakyti
na man tai tikrai sekasi neblogai, labai norėtųsi, kad visoms mums būtų taip lengva mesti kaip man, toli ir Palomai mirksiukas.gif
jaučiuosi labai gerai, kartais kipišiukas dar pasirodo su cigarete kaip pagunda, bet jau ne taip sunku atsisakyti kaip anksčiau thumbup.gif

laikykitės mergiotės, pati pradžia sunkiausia, paskui eisis kaip sviestu patepta - mes su Jumis! clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamiČiukas: 03 spalio 2005 - 09:43
QUOTE(toli @ 2005 10 03, 09:07)
Siandien lygiai menuo, kai nerukau.  biggrin.gif Jauciuosi labai savimi patenkinta.  tongue.gif  ax.gif Cia mano Gineso rekordas. Gabi, auuuu.

sveikinu, toli mirksiukas.gif smile.gif Tave lenkiu tik 2 dienom... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2005 10 03, 10:33)
sveikinu, toli  mirksiukas.gif  smile.gif Tave lenkiu tik 2 dienom...  mirksiukas.gif

Aciu, Paloma, sio skyrelio puosmena. 4u.gif Tu juk cia vienintele nuo rugsejo 1 schmoll.gif
Atsakyti
Labas mergaitės biggrin.gif
Labai džiaugiuosi už palomą, toli ir mamiČiuką 4u.gif
Aš irgi einu pirmyn, ir labiausiai džiaugiuosi kad vartojant alkoholį visai nekyla noras užsirūkyt, tai man pasiekimas smile.gif Be to, įkalbėjau bendradarbę mesti, tai ir kabinete neprirūkyta, pagundų mažiau mirksiukas.gif
Laikomės visos, būsim nerūkančios tada kai praeis bent vieneri meteliai.

Tikiuosi ir daugiau prisijungs mergaičių ir sieks savo tikslo iki galo mirksiukas.gif

Čia ne į temą, bet kadangi susibičiuliavom, tai pasigirsiu, kad šeštadienį dalyvavau vyro sesers gimdyme, ji pagimdė dvynukus - du bernus thumbup.gif Buvo labai įdomi patirtis, daug baimės, ir džiaugsmo smile.gif

Julvyte, laikykis, mes su tavim mirksiukas.gif group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabi: 03 spalio 2005 - 12:13
QUOTE(gabi @ 2005 10 03, 13:10)
Labas mergaitės biggrin.gif
Labai džiaugiuosi už palomą, toli ir mamiČiuką 4u.gif
Aš irgi einu pirmyn, ir labiausiai džiaugiuosi kad vartojant alkoholį visai nekyla noras užsirūkyt, tai man pasiekimas smile.gif  Be to, įkalbėjau bendradarbę mesti, tai ir kabinete neprirūkyta, pagundų mažiau mirksiukas.gif
Laikomės visos, būsim nerūkančios tada kai praeis bent vieneri meteliai.

Tikiuosi ir daugiau prisijungs mergaičių ir sieks savo tikslo iki galo mirksiukas.gif

Čia ne į temą, bet kadangi susibičiuliavom, tai pasigirsiu, kad šeštadienį dalyvavau vyro sesers gimdyme, ji pagimdė dvynukus - du bernus thumbup.gif  Buvo labai įdomi patirtis, daug baimės, ir džiaugsmo smile.gif

Julvyte, laikykis, mes su tavim mirksiukas.gif  group.gif

Nerukale paklydele grizo! smile.gif. Del bendradarbes tai liuks. thumbup.gif Ir tau gerai, ir jai gerai. O del leliu tai neisivaizduoju vieno, o cia du is karto. Sveikinu tapus dviguba ciocia!
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2005 10 03, 13:10)
Čia ne į temą, bet kadangi susibičiuliavom, tai pasigirsiu, kad šeštadienį dalyvavau vyro sesers gimdyme, ji pagimdė dvynukus - du bernus thumbup.gif  Buvo labai įdomi patirtis, daug baimės, ir džiaugsmo smile.gif

pasveikink vyro seserį nuo mūsų kolektyvo mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Ačiū už sveikinimus smile.gif

Na tai laikomės? Kaip sekasi? Kur kitos?

Mano bendradarbė irzlauja šalia, dar tik ketvirta diena kaip nerūko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabi: 04 spalio 2005 - 10:20
QUOTE(gabi @ 2005 10 04, 11:17)
Labas rytas biggrin.gif
Ačiū už sveikinimus smile.gif
Na tai laikomės? Kaip sekasi? Kur kitos?

Mano bendradarbė irzlauja šalia, dar tik ketvirta diena kaip nerūko...

kenčiam kenčiam... pasakyk bendradarbei, kad per kančias į žvaigždes - po kelių savaičių nuotaika 100 kartų geresnė bus thumbup.gif
Atsakyti
Paskaitau su pavydu ir niekaip to š....š.... nepavyksta atsikratyti sad.gif cry.gif
Atsakyti