Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(gabi @ 2005 09 29, 09:30)
Labas rytelis biggrin.gif
Na tai laikotės mergaitės, rūpinatės savo grožiu ir sveikata mirksiukas.gif
Šiandien kažkos jautrumas užėjo, norisi verkti, tikiuosi greit praeis, nes darbe nekaip atrodysiu jei apsižliumbsiu unsure.gif
kaip jūs jaučiatės?

aš tai labai puikiai, vakar draugai su vyno butelka atvarė ir žinokit pirmą kartą nesinorėjo išgėrus rūkyti... clap.gif net pačiai keista... thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, visoms 4u.gif
O aš šianakt vėl "sugriešijau" - užsirūkiau verysad.gif
Labai nenusisekusi diena (tiksliau vakaras) vakar buvo. Taip kad net užmigti iki 05.30 nesugebėjau verysad.gif . Pamaniau (naivuolė) - pagal senąjį "receptą" parūkysiu, apsiraminsiu ir eisiu miegoti. Nei geriau pasidarė, nei ką.
O šiandien visai nieko nesinori (jaučiuosi tokia kaip stuktelta bicycle.gif )
Hm... bet užtat esu nepikta, sėdžiu sau tookia .... laikykitės, mergaitės!
bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neues: 29 rugsėjo 2005 - 10:50
QUOTE(neues @ 2005 09 29, 11:49)
Labukas, visoms  4u.gif
O aš šianakt vėl "sugriešijau" - užsirūkiau  verysad.gif
Labai nenusisekusi diena (tiksliau vakaras) vakar buvo. Taip kad net užmigti iki 05.30 nesugebėjau  verysad.gif . Pamaniau (naivuolė) - pagal senąjį "receptą" parūkysiu, apsiraminsiu ir eisiu miegoti. Nei geriau pasidarė, nei ką.
O šiandien visai nieko nesinori (jaučiuosi tokia kaip stuktelta bicycle.gif )
Hm... bet užtat esu nepikta, sėdžiu sau tookia ....    laikykitės, mergaitės!
bye1.gif

tu irgi laikykis mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
Nu, Gabi, ar nuplaukė debesiukas ir pasirodė saulė? Tokia graži, ne pro nikotino dūmus? mirksiukas.gif
Kaip Julyyte? Kiek ištvėrei? Ir kitos kaip? smile.gif
Atsakyti
ŠIANDIEN MAČIAU KIEK NICORETTE KAINUOJA blink.gif
Atsakyti
As irgi nuėjau pirmą nerūkymo savaitę į vaistinę, pamačiau kainą, apsisukau ir išėjau. Nu už gabaliuką gumos po maždaug litą mokėti, tai ką aš žinau. Nusipirkau Orbit gumos ir saulėgrąžų ir buvo man Nikoret. O kai tėtis prieš nemažai metukų buvo gumos panašios nusipirkęs, tai bandžiau "ant bajerio" pakramtyti, bet kaskart baigdavosi tuo, kad susinervinusi spjaudavau tą šlykštynę ir varydavau parūkyti iš tų nervų. stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 09 29, 19:48)
Labukas,
Nu, Gabi, ar nuplaukė debesiukas ir pasirodė saulė? Tokia graži, ne pro nikotino dūmus?  mirksiukas.gif 
Kaip Julyyte? Kiek ištvėrei? Ir kitos kaip?  smile.gif

Labas rytas biggrin.gif Šiandie jau netoks baisus debesėlis susikaupęs, vat kai baigsis darbas po pietų tai ir saulutė išlįs smile.gif

Kaip, toli, ar yra dar noras smoke.gif ?
Atsakyti
O man kol kas nesiseka cry.gif cry.gif cry.gif
Ech... verysad.gif
Atsakyti
liniokai, laikykissss...

zinokit, ir aš galiu pareikšti, kad išgėrus visai nenoriu rūkyti biggrin.gif Tai man buvo toks atradimas, kad negaliu atsidžiaugt thumbup.gif Šiandien mano dviejų direktorių gimdienis, tai išgėriau 100 g. brendžiuko, mano kolegė užsirūkė, o man absoliučiai jokio noro, atrodo kad apsivemsiu jei užtrauksiu schmoll.gif

linkiu visoms, kurioms nesiseka mest, išlaukti sunkius momentus, su mintimi kad bus daug geriau ir kad džiaugsitės savo laimėjimais mirksiukas.gif
man dar kai būdavo labai sunkios lomkės, aš sau pasakydavau kad nuo 50 m tikrai rūkysiu, jau tada nebaisu bus pamesti dantis, nes ar taip ar taip jie pradės byrėt doh.gif

kaip sekasi?
Atsakyti
Liuks, Gabi thumbup.gif. As kartais istisom dienom nenoriu, o kartais visai noriu. na ne taip lomkiskai ir narkomaniskai, bet galvoju visai noreciau blush2.gif, ypac kai susinervinu ar kai stogas pakrypsta smile.gif. Iki tiol turiu pakeli namuose net neatidaryta. Nusipirkau pakeli, surukiau paskutine is seno pakelio ir sugalvojau pabandyti mesti. Siandien keturios savaites. ax.gif
Atsakyti
Ai, ne, persigalvojau, nebenoriu rūkyti. Tokią laidą per kažkokią užsienio kanalą rodė, kur tetulei kažką blogo įtarė, ji metė rūkyti, bet po pusės metų vis tiek diagnozavo liežuvio vėžį. Labai jau baisiai atrodė. Nebenoriu rūkyti. blink.gif
Atsakyti
A kodel cia niekas neuzsuka? ax.gif
Atsakyti