Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

Laba diena spartuolės biggrin.gif ,

Smagu kad didėja palaikymo komanda, sveika liniokas mirksiukas.gif

QUOTE(Julyyte @ 2005 09 26, 19:30)
Taigi, kibsiu ir aš prie darbo, tikiuosiu, išeisiu iš šito mėšlo pakėlus galvą ir galėsiu savim didžiuotis. smile.gif

Gal dar trečią paplanuokit, tai abiems bus didelė motyvacija biggrin.gif mirksiukas.gif ?

QUOTE(Paloma @ 2005 09 27, 06:58)
O man šiokios tokios lomkės prasideda, kai žiūriu filmus, kur pagrindiniai veikėjai rūko.  g.gif Štai tada ir sukirba išdavikiška mintelė apie cigaretę.  blush2.gif Bet - palaukiu ir praeina.  biggrin.gif

laikykisssss, kad būtų mums kokiu pavyzdžiu sekti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2005 09 27, 12:41)
mirksiukas.gif ?
laikykisssss, kad būtų mums kokiu pavyzdžiu sekti ax.gif

Gerai, tada man kaip veteranei, priklausys cigarečių pakelio formos tortas. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip faina, kad tiek besilaikančių. smile.gif O kur tos merginos, kur vis jungiasi? g.gif Kažkaip neateina pasiguosti ir pasigirti. Paloma visus perspjovė. thumbup.gif Aš atsilieku visom dviem dienom. Nuėjau vakar nuo dantų visokias nesąmones nusivalyti ir nusipoliruoti. Nusprendžiau, kad jei dar mėnesį nepasišiūkšlinsiu, tfu nepasitabakinsiu, eisiu dantis išsibalinti. biggrin.gif Nors nėra labai baisiai, bet va kur matosi, kad rūkei, tai ant dantų. Nu nors ačiū Dievui, kad tik ant jų.
Atsakyti
Sorriukas, kad prisijungiu priešokiais blush2.gif
Vat ką šiandien pajutau, - blink.gif - dūstu prirūkytoj patalpoj, negaliu pakęsti cigariukų dūmų kvapo mad.gif blink.gif g.gif Turbut į gerą pusę rolleyes.gif
Atsakyti
Labu, šaunolės- "nesmirduolės" 4u.gif
Tiaip... kaip ir aš laikausi 9 - ta diena ( ax.gif su dviem lyriniais nukrypimais, vienas iš jų buvo šiandien).
Bet tas bjaurusis silpnumas + pikčiurnizmas niekaip nedingsta. Ir nedrįsčiau teigti, jog man taip gerai + taip ir pasilieka g.gif
Beje, vienas iš "sugriešinimų" buvo šiandien : surūkiau trečdalį cigaretės; gal būčiau ir visą surūkiusi, bet kad žemė nerealiai pradėjo slysti iš kojų....

Tai tokios dainos kol kas.
Nedrįstu galvoti ar sugebėsiu mesti , ar liksiu rūkalė "kol mirtis...." .
Bet kad galiu būti tokia ragana + išsiblaškėlė niekada nemaniau.
Taip ir nesuprantu, ar čia susiję su rūkymu- nerūkymu.

Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2005 09 27, 13:41)
Laba diena spartuolės biggrin.gif ,
Gal dar trečią paplanuokit, tai abiems bus didelė motyvacija biggrin.gif  mirksiukas.gif ?

pirmus du neštumus rūkiau....deja...aš nestuke.gif daugiau nenoriu, nenoriu namie turėti čigonų taburo, kitiems tai thumbup.gif , o man ir taip su nervais netvarkoi.

Aš ryte pora cig surūkiau, nes buvo like iš kitų dienų, taigi nusipirkau saulėgražų ir su berniukais išėjom į kiemą, apie rūk buvau net pamiršusi, nes tos kitos kiemo mamos schmoll.gif Bet šian daug valgau, kol kas tai nesvarbu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyyte: 27 rugsėjo 2005 - 21:40
nerūkau jau parą laiko nei vienos, tai burnoi kažkoks kakinas skonis yra. Pabandysiu dar vieną dienelę ax.gif
Atsakyti
Šaunuolė, Julyyte, 4u.gif
aš sau taip irgi sakiau: "dar vieną dienelę", kitą dieną vėl tas pats ir taip kokią savaitę. Paskui ir sakyti nebereikėjo, kažkaip laikausi jau nuo rugsėjo 03 su nuliu cigarečių.
Atsakyti
Ai, o dėl skonio burnoje, tai kiek suprantu, tai organizmas labai greitai puola valytis išsilaisvinęs nuo tabako. Aš tai kosėjau kokią pusantros savaitės kaip kokia džiovininkė, bet paskaičiau, kad tai normalu. Dar galva svaigo kurį laiką, bet dabar viskas thumbup.gif, tikrai jaučiuosi kur kas geriau nei rūkydama. Tai gal ir tas skonis irgi kažkoks valymasis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumikė @ 2005 09 27, 21:18)
Sorriukas, kad prisijungiu priešokiais  blush2.gif
Vat ką šiandien pajutau, -  blink.gif - dūstu prirūkytoj patalpoj, negaliu pakęsti cigariukų dūmų kvapo mad.gif  blink.gif  g.gif  Turbut į gerą pusę  rolleyes.gif

tikrai tik į gerą thumbup.gif man irgi panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi smirdėti pradėjo cizos ir dar kažkaip nemalonu matyti bet ką su cigarete. Oi, kokia aš teigiama doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis biggrin.gif
Na tai laikotės mergaitės, rūpinatės savo grožiu ir sveikata mirksiukas.gif
Šiandien kažkos jautrumas užėjo, norisi verkti, tikiuosi greit praeis, nes darbe nekaip atrodysiu jei apsižliumbsiu unsure.gif
kaip jūs jaučiatės?
Atsakyti