Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

Sveikutes,
as ir noriu prisijungti prie jusu burelio smile.gif . Nes jau atsibodo smirdeti, net geda prisipazinti bet jau visi 6 metai kaip traukiu dumeli blush2.gif , bet manau atejo pats metas padaryti tam gala!
Atsakyti
Jungiamės, jungiamės. mirksiukas.gif Mažiau teršiam atmosferą, aplinkinius ir SAVE.
Atsakyti
Laikausi toliau - net pati negaliu atsistebėti savo abejingumu cigaretėms. blink.gif g.gif Ir kasdien pati sau tampu gražesnė: oda skaistėja, baltėja ir t.t. smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šlykštūs ir bent jau man naudingi nuotraukytės apie nikotino žalą, kadangi tai mano priežastis nr 1 mesti rūkyti. kaip sako, vienas paveiksliukas geriau nei 1000 žodžių:
http://www.smokingsu...ust_cancer.html
Atsakyti
Na ką... Šiandien man antra rugsėjo pirmoji ax.gif ax.gif ax.gif Bandau iš naujo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 09 24, 21:58)
Sveikos. Valio, yra gyvų ir kovojančių.  gun_bandana.gif.
Nu merginos, laikomės, laikomės. Mes stiprios, suaugusios, valingos, ar ne?

Labas rytas biggrin.gif kovoju ir aš su jumis, kadangi daviau žodį tai teks ir laikytis ax.gif
Jaučiuosi daug geriau kai nerūkau, per savaitgalį net pamiršau apie cigarietkas tongue.gif

QUOTE(majami @ 2005 09 25, 08:32)
Sveikutes,
as ir noriu prisijungti prie jusu burelio  smile.gif . Nes jau atsibodo smirdeti, net geda prisipazinti bet jau visi 6 metai kaip traukiu dumeli  blush2.gif , bet manau atejo pats metas padaryti tam gala!

Junkis, kad tik į sveikatą mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Paloma @ 2005 09 25, 18:38)
Laikausi toliau - net pati negaliu atsistebėti savo abejingumu cigaretėms.  blink.gif  g.gif Ir kasdien pati sau tampu gražesnė: oda skaistėja, baltėja ir t.t.  smile.gif  biggrin.gif

Kiek laiko nerūkai? Aš laukiu kada būsiu visiškai abejinga tam.
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 09 25, 22:32)
Šlykštūs ir bent jau man naudingi nuotraukytės apie nikotino žalą, kadangi tai mano priežastis nr 1 mesti rūkyti. kaip sako, vienas paveiksliukas geriau nei 1000 žodžių:
http://www.smokingsu...ust_cancer.html

Na ir kaku ten parodyta, fui...... tikrai geras palaikymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2005 09 26, 07:19)

Kiek laiko nerūkai? Aš laukiu kada būsiu visiškai abejinga tam.

Startavau nuo rugsėjo pirmos. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
na aš irgi kol kas laikausi... oficialiai startavau nuo rugsėjo 1, bet savaitgalį neatsilaikua, taigi praktiškai skaitosi, kad mečiau nuo rugsėjo 4 4u.gif
beja, kur temos autorė? įdomu kaip jai sekasi, ar dar vyras palaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamiČiukas @ 2005 09 26, 10:11)
beja, kur temos autorė? įdomu kaip jai sekasi, ar dar vyras palaiko  g.gif

Aš su jumis, slabnas aš žmogelis ir mano vyras irgi. cry.gif cry.gif cry.gif
Taigi, rytoj man vėl RUGSĖJO PIRMOJI....
PIKSTU ANT SAVĘS bjaurybė.....nesuprantu, nejaugi aš visai beviltiška g.gif
O jus šaunuolės, džiaugiuosi, kad nors jums pavyko- ateis ir į mūsų kiemą šventė.
O paveikslėliai- feeeeeeeeeeeeeeee. Taigi, kibsiu ir aš prie darbo, tikiuosiu, išeisiu iš šito mėšlo pakėlus galvą ir galėsiu savim didžiuotis. smile.gif
Atsakyti
O man šiokios tokios lomkės prasideda, kai žiūriu filmus, kur pagrindiniai veikėjai rūko. g.gif Štai tada ir sukirba išdavikiška mintelė apie cigaretę. blush2.gif Bet - palaukiu ir praeina. biggrin.gif Šiaip jau mano bendradarbė, kuri buvo užkietėjusi rūkorė metė tokiu būdu: tuo metimo periodu laikė namuose pakelį cigarečių. Kai užeidavo juoda lomke, pažiūrėdavo į pakelį ir pasakydavo sau - štai padarysiu vakarienę, o jau tada leisiu sau vieną cigaretę. Ir ką sau manot - tarpai tarp parūkymų vis didėjo, kol jinai metė galutinai ir negrįžtamai. biggrin.gif
Atsakyti
Aš prisidedu prie jūsų 4u.gif
na ax.gif nors ir ne nuo rugsėjo pirmos, bet... bandysim. Tai jau n-tasis mano bandymas, bet aš tikiu, kad kuris nors iš tų bandymų vis tiek bus sėkmingas tongue.gif
Taigi, apsirūpinsiu ledinukais, melisų ir mėtų arbatomis, apsišarvuosiu kantrybe ir pirmyn. ok.gif
Atsakyti