Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(toli @ 2005 09 21, 22:10)
Nu Gabi nusididėjele, grįšk į doros kelią.  mirksiukas.gif O po to kai surūkei, kitą dieną ar labai norėjosi rūkyti? Čia man tik šiaip smalsu. Aš tai kol kas laikausi, bet kadangi save gerai pažįstu, tai žinau, kad užtektų vienos dozės nikotino ir būtų pašlo pajechalo.  blink.gif  Įdomu, kiek laiko reikia nerūkyti, kad visai nebesinorėtų. Vakar kažkas prie praviro mano lango parūkė, tai vos ne kaip kokiais kvepalais pakvipo, nors rytoj trys savaitės, kaip nerūkau.  unsure.gif

Labas, nepradėk nei vienos, nes po to lomkės kaip iš pradžių, velniai šnibžda į ausį devil.gif Na bet jau dabar nepasiduosiu, tuo labiau kad turiu palaikymą tongue.gif ax.gif (tyliai pašnabždėsiu kad planuojame antrą vaikelį blush-anim-cl.gif, tik niekam nesakyk nono.gif biggrin.gif )

Kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
Nu super, Gabi. 4u.gif Nors dar nesu mamka, manau, kad nestuke.gif yra didžiausia paskata.
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 09 22, 11:21)
Nu super, Gabi.  4u.gif Nors dar nesu mamka, manau, kad  nestuke.gif yra didžiausia paskata.

tiesą pasakius, kai sužinojau, kad laukiuosi mečiau rūkyti ir kol maitinau nerūkiau... galvojau, atpratau, nes praėjo visgi beveik metai nerūkant ir net nenorėjau... deja kaip tik baigiau maitinti atsirado noras kažkoks durnas ir vėl pradėjau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamiČiukas @ 2005 09 22, 11:06)
tiesą pasakius, kai sužinojau, kad laukiuosi mečiau rūkyti ir kol maitinau nerūkiau... galvojau, atpratau, nes praėjo visgi beveik metai nerūkant ir net nenorėjau... deja kaip tik baigiau maitinti atsirado noras kažkoks durnas ir vėl pradėjau...  g.gif

Labas rytas smile.gif Aš irgi kai pastojau nerūkiau, ir kol maitinau nerūkiau, o po to užsirūkiau vieną ir prasidėjo... Dabar būsiu pasimokius, kad geriau nei vienos nebandyt schmoll.gif

Kaip sekasi? Gal vis lengviau? Aš manau kad daugelis nerūkytų, jei rūkymas būtų tik fizinė priklausomybė. Deja, psichologinė priklausomybė bet kada gali sugrąžinti į tas pačias vėžias, tad manau visad reikia nepamiršti motyvacijos kodėl nerūkai, kad vėl nepradėti g.gif
Ką jūs manot?
Atsakyti
[QUOTE]
Aš irgi manau, kad pasichologinė daugiau, nes fiziškai realiai tai palyginus greitai praeina lomkės. Na juk rūkyti yra faina, reikia sutikti, tik kad pasekmės gali būti laaabai nefainos. Va kai kokiuose baliukuose ar darbe per pertraukėles, jaukiai papliurpti kokiam balkone, atsipalaiduoti taip gana lengvai trumpam ir panašiai. Jei būtų tokios cigaretės, kurios nekenktų sveikatai ir nedvoktų taip baisiai, tai net nebandyčiau mesti. Na aš čia kažką nusišnekėjau, bet nieko. rolleyes.gif
Atsakyti

Toli, aš irgi nemesčiau jei nekenktų ir nedvoktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kur dingot, metančios, besiruošiančios, ketinančios, besikankinančios? Va Gabi sugrįžo į doros kelią, o kitos kur? g.gif
Atsakyti
Gal vakar visos masiskai brunette.gif?
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 09 24, 01:37)
Gal vakar visos masiskai  brunette.gif?

Geriau neklauskit, man atsibodo po vieną po dvi per dieną- kaip narkomanė kokia, tai vakar nusipirkau pačių bjauriausių cigarėtų METINIŲ, aš jų labai nemėgstu, tai va rūkiau jas per prievartą: nori Julyytė rūkyti? Tai še tau rūkyk...ir žinokit kaip man buvo blogai, tai dabar kai norėsiu labai parukyti- imsiu mėtines, ir kitų sau neduosiu. Man gal daugiau norisi veiksmo: RANKA-BURNA cry.gif NIEKO, AŠ SU TA BJAURYBĘ SUSIDOROSIU
gun_bandana.gif bash.gif aggressive.gif
Atsakyti
Mh.... kaip ir nerūkau aštunta diena. Ir "griausmingą" vakarėlį vakar atlaikiau. Bet tas velniškas silpnumas neapleidžia : sukasi galva ir, šiaip,nefantastiškai stabiliai jaučiuosi. Negana to, pasidariau pikta kaip velnias, atrodo, tik užkliudykit..... cool.gif o to anksčiau nebuvo.
Kaip ir rūkyti nenori, bet šlykštuma tampa viskas. g.gif
laukiu, gal persilaušiu.... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

buvau juodai ,,nutrūkusi“, švenčiau gimtadienį happybday.gif alc.gif
Bet vakar nusipirkau pakelį, iki šiol guli geriausiai matomoj vietoj, - bandau savo valią smile.gif jei rimtai, jau 24 val. be smoke.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Laikausi ir toliau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Valio, yra gyvų ir kovojančių. gun_bandana.gif.
O aš tik mėtines rūkydavau. Kitos man buvo neskanios. Aš tai atvirkščiai galvojau, kad pradėsiu rūkyti nemėtines, kad lengviau mesčiau.
Vakar pagaliau pasiryžau pagurkšnoti etanolio, kad visai šventa nepatapčiau. išgėriau keletą stikliukų ir tik tada prisiminiau, kad rūkiau, bet ne dėl noro. Net buvau pamiršus. va čia tai liuks. thumbup.gif
O kai vieną dieną beprotiškai susinervinau ir ėmiau mirti noru parūkyti, kad visko nenubraukčiau viena cigarete, nuėjau Internete ir susiradau tokių gražių paveiksliukų a la 10 metų rūkiusio žmogaus plaučiai, vėžiai visokie ant lūpų ir kitokie rūkymo sukelti smagumai, iškart noras praėjo. schmoll.gif Primityvu, bet jei padeda, koks skirtumas.
Nu merginos, laikomės, laikomės. Mes stiprios, suaugusios, valingos, ar ne?
Atsakyti