Sveika, prisijungusi, nesvarbu kas ir kada prisijunks, jus visada laukiami
Man irgi dar nebūvo nei vienos švarios dienelės, bet žinau man vistiek paviks, net nėra abėjonių.....laikomes kiek galim.....
Su kiekvieną dieną tik pirmyn, o jei ir gryžote atgal, pradėkit išnaujo.
Šiap mano draugai kai kurie norėtu mesti, o kai kurie netyki...gal reikia pabandyti susilažinti vien dėl paskutiniųjų ir norisi mesti, kad įrodyti
ale žinokit, vakar čiut atsilaikiau neparūkius.... taip jaudinausi kai per nomedą rodė, dar ir martinį su drauge gurkšnojom... bet fuuu atsilaikiau... beja, buvau priaugusi 3 kg kai mečiau, o dabar jau numečiau 3,5
QUOTE(neues @ 2005 09 20, 09:41)
Sveikos,
Ir šiaip, norėčiau pati sau pasakyti, jog esu stipresnė už šitus pagaliukus, vyniojamą tabaką ir kitas nikotino vartojimo formas.
Tai ar priimsit?
Ir šiaip, norėčiau pati sau pasakyti, jog esu stipresnė už šitus pagaliukus, vyniojamą tabaką ir kitas nikotino vartojimo formas.
Tai ar priimsit?
Žinoma priimsim ir palaikysim sunkiu momentu
QUOTE(MamiČiukas @ 2005 09 21, 06:05)
ale žinokit, vakar čiut atsilaikiau neparūkius.... taip jaudinausi kai per nomedą rodė, dar ir martinį su drauge gurkšnojom... bet fuuu atsilaikiau... beja, buvau priaugusi 3 kg kai mečiau, o dabar jau numečiau 3,5
o aš vakar NEatsilaikiau ir surūkiau TRIS bjaurybes, save pateisinau, kad norėjau nuimti susikaupusią įtampą Bet iš ryto supratau, kad tai buvo klaida, nes atsikėliau su sunkumu plaučiuose ir kaip priššš burnoj
Supratau, kad tikrai gera nerūkyti tikiuosi nepasmerksit, bandysiu iš pradžių
QUOTE(gabi @ 2005 09 21, 09:54)
Žinoma priimsim ir palaikysim sunkiu momentu
o aš vakar NEatsilaikiau ir surūkiau TRIS bjaurybes, save pateisinau, kad norėjau nuimti susikaupusią įtampą Bet iš ryto supratau, kad tai buvo klaida, nes atsikėliau su sunkumu plaučiuose ir kaip priššš burnoj
tikrai neteisim ir palaikysim, bet žiūrėk, kad kitą kartą susilaikytum :
QUOTE(MamiČiukas @ 2005 09 21, 09:05)
Oi kaip susismalsavau, kaip tikra cekava zosė Vakar kaip tik žiūrėjau "Nomedą". Tai kaip supratau rodė Tave?
Labas visoms Noriu jums visoms palinkėti daug valios ir stiprybės atsikratant to bjauraus įpročio. Puikiai jus suprantu ir žinau koks sunkus būna tas metimo periodas. Pati rūkiau 5 metus ir mečiau. Dabar jau 2 metai kaip nerūkau. Turiu pasakyti, kad pirmi 2 mėnesiai buvo siaubingi: daug ašarų ir nervų kainavo visa tai. Tiesa priaugau 3 kg ir niekaip jų nenumetu, bet man gal ir nėra didelio poreikio jų numesti
Beje metant rūkyti man labai padėjo tai, jog mano draugas su kuriuo gyvenu yra nerūkantis ir taip pat tai, kad su manim kartu metė rūkyti mano geriausia draugė. Tai vat turėjau gerą palaikymą
Dabar esu be galo laiminga, kad atsikračiau šio bjauraus įpročio.
Taigi, mergaitės, linkiu jums daug valios ir kantrybės ir svarbiausia, kad šalia būtų žmogus, kuris jus suprastų ir palaikytų. Tikiu, kad jums pavyks
Beje metant rūkyti man labai padėjo tai, jog mano draugas su kuriuo gyvenu yra nerūkantis ir taip pat tai, kad su manim kartu metė rūkyti mano geriausia draugė. Tai vat turėjau gerą palaikymą
Dabar esu be galo laiminga, kad atsikračiau šio bjauraus įpročio.
Taigi, mergaitės, linkiu jums daug valios ir kantrybės ir svarbiausia, kad šalia būtų žmogus, kuris jus suprastų ir palaikytų. Tikiu, kad jums pavyks
QUOTE(Rida_R @ 2005 09 21, 10:25)
Oi kaip susismalsavau, kaip tikra cekava zosė Vakar kaip tik žiūrėjau "Nomedą". Tai kaip supratau rodė Tave?
jo, mane rodė
QUOTE(MamiČiukas @ 2005 09 21, 11:09)
jo, mane rodė
Tai pasakysiu, kad esi labai labai simpatiška jauna moteris ir man žiūrint į Tave širdį užliejo tokia šiluma, nes labai priminei man draugę, tiesiog sielos dvynę, kuri jau keleri metai gyvena Airijoj... Beje, tik ten ji rado savo laimę. Linkiu, kad Tu savo laimę sutiktum čia
Sveikos, būsimos sveikuolės, aš jums pavydžiu, kad atradot savyje tiek valios.
Aš pati rūkau jau beveik 10 metų, teoriškai LABAI norėčiau mesti, nes vyras nerūko, nuolat prikaišioja ir burba, na aišku ir dėl sveikatos ir panašiai... bet žinau, kad viskas baigsis tik noru, kuris kuo toliau, tuo labiau tirps, ir tirps ir visai pradings su smilkstančia cigarete... Juk jau milijonai kartų ,,mečiau"...
NEPASIDUOKIT, KOVOKIT.
Aš pati rūkau jau beveik 10 metų, teoriškai LABAI norėčiau mesti, nes vyras nerūko, nuolat prikaišioja ir burba, na aišku ir dėl sveikatos ir panašiai... bet žinau, kad viskas baigsis tik noru, kuris kuo toliau, tuo labiau tirps, ir tirps ir visai pradings su smilkstančia cigarete... Juk jau milijonai kartų ,,mečiau"...
NEPASIDUOKIT, KOVOKIT.
QUOTE(Julyyte @ 2005 09 20, 14:19)
Sveika, prisijungusi, nesvarbu kas ir kada prisijunks, jus visada laukiami
Man irgi dar nebūvo nei vienos švarios dienelės, bet žinau man vistiek paviks, net nėra abėjonių.....laikomes kiek galim.....
Šiap mano draugai kai kurie norėtu mesti, o kai kurie netyki...gal reikia pabandyti susilažinti vien dėl paskutiniųjų ir norisi mesti, kad įrodyti
neverta sporint, as ir galvojau kad taip pavyks ir ka, pralosiau alaus deze
Nu Gabi nusididėjele, grįšk į doros kelią. O po to kai surūkei, kitą dieną ar labai norėjosi rūkyti? Čia man tik šiaip smalsu. Aš tai kol kas laikausi, bet kadangi save gerai pažįstu, tai žinau, kad užtektų vienos dozės nikotino ir būtų pašlo pajechalo. Įdomu, kiek laiko reikia nerūkyti, kad visai nebesinorėtų. Vakar kažkas prie praviro mano lango parūkė, tai vos ne kaip kokiais kvepalais pakvipo, nors rytoj trys savaitės, kaip nerūkau.
QUOTE(Rida_R @ 2005 09 21, 21:35)
Tai pasakysiu, kad esi labai labai simpatiška jauna moteris ir man žiūrint į Tave širdį užliejo tokia šiluma, nes labai priminei man draugę, tiesiog sielos dvynę, kuri jau keleri metai gyvena Airijoj... Beje, tik ten ji rado savo laimę. Linkiu, kad Tu savo laimę sutiktum čia
labai gera girdėti tokius malonius žodžius apie save ir aš tikiuosi, kad sutiksiu ką nors čia, nereiks niekur važiuoti laimės ieškoti...