Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(PAris @ 2005 09 18, 01:58)
Tai kaip, ar nepaslydot eidamos nerukymo keliu savaitgali, juk tiek daug pagundu siom dienom? smile.gif

Aš vakar namie įsipiliau taurelę raud vynelio, ale taip skanu su figom užsikast, ir net schmoll.gif
brunette.gif kuo toliau, to lengviau, ypač jei dar ir vyras prisidėjo ir cigarėtų niekas neperka thumbup.gif gydomes, gal reikėtu prie jūros nuvaž pasivaikščioti, nes kažkaip oro trūksta man... o psichologiškai jaučiuosi laisvesnė ir tai duoda stiprybės eiti toliau lithuania.gif thumb_yello.gif
ačiu toli už gerus žodelius ax.gif
Atsakyti
nu kol kas nepaslydom... ir savaitgalį nebuvo daug pagundų labai thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Dar nepaslydom, nors šeštadienį vakare buvo laabai sunku, kadangi buvo vartojamas alkoholis blush2.gif Tai va, šuoliuojam toliau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Kur pradingote?

Visoms norinčioms mesti rūkyti pagal savo patirtį pasakysiu - sunkiausia atsilaikyti 6 dienas, o po to jau galima save kontroliuoti 4u.gif
sėkmės, tikiuosi eisime kartu iki galo, bent jau pusę metelių, kai pradėsime šlykštėtis dūmais.

Aš pastebėjau, kad rytais manęs visai nevilioja užsir., nors geriu kavą ir šalia rūko bendradarbė ax.gif Ir svoris jau neauga, o net gi nukrito ax.gif
nepradinkit, nes man jūsų palaikymo taip pat labai reikia 4u.gif
Atsakyti
O man nesekasi... Stipriai sumažintas kiekis, bet dar nebuvo dienos, kad nors poros nesurukyčiau cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Toliau "laikausi" - nerūkau jau 20 - tą dieną. biggrin.gif Atrodo, kad paskaistėjo veido oda. g.gif O gal man vaidenasi ? blink.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš vis dar nerūkau ir lomkių jokių nėra. Tik šiandien sapnavau, kad rūkau. Ir taip realiai sapnavau, su kiekvienu įtraukimu. smile.gif Kai pažadino žadintuvas, tai visa apspangus ir apsimiegojus pradėjau save mintyse vanoti už tą cigaretę, kol "dašuto", kad sapnavau. Man tai cigaretės, kai lauke užuodžiu dar nedvokia, bet kaip nerealiai smirda prisirūkęs žmogus. Kol rūkiau, niekada nebūčiau pagalvojusi. blush2.gif
Šaunuolės, merginos. thumbup.gif Ir klausimukas. Ką sako jūsų rūkantys draugai? Kaip reaguoja?
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2005 09 20, 05:44)
O man nesekasi... Stipriai sumažintas kiekis, bet dar nebuvo dienos, kad nors poros nesurukyčiau cry.gif cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

tai jau pasiekimas 4u.gif

QUOTE(Paloma @ 2005 09 20, 06:34)
Toliau "laikausi" - nerūkau jau 20 - tą dieną.  biggrin.gif Atrodo, kad paskaistėjo veido oda.  g.gif O gal man vaidenasi ?  blink.gif  smile.gif

Aš pastebėjau, kai mano anyta metė rūkyti, jau po trijų savaičių jos oda buvo ne pilkos o sveikos šviesios spalvos smile.gif

QUOTE(toli @ 2005 09 20, 08:21)
Sveikos,
aš vis dar nerūkau ir lomkių jokių nėra. Tik šiandien sapnavau, kad rūkau. Ir taip realiai sapnavau, su kiekvienu įtraukimu.  smile.gif Kai pažadino žadintuvas, tai visa apspangus ir apsimiegojus pradėjau save mintyse vanoti už tą cigaretę, kol "dašuto", kad sapnavau. Man tai cigaretės, kai lauke užuodžiu dar nedvokia, bet kaip nerealiai smirda prisirūkęs žmogus. Kol rūkiau, niekada nebūčiau pagalvojusi.  blush2.gif
Šaunuolės, merginos.  thumbup.gif Ir klausimukas. Ką sako jūsų rūkantys draugai? Kaip reaguoja?

Aš irgi kartais susapnuoju kad rūkau, ir prabundu susigraužus blush2.gif
Mano rūkančios draugės pradžioj pasiūlydavo užsirūkyt, o dabar tai man kartais atrodo jog pamiršo kad aš iš viso kada nors rūkiau thumbup.gif Ir dar man labai patinka, kad jos neklausinėja, kaip kiti būna "na kaip laikais", "kiek dienu nerukai" ir pan.
Atsakyti
Sveikos,
Aišku rugsėjo 1-oji gan senokai buvo.....
blush-anim-cl.gif
Bet gal ir mane priimtumėte metančiųjų gretas? ax.gif
Nuo penktadienio "kaunuosi" su savimi itin smarkiai - 0 velnio pagaliukų. Iki tol - 1,5 mėnesio "žaidžiau" - dieną nerūkau, o prieš miegą supešu kokias 2 -3... arba nerūkau kelias dienas, po to totliai persirūkau.. Niu žodžių, nekokia kovotoja iš manes, tad ir ieškau "support'o" 4u.gif
Taigi, jei skaičiuoti ir šiandieną (nors dar visas gabalas dienos likos...) - nerūkiau 5 dienas. Viskas norma. Neryju (bent jau daugiau nei visada), rūkyti nenoriu. Bet galva svaigsta KLAIKIAI. unsure.gif Nžn, ar tai dėl rūkymo - nerūkymo?
A, dar trumpas "gyvenimo aprašymas" :
stažas - 7 metai
dieną (n.s.) prisireikia (-davo) 20-25 cig. vnt.
motyvai ( turbūt kiekvienam aiškūs bei panašūs): sveikat, finansinė išraiška, nekvepėjimas, ketinimas pastoti blush2.gif , laiko sąnaudos "pieriekūrams", valios ugdymas. Ir šiaip, norėčiau pati sau pasakyti, jog esu stipresnė už šitus pagaliukus, vyniojamą tabaką ir kitas nikotino vartojimo formas. box.gif

Tai ar priimsit? 4u.gif
Atsakyti
Sveika, Neues 4u.gif . Labai faina, kai kovotojų gretos didėja. Man irgi svaigo galva. Kartais, kai atsistodavau, net įsikibdavau į ką nors, bet dabar praėjo, ir visa tai buvo verta to svaigimo. Turėtumei neužilgo persilaužti ir bus thumbup.gif. Man labai padėjo, kai laikiausi kažkieno patarimo ir galvojau apie vieną dieną. Va šiandien visą dieną nerūkysiu, kitą dieną vėl tas pats, o ne kai galvoji apie visą amžinybę be nikotino. Ir tuoj bus 20 dienelių ir viskas liuks. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveika prisijungusi Neues smile.gif

man atrodo visai neblogai sekasi kovoti ax.gif beveik nebesinoro, išskyrus vyneli vakarais, kokteiliuką ar alutį savatgalį... 4u.gif bet jau vis vien lengviau susilaikyti nei ankščiau, sunkiausia aišku pirmos savaitės sad.gif
stiprybės... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios 4u.gif

Sveikinu visas besilaikančias ir visas mažinančias dozes... bet kokia pastanga ir progresas yra gerai thumbup.gif
Atsakyti