Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(zosse @ 2005 08 22, 10:54)
jsiugzdi, tai gi galima su grupe mesti rūkyti, o po to visu tabūnu perlėkti į dietininkių forumą  mirksiukas.gif

gera mintis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 08 22, 11:02)
Dėl svorio kol kas neimkit į galvą, juk svarbiausia MESTI RŪKALUS, T.Y. jų nevartoti. O jau paskui, galim ir į dietininkus persimesi.... nors galim bandyti abu dalykus sinhronizuoti smile.gif Mano draugė metant rūkyti priaugo 8kg, po 3
mėn atsistatė.
MUMS LIKO 10 DIENU, BAISOKA DAROSI blink.gif  doh.gif

tai per 10 dienu reiks atsirukyti, kad daugiau nesinoretu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 08 21, 01:40)
Siulau sugalvoti kuo daugiau motyvacijų norint mesti rūkyti. Po to nuo rugsėjo 1d pradėti mažinti ir kovoti su to įpročiu. Pasidalinkim mintymis ir palaikykim vieną kitą. Manau kartu bus lengviau.... smile.gif

Nerūkau nuo vakar, tai gal jau netinku kompanijai? verysad.gif O gal vis dėl to ax.gif priimsit ?
Atsakyti
QUOTE(aš ingute @ 2005 08 22, 12:45)
Nerūkau nuo vakar, tai gal jau netinku kompanijai? verysad.gif O gal vis dėl to ax.gif priimsit ?

Šaunuolė thumbup.gif Mūsų kompanijai labai tinki, pasipasakok kaip sekasi, o mes gal galėsim tave palaikyti, laikykis mes su tavim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aha, arba pasipasakok kaip nesekasi, gal kam ir apskritai noras atšoks mesti per tą savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, ir aš prisijungiu! Labai gera akcija, vienai taip sunku prisiruošti ir atsilaikyti paskiau...
Rūkau kaip kaminas, minimum po pakelį į dieną ... ghm nelengva bus smile.gif
Atsakyti
Beje, dėl metimo rūkyt ir svorio didėjimo - kadangi vietoj vieno įpročio atsiranda kitas (kažką kramsnoti visą laiką blush2.gif ) - siūlau iš karto neleisti formuotis šitam įpročiui, o susigalvoti geresnį.... Pvz arbatos smile.gif Man labai padejo kai paskutinį kartą bandžiau mesti - prisipirkau galybę skanių kvepiančių arbatų, ir maukiau ištisą dieną ...... thumbup.gif
Atsakyti
Nuuu. clap.gif Sekasi. Darbe nelabai yra galimybė , bet išeidavau "papietauti". Dabar sėdžiu kaip prirakinti. Sunkiausia bus vakare. Maniškis vakar neištvėrė išbėgo, prisirūkė. Na jei nerūkys namie, tai tegul. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amu @ 2005 08 22, 12:59)
Beje, dėl metimo rūkyt ir svorio didėjimo - kadangi vietoj vieno įpročio atsiranda kitas (kažką kramsnoti visą laiką  blush2.gif )  - siūlau iš karto neleisti formuotis šitam įpročiui, o susigalvoti geresnį.... Pvz arbatos smile.gif Man labai padejo kai paskutinį kartą bandžiau mesti - prisipirkau galybę skanių kvepiančių arbatų, ir maukiau ištisą dieną ......  thumbup.gif

thumbup.gif Žinote, reikia laikytis lengvos dietos, geri daug skysčiu. g.gif Prieš kelis metus buvau metusi rūkyti, tai skaičiavau kcal. Nepriaugau.
Atsakyti
man skaiciavimas kaloriju nepadeda, kai tik uzsinoriu rukyti ir stengiuosi nerukyt, is karto tada noras prisiryti atsiranda... ir nors tu ka, taip ir rukau, kad valgyti nenoreciau... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Oi kaip man reiktų mestu rūkyt...šiaip nerūkau nuo vakar, nes baisiai apsinuodijau, į cigaretes net pažiūrėt negaliu.
O mest rūkalus nemanau, kad man bus sudėtinga, aš galiu nerukyt, man tai nesunku, bet jei geriu alutį (o jį aš mėgstu blush2.gif ), tadu šakės, traukiu cigaretę po cigaretės, tad jei mesiu gert, tai neskausmingai mesiu ir rūkyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 22, 15:31)
Oi kaip man reiktų mestu rūkyt...šiaip nerūkau nuo vakar, nes baisiai apsinuodijau, į cigaretes net pažiūrėt negaliu.
O mest rūkalus nemanau, kad man bus sudėtinga, aš galiu nerukyt, man tai nesunku, bet jei geriu alutį (o jį aš mėgstu blush2.gif ), tadu šakės, traukiu cigaretę po cigaretės, tad jei mesiu gert, tai neskausmingai mesiu ir rūkyt smile.gif

va va man lygiai tas pats... cry.gif cry.gif cry.gif tai davai metam aluti siurbti (cia dar sunkiau bus nei mesti rukyti)
Atsakyti