Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(toli @ 2005 09 13, 22:14)
jsiugzdi, o tau nebūna, kad kaip ir mintyse susiruoši parūkyti, o paskui prisimeni, kad nerūkai? Ir net ne dėl to, kad nori, bet pamiršti, kad nerūkai? Kažkaip čia painiai aš paklausiai.  g.gif

žinok, kad nelabai pasimiršta, nes ta mintis vis dar persekioja, kad norėčiau, o aš tik ginuosi jos ... smile.gif šiaip man labai padeda, kad darbe ir namie niekas nerūko, tik per vakarėlius visi traukia kaip paravozai biggrin.gif o šiaip manau pakankamai lengvai viskas einasi, tik šiaip silnumas kartais užeina, bet gal dėl to, kad ir kūdintis pradėjau kartu... blush2.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/....php?id=7478502

Gal kažkam čia bus didelis stimulas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Paskaitinėju - visai neblogai visos stumiamės i priekį mirksiukas.gif
Aš kažkaip visai normaliai tveriu, bet va jau savaitgalį su kokteiliukais ar alučiu tai jau sunkiaus, matyt ir alkoholį teks mest g.gif
Atsakyti
Jo, kai meti rūkyti, reikia mesti ir gerti. Po to reikia ir svorį mesti. Paskui gali ir į šventąsias įsirašyti. Kažkaip apskritai sunku įsivaizduoti etanolį vartojimą be dūmo, kokio dar dūmo, viso debesio. O paskui tas šlykštus jausmas ryte, kai atsibundi persirūkiusi. veeeee.
Atsakyti
Laba diena mergaites biggrin.gif
As kazkaip negalvoju apie rukyma, vis nuveju mintis, ir kazkaip dar laikausi ax.gif Bet kokiu atveju pasiryzus atsikratyt tos shlykstybes beee.gif biggrin.gif

QUOTE(Julyyte @ 2005 09 13, 20:34)
Ačiu jums už pavyzdį ir palaikymą, ale ir maniškis sugalvojo prisidėti, kol kas nerūkis namie, po to darbe smile.gif

Sveikinu, svarbu tik i prieki 4u.gif

QUOTE(gėliukas @ 2005 09 14, 10:33)
Sveikos,

Paskaitinėju - visai neblogai visos stumiamės i priekį  mirksiukas.gif
Aš kažkaip visai normaliai tveriu, bet va jau savaitgalį su kokteiliukais ar alučiu tai jau sunkiaus, matyt ir alkoholį teks mest  g.gif

Kai vartoji alkoholi tai tada daug velniuku snabzda i ausi, "gal viena uztrauksiu..".

QUOTE(toli @ 2005 09 14, 10:59)
Jo, kai meti rūkyti, reikia mesti ir gerti. Po to reikia ir svorį mesti. Paskui gali ir į šventąsias įsirašyti.  Kažkaip apskritai sunku įsivaizduoti etanolį vartojimą be dūmo, kokio dar dūmo, viso debesio. O paskui tas šlykštus jausmas ryte, kai atsibundi persirūkiusi. veeeee.

Manau mesti gerti nereikia, tik pastebejau kai nerukai tai ir automatiskai maziau geri mirksiukas.gif
Atsakyti
Nerūkau jau penkiolika dienų ir kol kas nejaučiu nei pagerėjimo, nei pablogėjimo... smile.gif cool.gif
Atsakyti
Pagerėjimas akivaizdus-prasiilginai gyvenimą kažkiek dienų, sutaupei pinigų, mažiau užteršei orą ir tapai šio skyrelio rekordininke. 4u.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Kas Julyyte nuskriaudė? Gal tas velnio išmislas-cigaretės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 09 14, 18:23)
Pagerėjimas akivaizdus-prasiilginai gyvenimą kažkiek dienų, sutaupei pinigų,  mažiau užteršei orą ir tapai šio skyrelio rekordininke.  4u.gif

Tada man priklauso PRIIIIIIZASSSS mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2005 09 15, 10:01)
Tada man priklauso PRIIIIIIZASSSS  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Sveikinu sitiek atsilaikius, o apie priza tikrai vertetu pagalvoti, pvz. tai kuri nerukys iki 2006 m. rugsejo 1 d. ax.gif Tada gal daugiau aktyvisciu atsiras biggrin.gif

Man siandien jau lomkes prasidejo, pora kartu vos atsilaikiau, nes darbe buvo daug nervu, bet ikvepiau pora kartu giliai ir pagalvojau mintyse "pirmyn, nepasiduosiu" biggrin.gif Idomu kiek dienu turi praeiti, kad nenoretum rukyti?
Kaip sekasi kitoms?
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2005 09 15, 15:59)
Sveikinu sitiek atsilaikius, o apie priza tikrai vertetu pagalvoti, pvz. tai kuri nerukys iki 2006 m. rugsejo 1 d. ax.gif  Tada gal daugiau aktyvisciu atsiras biggrin.gif

Man siandien jau lomkes prasidejo, pora kartu vos atsilaikiau, nes darbe buvo daug nervu, bet ikvepiau pora kartu giliai ir pagalvojau mintyse "pirmyn, nepasiduosiu" biggrin.gif  Idomu kiek dienu turi praeiti, kad nenoretum rukyti?
Kaip sekasi kitoms?

ale žinok man lomkės tik kai išgeriu atsiranda... g.gif o prizą tkrai galima simboliškai kokį sugalvoti. pvz.: tortą - cigaretę thumbup.gif mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti