Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(Julyyte @ 2005 09 11, 18:09)
NEĮSIVAIZDUOJU, KADA MANO TAUPYKLĖJE BUS BENT PIRMI 3LT g.gif Kol neliks nei vienos cig per dieną - nebus ir 3lt......va

Na, matai, aš kasdien suvarydavau po 2 pokelius Marlboro.
Kadangi jau nebeperku dviejų, tai kasdien atidedu tą sumą, o jei jau perku, atidedu vieno pokelio kainą.
Kai pasižiūriu, kiek iki šiol dūmais paleidau doh.gif blink.gif
Atsakyti
galite mane pasveikinti, kad atsipaikiau savaitgali nerulius clap.gif: net paciai keista ir malonu 4u.gif

bet is kitos puses priaugau 2 kg cry.gif cry.gif cry.gif o taip stengiuosi ta svori mesti... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 12, 08:42)
galite mane pasveikinti, kad atsipaikiau savaitgali nerulius clap.gif: net paciai keista ir malonu  4u.gif

bet is kitos puses priaugau 2 kg  cry.gif  cry.gif  cry.gif  o taip stengiuosi ta svori mesti...  sad.gif

Vat tu saunuole mirksiukas.gif Nekreipk demesio i ta svori, tegul pirmoj vietoj buna Nerukymas, o veliau ir del antsvorio pasistengsi smile.gif juk tas perdetas valgymas metant irgi ne visuomet tesis. Sveikinimai!!!!
Atsakyti
Labas rytas smile.gif ,

Na galiu pasakyti NERUKAU šiandien bus KETVIRTA DIENA (nuo rugsejo 9d.), sunkiausia buvo savaitgali, kai apsinuodijo mano vaikas, buvau baisiai susinervavus, kad jei butu buvus cigarete po ranka, buciau uzsirukius, bet kazkaip atsilaikiau, su mintim del to pacio savo mylimo vaiko. Esu uzsibrėžus ir toliau laikytis, nes noriu galutinai atsikratyti sio blogo iprocio, ir daugiau niekada prie to nesugrizti. Kai uzeina lomkes manau reikia kuo maziau apie tai galvoti, nusukti kitur mintis ir uzsiimti kokia nors veikla, pvz tvarkytis namus biggrin.gif

QUOTE(toli @ 2005 09 09, 22:11)
Bet vis tiek išlieka toks jausmas, kad ant vieno peties sėdi velniukas, o ant kito angeliukas, ir nežinau, kuris stipresnis  sad.gif . Kol negeriu nei gramo, nebendrauju su rūkančiais draugais, dar kažkaip aš jį už ragų nusodinu, bet juk nesėdėsi visada namie, kur mažiausiai pagundų...

O ką jūs manote apie užkodavimą?

Del to velniuko ir angeliuko tai tikrai pas toviai snabzda tai vienas tai kitas i ausi laugh.gif
del kodavimo tai cia turbut pats paskutinis variantas turetu buti....

QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 12, 06:42)
galite mane pasveikinti, kad atsipaikiau savaitgali nerulius clap.gif: net paciai keista ir malonu  4u.gif

bet is kitos puses priaugau 2 kg  cry.gif  cry.gif  cry.gif  o taip stengiuosi ta svori mesti...  sad.gif

SVEIKINU 4u.gif ŠAUNUOLĖ 4u.gif O svoris veliau pats savaime atsistatys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabi: 12 rugsėjo 2005 - 13:31
QUOTE(gabi @ 2005 09 12, 14:28)
SVEIKINU 4u.gif ŠAUNUOLĖ 4u.gif O svoris veliau pats savaime atsistatys.

man atrodo, kad svorį bus sunkiau mesti, nei rūkyti... verysad.gif
Atsakyti
jsiugzdi gabi Šaunuolės, o aš irgi einu pirmyn, tik mažesniais žingsneliais, na nieko - pasivysiu ir aš ir dar vyrą prisigriebsiu biggrin.gif
o kaip kitom sekasi?
Atsakyti
Aš jau vienuolika dienų nerūkau. tfu tfu tfu. Vakar išgėriau kokteiliuką, tai taip rūkyti užsimaniau, kad nors vilku kauk, bet šiaip ne taip susilaikiau. O šiaip smagu nerūkyti, tik kad kartas nuo karto bando koja pakišti. Ir plaučiukai apsivalė jaučiu ir sutaupiau jau apie 50 lituku, nes Barclay pešdavau. smile.gif Sėkmės visoms. Mes juk galime įveikti kažkokią dvokiančią popierinę lazdelę, prigrūstą rūdų kakų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 09 13, 10:11)
Aš jau vienuolika dienų nerūkau. tfu tfu tfu. Vakar išgėriau kokteiliuką, tai taip rūkyti užsimaniau, kad nors vilku kauk, bet šiaip ne taip susilaikiau.  O šiaip smagu nerūkyti, tik kad kartas nuo karto bando koja pakišti. Ir plaučiukai apsivalė jaučiu ir sutaupiau jau apie 50 lituku, nes Barclay pešdavau.  smile.gif Sėkmės visoms. Mes juk galime įveikti kažkokią dvokiančią popierinę lazdelę, prigrūstą rūdų kakų. mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif clap_1.gif bis.gif group.gif thumb_yello.gif friends.gif yahoo.gif ok.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2005 09 13, 07:11)
Mes juk galime įveikti kažkokią dvokiančią popierinę lazdelę, prigrūstą rūdų kakų. mirksiukas.gif

taiklus apibudinimas mirksiukas.gif biggrin.gif
Siandien ryju kaip karve, bet valgyt maloniau nei rukyt tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2005 09 13, 11:59)
taiklus apibudinimas mirksiukas.gif  biggrin.gif
Siandien ryju kaip karve, bet valgyt maloniau nei rukyt tongue.gif  biggrin.gif

maloniau, bet ir pasekmės ne tokios tragiškos iš esmės... mirksiukas.gif (jei nekalbant apie svorį tik)
Atsakyti
jsiugzdi, o tau nebūna, kad kaip ir mintyse susiruoši parūkyti, o paskui prisimeni, kad nerūkai? Ir net ne dėl to, kad nori, bet pamiršti, kad nerūkai? Kažkaip čia painiai aš paklausiai. g.gif
Atsakyti
Na, mergaitės, visišku nerūkymu nepasigirsiu, nes surūkiau 2 cig, bet šiaip didelės audros kaip ir nebuvo biggrin.gif Ir kolegijoje nerūkiau - visi stebėjosi g.gif , pasakiau kad nerūkau, nors viduje buvo minčių: oh, norėčiau su kursiokais patraukti dumelį, bet ne, stovėjau šalia ir laikiausi. Bet kaip malonu box.gif kai jautiesi stipresnis, bet iš kitos pusės jaučiuosi ir kaip ligonis, kuris gydosi nuo rūkymo doctor.gif
Ačiu jums už pavyzdį ir palaikymą, ale ir maniškis sugalvojo prisidėti, kol kas nerūkis namie, po to darbe smile.gif
Atsakyti