Aš tai dar susiradau Internete straipsniukų kuo bjauresnių apie rūkymą, paveiksliukų pasižiūrėjau, paskaičiau, kaip gerai būna, kai meti rūkyti. Vis šioks toks stimulas. Sako, kad ar laikaisi dietos, ar meti rūkyti yra vadinamas "trijų dienų kalnelis", kurį perlipus pasidaro lengviau. Man tai po penkių lengviau pasidarė. Sėkmės Smurkai, visoms ir sau.
Nuo rugsėjo pirmos nerūkau ir kolei kas nejaučiu didelių lomkių. Mano problema būdavo vakarėliai ir susitikimai su draugėmis. Tai va - su draugėm susitikinėju, bet alkoholio visai nevartoju. Na, tiesiog dviguba nauda... Metu rūkyti labai lengvai jau n kartų, bet problema tame, kad labai sėkmingai prie to pačio sugrįžtu na, kad ir...... po metų Manau, kad mano priklausomybė yra labiau psichologinė (žindukas ), nei fizinė.
QUOTE(PAris @ 2005 09 10, 08:10)
Smurka sekems tau, jei tikrai labai sunku mesti, sakau - nusipirk koki nors pagalbininka, pavyzdziui, kad ir pleistrus, ir ne nejausi, kaip atprasi, bet pirmoj vietoj turi buti didelis noras TO STOP SMOKING
Sykį bandžiau mesti su kramtuškėm ir su pleistrais. Rezultatas - tris kartus didesnės išlaidos ir nikotino dozė organizmui. Tiesiog žiaumoju tą šlykščią kramtuškę ir cigaretę tuo pat metu traukiu.
Matai, mano organizmas ne tiek to nikotino reikalauja, kiek paties proceso. Paimti cigaretę į nagus ir užsitraukti
dėl kramtoškės ir aš girdėjau kad nieko gero, galima ir paprastą gumą dirolą kramtyti, o dėl pleistro nžn, nors iš tikrųjų ir man reikia proceso- ranka-burna- ranka oh, atsigersiu arbatos gal dar kiek pakentėsiu
matau tave smurka, kiek šiandien surūkei?
QUOTE(Julyyte @ 2005 09 10, 15:14)
dėl kramtoškės ir aš girdėjau kad nieko gero, galima ir paprastą gumą dirolą kramtyti, o dėl pleistro nžn, nors iš tikrųjų ir man reikia proceso- ranka-burna- ranka oh, atsigersiu arbatos gal dar kiek pakentėsiu
Man atrodo, kad pleistrų ir kramtoškių poveikis yra visiems skirtingas. Va, man pleistrai nepadėjo, o kramtoškės , o kažkam kitam pleistrai liuks. Aišku, dar reikia ir to proceso ranka-burna-ranka
šiandien draugės į svečius atvaro, tai bandysiu išsilaikyti su jom nerūkiusi...
Atsimenu, kai kazkada seniau nevykusiai bandziau mesti rukyti, tai pirkau kramtuske, buvau ipratusi rye pries darba rukyt, tai kelis kartus bandziau einant i darba pakramtyt tos gumos, neimanoma buvo, tiesiog tuse, slyksti be galoi ir spjauni lauk, taip to nikotino ir nepatekdavo per ja tinkamai i organizma, kad nuo lomkiu ramu butu, o sakau pleistras kas kita.... Gaila uz ta guma pinigu buvo
Dar karta pakartosiu, jei 100% nepasaket NE cigaretems, rukysit toliau....Taigi turekit labai gera motyvacija ir stipru nora.... Sekmes!
Dar karta pakartosiu, jei 100% nepasaket NE cigaretems, rukysit toliau....Taigi turekit labai gera motyvacija ir stipru nora.... Sekmes!
Smurka, sėkmės, atsilaikysi
Ką atradau, - rūkau kaip garvežys tada, kai smegenukams reikia pertraukos, kad galėtų sukurpti kažką protingo, - kūnas dirba ,,traukiu - pučiu, o smegenukai ieško sprendimo. Bet taip pat veikia ir paprasta mineralkė
Taigis, siurbiu ežerus vandens, c kiekis (pagal buvusias normas) - sumažėjo nerealiai. O dar ir taupyklėje guli pinigiukas, kurį labai maga panaudoti sau
Ką atradau, - rūkau kaip garvežys tada, kai smegenukams reikia pertraukos, kad galėtų sukurpti kažką protingo, - kūnas dirba ,,traukiu - pučiu, o smegenukai ieško sprendimo. Bet taip pat veikia ir paprasta mineralkė
Taigis, siurbiu ežerus vandens, c kiekis (pagal buvusias normas) - sumažėjo nerealiai. O dar ir taupyklėje guli pinigiukas, kurį labai maga panaudoti sau
QUOTE(Julyyte @ 2005 09 10, 14:21)
matau tave smurka, kiek šiandien surūkei?
Šūdas, bld, nesikeikiant Vieną surūkiau
Sveikos,
Mano rukymo stazas jau daugiau kaip 10 metu.Rukau po nedaug - iki 5 per diena.
Jei ne baime del plauciu,gerkles vezio(kuri pas mane laaabai didele),tai negalvociau apie metima...Nes man patinka rukyt,taip atsipalaiduoju.Tik nepatinka ryte rukyt - nes tada is karto atsiranda nuovargis,suglebimas,apatija,nerimas(kaip jau kazkas neseniai rase).O vat vakare pries miega man ciza butina - kitaip labai suirztu...Parukau,pamastau...ir jau galiu rami eit miegot.Ir jei galeciau sumazint dienos norma iki tos vieninteles cigaretes pries miega - buciau labai laiminga.
Mano rukymo stazas jau daugiau kaip 10 metu.Rukau po nedaug - iki 5 per diena.
Jei ne baime del plauciu,gerkles vezio(kuri pas mane laaabai didele),tai negalvociau apie metima...Nes man patinka rukyt,taip atsipalaiduoju.Tik nepatinka ryte rukyt - nes tada is karto atsiranda nuovargis,suglebimas,apatija,nerimas(kaip jau kazkas neseniai rase).O vat vakare pries miega man ciza butina - kitaip labai suirztu...Parukau,pamastau...ir jau galiu rami eit miegot.Ir jei galeciau sumazint dienos norma iki tos vieninteles cigaretes pries miega - buciau labai laiminga.
QUOTE(Laumikė @ 2005 09 10, 23:24)
O dar ir taupyklėje guli pinigiukas, kurį labai maga panaudoti sau
NEĮSIVAIZDUOJU, KADA MANO TAUPYKLĖJE BUS BENT PIRMI 3LT Kol neliks nei vienos cig per dieną - nebus ir 3lt......va