Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

labas rytas,
Mano nuotaika ir nusiteikimas kol kas ok, kavos dar negėriau. Šiaip vakar pagalvojau kad nesuprantu, kodėl man vis reikia parūkyti, o gi todėl, kad aš kaip mažas vaikas bijo pirmų savarankiškų žingsnelių, ir aš kažkodėl BIJAU. Reikės šiandien, tik šiandien pabandyti ir ko gi aš čia taip bijau.......kažkokią nesamonę parašiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, bandancios mesti laikykites.....
Papasakosiu savo uzkietejusios rukales istorija biggrin.gif ....visu pirma nusiteiki, kad nori mesti rukyti, isvardini didziausius minusus, man tai atrode be galo didelis nuodas groziui ir pirma rytine cigarete, man tiesiog nuimdavo visa energija ir pasedavo kazkoki nerima viduje. Nusipirkau pagalbininka t.y pleistra ir nustebau, kad tai galejo padeti, nes pries tai ka buvau bandziusi neveike, o gal nebuvau paprasciausiai tinkamai pasiryzusi. Taigi as uz pleistrus, kam kankintis, jei gali lengvai mesti 4u.gif O nerukyti verta, jautiesi daug gaiviau, energingiau, nesmirdi, nesendini saves, nesijauti bevale.
Ir dar is savo puses paminesiu, kad as is tu arba visai nerukau arba rukau, kaip kaminas, todel bemetant atsisakiau kavu, alkoholio, nes tai labai traukdavo uzsirukyti. Laikykites, verta!
Atsakyti
na va šaunuolės mes thumbup.gif dėl ėdimo galiu pasakyti, kad man jau tas noras po truputį praeina... ir viduriai jau susitvarkė... o noras irgi jau dingsta, ypač dieną. vakare aišku būna dar mintis, kad nieko būtų parūkyti, bet aš geriau kokį skanų gėrimą nealkoholinį pasidarau ir su vaiku padurnavoju... taip ir pasimiršta, kad kažko norėjau biggrin.gif
aš jau tikiu, kad man išeis mesti... aišku dar nebuvo baliaus, kurio metu išgersiu ir pamatysiu kitus rūkančius, tada bus sunkiausia atsilaikyti, bet pandysiu... blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2005 09 09, 11:31)
Jungiuosi prie jūsų  ax.gif

prašom prašom jungtis... 4u.gif ir trumpai apie savo šitą blogą įprotį ir motyvą wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš niekada labai jau daug nerūkiau, bet savaitgaliai tai jau atsigriebdavau ax.gif ir taip jau kokie 8 metai... Laikas apie savo sveikatą ir šeimą galvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2005 09 09, 13:14)
Aš niekada labai jau daug nerūkiau, bet savaitgaliai tai jau atsigriebdavau  ax.gif  ir taip jau kokie 8 metai... Laikas apie savo sveikatą ir šeimą galvoti  g.gif

4u.gif mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Šiandien jau savaitė kai nesinuodyju. Stažas-lygiai dešimt metų, dozė-nuo pusės iki pusantro pakelio. Labiausiai būtent norisi ir mesti to "jubiliejaus" proga. Man tai didžiausias motyvas yra sveikata. Na dabar tik žiedeliai: greitai pagaunamos pompos greitai einant, truputi pagelte dantys, slyksti savijauta ryte visai nedaug isgėrus ir daug surūkius su draugais vakare, lengvas skausmelis plaučių srityje persirūkius... O va kai pagalvoji apie ateitį, tai kažkaip nesinorėtų toookių rimtų pasėkmių, apie kurias visi puikiai žinome.
Dar visai neblogai ir tie pinigėliai, kurie susitaupytų. Na man koks šimtukas per mėnesį drąsiai. Jei tik jį ištempsiu. O po dviejų būtų galima jau dantis išsibalinti, sau dovaną pasidaryti. ax.gif
Bet vis tiek išlieka toks jausmas, kad ant vieno peties sėdi velniukas, o ant kito angeliukas, ir nežinau, kuris stipresnis sad.gif . Kol negeriu nei gramo, nebendrauju su rūkančiais draugais, dar kažkaip aš jį už ragų nusodinu, bet juk nesėdėsi visada namie, kur mažiausiai pagundų...

O ką jūs manote apie užkodavimą?
Atsakyti
Nu nerūkiau dvi dienas. Jei savaitgalį dar ištempsiu, bus jau keturios.

Tfu tfu tfu, palinkėkit man sėkmės, nes yra be galo sunku.
Atsakyti
Smurka sekems tau, jei tikrai labai sunku mesti, sakau - nusipirk koki nors pagalbininka, pavyzdziui, kad ir pleistrus, ir ne nejausi, kaip atprasi, bet pirmoj vietoj turi buti didelis noras TO STOP SMOKING biggrin.gif

Toms, kurios meta rukyti ir sako neiseina, tik galiu pasakyti menkai norite, o istikruju tai padaryti nesunku...Jus juk stiprios!
Atsakyti
QUOTE(PAris @ 2005 09 10, 09:10)
sakau - nusipirk koki nors pagalbininka, pavyzdziui, kad ir pleistrus, ir ne nejausi, kaip atprasi, bet pirmoj vietoj turi buti didelis noras TO STOP SMOKING biggrin.gif

Toms, kurios meta rukyti ir sako neiseina, tik galiu pasakyti menkai norite, o istikruju tai padaryti nesunku...Jus juk stiprios!

Pikstu ant savęs nerealiai
gun_bandana.gif bash.gif protest.gif bash.gif bash.gif bash.gif
ką aš galiu reikalauti iš savo vaiko, jei pati savęs net neklausau? Esu mažesnė už mažą vaiką. Reikia tikrai pabandyti pleistrą nusipirkti, o kokį pirkti ten lygtais kelių rūšių g.gif
P.S. Jus negalvokit, aš dar kovoju, dar vis noriu mesti rrrr, čia pirmas kartas kaip aš taip ilgai neprarandu vilties ir tai JŪSŲ pastangomis......
Sveika prisijungusi toli drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Julyyte,2005 09 10, 08:57]
Pikstu ant savęs nerealiai
gun_bandana.gif bash.gif protest.gif bash.gif bash.gif bash.gif
ką aš galiu reikalauti iš savo vaiko, jei pati savęs net neklausau? Esu mažesnė už mažą vaiką. Reikia tikrai pabandyti pleistrą nusipirkti, o kokį pirkti ten lygtais kelių rūšių [QUOTE]

As pirkau Nicoderm, bespalviai tokie, dezuteje ju buvo 14, bet patikek visu net nereikejo. As pirkau tuos, kurie skirti tiems kas suruko daugiau negu 10 cigu per diena. O gavosi viskas labai paprastai, viena diena uzsidejau, kita dar kita, (o nikotino ,,lomkes'' tikrai nuima, nes per oda jo paduoda) ir kazkaip viena karta pamirsau ir gi ziuriu, kam man ji detis as ir be rukymo labai gerai laikausi. Svarbiausiai atpranti nuo to cigaretes griebimo ir traukimo...As nesu tokia stipri, kad ir isgerus nenoriu rukyti, bet dzin , kad per koki baliu uztraukiu, kita diena vel sau nenuodingai smile.gif gyvenu...
Tarp kitko as ta Nicoderm ne Lietuvoj pirkau, gal ir cia yra, bet bent jau yra kitos firmos pakaitalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PAris: 10 rugsėjo 2005 - 10:36