Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

Sveikos,

niu ką, jau savaičikė praėjo nuo mūsų rūkymo mėtimo. Ką galiu pasakyti, esu bevalė. Prisipažinsiu, vakar nusidėjau ir surūkiau 2 cizas blush2.gif Esu kalta, esu kalta, esu kalta........ tongue.gif , bet žadu tikrai pasitaisyti.
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 09 08, 10:23)
Mergaitės, aš pasuoju... cool.gif

baikit, jokio optimizmo... nono.gif aš jau laikausi 5 dienas... o šiandien tiek nervų dar, bet nerūkau tongue.gif nepasiduokit, nejau man irgi teks vėl pradėti rūkyti, nes palaikymo komanmda pasuos... ? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 09 08, 10:23)
Mergaitės, aš pasuoju... cool.gif

Nepasiduok 4u.gif Aš tai vis irgi po 2-3 sutraukiu, bet vis vien tikiuosi, kad išauš tokia diena, kai sugebėsiu nė vienos nesutraukti.
Atsakyti
Negaliu, kai nerūkau, tai ištisai valgyt noriu. *****, dietinaus, kūdinaus, kad tik atsikratyt po gimdymo likusio svorio, o dabar vėl pradėsiu storėt, nenoriu schmoll.gif Aš šiaip ir rūkyt pradėjau, kai dietų laikytis ėmiau. Nes nėščia nerūkiau, po gimdymo irgi nelabai...
Tokie tad reikaliukai, negaliu su savim kovot, jei viena blogybe atsikratau, tada viršų ima kita (jei nerūkau, tai ėdu) cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 08 rugsėjo 2005 - 13:25
QUOTE(Upsiukas @ 2005 09 08, 14:25)
Negaliu, kai nerūkau, tai ištisai valgyt noriu. *****, dietinaus, kūdinaus, kad tik atsikratyt po gimdymo likusio svorio, o dabar vėl pradėsiu storėt, nenoriu schmoll.gif Aš šiaip ir rūkyt pradėjau, kai dietų laikytis ėmiau. Nes nėščia nerūkiau, po gimdymo irgi nelabai...
Tokie tad reikaliukai, negaliu su savim kovot, jei viena blogybe atsikratau, tada viršų ima kita (jei nerūkau, tai ėdu) cry.gif

Taigi valgyk daržoves ir vaisius įvairius bei gerk daug arbatos. Bent aš tai arbatų išgeriu be skaičiaus. Ir raminama arbata truputį padeda. Nepasiduok dar...

Asmeniškai aš geriau sutikčiau su 5 kg ant savęs, kad tik nesunkiai galėčiau atsikratyti to rūkymo...
Atsakyti
Laba diena, labai gerai kad radau tokias saunuoles mamytes, kurios nusprende, kaip ir as, galutinai atsikratyti sio bjauraus iprocio. Jei priimsit i savo bureli, tai as noreciau uzsibrezti savo metimo data rugsejo 9d., todel kad 9 skacius man yra laimingas smile.gif As nesu baisi rukale- po kokias 5 cigaretes per diena, bet manau kad ju kiekis stabiliai dides, jei nepasakysiu sau STOP.
Del ko noriu mest rukyt?
1. Baisiai smirda rubai, ir man nepatinka cigareciu nei kvapas nei skonis
2. Noriu but geras pavyzdys vaikui blush2.gif
3. Vyras neruko, tai jam nekomfortas su prisirukiusia buciuotis biggrin.gif
4. Uz desimt meteliu su rukymo stazu is mano dabartinio glotnaus simpatisko veiduko liks tik aprukusi pilka susiraukslejusi slyva, o dantys kaip pas sene

na ir dar daug daug kitu dalyku, gal kas ka prides....
tai jeigu jus mane palaikysit, bus man labai malonu kartu istverti nikotino poreikio nemalonumus, bet manau tai galima istverti ir jau po keliu savaiteliu bus daug lengviau 4u.gif
Prizadu raportuoti kaip man sekasi, savaitgali interneto neturiu, tai pranesiu pirmadieni
Sekmes 4u.gif
P.S.Atsiprasau uz ne lietuviskas raides
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 09 08, 14:25)

tik pirmas savaites ėsti norisi, paskui nusistovės viskas, pakentėk pioneer.gif
Atsakyti
Na va ir vėl nerūkymo diena.Jau kai visai nusibaigiu ,tai leidžiu sau 1 dieną atsipalaiduoti.Bet jau geriau 1 dieną surūkau kelias c ,bet ne kiekvieną dieną po 1-2.Stengsiuos daryti vis ilgesnius nerūkymo dienų tarpus.
O kitas keistas pastebėjimas:nerūkyti man padeda darbas.jei turiu ką veikti tai negalvoju apie rūkymą.Darbe deruosi dėl pietų pertraukos.Jei tik bosas sutiks tai turėsiu 1 valandos pietų pertrauką vietoj 2-jų trumpesnių ,kurios anksčiau buvo labai reikalingos parūkyti ir išgerti kavos.Kadangi gyvenu visai netoli darbo tai galėsiu skaniai bent jau papietauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinot, merginos, kad lengviau būtų kęst, galima susigalvot savotiškų saviapgaulių. biggrin.gif Mmmm gal ne saviapgaulių, o sutarčių su savimi.
Na, pavyzdžiui - nerūkau nuo pirmad. iki penktad., o per išeigines - leidžiu tolį malonumą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi dar sutraukiu porą perdien, kai jau visai nusivarau. Bet buvę kiekiai sumažėjo nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tikiu, neliks ir tos poros c.
Atsakyti
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 08, 11:41)
baikit, jokio optimizmo... nono.gif aš jau laikausi 5 dienas... o šiandien tiek nervų dar, bet nerūkau tongue.gif nepasiduokit, nejau man irgi teks vėl pradėti rūkyti, nes palaikymo komanmda pasuos... ?  cry.gif

NEPASIDUOSIM schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

QUOTE(gabi @ 2005 09 08, 15:42)
Laba diena, labai gerai kad radau tokias saunuoles mamytes, kurios nusprende, kaip ir as, galutinai atsikratyti sio bjauraus iprocio. Jei priimsit i savo bureli,

Mielai priimam mirksiukas.gif

QUOTE(Laumikė @ 2005 09 08, 22:28)
Aš irgi dar sutraukiu porą perdien, kai jau visai nusivarau. Bet buvę kiekiai sumažėjo nerealiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Tikiu, neliks ir tos poros c.

Tai jau tiesa, geriau su savim truputi susitarti, nes labai griežtai su savim bandžiau -nieko gero, dar labiau norisi rūkyti. O kaip Ilna rašė reikia sutartėlės, tikrai sutapimas - aš jau tokią turiu: šią savaitę sau dar leisiu po kavos (negerai- vaikų žaidimai), bet gal mažais žingsniukais į priekį.
jsiugzdi - mūsų pavyzdis thumbup.gif
Svoris laikinas dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Labas rytas
Siandien su rytine kava atsisakiau cigaretes, iprastai budavo kava+ciz. Jauciuosi labai gerai, matyt nikotino rezervu organizme dar daug ax.gif
kaip jums sekasi?
Atsakyti