Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(Julyyte @ 2005 09 06, 09:56)
Man ir tos pačios bėdos, gyvenime tokių problemų nebuvo, o dėl patinimo, gal visai prieš miegą skysčių daug pavartojai?

kad aš tuos skysčius geriu ir geriu, kai tik užsimanau rukyt arba valgyt, tai visą bonkę vandens išpliurpiu, tada noras trumpam dingsta... deja ne ilgam sad.gif cry.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif dantį skauda, rūkyti noriu....... Aaaaa... Laimė neturiu cigerietų, jei turėčiau - neištverčiau....
Atsakyti
Aš tai irgi neapgaudinėju savęs kad mečiau rūkyti.Tiesa nerūkiau penktadienį,savatgalį buvome kaime tai gal nuo didelio gryno oro kiekio labai svaigo galva.Bet visai netraukė prie cigaretės.Jau dvi dienos nerūkau darbe.Tiesiog turiu labai daug darbo ir visoms kviečiančioms pasakau kad eisiu vėliau.O parėjusi namo šiandien sutraukiau 1.bet lėtai su malonumu.Ir pasakiau sau kad tai tik šiaip sau,be noro.Didelės traukos kaip ne keista nėra,nors 2 dienom pakelio neužtekdavo.
Pajaučiau kad jau pagerėjo savijauta ir man tai patiko. tongue.gif
Atsakyti
Na, per porą nerūkymo dienų surūkiau po 3 brunette.gif Palyginus, su tuo, kad per dieną surukydavau po pakelį, tai menkniekis. Na, man baisiai norisi po vieną ryte, po pietų ir vakare. Ale šiandien noras truputį sumažjęs ir ryte net visos smoke.gif nesurūkiau (nebenorėjau) thumbup.gif Tikiuosi ateis laikas, kai ir tų trijų nereikės mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif g.gif cry.gif blush2.gif 4u.gif nesuprantu kas man darosi... jauciuosi, kad nikotinas is manes iseidineja, tai kaip per koki egzorcista emocijos... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jsiugzdi: 07 rugsėjo 2005 - 09:40
as dar nesugriešinau per 4 dienas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 07, 10:37)
as dar nesugriešinau per 4 dienas... ax.gif

ŠAUNUOLĖ Tu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Reikia prizo tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2005 09 07, 12:09)
ŠAUNUOLĖ Tu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Reikia prizo tikrai 4u.gif

ašaros dar tik čia... būtų 4 mėnesiai... tada galima būtų save ir pasiglostyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 06, 09:24)
aš nerūkau trečia diena, atsikėliau visa ištinusi, net nesuprantu nuo ko, atrodau kaip po geros pjankės  cray.gif
net darbe kolegos per makijažą įžvelgia, kad atrodau keistai... cray.gif
o nuo ėdimo jau galvoju kokių nors vaistų pirkti... beja viduriai užkietėjo, tai ką suvalgau tas ir lieka pas mane cray.gif

QUOTE(Julyyte @ 2005 08 29, 22:55)

SVORIS, VIRŠKINIMAS, MITYBA
Vos metus r, kol medžiagų apykaita dar netapo normali, ne vienas iš pradžių pastorėja ir ima skųstis vid užkietėjimu, putimu. Tai atsitinka dėl dviejų priež:
-nikotinas yra laisvinamoji priemonė, o jūsų žarnynas prie jo įprato;
-tam, kad pašalintu iš organizmo kenksmingas tabako sudedamąsias dalis, jūsų medžiagų apykaitos sistema rūkant sunaudoja 200-300 kalorijų.
Tačiau jus galite padėti savo organizmui
-Gerkite daugiau skysčių
-metęs r nepradėkite kankinti savęs dar ir griežta dieta. smile.gif
-ir dar: svarbiausia- judėjimas
fitness3.gif  fitness4.gif

ir man tas pats, tai pradėjau beveik grykių dietos laikytis, t.y. valgau grykius geriu kefyrą, bet dar papildomai ir kitą maistą skaičiuojant kcal. Lengviau tuštintis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyyte: 07 rugsėjo 2005 - 23:09
QUOTE(Julyyte @ 2005 09 08, 00:05)
ir man tas pats, tai pradėjau beveik grykių dietos laikytis, t.y. valgau grykius geriu kefyrą, bet dar papildomai ir kitą maistą skaičiuojant kcal. Lengviau tuštintis thumbup.gif

o kas dar laisvina vidurius? nes aš grikių nelabai mėgstu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 08, 08:48)
o kas dar laisvina vidurius? nes aš grikių nelabai mėgstu...  blush2.gif

slyvos, burokai, medus g.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš pasuoju... cool.gif
Atsakyti