Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

QUOTE(Smurka @ 2005 09 03, 22:23)
O aš šiandien surūkiau vieną cigaretę. Dabar einu antros rūkyt. Palyginus su tuo, kad per dieną sutraukdavau po pakelį ir daugiau, tai čia vos ne didvyrystė biggrin.gif

Ne didvyrystė, o didmoterystė biggrin.gif labai gerai skamba biggrin.gif
aš irgi porą kartų sugriešijau, bet kai pagalvoju, kad po 13 su viršum metelių ir po beveik 2 pokų kasdien, - tai aš, galima sakyti, neberūkau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o ir tie pora kartų buvo iš begalinio pasiutimo darbe ir iš ,,nusikalimo“ namie dėl remonto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ilna @ 2005 09 04, 10:45)
Tai po šiuo ąžuoliukų pakasėt cigaretes? smile.gif
Įtariu, kad dar ne , jei parvažiavus namo - rūkei kaip kaminas?
ph34r.gif
Hmmm g.gif  g.gif  g.gif
Tai kiek čia jūsų ,metančiųjų rūkyt, liko? doh.gif

Stiprus ne tas, kuris nekrentą, o tas kuris nukrytęs atsistoja smile.gif Išsiterliojau purve, kaip paklydęs sunus, o ryt vėl išnaujo eisiu savo geruoju keliuku.... ax.gif Svarbu, kad aš nenoriu rūkyti

QUOTE(SMV @ 2005 09 04, 11:10)
Sveikinu visas pasirizusias mesti rukyti ar jau tai padariusias 4u.gif
Ir rizto toms, kurios vel suklupo 4u.gif
O ideja tokia.

Beje, SMV labai idomi tavo teorija, gal psichologiškai taip būtų lengviau, bet su manim reikia grežčiau.....

QUOTE(Upsiukas @ 2005 09 04, 00:21)
Šinde surūkiau vieną cigaretę ax.gif

QUOTE(Laumikė @ 2005 09 04, 20:57)
aš irgi porą kartų sugriešijau, bet kai pagalvoju, kad po 13 su viršum metelių ir po beveik 2 pokų kasdien, - tai aš, galima sakyti, neberūkau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o ir tie pora kartų buvo iš begalinio pasiutimo darbe ir iš ,,nusikalimo“ namie dėl remonto blush2.gif

Mes vistiek mesim šį reikalą, ania?
protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 09 05, 00:14)
Stiprus ne tas, kuris nekrentą, o tas kuris nukrytęs atsistoja smile.gif Išsiterliojau purve, kaip paklydęs sunus, o ryt vėl išnaujo eisiu savo geruoju keliuku.... ax.gif Svarbu, kad aš nenoriu rūkyti
Beje, SMV labai idomi tavo teorija, gal psichologiškai taip būtų lengviau, bet su manim reikia grežčiau.....
Mes vistiek mesim šį reikalą, ania?
protest.gif

Net kalbos kitos nėra smile.gif mesim būtinai.
Vat ir dabar, guli vyro pradėtas pokas ant stalo, o aš užrietusi nosį praeinu, nes kai pagalvoju, kas nuo ko priklauso, - ar aš nuo jų, ar jos nuo manęs,- tai tegul jos ten ir džiūsta, ir kirmyja manęs belaukdamos smile.gif
Atsakyti
Vakar nerūkiau visai, tai žinot ką dariau? ogi ėdžiau kaip išprotėjus blink.gif cry.gif Apetitas nežmoniškas kankino, reik kažką su juo daryt, nes kitaip doh.gif tokiu atveju geriau būt kudesnei, bet rūkyt, nei nerūkyt ir būt pampuškai
Atsakyti
Hi, merginos. Nusidėjau aš jau cry.gif Per pietud ėjau pas bendradarbę papietauti ir parūkiau. Na, bet tai pirma c per dieną, tad toliau laikausi ir geriu daug arbatos. Vis tiek tikiu, kad pasiseks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 09 05, 08:58)
Vakar nerūkiau visai, tai žinot ką dariau? ogi ėdžiau kaip išprotėjus blink.gif  cry.gif Apetitas nežmoniškas kankino, reik kažką su juo daryt, nes kitaip doh.gif tokiu atveju geriau būt kudesnei, bet rūkyt, nei nerūkyt ir būt pampuškai

as su tom paciom bedom, kažkoks nezmoniskas apetitas atsirado, ir geriu vandens kibirais, bet iš galvos neiseina mintis, kad jei neparukysiu tai greit stora kiaule patapsiu, o nerukau jau antra diena... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 05, 15:43)
as su tom paciom bedom, kažkoks nezmoniskas apetitas atsirado

o nerukau jau antra diena...  cry.gif

drinks_cheers.gif Visiškai identiška situacija. Valgyti NORIUUUUUUUUUUU, pavalgau, po 30 min vėl NORIUUUUUUUUUU...SIAUBAS cry.gif cry.gif cry.gif
Nerukau irgi antra diena drinks_cheers.gif
O buvo viskas taip: išvažiavus į sodą rugsėjo 1 d. iki pietų laikiausi nerukius, vėliau neatlaikius sugrešijau ir parukiau 3 c; rugsėjo 2 d. neatsilaikiau jau tik 2 c; rugsėjo 3 d. - tik 1. Visgi PROGRESAS tongue.gif Visiškai nekaltinau savęs, nepykau ant savęs ir bandžiau susitarti geruoju...kol kas pavyksta laikytis nuo cigarečių atokiau smile.gif

Mūsų daug thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir mes laimesime drinks_cheers.gif

Really, really ax.gif ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dariana: 05 rugsėjo 2005 - 18:49
Oman raudonos dienelės, valgiau prieš jas, dabar valgyti visai nenoriu, užtai nervai ir depresija nesvietiška.... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 09 05, 19:26)
  nervai ir depresija nesvietiška.... blink.gif  blink.gif  blink.gif

Laikykis, Julyte, po kiek laiko galėsi savimi didžiotis, depresijos neliks ir pedsako, busi tikra, pasitikinti savo jėgomis optimistė, busi NEPRIKLAUSOMA ir žinosi, jog sugebi "nuversti" kalnus ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 09 04, 10:10)
Bet sau kartoju - as nemetu visam. As tiesiog noriu buti nepriklausoma. T.y. noriu rukau, noriu - ne thumbup.gif

Aš irgi pasilikau tokioje būsenoje. Labai gerai, patikėtit ,metančios. verta dar pakentėkit tris dieneles, daug lengviau bus.
Kai sulauksit to momento"o, kaip seniai buvau prisiminusi, jog noriu parūkyt. vakar?nerealu.." Kai atsikelsit ryte ir gaivuma, gaivuma rolleyes.gif
Neskubėsit ant tuščio skrandžio kavos ir greit, greti, nes noriu rūkyti. Suvalgysit kokį obuolį, o po pusvalandžio ir kavutė su žurnalu arba pasižvalgymu pro langą ar į tuščią sieną(visai faina) smile.gif
Neskubinsit svarbių pokalbių, darbų dėl to, kad va, reik bėgt parūkyt, po to vėl galima. Įtampos tikrai mažiau, nei nuima cigaretė.
Ir visą laiką žinau, kad savaitgalį ar paprastą dieną, jei tik noriu, visada parūkau. Taip, taip, visada, kai noriu. O noriu dabar retai: išgėrus alaus, plepant su drauge..Taigi, gaunasi apie 1 cigaretė per savaitę, kartais per dvi. Jos aš nenoriu prarasti, man tai malonu. Bet jaučiuosi gerai, be jokios sąžinės graužaties, nes nesu priklausoma!

QUOTE(Julyyte @ 2005 09 05, 00:14)

Tiesa, iš pradžių reikia griežtai, nerūkyti, kol mintys apleis apie rūkymą. Bet slaptai sau galit žinoti, kad ateis dar šventė, kai užteks per mėnesį vienos cigaretės ir ji suteiks daugiau malonumo, nei rūkymas ištisą dieną smile.gif

Tikiuosi pagelbėjau. Visko galima tikėtis iš metančių rūkyt, jei sunervinau, tai bent nepykit tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopa: 05 rugsėjo 2005 - 21:50
aš nerūkau trečia diena, atsikėliau visa ištinusi, net nesuprantu nuo ko, atrodau kaip po geros pjankės cray.gif
net darbe kolegos per makijažą įžvelgia, kad atrodau keistai... cray.gif
o nuo ėdimo jau galvoju kokių nors vaistų pirkti... beja viduriai užkietėjo, tai ką suvalgau tas ir lieka pas mane cray.gif
Atsakyti

QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 06, 09:24)
beja viduriai užkietėjo, tai ką suvalgau tas ir lieka pas mane cray.gif

QUOTE(Julyyte @ 2005 08 29, 22:55)

SVORIS, VIRŠKINIMAS, MITYBA
Vos metus r, kol medžiagų apykaita dar netapo normali, ne vienas iš pradžių pastorėja ir ima skųstis vid užkietėjimu, putimu. Tai atsitinka dėl dviejų priež:
-nikotinas yra laisvinamoji priemonė, o jūsų žarnynas prie jo įprato;
-tam, kad pašalintu iš organizmo kenksmingas tabako sudedamąsias dalis, jūsų medžiagų apykaitos sistema rūkant sunaudoja 200-300 kalorijų.
Tačiau jus galite padėti savo organizmui
-Gerkite daugiau skysčių
-metęs r nepradėkite kankinti savęs dar ir griežta dieta. smile.gif
-ir dar: svarbiausia- judėjimas [/size][/color]fitness3.gif  fitness4.gif

Man ir tos pačios bėdos, gyvenime tokių problemų nebuvo, o dėl patinimo, gal visai prieš miegą skysčių daug pavartojai?

Atsakyti