Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

Vienu žodžiu taip. Nei aš mečiau rūkyti, nei ką cry.gif Šitiek nervų, susijusių su rugsėjo pirmąją pateriojau, kad niekaip negalėjau cigaretės iš dantų paleisti ax.gif Bet iš sąrašų neišsibraukiu. Šiandien dar nesurūkiau nei cigaretės, bet jau tuoj eisiu pirkt. Nesiseka man blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 09 02, 13:26)
Vienu žodžiu taip. Nei aš mečiau rūkyti, nei ką cry.gif Šitiek nervų, susijusių su rugsėjo pirmąją pateriojau, kad niekaip negalėjau cigaretės iš dantų paleisti ax.gif Bet iš sąrašų neišsibraukiu. Šiandien dar nesurūkiau nei cigaretės, bet jau tuoj eisiu pirkt. Nesiseka man blush-anim-cl.gif

Smurka, bandyk rūkyti tik extra atvieju, nepaleisk ragų iš rankų, mums irgi nelengva, svarbu visai nepasiduoti: "Ai man neišeina", kuo tu silpnesnė už kitus, bet rimtai, dietintis valios yra, o jau mažiau rūkyti nėra. Susiimkit merginos ir mažais žingsneliais į priekį.......nejaugi taip lengvai pasiduosim ir pralaimėsim? Nebijokit kiekvieną dieną pradėti iš naujo smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip sakiau taip ir padariau.Šiandien net darbe nesurukiau nė cigaretės.O padėjo toks keistas dalykas.Prieš pat darbą mūsų jubiliatė pakvietė aplaistyti jos jubiliejų drinks_cheers.gif .Taip kukliai pasėdėjom,išgėrėm po taurelę likerio prie kavos.Bet kadangi ryte visada būna tik minimalūs pusryčiai tai truputį apsisuko galva.Prasidėjo darbas ir bijodama kad visai neapsvaigčiau praleidau rytinių parūkimų laiką.be to c neturėjau bet ir neieškojau.Tik darbo pabaigoje pradėjo kirbėti kirminukas,bet laiku baigėsi darbas. doh.gif
O namuose vyrui iš karti pasakiau kad visą dieną dar nerūkia,tai teisingai mane supratęs išeidamas į darbą c namie nepaliko.
Nors jau mintis parūkyti nepalieka nė minutei,tikiuosi sulaukti vakaro ir užmigti.
Sėkmės visoms group.gif
Atsakyti
Nepriklausomas arbitras
Chmmm...Gal niką keist? tongue.gif
Jsiugzdi, AŠ SU TAVIM !!! Paatgailavai biggrin.gif , ir užteks,- laikykis stipriai toliau !
Man taip niežti dūšią, skaitant šią pilną įtemptos vidinės su savais demonais kovos mūšį, kad net negaliu apsakyt... wacko.gif
Panos, būkit iš cemento, būkit iš marmuro...iš granito...iš...net nžn. iš ko. blink.gif
Tikiuosi, iki ryt jūsų gretos nesumažės... lithuania.gif
Atsakyti
Merginos, zuikeliai, laikykitės 4u.gif Šaunuolės Jūs thumbup.gif
Julyyte ačiū. Nuo pirmadienio ir aš prisijungsiu doh.gif Ryt dar švęsiu, poryt gaivaliuosiuosi ir pirmadienį bandysiu... Mamaaaaaaaaa.... bijauuuu....
Atsakyti
Nepatikėsit, mano vyras pasisiulė nuo šiandien neberūkyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai aš sugalvojau, kad šiandien važiuosim į savo nesenai nupirktą sklypą (ten kol kas laukai, bus mūsų vienkiemis) ir pasodinsim medelių noriu 3ąžuolus, šeimoje trys vyrai- trys ąžuolai, ir dar kokių kt medelių, tai po vienu ąžuoliuku užkasim likusias cigarėtes, ir tai bus mūsų nerūkimo simbolis, mūsų stiprybė. Gal kam pasirodys kvaila simbolika, bet man taip šovė į galvą biggrin.gif Laikykites drinks_cheers.gif šaunuolė babalia, laukiam Ridos ir nebijok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Julyyte @ 2005 09 03, 08:09)
Nepatikėsit, mano vyras pasisiulė nuo šiandien neberūkyti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai aš sugalvojau, kad šiandien važiuosim į savo nesenai nupirktą sklypą (ten kol kas laukai, bus mūsų vienkiemis) ir pasodinsim medelių noriu 3ąžuolus, šeimoje trys vyrai- trys ąžuolai, ir dar kokių kt medelių, tai po vienu ąžuoliuku užkasim likusias cigarėtes, ir tai bus mūsų nerūkimo simbolis, mūsų stiprybė. Gal kam pasirodys kvaila simbolika, bet man taip šovė į galvą biggrin.gif Laikykites drinks_cheers.gif šaunuolė babalia, laukiam Ridos ir nebijok drinks_cheers.gif

na Julyte, šaunuolis tavo vyras, tau tai bus didelis palaikymas wink.gif, o aš vakar nesurūkiau nei cigaretės, bet ir jaučiuosi visai nieko kol kas... ir kas idomiausia visai to nenoriu daryti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O aš šiandien surūkiau vieną cigaretę. Dabar einu antros rūkyt. Palyginus su tuo, kad per dieną sutraukdavau po pakelį ir daugiau, tai čia vos ne didvyrystė biggrin.gif
Atsakyti
Šinde surūkiau vieną cigaretę todėl, kad vakar gerai pašvenčiau draugės gimtadienį, dat šiandien mane sutapmo, bet kokia užuomina į tabaką ar alkoholį. Ryt pasistengsiu nerukyt visai... ax.gif
Atsakyti
Šiandien ryte pasodinom 1 ąžuoliuką, daugiau neradom pirkti, tokia gera nuotaika buvo - pirmas žingsnis busimoj sodyboj, o po to kažkokia depresija užpuolė: Aš stora kiaulė. Tai ir rūkiau kiek norėjau, slikštynė, bevale. Visai savęs nebemyliu, nekenčiu doh.gif Bloga mergaitė sad.gif sad.gif Nežinau, t.y. žinau, kad prie bet kokio tikslo reikia eiti mažais žingsneliais, ėjau, ėjau ir nukritau ir nėra jėgų atsistoti......
O, jus tikros šaunuolės thumbup.gif Tikiuosi ryt vėl galėsiu pradėti iš naujo sad.gif Aš matyt pervargau: vaikai, mokslai, namai ir sodybos reikalai, viskas mane nervina....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyyte: 04 rugsėjo 2005 - 01:15
QUOTE(Julyyte @ 2005 09 03, 07:09)
tai po vienu ąžuoliuku užkasim likusias cigarėtes, ir tai bus mūsų nerūkimo simbolis, mūsų stiprybė.

Tai po šiuo ąžuoliukų pakasėt cigaretes? smile.gif
Įtariu, kad dar ne , jei parvažiavus namo - rūkei kaip kaminas?
ph34r.gif
Hmmm g.gif g.gif g.gif
Tai kiek čia jūsų ,metančiųjų rūkyt, liko? doh.gif
Atsakyti
Sveikinu visas pasirizusias mesti rukyti ar jau tai padariusias 4u.gif
Ir rizto toms, kurios vel suklupo 4u.gif

As tai jau metai, kaip tai metu tai rukau. Lygiai pries metus nusprendziau, kaip ir jus - mesti butent nuo rugsejo 1-os. Ir meciau. Palaksciau pikta, pasikankinau, bet jokio zingsnio atgal. Jokio - siandien dar viena surukysiu, o rytoj jau ne. Tiesiog padejau taska ir viskas.
Nerukiau koki puse metu, o paskui vel rukiau tik nepirkau, o pavasario pabaigoj vel nusipirkau...
Taigi, visa vasarele vel puchtelinau kaip kaminas. Galvojau, viena karta meciau, tai mesiu ir kita karta, kokios cia problemos? Bet va dienos paskirti jau nenorejau. Atsirado magiskasis - nuo kito menesio...
O paskui susikuriau sau teorija, kurios laikantis, rukau vis maziau ir maziau, net ir gerdama.

O ideja tokia. Visada turiu cigareciu ir sau kartoju - jei tik noriu, tai ir rukau. Bet kai ranka tiesiasi link cigaretes, sakau - taip, noreciau parukyti, bet labai tingiu ir is tikruju dabar nelabai noriu, veliau.
Kai matau kitus rukancius sakau sau - na va, tas ruko, o as visai nenoriu, man net zandikauliai nesusiriecia ir visai dabar nenoriu. O jei uzsinoresiu, juk cigaretes - tasej.
Ir kai labai noriu tai ir uzsirukau, bet kuo tarpai tarp rukymu didesni, tuo cigaretes neskanesnes...

O nuo rugsejo 1-os, cigaretes palikineju darbe. Taigi, tarpai darp rukymu dar labiau dideja. O po savaitgalio, gali buti, kad net nenoresiu tos cigaretes iki pirmadienio po pietu thumbup.gif

Bet sau kartoju - as nemetu visam. As tiesiog noriu buti nepriklausoma. T.y. noriu rukau, noriu - ne thumbup.gif
Atsakyti