Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

vaje vaje, vakar sau sakiau, kad nuo šiandien užsiraukia visi cigarečių reikalai, o šiandien spontaniškai...iš įpratimo.... gėriau rytinę kavą balkone ir surūkiau cigaretę, tik po viso rytinio ritualo suvokiau, ką padariau. Taigis, negera aš, bet stengsiuos taisytis ax.gif
Atsakyti
Man irgi galvelė susisuko cry.gif dabar labai galva svaigsta, šlykščiai jaučiuosi ir tai tik pradžia, vistiek kovosiu ir nepasiduosiu, ne ne ne, Aš nenoriu rūkyti.....
Atsakyti
Sveika, mano palaikimo grupė smile.gif

Vakar prieš einant miegoti sau sakiau: "Smagu, rytoj jau nerūkysiu", o šiandien noras begalinis, bet kol kas laikausi ax.gif Stengsiuos ir toliau...blogiausia, kad išvažioju į sodą, kur nebus INterneto ir Jūsų, brangiosios. Linkiu mums visoms ištvermes, mintimis busiu su Jumis kartu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man sunkiausia tik tai, kad zinau - negalima, ir ta mintis kad noriu persekioja visur... bet as irgi pasiryzui iki galo laikytis... schmoll.gif

QUOTE(Dariana @ 2005 09 01, 13:32)
Sveika, mano palaikimo grupė smile.gif
Vakar prieš einant miegoti sau sakiau: "Smagu, rytoj jau nerūkysiu", o šiandien noras begalinis, bet kol kas laikausi ax.gif Stengsiuos ir toliau...blogiausia, kad išvažioju  į sodą, kur nebus INterneto ir Jūsų, brangiosios. Linkiu mums visoms ištvermes, mintimis busiu su Jumis kartu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tikiuosi sode nebus ne tik interneto, bet ir parduotuves jokios kad nebutu kaip nusipirkti cizu... wink.gif
Atsakyti
Laikomes, laikomes mad.gif box.gif varykit šalin tas blogas mintys devil.gif frusty.gif kad ir į sieną su galvą jeigu bus visai blogai, man tai labai svaigsta galvą, akyse jau tamsu, nieko nematau, oro truksta, kaip per fizinį po ilgų distancijų karštom dienom sad.gif
Atsakyti
o as fiziskai kaip nekeista kol kas jauciuosi nieko visai... g.gif bet itariu, kad cia kaip sako tyla pries audra.... sad.gif
Atsakyti
Jau buvau tikrai pasiruošusi viską baigti nuo šiandien,bet...sugriešijau. cry.gif
Per dau įtempta diena buvo kai teko suderinti darbą,cecho viršininkės 50-mečio organizavimą,dar suspėti muvesti savo pirmokėlę į mokyklą ,ir vėl bėgti į darbą.O dar vakar darbe nesuspėjau visų cigarėčių išdalinti.Tai net nepajutau kaip nubėgau nusiraminti. sad.gif
Žinau:bausti negalima pasigailėti.(padėkite kablelį).Bet jau dabar tai viskas.Kad ir kas bebūtų aš noriu likti su jumis.
Atsakyti
Nepriklausomas arbitras
Nu, žinot, moteros... doh.gif
Džiaugiuosi už Julytte, jsiugzdi,Dariana..., nes jaučiu skūra, kaip jūs stengiatės... thumbup.gif
O kitoms čiut čiut nepasisekė, bet jei tai bus nelabai dažnai pasikartojantys "oi, pamiršau, kad nerūkau", tai nebaisu.
Laikykitės, su kiekviena diena bus vis lengviau! ok.gif

Aha aha, žiūrėsim, kaip jums seksis ryt. tongue.gif
Atsakyti
mergaitės, labai skaudu tai prisipažinti.... bet šiandien pirmą algą gavau ir su sese padarėm šampano.... be to visas morales pamiršau... ir deja brunette.gif parūkiau
jaučiuosi kalta... padėkit man!!!
p.s.:ilna ypač kalta prieš tave jaučiuosi, nes tu tikėjai mumis..... sad.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jsiugzdi: 01 rugsėjo 2005 - 22:10
Sveikos likimo draugės, smile.gif

niu šiandien antroji dienele, dar nesugriešijau, bet lomkės nerealios cry.gif Lengviau buvo neėsti ir kūdintis, nei mesti rukyti.
na, kad kai kurios sugriešijot, tai nieko tokio. Iš tikrųjų sunku iškart paimti ir nerukyti, bet tikiuosi kaip nors po truputį atprasime nuo to žalingo bjauraus įpročio.
LAIKYKIMĖSSSSSSS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 01, 22:07)
mergaitės, labai skaudu tai prisipažinti.... bet šiandien pirmą algą gavau ir su sese padarėm šampano.... be to visas morales pamiršau... ir deja  brunette.gif parūkiau
jaučiuosi kalta... padėkit man!!!
p.s.:ilna ypač kalta prieš tave jaučiuosi, nes tu tikėjai mumis..... sad.gif  cry.gif

Niu niu niu, tikėsime, kad pasitaisysi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilka @ 2005 09 02, 09:55)
Niu niu niu, tikėsime, kad pasitaisysi tongue.gif

tikrai jaučiuosi kalta, ir bandysiu taisytis. kažkaip lengviau dabar atsisakyti cigaretės, nes kaltės jausmas žiauria graužia ax.gif beja kaip kitoms sekasi įdomu?
Atsakyti