Nuotaika kol kas karinga , ryt - jokių ,,perekūrų, cigariukų šįvakar nebepirkau, pribaigsiu tą, kur turiu, kad ryte nebūtų jokių pagundų...
Nu, merginos, sėkmės Jums ryt Neužilgo ir aš prisijungsiu Jau arbatų raminamų prisipirkau
O tu linksmai atšvesk gimtadienį, ir greičiau pas mus
Viskas, tikiuosi čia buvo paskutinė ir te padeda mums Dievas
Nepamirškit gerti daug arbatos ir vengti provokuojančių momentų.
Nepamirškit gerti daug arbatos ir vengti provokuojančių momentų.
O galima pas jus įkurt frakciją Ne daugiau kaip dešimt per dieną, kai nesitūsinu?
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 01, 01:52)
O galima pas jus įkurt frakciją Ne daugiau kaip dešimt per dieną, kai nesitūsinu?
Taip nebūna, arba rūkai arba ne, tik tiek , kad gali po truputi mažinti, po to jau męsti. Nes kiti meta būtent taip, o mes iš anksto psichologiškai ruošėmės. Mažink, mažink, mes tave palaikysim
na va, kazkaip kai zinau kad nuo siandien nerukau - tai dar labiau noras atsiranda... bet kol kas laikausi... kaip jums sekasi?
Kol kas ir aš laikausi, kažkur iš toli yra tokia mintelė, gal parūkyti, bet aš iškarto- ne-a labai noriu kavos, bet bijau gert, nors iš kitos pusės, o kaip kiti geria kavą ir nerūko.....
Vat ką supratau, - gal ne tiek noras, kiek įpratimas rūkyti buvo: ryte po kavos, mašinoj pakeliui į darbą, darbe po kavos. Kol kas atsilaikiau
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 01, 08:05)
na va, kazkaip kai zinau kad nuo siandien nerukau - tai dar labiau noras atsiranda... bet kol kas laikausi... kaip jums sekasi?
Sveikutės,
vakar surūkiau paskutinę cigaretę. Šiandien pasidariau darbe kavos ir taip užsimaniau parūkyti...... Bet, deja Noras begalinis, nežinau kaip reiks ištvert