Įkraunama...
Įkraunama...

METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.

Nuotaika kol kas karinga gun_bandana.gif, ryt - jokių ,,perekūrų“, cigariukų šįvakar nebepirkau, pribaigsiu tą, kur turiu, kad ryte nebūtų jokių pagundų...
Atsakyti
Nu, merginos, sėkmės Jums ryt 4u.gif Neužilgo ir aš prisijungsiu ax.gif Jau arbatų raminamų prisipirkau biggrin.gif
Atsakyti
O tu linksmai atšvesk gimtadienį, ir greičiau pas mus happybday.gif
Atsakyti
Viskas, tikiuosi čia buvo paskutinė ir te padeda mums Dievas smile.gif
Nepamirškit gerti daug arbatos ir vengti provokuojančių momentų. cool.gif
Atsakyti
O galima pas jus įkurt frakciją „Ne daugiau kaip dešimt per dieną, kai nesitūsinu“?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savūnė: 01 rugsėjo 2005 - 01:56
DAugiau nerūkysiu, mažiau irgi ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 01, 01:52)
O galima pas jus įkurt frakciją „Ne daugiau kaip dešimt per dieną, kai nesitūsinu“?

Taip nebūna, arba rūkai arba ne, tik tiek , kad gali po truputi mažinti, po to jau męsti. Nes kiti meta būtent taip, o mes iš anksto psichologiškai ruošėmės. Mažink, mažink, mes tave palaikysim mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, kazkaip kai zinau kad nuo siandien nerukau - tai dar labiau noras atsiranda... sad.gif bet kol kas laikausi... kaip jums sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Kol kas ir aš laikausi, kažkur iš toli yra tokia mintelė, gal parūkyti, bet aš iškarto- ne-a schmoll.gif labai noriu kavos, bet bijau gert, nors iš kitos pusės, o kaip kiti geria kavą ir nerūko.....
Atsakyti
Vat ką supratau, - gal ne tiek noras, kiek įpratimas rūkyti buvo: ryte po kavos, mašinoj pakeliui į darbą, darbe po kavos. Kol kas atsilaikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jsiugzdi @ 2005 09 01, 08:05)
na va, kazkaip kai zinau kad nuo siandien nerukau - tai dar labiau noras atsiranda... sad.gif bet kol kas laikausi... kaip jums sekasi? 4u.gif

Sveikutės,
vakar surūkiau paskutinę cigaretę. Šiandien pasidariau darbe kavos ir taip užsimaniau parūkyti...... Bet, deja sad.gif Noras begalinis, nežinau kaip reiks ištvert g.gif
Atsakyti