Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Čia tik pati turi nuspręsti, ar tau jo amžius svarbesnis už tavo jausmus jam.
Atsakyti
As daug metu pradraugavau su zmogum, kuris buvo 15 metu vyresnis. Tai jau nemazai. Buciau draugavus ir toliau, bet del tam tikru aplinkybiu pradejau tolti, ir paskui amzius jau pradejo trukdyti. Bet tai - tik pasekeme, o ne priezastis nebuti su tuo zmogumi.
Dabar mano draugas 9 metais vyresnis, irgi visai nieko...
Atsakyti
O kodėl šita tema skyrelyje "kai įsimaišo trečias" g.gif
Koks skirtumas kiek metų skiria žmones, svarbu, kad rastų bendrą sutarimą. 25 ir 45 tai jau kartų skirtumas, bet jei jums gerai, tai kokios problemos?
Atsakyti
Na yra dar ir mano vyras :-(
tai va, esme ir yra tame, kad dabar to amziaus skirtumo nesijaucia, o nezinia kas bus veliau...ar tas skirtumas nepasijaus....
Atsakyti
QUOTE(Icea @ 2006 07 24, 14:10)
tai va, esme ir yra tame, kad dabar to amziaus skirtumo nesijaucia, o nezinia kas bus veliau...ar tas skirtumas nepasijaus....

na cia jau filosofinis klausimas- kas butu jeigu....
nezinia kas bus veliau ir su bendraamziu mirksiukas.gif
o del skirtumo- man amziaus skirtumas atrodo normalus ir priimtinas iki tos ribos, kai vienas kitam tinka i tevus g.gif 20 metu jau nemazai, jau kartu skirtumas g.gif bet cia is tikruju labai individualu- kiek zmoniu tiek atveju.
Atsakyti
QUOTE(Icea @ 2006 07 24, 13:10)

Tai problema kame? Amžiaus skirtume ar tame, kad turi meilužį? O jei tau pasakys, kad amžiaus skirtumo nepasijaus, paliksi savo vyrą? Ta prasme, ar tau patarimo reikia vien dėl to, kad nuspręstum likti su meilužiu ar su vyru? Manau, kad iš viso amžiaus skirtumas nieko bendro neturi su žmonių santykiais. Turiu pažįstamų porų, tarp kurių amžiaus skirtumas 15 metų ir pan. Esu skaičiusi daug istorijų, kur yra dar didesnis amžiaus skirtumas. Ir nieko, gyvena žmonės. Na, jei jau jauti, kad jis pats pats, tai kuo čia dėtas amžius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 07 24, 13:36)
na cia jau filosofinis klausimas- kas butu jeigu....
nezinia kas bus veliau ir su bendraamziu mirksiukas.gif
o del skirtumo- man amziaus skirtumas atrodo normalus ir priimtinas iki tos ribos, kai vienas kitam tinka i tevus g.gif 20 metu jau nemazai, jau kartu skirtumas g.gif bet cia is tikruju labai individualu- kiek zmoniu tiek atveju.

Aciu, kad supranti, nes is tikro labai jau keista situacija...ta vyresnio vyro globa ir svelnumas visiskai kitokie, nei bendraamziu :-) o ir man salia jo patinka jaustis vaiku....zinoma, daugumai atrodytu, kad tai del pinigu, bet galiu tikrai patvirtinti, kad ne.............
Papildyta:
Ko gero baime del amziaus skirtumo yra zmoniu suformuotas stereotipas, toks pat, kad po vestuviu iskart turi gimtai vaikas.....
ir manau, kad visuomene pasmerktu tokia, kuri susideda su sau i tevus tinkanciu vyru....
net nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Icea @ 2006 07 24, 14:44)
Aciu, kad supranti, nes is tikro labai jau keista situacija...ta vyresnio vyro globa ir svelnumas visiskai kitokie, nei bendraamziu :-) o ir man salia jo patinka jaustis vaiku....zinoma, daugumai atrodytu, kad tai del pinigu, bet galiu tikrai patvirtinti, kad ne.............
Papildyta:
Ko gero baime del amziaus skirtumo yra zmoniu suformuotas stereotipas, toks pat, kad po vestuviu iskart turi gimtai vaikas.....
ir manau, kad visuomene pasmerktu tokia, kuri susideda su sau i tevus tinkanciu vyru....
net nezinau...

cia labai sudetinga situacija ir is esmes neprognozuojama
1. ar tu visada noreci jaustis globojamu vaiku? kas jeigu po metu kitu tau atsibos
2. ar jam patiks globoti visa gyvenima? gal jam irgi tai yra naujove ir tt, o po to atsibos ir nores matyti salia lygiaverte partnere
cia reiktu pasigylinti turbut i zmoniu tipus, charakterius, psichologija. jei tu is prigimties esi tokia, jei tai ne laikinas dalykas, ir jeigu ji irgi is prigimties "globejas", jums viskas galetu susiklostyti puikiai
bet kas jeigu ne, ir jeigu vienam is jusu sis zaidimas po keliu metu nebebus naujas ir pabos?
as pvz visad zinojau kad noresiu vyresnio, man bendraamziai niekad nepatiko, netrauke, atrodo nevyriski. bet as tiksliai zinojau ko noriu ir pazinojau save. bet velgi, nezinau ar man 20 metu skirtumas nebutu per didelis g.gif beveik perpus mazesnis skirtumas man pats tas.
o del visuomenes- nesamone kreipt demesi i visuomenes nuomone priimant sprendimus del savo gyvenimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Icea @ 2006 07 24, 14:44)

o isivaizduok pvz kad vaiko isvis nenori
kas tada- pasikarti, del to kad mastai kitaip negu visuomene?
ar gimdyti del to, kad kiti mano kad privalai tureti vaika?
doh.gif
Atsakyti
Kiek žinau būna kelių tipų moterys:
moteris-motina
moteris - dukra

Jeigu tu priklausai tipui "moteris - dukra" reiškia tu nori būti globojama ir jeigu tavo draugas to nori, tada viskas puiku. Tu, pirmiausia pagalvok pati ir paklausk savo širdies ko ji nori. tai tikrai didelis metų skirtumas. bet nežiūrint į tai, manau yra porų laimingai gyvenančių ir su tokiu metų skirtumu. Įsivaizduok, tau bus 50 metų, o jam - 70 m. Seksas irgi ne paskutinis dalykas gyvenime. Tada jau jam gali būti reikalinga globa, ar sugebėsi. O gal jis vaikų turi tavo bendraamžių.
Bet jeigu tu manai, kad tai tikrai tavo žmogus, tada thumbup.gif . Gyvenk laimingai, gal metus, gal du, o gal ir visą likusį gyvenimą. Nesame aiškariagiai, nieko negalime tau patarti. Nebent greičiau apsispręsti ir nekankinti kitų pusių.
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2006 07 24, 14:40)
Kiek žinau būna kelių tipų moterys:
moteris-motina
moteris - dukra

Jeigu tu priklausai tipui "moteris - dukra" reiškia tu nori būti globojama ir jeigu tavo draugas to nori, tada viskas puiku. Tu, pirmiausia pagalvok pati ir paklausk savo širdies ko ji nori. tai tikrai didelis metų skirtumas. bet nežiūrint į tai, manau yra porų laimingai gyvenančių ir su tokiu metų skirtumu. Įsivaizduok, tau bus 50 metų, o jam - 70 m. Seksas irgi ne paskutinis dalykas gyvenime. Tada jau jam gali būti reikalinga globa, ar sugebėsi. O gal jis vaikų turi tavo bendraamžių.
Bet jeigu tu manai, kad tai tikrai tavo žmogus, tada thumbup.gif . Gyvenk laimingai, gal metus, gal du, o gal ir visą likusį gyvenimą. Nesame aiškariagiai, nieko negalime tau patarti. Nebent greičiau apsispręsti ir nekankinti kitų pusių.

Nu bet kai pagalvojau, kad mano dukra tokį žentą parvestu, nu tai jau nenoretau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Icea @ 2006 07 24, 12:44)
net nezinau...

O ar visuomene palaiko santykius su tavo vyru, ar jauti ir ar tai svarbu? Nesvarbu tai.

QUOTE(Molė @ 2006 07 24, 13:41)
Nu bet kai pagalvojau, kad mano dukra tokį žentą parvestu, nu tai jau nenoretau g.gif

O jei ji laiminga su juo g.gif Man tiek jaunesnis skamba baisiau nei kad vyresnis, nors galimo amziaus skirtumo neisdrisciau nustatineti... Nes tai yra dvieju zmoniu reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 11 21, 18:11)
Suprantu kad visiems yra normalu kai moteris už vyrą jaunesnė, bet ką manote apie kai kai vyras už moterį vyresnis, ar čia tik nėra ta vadinamoji visuomenės "klišė" kai vyrai renkasi vyresnes moteris tik iš išskaičiavimo..? Ar, tarkim tokia meilė yra įmanoma..?

turbut turejai pmeny kai vyras uz moteri jaunesnis? nes is tavo pasakymo gavosi tas pats smile.gif
na siaip man geriau ziurisi pvz. jei yra 40 metu vyras ir 20 metu moteris nei kad 20 metu vyras ir 40 metu moteris!! kakzaip kai vyras vyresnis viskas atrodo normalu, bet kai moteris g.gif aisku irgi imanoma..
na man si situacija ir aktuali, man 22 jam - 42.. skirtumas didelis, bet jo nesijaucia kai esam kartu. kartais su savo snekom as atrodau vyresne negu jis! ir jis nori visur eiti, o as nea blush2.gif taip kad del to,ne visada yra kliutis. tarp mano tevu 17 metu skirtumas, kartu jau 25 metus ir tas skirtumas tiesiog nesijaucia. nes jo einant metams nebematai, aisku, jei svaikata apkerta ar opan. tada gal ir susimastai ,bet siaip, tai viskas yra normaliai. manyciau kokie 25 metai yra max nes daugiau tai jau vel yra nei siaip nei taip. vien del vaiku jei ju bus ateityje..
Atsakyti