Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Visiškai pritariu! Jei to amžiaus skirtumo natūraliai nesijaučia, tai net nereikia apie jį galvoti! wink.gif Tačiau yra kitas dalykas, apie kurį anksčiau ar vėliau teks pamąstyti - tikrai ne kiekvienas užsienietis Lietuvoje gali susirasti tokį darbą, kuris užtikrintų normalų (pagal jo standartus) pragyvenimą. Žinau atvejų, kai tai padaryti pasirodė pernelyg sunku! Nenuostabu, kad tuomet imama galvoti apie grįžimą į savo šalį, o jei santykiai tvirti - norima pasiimti ir mylimą žmogų. Tačiau ar tai yra priimtinas variantas merginai?... manau, apie tai derėtų pagalvoti dar draugystės pradžioje (jei santykiai eina rimtyn, netgi jei ir nekvepia vestuvėmis biggrin.gif )

Bet kuriuo atveju aš judviem linkiu daug daug sėkmes!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joe's_babygirl @ 2006 06 17, 20:18)
lotuliukas.gif  Jau pastebėjau, o dėl jaunos pusės tai tikrai. Jis būdamas 23 draugavo su 13 - mete  unsure.gif  Na man kiek keistoka, bet nieko.  rolleyes.gif  Jau pati suvokiu, kad viskas gerai ir kad nėra ko nervintis. Jei mane mano tėvai myli - supras  cool.gif

Nemanau, kad amziaus skirtumas apskritai yra svarbus. Pazistu pora, tarp kuriu 17 metu skirtumas, bet jie jau kartu 15 metu ir skirtis nezada.

Bet ko nesuprantu, tai kaip 23 metu vaikinas galejo draugauti su 13 mete. Taigi 13 metu mergaite, visai dar vaikas! Kazkaip itartina. Jeigu mano vaikinas taip pasakytu, tai dar labai pagalvociau pries planuojant su juo susieti savo ateiti...
Atsakyti
Del amziaus skirtumo..As apturejau lygiai tokia pat situacija kaip temos autore. Tik man tada buvo ne 18 o 22. Mano vyras vyresnis 11 metu uz mane. Santykiai buvo ir yra super tik pries vedybas nerimavau kokia bus artimuju reakcija ir pries ji sutikdama buvau nusistacius limita. kad vyras gali buti max 7metais vyresnis smile.gif Sako nespjauk i sulini. Atsimenu pasimetus buvau del to amziaus, sureiksminau tai is pradziu biggrin.gif Mama klausia ar santykiai su juo puikus ir tt. Sakau taip tik vyresnis 11m. Tai ji pasake:jei tik tai yra problema, tai nera jokios problemos ir svystelejo pavyzdziu is giminaiciu tarpo. Dekui artimiesiems uz supratinguma, nes dabar turiu labai gera vyra,amziaus skirtumo nejauciu. As pagal amziu daugiau subrendusi, vejavaikiskumai nerupi, panasaus mastymo, vienas kita suprantam ir papildom. O su laiku taigi koks skirtumas:tau 40 jam 50.Susilygina biggrin.gif
Atsakyti
na, mano draugas 12 metų vyresnis (25+37)... tik pradėjusi draugauti supratau, ką reiškia ramiai gyventi, nes nereikia nervintis dėl nesusitūpėjusio vaikinuko nesąmonių.
šiaip iš pradžių ir aš nervinausi dėl metų skirtumo, bet dabar jau viskas gerai (praėjo 1,5metų), nors tėvai dar tiksliai nežino amžiaus skirtumo - pagal išvaizdą sakė, kad tiek pat metų arnet metais jaunesnis!!! (čia gal man reikia susirūpinti smile.gif ) mama kažkada yra sakius, kad >10metų tai jau iškrypimas, tik vat mano senelis buvo vyresnis 17 metų už močiūtę (turiu kuo gun_bandana.gif )
vis dėl to, jei reiks kovoti - ginsiu savo meilę
Atsakyti
Pati turiu dukrą ,ji gyvena su 10 metų vyresniu vyruku , nematau čia jokios tragedijos ,kaip tik jaučiuosi daug ramesnė, negu ,kad draugautų su savo vienmečiu.

thumbup.gif kaip faina butu tureti tokia siuolaikiska mama mirksiukas.gif ziuriu,kad tavo dukra mano amziaus.. Na,nesakau,kad mano mama kazka tokio padarytu,nors dar tiesa pasakius situacijos realiai nezino...
Puikiai suprantu,kaip jauciasi temos autore. Mano draugas taip pat vyresnis,ir turbut daugiausiai is visu,aks cia rase... (jam 42..man 22...). Bet skirtumo nebematau. Nei is isvaizdos,nei is bendravimo.. Na,tiesa ta,kad dar realiai nebuvom susitike,skaiciuoju dieneles.. ax.gif (Internetetu bendraujam). O del aplinkiniu reakcijos, anksciau ir as galvojau,ak seima pagalvos,ka kiti, bet po to viena drauge nuramino, ir jis,kad jei mums gerai,tai ko sukti galva apie kitus! tegu ziuri i savo gyvenimus!!
TAip kad per daug nepergyvenk, jei matysit kad jusu santykiai graziai eina, viskas bus gerai. O kiek jis LT bus? ka darysit po to?
Gerai cia kazkas rase,kad jei jis yra uzsienietis sunku su gyvenamaja vieta. nes LT susirasti darba yra ganetinai sunku. Cia turbut ant taves kristu atsakomybe ar sutiktum isvaziuoti pas ji?
Maniskis ir ne is LT,bet jei matysim,kad viskas yra taip,kaip ir tikimes,teks palikti lietuvele... wub.gif
Atsakyti
Mano sužadėtinis 11 metelių vyresnis, bet nesukau sau dėl to galvos iki tada, kai mama po bendro susitikimo nedrąsiai paklausė - jis vyresnis...o tai kiek jam metų?.. Jai buvo neramu, kad 'nepasinaudotų daugiau patirties turėdamas' blink.gif bet, kai mato, kad gerai sutariam (gyvenam kartu), tai apsiramino mirksiukas.gif
Papildyta:
vaj, kas čia sakė, kad, jei vyresnis, tai ir ramesnis. Tik nuo žmogaus priklauso - mes vis dar kartu linksminamės, o jis ir dažniau už mane kartais išlėkt nori. Va, tada pasijaučiu net senesnė už jį doh.gif
Atsakyti
".....nors tėvai dar tiksliai nežino amžiaus skirtumo - pagal išvaizdą sakė, kad tiek pat metų arnet metais jaunesnis!!! (čia gal man reikia susirūpinti smile.gif ) "

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
mano vyras vyresnis už mane 9 metais, tai as net neįsivaizduoju kaip reikėtu gyventi su vienmečiu. O sutariam mes labai puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kosulys @ 2006 06 19, 13:29)
na, mano draugas 12 metų vyresnis (25+37)...  tik pradėjusi draugauti supratau, ką reiškia ramiai gyventi, nes nereikia nervintis dėl nesusitūpėjusio vaikinuko nesąmonių.

Mano vyras už mane vyresnis 8 metais.Ir aš labai pritariu kosulio žodžiams. Nė už ką nobenorėčiai bendraamžio. Prieš tai turėjau toookį fruktą doh.gif kuris net nebūdamas mano vyru, o tik draugu, ištąsė mano nervus į visas puses. O dabar gyvenu ir negaliu atsidžiaugt ta ramybe ir šiluma, kurią man suteikia mano mylimas vyras wub.gif
Beje, bendrauuant niekada nesijaučiau kokia tai nesubrendus ar jauniklė, nors visi mūsų šeimos draugai yra gerokai už mane vyresni
Atsakyti
QUOTE(joe's_babygirl @ 2006 06 15, 23:54)
na, šnekėta daug kartų šia tema, bet kažkokios konkrečios nuomonės nėra. Jis vyresnis 13 metų  unsure.gif  Nėra labai baisiai daug, bet tas jaučiasi, nes aš esu jauna - vos 18, o jam jau 31  g.gif  Dar nieko rimto nėra, bet jau jaučiasi simpatijos, ir labai stiprios, abiem kojos linksta būnant kartu... Problema yra mudviejų artimųjų reakcija. Mano labiau. Nes jis ne tik kad vyresnis, bet ir užsienietis, kurį laiką gyvenantis Lietuvoje, bendraujam angliškai. Na, jo šeima spėju neprieštaraus, na bent ne taip kaip mano. Nesu tikra, kad jie priešinsis, bet esu tikra, kad daugelis ( ne tik artimieji, o ir aplinkiniai) pagalvos, kad su juo esu tik dėl pinigų ( kurių nėra taip jau daug, tik pasakyk tautiečiui, kad verslininkas, tai iškart aukso kalnus mato  lotuliukas.gif ). Jis tikrai vienišas, neturi vaikų, tvarkingas vyras. bet 13 metų yra nemažai. Bijau savo tėvų reakcijos, kažkaip reiktų juos nuteikti. Na dar tik visko pradžia, bet nenoriu, kad vėliau tektų kentėti plėšantis į dvi puses  doh.gif  nežinau ko labiau noriu: ar pasiguost ar patarimų sulaukt, bet tiks abu  rolleyes.gif

Mano vyras uz mane vyresnis 14 metu. Du metai santuokos - jau uz nugaros. O laimingoj santuokoj laikas greit prabega. Amziaus skirtumas taip pat ilgainiui nublanksta. Dabar, kai Tau TIK 18, o jam JAU 31 atrodo, kad tai - pasaulio pabaiga. O Tu pagalvok, kai Tau bus 65, o jam 78, ar labai tas skirtumas jausis? Sekmes jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kalbetojos smile.gif

Turiu problema, man 25, susizavejau ir labai stipriai 45 metu vyru :-( jis man labai geras, taciau toks amziaus skirtumas baugina :-(
Atsakyti
Nu ir ka? Jei mes tau patarsim mesti ji tik del amziaus skirtumo, taip ir padarysi?
Atsakyti