Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(joe's_babygirl @ 2006 06 15, 22:54)
na, šnekėta daug kartų šia tema, bet kažkokios konkrečios nuomonės nėra. Jis vyresnis 13 metų  unsure.gif  Nėra labai baisiai daug, bet tas jaučiasi, nes aš esu jauna - vos 18, o jam jau 31  g.gif  Dar nieko rimto nėra, bet jau jaučiasi simpatijos, ir labai stiprios, abiem kojos linksta būnant kartu... Problema yra mudviejų artimųjų reakcija. Mano labiau. Nes jis ne tik kad vyresnis, bet ir užsienietis, kurį laiką gyvenantis Lietuvoje, bendraujam angliškai. Na, jo šeima spėju neprieštaraus, na bent ne taip kaip mano. Nesu tikra, kad jie priešinsis, bet esu tikra, kad daugelis ( ne tik artimieji, o ir aplinkiniai) pagalvos, kad su juo esu tik dėl pinigų ( kurių nėra taip jau daug, tik pasakyk tautiečiui, kad verslininkas, tai iškart aukso kalnus mato  lotuliukas.gif ). Jis tikrai vienišas, neturi vaikų, tvarkingas vyras. bet 13 metų yra nemažai. Bijau savo tėvų reakcijos, kažkaip reiktų juos nuteikti. Na dar tik visko pradžia, bet nenoriu, kad vėliau tektų kentėti plėšantis į dvi puses  doh.gif  nežinau ko labiau noriu: ar pasiguost ar patarimų sulaukt, bet tiks abu  rolleyes.gif

Nbutina iskart galvoti apie vedybas, ypac kai tau 18. Draugaukit, dziaukites vienas kitu - o tada, jau kaip dievas duos. as 10 metu pradraugavau su 15 metu vyresniu. Ir ka? visai nieko, issiskyrem del kitokiu priezasciu, ne del to kad vyresnis. Dabar mano draugas vyresnis 9 metais, irgi nieko. Su bendraamziais- nezinociau, apie ka kalbeti.
Atsakyti
Ne baik tu, apie vedybas aš ir negalvoju unsure.gif bet na žinai, buvimas kartu irgi gali erzinti artimuosius, na būna, kad nepriima ir tiek unsure.gif Bijau, kad man taip nebūtų, nes nuolat buvau auklėjama, kad didelis amžiaus skirtumas yra blogai lotuliukas.gif prisišnekėjo tėvai hihihi.gif Na, 13 metų nėra taip baisu, bet visgi kai 18, tai tikrai jaučiasi, ne mums, o kitiems doh.gif Na, bet gal kaip nors. Reikia kažkaip tėvus nuteikinėt, tik.. kaip? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joe's_babygirl @ 2006 06 16, 12:21)
Ne baik tu, apie vedybas aš ir negalvoju  unsure.gif  bet na žinai, buvimas kartu irgi gali erzinti artimuosius, na būna, kad nepriima ir tiek  unsure.gif  Bijau, kad man taip nebūtų, nes nuolat buvau auklėjama, kad didelis amžiaus skirtumas yra blogai  lotuliukas.gif  prisišnekėjo tėvai hihihi.gif Na, 13 metų nėra taip baisu, bet visgi kai 18, tai tikrai jaučiasi, ne mums, o kitiems  doh.gif  Na, bet gal kaip nors. Reikia kažkaip tėvus nuteikinėt, tik.. kaip?  doh.gif

Tai tu juk ne su tėvais susitikinėji, o su žmogum, kuris tau patinka blink.gif . Esi jau pilnametė, tai gal gali nuspręsti, su kuo tau draugauti. Tik nenusvilk per daug su tuo užsieniečiu, būk protinga. O tėvams gali nesakyti jo amžiaus, tiesiog papasakoti, koks jis yra, kuo užsiima, koks jo požiūris į gyvenimą ir į tave. Kai santykiai tikrai pasuks rimtų link, lyg tarp kitko pasakyk jo amžių. Jei jau bus pripratę prie jo, tai nemanau, kad labai turėtų reguoti į kažkokį amžiaus skirtumą. Dar ne toks būna ir nieko, žmonės laimingai gyvena. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 16 birželio 2006 - 14:11
Nematau problemos.Jei jums gera kartu tai ir būkit.Mano tėvas už mano motiną buvo 11 metų vyresnis, mano vyras už mane vyresnis 8 metais.Kai kam atrodė per daug. Su saviškiu aš gyvenu jau 23 metus ir nieko. su amžium skirtumai išnyksta. Vyrenis yra labiau brandus, pakantesnis nei bendraamžai. Manau bereikalo stresuoji.Pagalvok kiek aplinkui tavo bendraamžių išsiskyrė, dėl vyriškio nebrandumo. g.gif
Atsakyti
Tevams paaiskink, kad jus su tuo vaikinu gerai (ir 'padoriai' - tavieji gal ir neprisikabins del to, bet buna, kai baisiai bijo, kad paliks ju dukruzele su beibiku ant ranku), zo, gerai leidziat laika, jis labai idomus, jus turit apie ka pasikalbeti, jis rupestingas, skatina tave studijuoti (juk skatina?) ir neiesko tik jaunos naivios mergeles i zmonas. Butent del siu ir kitu panasiu priezasciu noretum paprasyti ju patarimo, nes supranti, kad jie gali jaudintis del tavo santykiu su vyresniu vaikinu (amziu vis tiek gali nuslepti iki tam tikros ribos - juk matosi). Tu pati manai, kad jis tau tinka, bet tevu butinai paklausk, ka jie mano. Taip jie pasijaus galintys siuo metu ir ateityje suvaldyti padeti, todel didesne tikimybe, kad nusiteiks palankiai - mato, kad nemaistauji, pasitiki jais, esi atvira, todel ir tavim pacia siuo klausimu galima pasitiketi. O tam, kad pasitiketu ir tavo draugu, suorganizuok trumpa ju visu pasimatyma (pakankamai trumpa, kad nepasijustu nejaukiai nekalbedami ta pacia kalba) ar sugalvok, kokia nedidele paslauga jis galetu padaryti tavo tevams (nuvezti, parvezti ar pan.).
O visi kiti aplinkiniai tegu eina svilpt, jei negali susitaikyti su tavo pasirinkimu - cia jau ju rupestis new_russian.gif . Oj, kiek pri-patariau, bet vis tiek turi mastyti savo galva - bendradarbiauk su tevukais, turi buti derybininke tokioj situacijoj. Sekmes cool.gif
Atsakyti
mano būsimasis 14 metų vyresnis už mane blush2.gif mes jau trejus metus kartu ir gyvenam kartu, netrukus ir labai lauktą leliuką turėsim, tikiuosi blush2.gif ir viskas mums gerai....jei kas ir sušnypščia ką apie amžių, manau, iš pavydo lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes maniškis nebespuoguotas, turi pastovų darbą, yra pastovus pats ir nelaksto paskui kiekvieną sijoną, o ir pasakyti turi ką mirksiukas.gif nesakau, kad visi jaunesni - blogi. Be turėjau įvairių, su šituo konkrečiu - man geriausiai mirksiukas.gif o tuo labiau, jei dar negalvojat api evestuves, tai visai problemos nematau, gi nebūtina tėvams ataskaitos su tiksliu mėnesine alga, amžiumi, giminėje paveldimomis ligomis ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joe's_babygirl @ 2006 06 15, 21:54)
na, šnekėta daug kartų šia tema, bet kažkokios konkrečios nuomonės nėra. Jis vyresnis 13 metų  unsure.gif  Nėra labai baisiai daug, bet tas jaučiasi, nes aš esu jauna - vos 18, o jam jau 31  g.gif  Dar nieko rimto nėra, bet jau jaučiasi simpatijos, ir labai stiprios, abiem kojos linksta būnant kartu... Problema yra mudviejų artimųjų reakcija. Mano labiau. Nes jis ne tik kad vyresnis, bet ir užsienietis, kurį laiką gyvenantis Lietuvoje, bendraujam angliškai. Na, jo šeima spėju neprieštaraus, na bent ne taip kaip mano. Nesu tikra, kad jie priešinsis, bet esu tikra, kad daugelis ( ne tik artimieji, o ir aplinkiniai) pagalvos, kad su juo esu tik dėl pinigų ( kurių nėra taip jau daug, tik pasakyk tautiečiui, kad verslininkas, tai iškart aukso kalnus mato  lotuliukas.gif ). Jis tikrai vienišas, neturi vaikų, tvarkingas vyras. bet 13 metų yra nemažai. Bijau savo tėvų reakcijos, kažkaip reiktų juos nuteikti. Na dar tik visko pradžia, bet nenoriu, kad vėliau tektų kentėti plėšantis į dvi puses  doh.gif  nežinau ko labiau noriu: ar pasiguost ar patarimų sulaukt, bet tiks abu  rolleyes.gif

nei guosiu nei patarsiu, tavo gyvenimas. rinktis tau. bet pasidalinsiu mintim. geriau kazka pabandyti ir po to gailetis jei nepasiseks, nu nepasiseke dabar, pasisekas kita karta ,a r ne??? negu visa gyvenima grauzti save kazko nepabandzius.
toliau, uzsienetis 31 metu matyt atitiktu lietuvaiti kokiu 23-ju...... neprrimta pas juos ( iseitu msu, nes ne lt gybvenu) tokiems jauniems apsikart drauge, zmona , vaikais...priam mokykla, po to keliones, pot o mokslais, darbas, bustas ir tik tada rimta drauge.....todel del jo doros ( jei jis ne mususlmonas- situ ginkdie saugokis!!!!) probelmu nematau. o jo seima i jusus amziaus skirtuma irgi ziures is pradziu itariai, bet nesakys nieko. laikas parodys....o jei tikrai lINSTA kojos kaip sakai, butu nuodeme sau uzdrausti siuos sanktykius- galbut tai meile?
Atsakyti
Nuraminot mane, tikrai ačiū už patarimus, daugelis labai pravers. Rūpi tiem mano gimdytojam viskas: ką dirba, kur, kiek panų turėjo lotuliukas.gif blink.gif Na, bet gal pasikeis kada nors doh.gif

Ne, jis ne musulmonas, ir teisybę sakai, lil, kad pas juos viskas vėliau, nes aš būdama 18 turėjau jau daugiau vaikinų nei jis būdamas 31. Jau abu jaučiam, kad kažkas mezgasi, jau nejučia ir ateitį planuojam, taip natūraliai gaunasi. Jis vienintelis, su kuriuo galiu šnekėti ir šnekėti, dar tokio nebuvau sutikusi wub.gif Tai gal ir meilė wub.gif Čia spėju reiks vadovautis principu: nereizikuoji - negeri šampano doh.gif
Atsakyti
Nestresuok , man tai atrodo viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , okam nepatinka jų problemos . Nežinau bet kažkur esu dirdėjusi ,kad vyrai mažiausiais skirtumas turi būti 9m. Jūs jauni ir šaunūs žmonės bendraukit , linksminkitės .
Atsakyti
QUOTE(joe's_babygirl @ 2006 06 17, 14:55)
Nuraminot mane, tikrai ačiū už patarimus, daugelis labai pravers. Rūpi tiem mano gimdytojam viskas: ką dirba, kur, kiek panų turėjo  lotuliukas.gif  blink.gif  Na, bet gal pasikeis kada nors  doh.gif 

Ne, jis ne musulmonas, ir teisybę sakai, lil, kad pas juos viskas vėliau, nes aš būdama 18 turėjau jau daugiau vaikinų nei jis būdamas 31. Jau abu jaučiam, kad kažkas mezgasi, jau nejučia ir ateitį planuojam, taip natūraliai gaunasi. Jis vienintelis, su kuriuo galiu šnekėti ir šnekėti, dar tokio nebuvau sutikusi  wub.gif  Tai gal ir meilė  wub.gif  Čia spėju reiks vadovautis principu: nereizikuoji - negeri šampano  doh.gif

o kokai jo tautybe jei ne paslaptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 06 17, 23:03)
o kokai jo tautybe jei ne paslaptis? g.gif

Pusiau vokietis, pusiau meksikietis lotuliukas.gif Labiau vokietis, nes ten visą gyvenimą gyvena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joe's_babygirl @ 2006 06 17, 21:08)
Pusiau vokietis, pusiau meksikietis  lotuliukas.gif  Labiau vokietis, nes ten visą gyvenimą gyvena  4u.gif

mam ar tetis is meksikos?????

tai labi daug reiskia
Atsakyti