QUOTE(joe's_babygirl @ 2006 06 15, 22:54)
na, šnekėta daug kartų šia tema, bet kažkokios konkrečios nuomonės nėra. Jis vyresnis 13 metų Nėra labai baisiai daug, bet tas jaučiasi, nes aš esu jauna - vos 18, o jam jau 31 Dar nieko rimto nėra, bet jau jaučiasi simpatijos, ir labai stiprios, abiem kojos linksta būnant kartu... Problema yra mudviejų artimųjų reakcija. Mano labiau. Nes jis ne tik kad vyresnis, bet ir užsienietis, kurį laiką gyvenantis Lietuvoje, bendraujam angliškai. Na, jo šeima spėju neprieštaraus, na bent ne taip kaip mano. Nesu tikra, kad jie priešinsis, bet esu tikra, kad daugelis ( ne tik artimieji, o ir aplinkiniai) pagalvos, kad su juo esu tik dėl pinigų ( kurių nėra taip jau daug, tik pasakyk tautiečiui, kad verslininkas, tai iškart aukso kalnus mato ). Jis tikrai vienišas, neturi vaikų, tvarkingas vyras. bet 13 metų yra nemažai. Bijau savo tėvų reakcijos, kažkaip reiktų juos nuteikti. Na dar tik visko pradžia, bet nenoriu, kad vėliau tektų kentėti plėšantis į dvi puses nežinau ko labiau noriu: ar pasiguost ar patarimų sulaukt, bet tiks abu
Nbutina iskart galvoti apie vedybas, ypac kai tau 18. Draugaukit, dziaukites vienas kitu - o tada, jau kaip dievas duos. as 10 metu pradraugavau su 15 metu vyresniu. Ir ka? visai nieko, issiskyrem del kitokiu priezasciu, ne del to kad vyresnis. Dabar mano draugas vyresnis 9 metais, irgi nieko. Su bendraamziais- nezinociau, apie ka kalbeti.