Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Veite @ 2005 11 19, 19:39)
O po desimt metu ar uzteks potencijos????

Va po 10 metu apie tai ir galvosim??? negi reikia atsisakyti 10 super geru laimingu metu del to, kad kazkas gali ivykti po ju????
mazu as i avarija pakliusiu (pfiu pfiu pfiu) ir nesulauksiu tu "po 10 metu" biggrin.gif
Atsakyti
Tarp manęs ir vyro 14 metų ksirtumas. Na kažkuria prasme jaučiasi, - jis gi labiau patyręs, galų gale, daugiau prisimena, nei aš. Bet tas skirtumas niekaip neveikia mūsų kaip vyro ir moters santykių thumbup.gif
Vienintelė kol kas nedrąsi man mintis, kad kai mūsų vaikeliui bus 20, vyrui bus jau 60. Kita vertus, manau, kad ne amžiuje tėviškumo gerumas. Kas iš tų 20-mečių, kai pas juos vieną dieną myliu, o kitą, - jau ne? O ir ar kiekvienas 20-30m vyrukas tikrai yra pasiruošęs tapti tėvu? Na, aš kalbu ne apie norą juo tapti, bet apie galėjimą atiduoti visą save vaikui?

Beje, turėjau įvairaus amžiaus draugų. ax.gif visi neblogi. Ir santykiai būdavo neblogi. Bet šalia vyresnio, o tuo labiau, - nuoširdžiai mylimo, jaučiuosi saugiau ir stabiliau. Man tai svarbu. Be to, pagaliau yra apie ką kalbėti....nes su jaunesniais labai jau greitai temo išsekdavo, o jų pokalbių apie mašinas ir mergas apskritai nesuprantu.

Žodžiu, aš už tai, kad kartu būtų mylintys žmonės, nesvarbu, kokio amžiaus. Manau, kad tik tada galimi normalūs santykiai. O ar tas tavo žmogus yra vienmetis, ar jaunesnis, ar vyresnis, - likimo piršto reikalas. Širdžiai tikrai neįsakysi, bent jau aš, - negalėčiau smile.gif
Atsakyti
Piksai, as dabar supratau, kodel pas tave viskas taip gerai. Taigi tu toks ismintingas esi. Nu rimtai. Ne kiekvienas vyras taip masto, oj, ne kiekvienas. Tu matyt, esi is tu, kuriam protingos moterys patinka mirksiukas.gif

Aero, tarp mano mociutes ir senelio skirtumas buvo 14 metu. Daug vaiku jie turejo, labai grazi seima buvo thumbup.gif

O man vis tiek 5 metu vyresniems norisi "jus" sakyti blink.gif doh.gif kazkokie diedai jie man pasene atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Man iki ismintingo dar toli grazu biggrin.gif O moterys patinka, kurios yra tikrai protingos (nebutinai su 100 aukstuju, tai dar nereiskia kad zmogus bus protingas, bet tikrai protingas, mastantis kaip as...), nes manes visiskai nevilioja tokios pas kurias galvoje svilpauja vejai, kas antras zodis keiksmazodis... Na, kitaip tariant, susiradau sau patinkancia, tinkancia, mylincia ir is visos sirdies mylima moteri smile.gif Kuri dar turi du vaikus, vpridaciu biggrin.gif
Atsakyti
As sakyciau skirtumas net gi privalomas. Bent jau pas mane, tai be skirtumo turejau bedu, nesutardavom ir t.t. O su jaunesne as puikiai sutariu, nors ir pomegiai truputi skiriasi, bet ji jaucia, kad galiu ja pasirupinti.

QUOTE(svajukas @ 2005 08 20, 23:10)
Va man labai jau idomu pasisadere ar svarbus jums amziausk skirtumas tar merginos ir vaikino/zmonos ir vyro?
Esme yra tokia kad daugumas zmoniu, kiek pastebejau, jaucia kazkoki kai ir kompleksa kad jo/jos partere/partneris yra vyresne/vtresnis, ir del to kartais ovyksta visokiausiu nesesipraimu. Tad ka jus apie ta manote?
Siuo atveju nesnekam apie tai kai 20 m.graziai nuaugusi mergina isteka uz 60 m. uzsieniecio turincuo tris namus, penkis mersus, vasarnami majorkoje ir t.t. O apie tai kai yra normalus santykiai tarp dvieju zmogiuku, bet tarp ju yra sioks toks metu skirtumas.. ax.gif

Atsakyti
Manau priklauso nuo pačių žmonių ar jie bus laimingi, ar ne g.gif Ir ne metuose esmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellana @ 2005 11 23, 15:42)
Manau priklauso nuo pačių žmonių ar jie bus laimingi, ar ne  g.gif  Ir ne metuose esmė  smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif pritariu ne metuose esmė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piksas @ 2005 11 23, 07:54)
Man iki ismintingo dar toli grazu biggrin.gif O moterys patinka, kurios yra tikrai protingos (nebutinai su 100 aukstuju, tai dar nereiskia kad zmogus bus protingas, bet tikrai protingas, mastantis kaip as...), nes manes visiskai nevilioja tokios pas kurias galvoje svilpauja vejai, kas antras zodis keiksmazodis... Na, kitaip tariant, susiradau sau patinkancia, tinkancia, mylincia ir is visos sirdies mylima moteri smile.gif Kuri dar turi du vaikus, vpridaciu biggrin.gif

Pas mane situacija panasi. Skirtumas tik tas, kad as moteris ir Pikso zinuteje zodzius 'moteris' pakeisciau zodziais 'vyras' rolleyes.gif
Turiu vyresni vyra ir esu laiminga... smile.gif
Atsakyti
As tai manau, kad tema issemta smile.gif Amzius - ne kriterijus meilei 4u.gif Svarbiausia, kad myletu ir gerbtu vienas kita, nepaisant amziaus skirtumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piksas @ 2005 11 24, 09:03)
Amzius - ne kriterijus meilei  4u.gif

Amžius tikrai ne pagrindinė sąlyga meilei. Pati meilė su dideliu amžiaus skirtumu visuomenėje laikoma iššūkiu. Ypač kai prabunda jau turinčio šeimą vyresnio vyro ir jaunutės merginos meilė. Gerai jei tokiai porai susituokus viskas teka ramia vaga, be blaškymosi. Sunkiai įsivaizduoju vyresnį vyrą atlaikantį jaunam žmogui įprastą dūkimą klubuose, šokant visą naktį ir svajojant apie tolimą ateitį. Gali daug greičiau ateiti nuovargis, bet savitumas ir šarmas tokiame bendravime yra, ypač tas jausmas, kad vyresnis, o kažką atrado tavyje, dėl ko paliko seną susiraukšlėjusią žmoną, kuri atrodo niekad nebuvo jauna- tiek jam nusibodusi.
Atsakyti
nu žinote....nebūtinai gi tas vyresnis turi tą žmoną. O ir man VISAI neteiktų, manau, džiaugsmo galvoti, kad va, kažką rado manyje, o toje kitoje - neberanda, nes ji "sena" ar "susiraukšlėjusi". Atvirai, apskritai nelabai gerbiu vyrus, kurie blogai kalba apie savo buvusias ar esamas sugyventines/žmonas. Kažkaip visai ne džiaugsmą iššaukia, bet pasibjaurėjimą, nes visada galvoju, kad toks vyras štai taip galėtų kalbėti ir apie mane po kurio laiko g.gif taigi, visai ne tame "šarmas". Man, pavyzdžiui, smagu, kad yra apie ką kalbėtis, galų gale, kad vyras, pagaliau, yra man tikras, o ne apsimestinis autoritetas. Ne tėviškas autoritetas, čia jei kam užkliūtų, o tiesiog, - iššaukiančios pagarbą mintys, įdomūs apmąstymai ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
na, šnekėta daug kartų šia tema, bet kažkokios konkrečios nuomonės nėra. Jis vyresnis 13 metų unsure.gif Nėra labai baisiai daug, bet tas jaučiasi, nes aš esu jauna - vos 18, o jam jau 31 g.gif Dar nieko rimto nėra, bet jau jaučiasi simpatijos, ir labai stiprios, abiem kojos linksta būnant kartu... Problema yra mudviejų artimųjų reakcija. Mano labiau. Nes jis ne tik kad vyresnis, bet ir užsienietis, kurį laiką gyvenantis Lietuvoje, bendraujam angliškai. Na, jo šeima spėju neprieštaraus, na bent ne taip kaip mano. Nesu tikra, kad jie priešinsis, bet esu tikra, kad daugelis ( ne tik artimieji, o ir aplinkiniai) pagalvos, kad su juo esu tik dėl pinigų ( kurių nėra taip jau daug, tik pasakyk tautiečiui, kad verslininkas, tai iškart aukso kalnus mato lotuliukas.gif ). Jis tikrai vienišas, neturi vaikų, tvarkingas vyras. bet 13 metų yra nemažai. Bijau savo tėvų reakcijos, kažkaip reiktų juos nuteikti. Na dar tik visko pradžia, bet nenoriu, kad vėliau tektų kentėti plėšantis į dvi puses doh.gif nežinau ko labiau noriu: ar pasiguost ar patarimų sulaukt, bet tiks abu rolleyes.gif
Atsakyti