Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Seppuku @ 2007 04 17, 20:48)
Filosofiskai ziurint, vistiek isgyvensi "savo". Kai susitikom, zavejausi savo vyru ir daug jaunatviniu problemu mes prasokom (buvo seimyniskas, atidus, su pasiekimais...), taciau isgyvenom kitas, kuriu jaunos poros nepatiria (dazniausiai; gal nevardinsiu)
Ir dabar daznai galvoju, kas musu laukia, nes jis uzgieda kartais "Va kai pasensiu, sodyboj gyvensiu, jei norisi galesi tusinis mieste..." g.gif  (gal taip ir bus... tongue.gif )

o sodyboje tik seniai tegyvena, o mieste tik jauni linksminasi?
Atsakyti
Na uzbendrinimu nenorejom. Pastaba ir spejimas buvo apie mus asmeniskai.
Atsakyti
Už mane brangusis vyresnis 7 metais, ar tai daug net ir nežinau. man tai dar norisi pašėlioti padurniuoti, na o jis toks rimtas, tai bandau aš jį vis iškirkinti, tik sunkiai sekasi. Ima ir užpyksta. tai nejau ima senti.
Aš labai bijau, kad kada nors ims ir pasidarys toks senis pirdyla ir susiraukėlis.
Nenoriu kad vyras būtų senas diedas. Va. schmoll.gif
Atsakyti
tarp musu su vyru skirtumas tik 8 menesiukai... smile.gif labai tuo dziaugiuosi nes pomegiai ir daug kitu dalyku sutampa,abu dar esame jauni,norisi ir klube pasokt thumbup.gif ir su draugais kavinei pasedet ir siaip kokiu ekstremaliu dalykeliu sugalvot nuveikt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neisivaizduoju ka daryciau su 15 met vyresniu... g.gif juk jam nebe tas galvoj smile.gif nors meile visagale... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamyte69 @ 2007 04 18, 23:38)
tarp musu su vyru skirtumas tik 8 menesiukai...  smile.gif  labai tuo dziaugiuosi nes pomegiai ir daug kitu dalyku sutampa,abu dar esame jauni,norisi ir klube pasokt  thumbup.gif  ir su draugais kavinei pasedet ir siaip kokiu ekstremaliu dalykeliu sugalvot nuveikt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  neisivaizduoju ka daryciau su 15 met vyresniu...    g.gif  juk jam nebe tas galvoj  smile.gif  nors meile visagale...  wub.gif

o kas galvoj 15 m vyresniui? mes su mb ir su draugais kavinėj pasėdim, ir į keliones važiuojam ir dar visokių extrymų sugalvojom.. ir pašokt eituyme, jei ...aš norėčiau , o jis 20čia m vyyresnis tongue.gif taip kad nereikia čia nini... ne visi sėdi porieš tv su alaus bokalu ar parpia nuo 9.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 18 balandžio 2007 - 23:04
labai daug kartota ir dar pakartosiu, žmogaus amžiaus pojūtis priklauso nuo jo pačio....jei jis sau neleidžia jaunatviškai jaustis, tuomet amžius slėgs jo pečius....ir nereikia sakyti, jog toks auklėjimas visą tai lia lia....jei nesijaučiate gerai su vyresniu - jaunesniu,...tvarka....tai jūsų gyvenias.... mirksiukas.gif 4u.gif
( pasakojimo tonas šelmiškas, jei kas nepajuto raštu blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaruj: 19 balandžio 2007 - 08:13
Mano vyriskis daug vyrenis, bet paskui ji as nevisada speju. Jis nori ir i kina ir i teatra ir dar i vakaruska, o as tingiu ir labai megstu savaitgali vakare pasedeti su vyno taure prie tv. Lovos reikalai super ir net dauuuug geriau nei su ex vyru kuris tik vaika pagamint sugebejo, bet malonumo schmoll.gif
Cia viskas priklauso tik nuo dvieju zmoniu ir tikrai ne nuo aplinkiniu nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 04 24, 00:17)
Mano vyriskis daug vyrenis, bet paskui ji as nevisada speju. Jis nori ir i kina ir i teatra ir dar i vakaruska, o as tingiu ir labai megstu savaitgali vakare pasedeti su vyno taure prie tv. Lovos reikalai super ir net dauuuug geriau nei su ex vyru kuris tik vaika pagamint sugebejo, bet malonumo schmoll.gif
Cia viskas priklauso tik nuo dvieju zmoniu ir tikrai ne nuo aplinkiniu nuomone smile.gif

a mums ir kartais taip būna, nors ir negyvenu dar su juo, bet kai būnu, tai ne visada spėju paskaui laugh.gif o kartais tiesiog gera pasilepinti lovoj visą dieną ax.gif
Atsakyti
mano zmona uz mane tai 5 metais viresne, bet nieko. sutariam ir lovoj, ir ne lovoj.
oi, viresne gi su y turi buti doh.gif nuo zodzio vyras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krekeris: 25 balandžio 2007 - 17:43
Kiekvienas ieskom ir norim sau geriausio, o tas geriausias nebutinai buna standartas ax.gif
Atsakyti
Manasis 12 metu vyresnis uz mane ir tikrai gerai jauciuosi visur ir visada.
Kazin ar svarbu koks metu skirtumas tarp jusu...Svarbu kad jums gerai smile.gif
Atsakyti
vyras vyresnis 8 metais,man nesvarbu amziaus skirtumas ar jis butu vyresnis ar jaunesnis mirksiukas.gif MEILEI-amziaus ribu nera wub.gif atrodo gerai pasakiau 4u.gif
Atsakyti