Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nematau tame nieko blogo, svarbu abipusis supratimas rolleyes.gif
Atsakyti
amžiaus skirtumas nėra blogas, ar geras, jis yra tiesiog svarbus smile.gif kas neupranta dabar, supras vėliau, kur dėsis smile.gif
Atsakyti
o man yra skirtumas. nenoriu jaunesnio... (shiaip shiuo metu uzh tai butu net straipsnis biggrin.gif )
o vyresni (kokiais 10 metu) traukia ir net labai. bet baugina mintis kad jei kartu tektu sulaukti senatves tai tas skirtumas hm, nelabai... schmoll.gif

o be to moterys ir taip 12 metu ilgiau uzh vyrus gyvena
taigi, manau bus vyresnis max 5 metais.

dabartinis vyresnis 2 metais. sutariam puikiai. nors abu mazhai patirties turim ir nevisishkai subrende... bet tai manau kaip tik gera proga kartu ishmokti iveikti sunkumus ir pan smile.gif
Atsakyti
...jei amžius netrukdo pačiai porai, tai tikrai ne kliūtis būti kartu.....
Atsakyti
Kliuciu visad yra, tarp ju ir amzius. Taip tikrais etpais ir jaunesnis ir bendraamzis ir vyresnis gali patapti blogai...
Maniskis vyrensis 9 metais. Problema siam kartui - priartejusi vid. amaziaus krize ir baisiai astrus poziuris i viska. O vienkart net sureplikavo "Man tuoj 60..." lotuliukas.gif
Atsakyti
tai psichologine kliūtis....arba taikaisi ir prisiderini prie tam tikrų dalykų...arba ne....
Atsakyti
aš vis tik už bendraamžius...
žinoma meilė akla, žmonės įsimyli, bet anksčiau ar vėliau tai išlenda...maniškis jaunesnis, ir man tai sukelia psichologinį diskomfortą. ir nors dabar madinga gyvent su jaunesniu biggrin.gif bet man - riaubiškytė nė pro kur nepatinka ir kaip jie su "katinu " atrodo...ar kitos poros...taip pat nepatinka, kai seniai jaunas panas apsikabinę laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 04 16, 09:44)
aš vis tik už bendraamžius...
žinoma meilė akla, žmonės įsimyli, bet anksčiau ar vėliau tai išlenda...maniškis jaunesnis, ir man tai sukelia psichologinį diskomfortą. ir nors dabar madinga gyvent su jaunesniu biggrin.gif bet man - riaubiškytė nė pro kur nepatinka ir kaip jie su "katinu " atrodo...ar kitos poros...taip pat nepatinka, kai seniai jaunas panas apsikabinę laiko doh.gif

na jau Riaubiškytė su "katinu" toks jau ten ir skirtumas. nereik vyt Dievo į medį.
o aš pati draugauju su "seniu", nors man liežuvis neapsiverstų taip jo pavadint, nes man jis patraukliausias iš kada nors sutiktų vyrų. ir tfū man ant visokių kūmučių kam atseit "nesižiūri". nu nepatinka, nežiūrėkit taip įkyriai. bash.gif kažko tie, kam labiausiai nepatinka, labiausiai ir vėpso išsižioję, kai "nestandartinę porą" pamato.
Atsakyti
o man atvirksciaj atrodo,kad kuo toliau tuo maziau darys itaka tas skirtumas. Neiprasta,kai 18m mergaiciuke susideda su 33meciu,o jau nebe taip baisu,kai gatve ejna apsikabine 50m tetute ir 65m dedelis 4u.gif o skirtumas juk wis dar toks pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 04 16, 21:36)
na jau Riaubiškytė su "katinu" toks jau ten ir skirtumas. nereik vyt Dievo į medį.
o aš pati draugauju su "seniu", nors man liežuvis neapsiverstų taip jo pavadint, nes man jis patraukliausias iš kada nors sutiktų vyrų. ir tfū man ant visokių kūmučių kam atseit "nesižiūri". nu nepatinka, nežiūrėkit taip įkyriai. bash.gif kažko tie, kam labiausiai nepatinka, labiausiai ir vėpso išsižioję, kai "nestandartinę porą" pamato.

pritariu, as tai esu maciusi kai viena boba vos soko negavo. Nors ir ne viena, gal dvi. Mano su vyru santykiai puikus, man jis geriausias, ir neissivaizduoju saves su snargliu, kuriam dar ir kitos rupetu tokioje jaunysteje. vat!
Atsakyti
...niu nežianu... blink.gif jokio psichologinio diskomfrto amžių skirtume nejaučiu....gyvenu šalia žmogaus, kurį myliu, kuruis myli mane....o kad atsisuka ka gatvėje,tai atsisuka ir kai einu su vaikais ar viena, kokį miniaką + kalblus užsimetus.... lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Filosofiskai ziurint, vistiek isgyvensi "savo". Kai susitikom, zavejausi savo vyru ir daug jaunatviniu problemu mes prasokom (buvo seimyniskas, atidus, su pasiekimais...), taciau isgyvenom kitas, kuriu jaunos poros nepatiria (dazniausiai; gal nevardinsiu)
Ir dabar daznai galvoju, kas musu laukia, nes jis uzgieda kartais "Va kai pasensiu, sodyboj gyvensiu, jei norisi galesi tusinis mieste..." g.gif (gal taip ir bus... tongue.gif )
Atsakyti