Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(hindy @ 2006 10 26, 00:20)
Man vestuves nusimato su 18 m. vyresniu jaunikiu (reikalas prispaude), tai ziuresim kaip cia bus g.gif Esam be proto skirtingi, bet amzius cia tik vienas niuansu. Tiesiog turim skirtingas ideologijas, vaikomes kitokiu tikslu, skirtingai matom musu ateiti unsure.gif Visgi, kaip sakoma, priesingybes traukia, tai to ir viliuosi. O jei ne... (blogiausiu atveju) sena vyra visada galima pakeist nauju  drinks_cheers.gif

vaiką puikiai galima ir be santuokos įregistruoti.
o iš tavo kalbų matosi, kad amžiaus skirtumas nėra judviejų problema. arba tik viena iš daugelio judviejų problemų.
Atsakyti

QUOTE(muminukas @ 2006 10 26, 12:20)
o iš tavo kalbų matosi, kad amžiaus skirtumas nėra judviejų problema. arba tik viena iš daugelio judviejų problemų.

kaip tik sakyciau, kad tai - viena is daugelio problemu, juk pati parase,kad daug skirtumu, ir tas vaikelis gavosi is napgalvojimu apie ateiti unsure.gif
QUOTE(hindy @ 2006 10 26, 00:20)
Esam be proto skirtingi, bet amzius cia tik vienas niuansu. Tiesiog turim skirtingas ideologijas, vaikomes kitokiu tikslu, skirtingai matom musu ateiti  unsure.gif Visgi, kaip sakoma, priesingybes traukia, tai to ir viliuosi. O jei ne... (blogiausiu atveju) sena vyra visada galima pakeist nauju  drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visu pirma - man ne 18;
Antra - negi visada mylejotes tik su tais, su kuriais svajojot nugyvent savo likusi gyvenima? Nuosirdziai abejoju g.gif
Trecia - busimasis vyras - amerikietis, negi manot taip paprasta cia viska mest, visus palikt ir trenktis kazin kur, kur nei giminiu, nei draugu ir isvis nieko? Ir but 100% nuo jo priklausomai, tebunie ir pirmus metus, kol pagimdysiu ir maitinsiu vaikuti? Velgi nuosirdziai abejoju ar pacios butumet labai jau viskuo uztikrintos ir ramios. Kad ir tuo, jog su vyru uz atlanto gyvensit kol mirtis jus isskirs...
Ketvirta - gal as ir neatsakinga, jei vesit pamokele apie saugu seksa, bet jei norit tai taikyt kalbant apie vaikuti - neisdegs. Tuoktis ryzomes visu pirma del jo. Dabar su draugu daug kalbames, diskutuojam, mokomes atsiribot nuo erzinanciu dalyku, vien tam, kad netraumuot vaiko bereikalingais pykciais. Visgi reikia perzengt kad ir tautinio mentaliteto ribas..

Visgi teisintis nematau reikalo, tik kita kart savo neapgalvotas nuomones bei komentarus pasilaikykit sau. O ir tema gerokai skiriasi. Aisku tik viena, kad amzius cia ne prie ko, mat yra kurkas svarbesniu faktoriu, komplikuojanciu poru santykius.
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2006 10 29, 17:20)
1.Visu pirma - man ne 18;
2.Antra - negi visada mylejotes tik su tais, su kuriais svajojot nugyvent savo likusi gyvenima? Nuosirdziai abejoju g.gif
3.Trecia - busimasis vyras - amerikietis, negi manot taip paprasta cia viska mest, visus palikt ir trenktis kazin kur, kur nei giminiu, nei draugu ir isvis nieko?
Ir but 100% nuo jo priklausomai, tebunie ir pirmus metus, kol pagimdysiu ir maitinsiu vaikuti? Velgi nuosirdziai abejoju ar pacios butumet labai jau viskuo uztikrintos ir ramios. Kad ir tuo, jog su vyru uz atlanto gyvensit kol mirtis jus isskirs...
Ketvirta - gal as ir neatsakinga, jei vesit pamokele apie saugu seksa, bet jei norit tai taikyt kalbant apie vaikuti - neisdegs. Tuoktis ryzomes visu pirma del jo. Dabar su draugu daug kalbames, diskutuojam, mokomes atsiribot nuo erzinanciu dalyku, vien tam, kad netraumuot vaiko bereikalingais pykciais. Visgi reikia perzengt kad ir tautinio mentaliteto ribas..

Aisku poer velu cia ka ir besakyti, bet paskaicius posta, tiuesiog susidaro nuomone, kad tai merginai reikejo pagalvoti pries sugulant su juo!
nepyk, bet esi naivi.
1. o kiek tau tada?
2.Nuosirdziai patikek,asmeniski as taip.
3.ne paparasta, bet jei tikrai nuosirdziai myletum, ir ji tave, tuo labaiu kad dabar vaikuti turesit, tokiu abejoniu tau nekiltu...
Atsakyti
amziaus skirtumas manau ir tikiu, jog nera riba. visko juk gyvenime buna... nors gal ir sunku kam tuo patiketi...

mano dabartinis vyras uz mane vyresnis beveik 20 metu. kartu mes dar ne taip ilgai, tad...... taciau jokiu nesklandumu del amziaus tikrai nebuna. na gal kartais... ta mano jausnyste-durnyste ir nori kisti koja...

amzius dar ne viskas. mes vienas kita tikrai mylime ir gerbiame. niekada gyvenime nesijauciau taip mylima wub.gif ... tai puiku 4u.gif

Beje, visiems kam labai idomu, turiu pasakyti, kad jis nei turtingas, nei labai ismintingas, nei supermodelis.
taciau as ji myliu wub.gif ir del visai kitu dalyku.
MEILE AKLA
Atsakyti
Kas tas amzius biggrin.gif . O kiek nesutaria vienmeciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Antra - negi visada mylejotes tik su tais, su kuriais svajojot nugyvent savo likusi gyvenima? Nuosirdziai abejoju

pasimylet gali pasitaikyt ir su kuo pakliuvo, bet tai nereiskia kad del to reik kurt seima su zmogum, su kuriuo nenori nugyvent likusio gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(bra$ke @ 2006 11 02, 00:16)
amziaus skirtumas manau ir tikiu, jog nera riba. visko juk gyvenime buna... nors gal ir sunku kam tuo patiketi...

mano dabartinis vyras uz mane vyresnis beveik 20 metu. kartu mes dar ne taip ilgai, tad...... taciau jokiu nesklandumu del amziaus tikrai nebuna. na gal kartais... ta mano jausnyste-durnyste ir nori kisti koja...

amzius dar ne viskas. mes vienas kita tikrai mylime ir gerbiame. niekada gyvenime nesijauciau taip mylima  wub.gif ... tai puiku  4u.gif

Beje, visiems kam labai idomu, turiu pasakyti, kad jis nei turtingas, nei labai ismintingas, nei supermodelis.
taciau as ji myliu  wub.gif  ir del visai kitu dalyku.
MEILE AKLA

o kiek tau metu jei ne paslaptis? 4u.gif
MB irgi 20cia metu vyresnis.. nebesikartosiu.. Bet mazu maziausiai del to pergyvenu..
Atsakyti
Teko man gyvenime palyginti: ilgiausi mano santykiai buvo dveji - vieni su 2 metais jaunesniu vaikinu, kiti su 18 metų vyresniu vyru... Ech na prie ko čia tas amžius?... Gi nuo žmogaus viskas priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2006 11 02, 04:10)
Kas tas amzius  biggrin.gif . O kiek nesutaria vienmeciu  lotuliukas.gif

labai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano draugas irgi 20 metu vyresnis uz mane ir ka?! esu pati laimingiausia moteris pasaulyje...Ypac kai visas aplinkuj mano seimoje esancias tetas vesdavo ir proto savo galantiskumu, paslaugumu ir humoro jausmu. O ir is bendraamziu draugiu net geru atsiliepimu turiu ,ypac per ta jo demesinguma vis.. smile.gif Galiu pasakyti jog vyresni vyrai labiau bijo prarasti jaunesnes moteris , todel labiau jas gerbia ir ju klauso smile.gif
Atsakyti
nemanau kad amžiaus skirtumas, sudaro kokių nors sunkumų , tarp mylinčių žmonių. aš netgi visada norėjau kad vaikinas būtų šiek tiek vyresnis už mane. rolleyes.gif
Atsakyti