Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ader @ 2006 10 23, 13:29)
netraukia zmogaus isvaizda dazniausia.

Oi, nesakyk, gi išvaizda toks apgaulingas dalykas nono.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 10 23, 12:29)
netraukia zmogaus isvaizda dazniausia.

isorinis grozis -- subjektyvus dalykas.
Atsakyti
Taip zinoma, kad isvaizda toks dalykas... bet galiu tik pasakyti savo vyro zodzius, kad jis neisivaizduoja salia saves lovoje "kempines". Grubiai zinoma pasakyta. Bet as ji suprantu. Man irgi nesinori buti su pienburniu, su kuriuo ne tik kad nera apie ka pasikalbeti, bet ir nera ka veikti .

Atsakyti
mmm.... g.gif ..kaži ar patiktų tuomet puiki išvaizda+kempinė galvoje...persiprašau, niekam asmeniškai netaikau....tiesiog paėmiau krštutinumą....o kaži kiap vertina tas nekempininis vyras save.....?gerai jei jei vyresnis vyras save prisižiūri, bet jei jis yra " padidintų " gabaritų ir nori kažko šviežiai nekempininio šalia....ui...
metai kaip ir išvaizda tooooooks nesapčiuopiamas dalykas.... mirksiukas.gif
vyras mano pagal mane pienburnis, aš trijų vaikų mama, kempininių metų... pioneers.gif
Atsakyti
netaikau savo zodziu niekam asmeniskai. Tiesiog pasakoju savo situacija. Kiekvienas atvejis yra individualus. Grozis subjektyvus dalykas, tam irgi pritariu ir nepriestarauju.
Atsakyti
ir aš netaikau, tik vaikštau aplinkui....kiekvienas atvejis yra individualus.pritaikiau, tam tikras sąvokas sau ir...pasidarė be galo juokinga...tikrai pasilinksminau... mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Man vestuves nusimato su 18 m. vyresniu jaunikiu (reikalas prispaude), tai ziuresim kaip cia bus g.gif Esam be proto skirtingi, bet amzius cia tik vienas niuansu. Tiesiog turim skirtingas ideologijas, vaikomes kitokiu tikslu, skirtingai matom musu ateiti unsure.gif Visgi, kaip sakoma, priesingybes traukia, tai to ir viliuosi. O jei ne... (blogiausiu atveju) sena vyra visada galima pakeist nauju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2006 10 26, 00:20)
Man vestuves nusimato su 18 m. vyresniu jaunikiu (reikalas prispaude), tai ziuresim kaip cia bus g.gif Esam be proto skirtingi, bet amzius cia tik vienas niuansu. Tiesiog turim skirtingas ideologijas, vaikomes kitokiu tikslu, skirtingai matom musu ateiti unsure.gif Visgi, kaip sakoma, priesingybes traukia, tai to ir viliuosi. O jei ne... (blogiausiu atveju) sena vyra visada galima pakeist nauju  drinks_cheers.gif

poziurius daugiau nei juokingas . kodel nepgalvojot apie vaikucio ateiti, jei nesi tikra del jo? kur atsakomybes jausmas/> unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2006 10 26, 00:20)
Man vestuves nusimato su 18 m. vyresniu jaunikiu (reikalas prispaude), tai ziuresim kaip cia bus g.gif Esam be proto skirtingi, bet amzius cia tik vienas niuansu. Tiesiog turim skirtingas ideologijas, vaikomes kitokiu tikslu, skirtingai matom musu ateiti unsure.gif Visgi, kaip sakoma, priesingybes traukia, tai to ir viliuosi. O jei ne... (blogiausiu atveju) sena vyra visada galima pakeist nauju  drinks_cheers.gif

blink.gif blink.gif Panašu, kad ir pačiai tik 18...
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 26, 09:08)
blink.gif  blink.gif Panašu, kad ir pačiai tik 18...

drinks_cheers.gif butent, ka ir pagalvojau perskaicius sita, ir dar viena jos zinute kitoj temoj wacko.gif
Atsakyti
tarp manes ir mano brangiojo skiria 7 metu skirtumas...bet nemanau,kad santykius lb lemia amziaus skirtumas schmoll.gif
Atsakyti
amžius tikrai nieko daug nelemia, bet va peno kalboms.... tikrai duoda.... doh.gif pletkai pletkučiai....
hindy , o kaip vaikutis? jei jau savo pasamonėje koduoji mintį, bus blogai su šituo vyru, bus kitas? ... blink.gif blink.gif blink.gif ...ex, nenoriu plėtotis, čia kita tema.....
Atsakyti