Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dianita @ 2006 10 19, 15:31)
o as va perskaiciusi ir susimasciau, nes kaip ir minejau, mano aplinkoje, tiksliau mamos draugiu tarpe, dauguma ju, budamos 58 ir atrodancios kaip 45 beveik visos antra karta istekejo uz maziausiai 7 metais jaunesniu, viena is viso juokingai - 18 metu jaunesnio... ir super laimingos kaip man nebutu keista... o ju buve vyrai susirado antras zmonas ar drauges, na ne niolikines, bet jaunesnes...

Įdomi situacija lotuliukas.gif Nu bet būna, o ką darysi. Kiekvienas kuria savo gyvenimą kaip išmano mirksiukas.gif
Papildyta:
o yra tokiu moteru, kurios cia pasisako, kurios gyvena su daug vyresniais vyrais?

tiesa, noriu pasiaiskinti: paminejau hipoteze i vienos pasisakiusios pries du puslapius rasliava apie vyru klimaksa ir jo pasireiskima.. kad nepamanytumet kad siaip sau cia pareplikavau  mirksiukas.gif

Yra tongue.gif Nikais nevardinsiu, nes į juos ir nesigilinu. Aš pritariu ar prieštarauju atskiriems pasisakymams, o ne konkretiems nikams, taigi, nepamenu wink.gif

Viskas tvarkoj drinks_cheers.gif Tik teorijos ne visada atitinka realų gyvenimą, bo taip paprasta gyvent būtų, jei viską knygose rastumėm surašytą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

tiesa, noriu pasiaiskinti: paminejau hipoteze i vienos pasisakiusios pries du puslapius rasliava apie vyru klimaksa ir jo pasireiskima.. kad nepamanytumet kad siaip sau cia pareplikavau  mirksiukas.gif

Mano ta rasliava buvo.
Toj rasliavoj, kaip ir tavo hipotezej is straipsnio - mintis ta pati, kodel vyrams reikia jaunesniu, kai jiems sueina, na, tegu bus tavo pasiulyti 40...
Tik tu apvilkai viska graziai, o as necituoju straipsniu, rasau savo mintis ir savo gyvus pastebejimus.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 19, 11:32)
Nieko nesupratau....... g.gif

norejau pasakyti tai,kad ne visiems vyrams yra vienodai, kaip jau simta kart rasyta visur fraze, kad pagal viena teorija viskam praktikos nepritaikysi juk.
o konkreciau - apie vyresniu vyru (40+) galimybes ir norus. Jei vienas nenori kasdien, tai nereiskias,kad nera tokiu,kurie nenori 3kart per diena.
Bet kaip ir sake, tema ne apie tai.

QUOTE(Lexy @ 2006 10 19, 14:41)
ar tikrai visom atrodo, kad vyrui ~40 myletis kas antra-trecia diena yra daug??????? blink.gif  blink.gif
as tai mastau, kad ir kasdien yra normaliai rolleyes.gif
o del viso kitu, fantaziju, ismanymo ir tt, tai jo tikrai daugiau negu kokiu 25.
zodziu arba man labai sekasi gyvenime (nors as manau, kad jokia cia toookia jau retenybe) arba tavo hipoteze is esmes labai neteisinga lotuliukas.gif  hihihi.gif  flirt.gif

drinks_cheers.gif butent.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 19, 19:02)
norejau pasakyti tai,kad ne visiems vyrams yra vienodai, kaip jau simta kart rasyta visur fraze, kad pagal viena teorija viskam praktikos nepritaikysi juk.
o konkreciau - apie vyresniu vyru (40+) galimybes ir norus. Jei vienas nenori kasdien, tai nereiskias,kad nera tokiu,kurie nenori 3kart per diena.

Jokiais budais ne vienodai, jokiais. Tik va niekaip gyvenime nezinai kaip bus, kai sueis tie 40, o paskui ir 50 metu paciai moteriai. Gal is vis nereiks? Gal daugiau reiks?
Sakyciau, ne vien sexu seimos gyvos.
Iki pilnos laimes vien sexo neuztenka, bent jau man
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 19, 19:08)
Jokiais budais ne vienodai, jokiais. Tik va niekaip gyvenime nezinai kaip bus, kai sueis tie 40, o paskui ir 50 metu paciai moteriai. Gal is vis nereiks? Gal daugiau reiks?
Sakyciau, ne vien sexu seimos gyvos.
Iki pilnos laimes vien sexo neuztenka, bent jau man

tai zinoma akd ne vien. Ir is vis tai ne pagrindinis rodiklis laimei seimoje. nors lemia daug.
jei snekant konkreciai apie save - as suprantu pilnai, kad tai yra nemazas skirtums, ir zinau, kad po kazkiek metu gali atsirasti keblumu, bet .. dabar yra gerai. labai geraii, tai ir dziaugsiuos tuo, ka turiu dabar. 4u.gif
Atsakyti
As uz savo vyra vyresne 7 metais, pradzioj lyg ir nieko nesijaute, buvom tikriausiai labai isimyleje, kai susituokem, pradejau suprasti, kad vis gi jo poziuris i gyvenima dar nera subrendes, dar nera tos atsakomybes nei uz savo elgesi, nei uz seima.Gal jis dar tiesiog per jaunas.
Gal kiti is vis nesuauga .
Atsakyti
QUOTE(loran111 @ 2006 10 21, 16:38)
As uz savo vyra vyresne 7 metais, pradzioj lyg ir nieko nesijaute, buvom tikriausiai labai isimyleje, kai susituokem, pradejau suprasti, kad vis gi jo poziuris i gyvenima dar nera subrendes, dar nera tos atsakomybes nei uz savo elgesi, nei uz seima.Gal jis dar tiesiog per jaunas.

gali buti, kad buvo nepasiruoses seimai. Suaugs. Anksciau ar veliua, tik klausimas, ar lauksit?
Atsakyti
QUOTE(loran111 @ 2006 10 21, 16:38)

gal vaikelio atėjimas jį pakeis? padėk jam...mano pirmasis vyras, liko skrajotojas padebesiais, su baime atsakomybei....o jau virš 40, dabartinis jaunesnis, gerokai...visai kitoks....atsakingas, brandus....
Atsakyti
na mano vyras vyresnis 24 metais. Ir nieko, kol kas gyvenam visai neblogai. Galiu tik pasakyti, kad yra vyru, kurie negali gyventi su bendraamze ar vyresne moterim, jiems reikia jaunesnes, tas diapazonas gali keistis. Taip pat yra ir moteru, kurios neranda bendros kalbos su bendraamziais. Zinoma atskirais atvejais situacijas galima ivairiai interpretuoti ir gilintis i zmoniu charakterius ir t.t. Sirdziai neisakysi, zmones susitinka, isimyli, i daug ka nekreipia demesio, o laikui begant astrus kampai nusigludina.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 10 23, 08:42)
Galiu tik pasakyti, kad yra vyru, kurie negali gyventi su bendraamze ar vyresne moterim

O kaip tas negalėjimas pasireiškia g.gif
Atsakyti
netraukia zmogaus isvaizda dazniausia.
Atsakyti
aga... g.gif ...va ir man smalsu pasidarė kame tas " negalėjimas" .....

o gal tai psichologinis negalėjimas...... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaruj: 23 spalio 2006 - 12:32