QUOTE(dianita @ 2006 10 19, 15:31)
o as va perskaiciusi ir susimasciau, nes kaip ir minejau, mano aplinkoje, tiksliau mamos draugiu tarpe, dauguma ju, budamos 58 ir atrodancios kaip 45 beveik visos antra karta istekejo uz maziausiai 7 metais jaunesniu, viena is viso juokingai - 18 metu jaunesnio... ir super laimingos kaip man nebutu keista... o ju buve vyrai susirado antras zmonas ar drauges, na ne niolikines, bet jaunesnes...
Įdomi situacija Nu bet būna, o ką darysi. Kiekvienas kuria savo gyvenimą kaip išmano
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2006 10 19, 15:31)
o yra tokiu moteru, kurios cia pasisako, kurios gyvena su daug vyresniais vyrais?
tiesa, noriu pasiaiskinti: paminejau hipoteze i vienos pasisakiusios pries du puslapius rasliava apie vyru klimaksa ir jo pasireiskima.. kad nepamanytumet kad siaip sau cia pareplikavau
tiesa, noriu pasiaiskinti: paminejau hipoteze i vienos pasisakiusios pries du puslapius rasliava apie vyru klimaksa ir jo pasireiskima.. kad nepamanytumet kad siaip sau cia pareplikavau
Yra Nikais nevardinsiu, nes į juos ir nesigilinu. Aš pritariu ar prieštarauju atskiriems pasisakymams, o ne konkretiems nikams, taigi, nepamenu
Viskas tvarkoj Tik teorijos ne visada atitinka realų gyvenimą, bo taip paprasta gyvent būtų, jei viską knygose rastumėm surašytą