QUOTE(Lexy @ 2006 10 19, 15:24)
nea, man dar toloka iki 40
o as savo pasisakyme tik apie vyru taip sakant galimybes, kuriomis tu abejoji pasisakiau
apie 50metes moteriskes nieko pasakyt negaliu.
as niekuo neabejoju... man buvo idomu padiskutuoti iskelta hipoteze.. ir ten butent kalbama apie VYRESNIUS vyrus nuo 45 ir daugiau siaip jau iki 65 metu.. ir moteris.. ir motyvus, del ko dauguma ju pasirenka jaunesnius partnerius ar meiluzius... o as nekalbu apie tavo, ar mano ar kitu vyru galimybes, jokio skirtumo, juk jie dar ne to amziaus, kad tiktu i tos hipotezes remus
o as va perskaiciusi ir susimasciau, nes kaip ir minejau, mano aplinkoje, tiksliau mamos draugiu tarpe, dauguma ju, budamos 58 ir atrodancios kaip 45 beveik visos antra karta istekejo uz maziausiai 7 metais jaunesniu, viena is viso juokingai - 18 metu jaunesnio... ir super laimingos kaip man nebutu keista... o ju buve vyrai susirado antras zmonas ar drauges, na ne niolikines, bet jaunesnes...
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2006 10 19, 15:25)
Tu taip manai, kita kitaip... O aš nenorėč kiekvieną dieną
Bo gaunas kaip ritualas: jau ir lauki, ir žinai, kada, kas ir kaip bus... Ryte, per pietus ir vakarienei, tsakant
Va, o kad vyrų potencija su amžium mažėja, tai irgi žinomas reikalas. Šios temos esmė yra tame, kad ji mažėja ne visiems vienodai ir manau, kad moterys, gyvenenčios su daug vyresniais vyrais ir pasisakančios šioj temoj,
stygiaus nejaučia. Todėl keičiam temą, nes tavo pateiktos hipotezės ar psichologų-seksologų "atradimai" šiuo atveju nepasiteisina, gi kalbam ne apie plačiąsias mases
o yra tokiu moteru, kurios cia pasisako, kurios gyvena su daug vyresniais vyrais? ir kaip? na neskaiciau visos temos pasisakymu, nelabai turiu laiko, reikes gal vakare permesti
tiesa, noriu pasiaiskinti: paminejau hipoteze i vienos pasisakiusios pries du puslapius rasliava apie vyru klimaksa ir jo pasireiskima.. kad nepamanytumet kad siaip sau cia pareplikavau