Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jėga @ 2006 10 19, 11:40)
Bile šnekėt irnesakyk.gif tongue.gif

aha blink.gif
Siandien.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 19, 09:08)
1. Manau, kad to reikia visoms moterims, įvairiuose amžiaus tarpsniuose wink.gif

2. Nu sorry, sulaukus 40 metų - jau po klimakso... blink.gif

3. Kokia čia tiesa, ar tu manai, kad čia rašančios turėtų išbandyt N vyrų, sulaukusių 40-ies, kad atsakyt į šitą tavo klausimą g.gif  Nesupratau... unsure.gif

4. Tikrai taip nemanau schmoll.gif

o kurioje vietoje as daviau patarimus?smile.gif nereikia pulti.. o moterims klimaksas ivairiai prasideda, vienoms 40, kitos ir 48 pastoja, cia individualus reikalas..
o mano klausimas buvo retoriskas... nezinau jusu amziaus, bet tikrai turite pazistamu moteru virs 40.. kiek is ju patenkintos savo vienmeciais ar vyresniais vyrais? vyrais ne is psichologines puses ar ju puikiu charakteriu ir panasiai.. o grynai jo sugebejimu patenkinti moteri seksualiai? as jusu nepuolu, o tiesiog mastau ir manau kad nebutina mane cia uzsipulti ok?
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2006 10 19, 11:10)
***** man tai kartasi ir juokas ima ir pikta jau.
Jei zino (ne konkreciai tau sakau, tik taip gavos, kad tavo mintis cituoju) koki viena ar kita perdyla atsiprasant 40ies kuris tik issivaizduoja savo laisvalaikio leidimo buda prie tv su alaus bokalu ar vietoj audringo savaitgalio pasisedejima su draugu prirukytame bare kur, nes jam tiesiog nera noro ir jegu eiti kazkur, jei zmona/drauge/meiluze whatever patenkina viena ar du kart per savaite, nes jis jau "senas" ir neturi jegu pildyti moters erotiniu uzgaidu, tai labai klystat. kaip ir pati sakei, yra tokiu, bet labai nedaug. tai gal mes neziurekim i tuos labai nedaug tada, ziurekim i tuos, kuriu yra, ir tetgu tie 30meciai 20meciai dar daug ko pasimoko is ju! kai isgirdau is savo draugo fantazijas  ir norus apie tai, nesigilinsiu konkreciau, tai man taip mintyse iskilo klausimas, is kur vaikine tiek drasos!?  blink.gif (tiek noro begalinio..  lotuliukas.gif ) bet paskiau supratau, na ta jau seniau supratau, kad nereikia remtis a la 40mecio sudarytais stereotipais, nes paprasciausiai labai nedaugelis tinka i tuos remus - vieni pagal savo amziu gerokai perauge, susene visame kame- i r isvaizda ir mastymu ir galimybemis, o kitiems norisi pasiulyti pasikeisti pasa, nes nesitiki kad tam zmogui JAU 40 ir virs.

grange.. as pateikiau hipoteze, kuria perskaiciau kazkur, pateikta psichologu.. ten berods visa tema buvo apie tai, kodel vyresniame amziuje zmones kartais nelogiskai elgiasi... taigi... man buvo idomu padiskutuoti sia tema.. bet jei jus priimate viska taip giliai ir artimai sau, tai diskusija sunkiai bepavyks... asmeniskumai cia ne i tema
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 19, 14:02)
as jusu nepuolu, o tiesiog mastau ir manau kad nebutina mane cia uzsipulti ok?

OK ok.gif Aš irgi nepuolu, diskutuoju tongue.gif Atsakiau į žinutę žinute. Tik tema ne apie tai, ką gali ar ko negali 40 metų vyrai... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 18, 19:27)
... ir tai tiesa, kiek jus pazistate vyresniu vyru (nuo 40 m.) kurie gali myletis kas antra ar trecia diena su zmona? ir ne tik misionieriaus poza bet visaip?? kurie galetu pildyti moters erotines fantazijas? yra tokiu, bet ne tiek daug... vyrai, ypac lietuvoje, nelinke save priziureti sportuojant ir maitinantis taisyklingai, kad ilgiau islikti jaunatviskiems.. anksti susidevi..

nu tu cia pavarei blink.gif blink.gif
ar tikrai visom atrodo, kad vyrui ~40 myletis kas antra-trecia diena yra daug??????? blink.gif blink.gif
as tai mastau, kad ir kasdien yra normaliai rolleyes.gif
o del viso kitu, fantaziju, ismanymo ir tt, tai jo tikrai daugiau negu kokiu 25.
zodziu arba man labai sekasi gyvenime (nors as manau, kad jokia cia toookia jau retenybe) arba tavo hipoteze is esmes labai neteisinga lotuliukas.gif hihihi.gif flirt.gif

Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 19, 14:41)
nu tu cia pavarei blink.gif  blink.gif
ar tikrai visom atrodo, kad vyrui ~40 myletis kas antra-trecia diena yra daug??????? blink.gif  blink.gif
o del viso kitu, fantaziju, ismanymo ir tt, tai jo tikrai daugiau negu kokiu 25.
zodziu arba man labai sekasi gyvenime (nors as manau, kad jokia cia toookia jau retenybe) arba tavo hipoteze is esmes labai neteisinga lotuliukas.gif  hihihi.gif  flirt.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 19, 15:42)

friends.gif
irnesakyk.gif
Atsakyti
Maniškiui 28 metu,bet gerai pavaro smileysex.gif ,kad kartais prireikia paapsiminet,kad blogai jaučiuosi,apie pirdyla kur rašiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozarija: 19 spalio 2006 - 14:13
QUOTE(Lexy @ 2006 10 19, 14:41)
nu tu cia pavarei blink.gif  blink.gif
ar tikrai visom atrodo, kad vyrui ~40 myletis kas antra-trecia diena yra daug??????? blink.gif  blink.gif
zodziu arba man labai sekasi gyvenime (nors as manau, kad jokia cia toookia jau retenybe) arba tavo hipoteze is esmes labai neteisinga lotuliukas.gif  hihihi.gif  flirt.gif

na is dalies as iskeliau ne savo hipoteze ir ja pateikiau... tuo paciu dar pridejau savo pamastymus... o kad jus paneigiate, tai labai gerai ir gaunasi diskusija... as manau kad seksas turi buti kiekviena diena... bet as nesu susidurusi su 40 ir vyresniais vyrais asmeniskai.. del to man ir idomi jusu nuomone... is aplinkos zmoniu susidariau ispudi, kad ne visos zmonos, budamos pacios 50 metu, kuriu vyrai vienmeciai ar vyresni, patenkintos savo vyru seksualiniais sugebejimais..

Lexy, o tau jau virs 40 metu?? jei ne, tada ir tu kalbi hipotezemis... o ar ji teisinga ar ne, idomu butu jei pasisakytu moteris apie 50 metu amziaus ir pasakytu, ar ja tenkina jos vyras, ar vis tik ji noretu tureti jaunesni meiluzi? Juk tema apie amziaus skirtumo itaka, ar ji yra ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 19 spalio 2006 - 14:18
QUOTE(dianita @ 2006 10 19, 16:15)
na is dalies as iskeliau ne savo hipoteze ir ja pateikiau... tuo paciu dar pridejau savo pamastymus... o kad jus paneigiate, tai labai gerai ir gaunasi diskusija... as manau kad seksas turi buti kiekviena diena... bet as nesu susidurusi su 40 ir vyresniais vyrais asmeniskai.. del to man ir idomi jusu nuomone... is aplinkos zmoniu susidariau ispudi, kad ne visos zmonos, budamos pacios 50 metu, kuriu vyrai vienmeciai ar vyresni, patenkintos savo vyru seksualiniais sugebejimais..

Lexy, o tau jau virs 40 metu?? jei ne, tada ir tu kalbi hipotezemis... o ar ji teisinga ar ne, idomu butu jei pasisakytu moteris apie 50 metu amziaus ir pasakytu, ar ja tenkina jos vyras, ar vis tik ji noretu tureti jaunesni meiluzi? Juk tema apie amziaus skirtumo itaka, ar ji yra ar ne...

nea, man dar toloka iki 40 mirksiukas.gif
o as savo pasisakyme tik apie vyru taip sakant galimybes, kuriomis tu abejoji pasisakiau tongue.gif
apie 50metes moteriskes nieko pasakyt negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 19, 16:24)
o as savo pasisakyme tik apie vyru taip sakant galimybes, kuriomis tu abejoji pasisakiau tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 19, 15:15)
as manau kad seksas turi buti kiekviena diena...

Tu taip manai, kita kitaip... O aš nenorėč kiekvieną dieną schmoll.gif ax.gif Bo gaunas kaip ritualas: jau ir lauki, ir žinai, kada, kas ir kaip bus... Ryte, per pietus ir vakarienei, tsakant tongue.gif Va, o kad vyrų potencija su amžium mažėja, tai irgi žinomas reikalas. Šios temos esmė yra tame, kad ji mažėja ne visiems vienodai ir manau, kad moterys, gyvenenčios su daug vyresniais vyrais ir pasisakančios šioj temoj, smileysex.gif stygiaus nejaučia. Todėl keičiam temą, nes tavo pateiktos hipotezės ar psichologų-seksologų "atradimai" šiuo atveju nepasiteisina, gi kalbam ne apie plačiąsias mases wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 19, 15:24)

as niekuo neabejoju... man buvo idomu padiskutuoti iskelta hipoteze.. ir ten butent kalbama apie VYRESNIUS vyrus nuo 45 ir daugiau siaip jau iki 65 metu.. ir moteris.. ir motyvus, del ko dauguma ju pasirenka jaunesnius partnerius ar meiluzius... o as nekalbu apie tavo, ar mano ar kitu vyru galimybes, jokio skirtumo, juk jie dar ne to amziaus, kad tiktu i tos hipotezes remus mirksiukas.gif
o as va perskaiciusi ir susimasciau, nes kaip ir minejau, mano aplinkoje, tiksliau mamos draugiu tarpe, dauguma ju, budamos 58 ir atrodancios kaip 45 beveik visos antra karta istekejo uz maziausiai 7 metais jaunesniu, viena is viso juokingai - 18 metu jaunesnio... ir super laimingos kaip man nebutu keista... o ju buve vyrai susirado antras zmonas ar drauges, na ne niolikines, bet jaunesnes...
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2006 10 19, 15:25)
Tu taip manai, kita kitaip... O aš nenorėč kiekvieną dieną schmoll.gif  ax.gif  Bo gaunas kaip ritualas: jau ir lauki, ir žinai, kada, kas ir kaip bus... Ryte, per pietus ir vakarienei, tsakant tongue.gif  Va, o kad vyrų potencija su amžium mažėja, tai irgi žinomas reikalas. Šios temos esmė yra tame, kad ji mažėja ne visiems vienodai ir manau, kad moterys, gyvenenčios su daug vyresniais vyrais ir pasisakančios šioj temoj,  smileysex.gif  stygiaus nejaučia. Todėl keičiam temą, nes tavo pateiktos hipotezės ar psichologų-seksologų "atradimai" šiuo atveju nepasiteisina, gi kalbam ne apie plačiąsias mases wink.gif drinks_cheers.gif

o yra tokiu moteru, kurios cia pasisako, kurios gyvena su daug vyresniais vyrais? ir kaip? na neskaiciau visos temos pasisakymu, nelabai turiu laiko, reikes gal vakare permesti drinks_cheers.gif

tiesa, noriu pasiaiskinti: paminejau hipoteze i vienos pasisakiusios pries du puslapius rasliava apie vyru klimaksa ir jo pasireiskima.. kad nepamanytumet kad siaip sau cia pareplikavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 19 spalio 2006 - 14:34