Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rozarija @ 2006 10 18, 15:26)
Bijau kad ir aš tokia tapsiu,jug tik 22 -ieju,o jau pensininke. megalol.gif

nu nieko sau
jei tau 22, tai jam 28, ir jis jau senas perdyla blink.gif blink.gif
as tai apie toki amziu sakau, kad jau nebe pacanas, bet dar ir nevisiskai susitupejes tongue.gif
Atsakyti
Gal tu ir teisi,bet man su juo liudna,norisi dar kad papokštautu kaip jaunučiai,bet kur tau pats prisilakste,tai galvoja kad ir man jau pabaiga,amin. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Beigbeder,2006 10 15, 13:29]
Pataikei kaip pirstu i aki.
As apie tai ir kalbejau, kad tokio amziaus vyrai lekia pas jaunas paneles todel, kad jiems vidurio amziaus krize - vyrisku klimaksu vadinama. Kai vyras pradeda sent, jis vejasi jaunyste, pasikrauna energijos is jaunu paneliu ir mano, kad jaunesnis del to tapo. O moteris sulaukusi tokiu metu - nelaksto laukais ir nesivedzioja svetimu sunu po paranke. Moterys panyra i darba, savo pomegius, galiausiai anukus.
(tik nesuabsoliutinkite mano zodziu)

siaip geras straipsnis buvo sia tema... vis tik istirta buvo, kad vyresni vyrai jau neturi tokios potencijos kaip anksciau... ir jiems jau netinka vaidinti sekso galiunu, jiems reikia jau ir romantikos, geliu, ir panasiu pricindalu... kuriu butent ir reikia jaunoms merginoms, kurios dar neturi daug patirties sekse, taigi kaip ir issilygina abieju pusiu interesai - vyrai gali kompensuoti savo sumazejusia erekcija ar kaip ten pavadinsi ta reiskini demesiu, gelemis, flirtu ir t.t. ... o vyresnems moterims po klimakso kaip tik atsiranda poreikis seksui.. bent daugumai is ju... juk vaiku nebus, gali atsipalaiduoti ir megautis, be to moters seksualumas butent ir atsiskleidzia labiausiai jai sulaukus 40 metu... kai ji jau susikurusi gyvenima, zino ko nori, ko tiketis ir panasiai.. nebludija kaip daugelis jaunu merginu... ir dauguma atveju, jos amziaus vyrams jau yra sudetinga patenkinti jos poreikius... todel labai daznai vyresnes moterys susiranda jaunesnius vyrus... kurie gali joms duoti tai, ko negali ju vienmeciai vyrai.. tiesiog tos grupes automatiskai susidelioja pagal poreikiu ir galimybiu atitikima... ir tai tiesa, kiek jus pazistate vyresniu vyru (nuo 40 m.) kurie gali myletis kas antra ar trecia diena su zmona? ir ne tik misionieriaus poza bet visaip?? kurie galetu pildyti moters erotines fantazijas? yra tokiu, bet ne tiek daug... vyrai, ypac lietuvoje, nelinke save priziureti sportuojant ir maitinantis taisyklingai, kad ilgiau islikti jaunatviskiems.. anksti susidevi.. va butent tada vyrai ir gali pajusti, kad jie "sensta", kad ne tokie, kokie buvo... ir skuba pas jaunas, kurios jiems leidzia pasijusti dar nenurasytiems... jos gi nereikalauja is ju buti sekso galiunais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 18 spalio 2006 - 17:29
nezinau, teoriju galima prikurt ivairiu. g.gif bet kiekvienos poros, taip pat kiekvieno zmogaus poreikiai yra individualus. taip, panasumu sen bei ten buna, bet abejoju, ar galima pritaikyt universalia teorema.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 18, 18:27)
1. ir jiems jau netinka vaidinti sekso galiunu, jiems reikia jau ir romantikos, geliu, ir panasiu pricindalu... kuriu butent ir reikia jaunoms merginoms, kurios dar neturi daug patirties sekse

2. o vyresnems moterims po klimakso kaip tik atsiranda poreikis seksui.. bent daugumai is ju... juk vaiku nebus, gali atsipalaiduoti ir megautis, be to moters seksualumas butent ir atsiskleidzia labiausiai jai sulaukus 40 metu...

3. tiesa, kiek jus pazistate vyresniu vyru (nuo 40 m.) kurie gali myletis kas antra ar trecia diena su zmona? ir ne tik misionieriaus poza bet visaip?? kurie galetu pildyti moters erotines fantazijas?

4. ir skuba pas jaunas, kurios jiems leidzia pasijusti dar nenurasytiems... jos gi nereikalauja is ju buti sekso galiunais..

1. Manau, kad to reikia visoms moterims, įvairiuose amžiaus tarpsniuose wink.gif

2. Nu sorry, sulaukus 40 metų - jau po klimakso... blink.gif

3. Kokia čia tiesa, ar tu manai, kad čia rašančios turėtų išbandyt N vyrų, sulaukusių 40-ies, kad atsakyt į šitą tavo klausimą g.gif Nesupratau... unsure.gif

4. Tikrai taip nemanau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 19 spalio 2006 - 08:08
QUOTE(jėga @ 2006 10 18, 13:42)Tai čia jau jo prigimtis tokia  Teko ir man su tokiu bendraamžiu pabendraut, kur rodos pensijos taip ir laukia...

mano patirtis kitokia, galima sakyti bendaamžis, vyras vyresnis 2 metais, buvo amžinas berniukas.ne mamos vaikelis, bet nebrendyla...jaunesnis vyras visa galva aplenkia jį požiūriu į šeimyninį gyvenimą.......žmogus žmogui nelygus....ir jo supratimas seksui, romantikai, bei kitokiems norams būna labai skirtingi.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaruj @ 2006 10 19, 10:13)
mano patirtis kitokia, galima sakyti bendaamžis, vyras vyresnis 2 metais,  buvo amžinas berniukas.ne mamos vaikelis, bet nebrendyla...jaunesnis vyras visa galva aplenkia jį požiūriu į šeimyninį gyvenimą.......žmogus žmogui nelygus....ir jo supratimas seksui, romantikai, bei kitokiems  norams būna labai skirtingi.... mirksiukas.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Kalbėjau ne apie savo vyrą, šiaip pažįstamą mirksiukas.gif Žmonių tikrai visokių yra tongue.gif
Atsakyti
[quote=dianita,2006 10 18, 18:27]
[quote=Beigbeder,2006 10 15, 13:29]
(tik nesuabsoliutinkite mano zodziu)
[/quote]
Nebandziau as tu 40-meciu, nei 50-meciu.Klimaksas kiekvienai skirtingai, bet abejoju, kad taip anksti tai ivyksta. Kad jaunos merginos nenori tiek daug sekso, drisciau abejoti, kad su tais 40-meciais nenori ar nori maziau - sutinku. O "pagyvenusiems" 40-meciams vyrams nemanau, kad nesinori pasirodyti, kad jie net kietesni uz jaunus. Tai va ir prideda dar geliu ir dovaneliu.
Tingiu galvot........
Velgi, nesuabsoliutinkit mano zodziu.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 10 18, 18:27)
ir tai tiesa, kiek jus pazistate vyresniu vyru (nuo 40 m.) kurie gali myletis kas antra ar trecia diena su zmona? ir ne tik misionieriaus poza bet visaip?? kurie galetu pildyti moters erotines fantazijas?

***** man tai kartasi ir juokas ima ir pikta jau.
Jei zino (ne konkreciai tau sakau, tik taip gavos, kad tavo mintis cituoju) koki viena ar kita perdyla atsiprasant 40ies kuris tik issivaizduoja savo laisvalaikio leidimo buda prie tv su alaus bokalu ar vietoj audringo savaitgalio pasisedejima su draugu prirukytame bare kur, nes jam tiesiog nera noro ir jegu eiti kazkur, jei zmona/drauge/meiluze whatever patenkina viena ar du kart per savaite, nes jis jau "senas" ir neturi jegu pildyti moters erotiniu uzgaidu, tai labai klystat. kaip ir pati sakei, yra tokiu, bet labai nedaug. tai gal mes neziurekim i tuos labai nedaug tada, ziurekim i tuos, kuriu yra, ir tetgu tie 30meciai 20meciai dar daug ko pasimoko is ju! kai isgirdau is savo draugo fantazijas ir norus apie tai, nesigilinsiu konkreciau, tai man taip mintyse iskilo klausimas, is kur vaikine tiek drasos!? blink.gif (tiek noro begalinio.. lotuliukas.gif ) bet paskiau supratau, na ta jau seniau supratau, kad nereikia remtis a la 40mecio sudarytais stereotipais, nes paprasciausiai labai nedaugelis tinka i tuos remus - vieni pagal savo amziu gerokai perauge, susene visame kame- i r isvaizda ir mastymu ir galimybemis, o kitiems norisi pasiulyti pasikeisti pasa, nes nesitiki kad tam zmogui JAU 40 ir virs.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 19, 11:10)
Jei zino (ne konkreciai tau sakau, tik taip gavos, kad tavo mintis cituoju) koki viena ar kita perdyla atsiprasant 40ies kuris tik issivaizduoja savo laisvalaikio leidimo buda prie tv su alaus bokalu ar vietoj audringo savaitgalio pasisedejima su draugu prirukytame bare kur, nes jam tiesiog nera noro ir jegu eiti kazkur, jei zmona/drauge/meiluze whatever patenkina viena ar du kart per savaite, nes jis jau "senas" ir neturi jegu pildyti moters erotiniu uzgaidu, tai labai klystat. kaip ir pati sakei, yra tokiu, bet labai nedaug. tai gal mes neziurekim i tuos labai nedaug tada, ziurekim i tuos, kuriu yra, ir tetgu tie 30meciai 20meciai dar daug ko pasimoko is ju! kai isgirdau is savo draugo fantazijas  ir norus apie tai, nesigilinsiu konkreciau, tai man taip mintyse iskilo klausimas, is kur vaikine tiek drasos!?  blink.gif (tiek noro begalinio..  lotuliukas.gif ) bet paskiau supratau, na ta jau seniau supratau, kad nereikia remtis a la 40mecio sudarytais stereotipais, nes paprasciausiai labai nedaugelis tinka i tuos remus - vieni pagal savo amziu gerokai perauge, susene visame kame- i r isvaizda ir mastymu ir galimybemis, o kitiems norisi pasiulyti pasikeisti pasa, nes nesitiki kad tam zmogui JAU 40 ir virs.

Nieko nesupratau....... g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 19, 12:10)
Jei zino (ne konkreciai tau sakau, tik taip gavos, kad tavo mintis cituoju) koki viena ar kita perdyla atsiprasant 40ies kuris tik issivaizduoja savo laisvalaikio leidimo buda prie tv su alaus bokalu ar vietoj audringo savaitgalio pasisedejima su draugu prirukytame bare kur, nes jam tiesiog nera noro ir jegu eiti kazkur, jei zmona/drauge/meiluze whatever patenkina viena ar du kart per savaite, nes jis jau "senas" ir neturi jegu pildyti moters erotiniu uzgaidu, tai labai klystat. kaip ir pati sakei, yra tokiu, bet labai nedaug. tai gal mes neziurekim i tuos labai nedaug tada, ziurekim i tuos, kuriu yra, ir tetgu tie 30meciai 20meciai dar daug ko pasimoko is ju! kai isgirdau is savo draugo fantazijas  ir norus apie tai, nesigilinsiu konkreciau, tai man taip mintyse iskilo klausimas, is kur vaikine tiek drasos!?  blink.gif (tiek noro begalinio..  lotuliukas.gif ) bet paskiau supratau, na ta jau seniau supratau, kad nereikia remtis a la 40mecio sudarytais stereotipais, nes paprasciausiai labai nedaugelis tinka i tuos remus - vieni pagal savo amziu gerokai perauge, susene visame kame- i r isvaizda ir mastymu ir galimybemis, o kitiems norisi pasiulyti pasikeisti pasa, nes nesitiki kad tam zmogui JAU 40 ir virs.

Aš rašau savo išgivenimus,o kitos apie savo,džiugu,kad yra tokiu subrendusiu įdomiu vyru,retai tokie pasitaiko liuks... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozarija: 19 spalio 2006 - 10:39
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 19, 10:56)
Tingiu galvot........

QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 19, 11:32)
Nieko nesupratau....... g.gif

Bile šnekėt irnesakyk.gif tongue.gif
Atsakyti