Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dios @ 2006 10 15, 12:03)
biggrin.gif tikriausiai ir protestuoja taip arsiai, kadangi matyt yra baimes, kad kai tie bedraamziai sulauks 45-55, nepabegtu pas amziaus skirtumui nepriesiskas studenciokes. g.gif

Pataikei kaip pirstu i aki.
As apie tai ir kalbejau, kad tokio amziaus vyrai lekia pas jaunas paneles todel, kad jiems vidurio amziaus krize - vyrisku klimaksu vadinama. Kai vyras pradeda sent, jis vejasi jaunyste, pasikrauna energijos is jaunu paneliu ir mano, kad jaunesnis del to tapo. O moteris sulaukusi tokiu metu - nelaksto laukais ir nesivedzioja svetimu sunu po paranke. Moterys panyra i darba, savo pomegius, galiausiai anukus.
(tik nesuabsoliutinkite mano zodziu)
Taciau ne visi siuo savo amziaus periodu laksto, ne visi tokiu budu atjauneti nori - jaunos panos pagalba. Na, o panu, nepriesisku amziaus skirtumui - visada galima rasti, ka jus ir irodet.
Ar mums cia rasancioms 20 ar 30, kokie skirtumai gyvenime laukia? Jei nenumirsim, visos sulauksim ir tu 45-50. Jaunyste toks privalumas, kuris su laiku praeina. Tik vienos jau gal bus nasles, kitos meiluzes isitaisiusiu vyru zmonos, o kitos - kaip buvo normali seima, taip ir liks.
Taigi, paziurekime i savo tevelius, kuriems dabar tie 45-50. Ar visi jie eina laukais? O tu, kuriu teveliai laksto pas jaunesnes uz jus - labai smagu?
Pasiklauskit panu, kuriu tevai turi tas meiluzes. Idomu, koks tada jausmas? Ir kaip jauciasi ju mamos?...
(na, cia nauja tema butu, ale vistiek idomu g.gif )
Atsakyti
Beigbeder, viskas teisingai drinks_cheers.gif Tik, kaip pati pastebėjai - ne į temą biggrin.gif
Ir dauguma čia rašiusių, pasisakė, kad šeimų neardė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 14, 17:02)
1. Na vėlgi, dairymasis dar nereiškia, kad būtinai paliks šeimą ir puls pirmai pasitaikiusiai studenčiokei po kojom. Bet kad vyrų prigimtis tokia - dairytis į daug jaunesnes ir gražias, nieks nepaneigs mirksiukas.gif

2. Mano tėvai irgi ilgai, laimingai gyvena, bet va, mama jau seniai ant tėvo bamba, kai TV ekrane pamato kokį filmą su ženklu S  biggrin.gif

smagu skaityt biggrin.gif
1. pasidairys, pavarvins seilę ir toliau gyvens su savo senute bigsmile.gif
( beje, ir už jus su kiekviena diena daugėja dar jaunesnių ir gražesnių biggrin.gif )
2. jazus, gi kokiais laikais jie užaugo, subrendo ir tenka dabar gyvent. Tarybų Sąjungoj sekso nebuvo, niu tongue.gif .

Tiesa, yra dar viena nuomonė ( spaudoj teko skaityt): už vyresnių, na stipriai vyresnių , ištekėjusios greičiau ir susensta, o vat jaunus vyrus turinčios kaip tik stengiasi save prisižiūrėt ir net senutės būdamos yra efektingos moteriškės.
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 10 15, 23:21)
1. pasidairys, pavarvins seilę ir toliau gyvens su savo senute  bigsmile.gif
( beje, ir už jus su kiekviena diena daugėja dar jaunesnių ir gražesnių biggrin.gif )
2. jazus, gi kokiais laikais jie užaugo, subrendo ir tenka dabar gyvent. Tarybų Sąjungoj sekso nebuvo, niu  tongue.gif .

3. Tiesa, yra dar viena nuomonė ( spaudoj teko skaityt): už vyresnių, na stipriai vyresnių , ištekėjusios greičiau ir susensta, o vat jaunus vyrus turinčios kaip tik stengiasi save prisižiūrėt ir net senutės būdamos yra efektingos moteriškės.

1. Tas tai taip. Bet, kad ir tas, gyvenantis su savo senute, nesidairo į jaunas, paneigt negali ar ne mirksiukas.gif Tik čia, kaip ir vienmečių porose, pasitaiko visko - būna, kad išsiskiria. O tada jau kelias laisvas - bet kokio amžiaus poros paieškai, bet geriau jaunesnės tongue.gif blush2.gif
2. Užaugo abu Sovietų Sąjungoj, o gal net Smetonos laikais mastau.gif Tik noriu pasakyt, kad tas S tėvukui egzistuoja, jį domina, o vat mamai - ne schmoll.gif Tam ir vyras mirksiukas.gif
3. Sunku dabar pasakyt, kaip bus, kada bus... Nors aš ir dabar jaučiuos suvargus doh.gif Tik priežąstį matau ne tą. Nemigo naktys... vaikai pabirę viens po kito... cool.gif Tikiuosi dar atsigriebt, nes mano būdas ne toks, kad vietoj užsisėdėt wink.gif
Atsakyti
Mūsų su vyru skirtumas 6 metai,bet mes puikiai sutariame,tik kad kartais pavadina mane mažvaikia tai labai mane nervina,aišku jasai taip pajuokauja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozarija @ 2006 10 17, 19:28)
Mūsų su vyru skirtumas 6 metai,bet mes puikiai sutariame,tik kad kartais pavadina mane mažvaikia tai labai mane nervina,aišku jasai taip pajuokauja. doh.gif

6 metai yra baika ir pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 10 18, 11:21)
6 metai yra baika ir pats tas  thumbup.gif

Siemkos... irnesakyk.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 18, 11:32)
Siemkos... irnesakyk.gif tongue.gif

niu... lyginant su dešimtmečiais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 10 18, 13:13)
niu... lyginant su dešimtmečiais hihihi.gif

Na mergynos pavarot,visvien sunku,netaip kaip subendraamžiais,aš dar noriu palakstyt,o jis perdyla namuose sedi ir nieko nenori. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozarija: 18 spalio 2006 - 11:38
QUOTE(rozarija @ 2006 10 18, 12:34)
Na mergynos pavarot,visvien sunku,netaip kaip subendraamžiais,aš dar noriu palakstyt,o jis perdyla namuose sedi ir nieko nenori. bigsmile.gif

Tai čia jau jo prigimtis tokia irnesakyk.gif Teko ir man su tokiu bendraamžiu pabendraut, kur rodos pensijos taip ir laukia... hihihi.gif
Atsakyti
Mano vyras siek tiek vyresnis nei as. Bet vyresnio daugiau nei 10 m. nenoreciau. Manau atsiranda daugiau skirtumu nei panasumu veliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 18, 13:42)
Tai čia jau jo prigimtis tokia irnesakyk.gif Teko ir man su tokiu bendraamžiu pabendraut, kur rodos pensijos taip ir laukia... hihihi.gif

Bijau kad ir aš tokia tapsiu,jug tik 22 -ieju,o jau pensininke. megalol.gif
Atsakyti