Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 13, 15:09)
paskaiciau ir pagalvojau- gal cia viena is priezasciu, kodel renkamasi vyresni g.gif
nes daugumai moteru santuoka visgi svarbu smile.gif

Net ir ne tai schmoll.gif Aš 9 metus gyvenau ne santuokoj ax.gif Ir tik dėl to, kad man ir pačiai taip buvo gerai tongue.gif Santuoka jausmų nekeičia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 13, 15:21)
Net ir ne tai schmoll.gif  Aš 9 metus gyvenau ne santuokoj ax.gif  Ir tik dėl to, kad man ir pačiai taip buvo gerai tongue.gif Santuoka jausmų nekeičia mirksiukas.gif

Pritariu 100 procentų drinks_cheers.gif
Man santuoka pakeistų tik pavardę ir nieko daugiau tongue.gif
Atsakyti
kam svarbu, kam ne. na, man gyvenime likt senmerge nesinoretu, bet siuo gyvenimo momentu zenytis visai nesinori.
bet man gana durnai atrodo poros, kurios uzgyvena vaikus, bendra turta, ir taip toliau, o nesituokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 13 spalio 2006 - 14:33
QUOTE(Dios @ 2006 10 13, 15:31)
kam svarbu, kam ne. na, man gyvenime likt senmerge nesinoretu, bet siuo gyvenimo momentu zenytis visai nesinori.
bet man gana durnai atrodo poros, kurios uzgyvena vaikus, bendra turta, ir taip toliau, o nesituokia.

įtariu, kad piprmą kartą tau 100 proc. pritariu rolleyes.gif mirksiukas.gif
vis tiek - yra tradicijos, tautos papročiai, etc.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 13, 15:31)

Pritariu thumbup.gif ir sutinku drinks_cheers.gif
ir pridurt neturiu ka
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 10 13, 15:37)
įtariu, kad piprmą kartą tau 100 proc. pritariu  rolleyes.gif  mirksiukas.gif
vis tiek - yra tradicijos, tautos papročiai, etc.

Va, būtent tai man ir nepatinka. Tradicijos tradicijomis, bet šiuolaikinės vestuvės - absurdų spektakliai - ne man schmoll.gif Nesuprantu porų, einačių prie altoriaus, prisiekinėjančių meilę ir atsidavimą iki gyvenimo pabaigos, o žiūrėk po poros metų pasispjaudydami išsiskiria doh.gif
Atsakyti
Na aš tai vis tik už santuoką g.gif Man tos visos vestuvių tradicijos, turiu omeny lietuviškos senosios tradicijos yra tikrai gražios wub.gif Ir visai nebūtina švęsti savo sąjungą su būeiu žmonių, juk šventė tai dviejų rolleyes.gif Bet jei žmonėms gerai gyventi nesusituokus - prašom, kiekvienas renkasi, kas jam geriau smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif pabegom nuo temos.
Atsakyti
neįrodinėją čia mergos, tik špilkuojasi, adrenalino pakėlimui mirksiukas.gif ....
na jėga labai panašiai išsakė ,ką norėjau paskyti....pasisekimas turiu tarp visokio amžiaus vyrų, visas amžiaus kategorijas išbandžiau. tad galiu lyginti iki plaktos grietinėlės kondicijos... elgesys ir šeimos supratimas, rimtumas , vėjavaikiškumas, gali būti visuškai skirtinagas , nesvarbu kiek vyrui metų...
oi, koks juokas dėl vestuvių tradicijų paėmė ....įsivaizdavau save su rūtų vainikėliu ir dviem vaikais šalia.... lotuliukas.gif ups išsprūdo.... doh.gif
gryžtam temon miargos...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2006 10 10, 17:50)
Nu merginos jūs varot  doh.gif
Iš kai kurių pasisakymų susidaro įspūdis, kad susipažindamos su vyrais prašo paso ir jei vyrukas vyresnis nei 10 metų lekia net neatsigręždamos...
Koks skirtumas, kiek žmogus už tave vyresnis, jaunesnis. Jei poroj viskas ok, tai kame problema  g.gif
aš pati neturėjau žymiai vyresnio draugo. Gal todėl, kad tiesiog tokių nepasitaikė mano kelyje. Bet va viena draugė sutiko gal 12 metų už save vyresnį vyrą. Man buvo gal ir keista, bet kai jį pamačiau net perklausiau, ar tikrai gerai supratau jo amžių, nes į "senuką" jis toli gražu nepanašus  biggrin.gif
Dar pažįstu vieną moterį, kuri gyvena su maždaug 12 metų už save jaunesniu vyruku. Galvojau, kad pasitampys ir išsiskirs, bet nea. Gyvena, laimingi ir skirtis nesiruošia.
Ar iš viso esmė yra amžius? Tai gal normalu yra gyventi vien tik su tam tikros išvaizdos vyrais, tik tam tikrą darbą dirbančiais ir tt. Nesąmonės visa tai irnesakyk.gif . Juk žmogų myli ne už tai, kiek jam metų, o už tai, koks jis yra

visiskai sutinku. zmogu reikai mylei uz tai, koks jis yra. as turejau ir bendraamziu vaikinu, ir gerokai vyresniu ( na, skirtumas buvo 20-25 metai), ir jaunesniu. ir galiu pasakyti, kad su visais man buvo gera, nes tai buvo butent "mano" zmones... ir negaliu pasakyti, kad jauciau dideli skirtuma tarp to, kuris buvo jaunesnis, ir tarp to, kuris vyresnis.
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2006 10 13, 16:19)
visiskai sutinku. zmogu reikai mylei uz tai, koks jis yra. as turejau ir bendraamziu vaikinu, ir gerokai vyresniu ( na, skirtumas buvo 20-25 metai), ir jaunesniu. ir galiu pasakyti, kad su visais man buvo gera, nes tai buvo butent "mano" zmones... ir negaliu pasakyti, kad jauciau dideli skirtuma tarp to, kuris buvo jaunesnis, ir tarp to, kuris vyresnis.

prisiminiau bajeri. buvo 19, buvom tik istojusios studentaut. tai plepejom kazkada su naujai iskeptom bendrakursem. toks pokalbis isejo "o zinai, Agnes bachurui 26 metai!" "oho!" sakau "kas cia tokio? tfu ant to amziaus." tai jos i mane taip pasiziurejo, sako "tikrai taip manai? o draugautum, pvz. su 30-meciu?" sakau, kodel gi ne? tai va taip va i mane paziurejo blink.gif galvoju, butu isivaizdavusios koks man pasitaikys po 3 metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, ir aš prisiminiau bajerį bigsmile.gif Buvau gal 27-ių, kai bandžiau susipažint su tokiu 40-mečiu. nu, paskyrė pasimatymą, susitikom, o anas žiūri ir sako: ko meluoji savo metus g.gif Nu, sakau, kad nėr tikslo, kiek yr, tiek sakau bigsmile.gif Nepatikėjo, manė, kad jaunesnė flirt.gif Bet svarbiausia, ką norėjau pasakyt - anas pamindžiukavo,pastenėjo atsistojęs ir sako: nieko neišeis schmoll.gif Eisiu kada su tavim gatvėj, sutiksiu draugus, o anie paklaus: čia tavo dukra bigsmile.gif man bus nepatogu... blush2.gif lotuliukas.gif
Nu, žodžiu - prisidaro žmonės problemų su savo mąstymu tongue.gif
Kažakada papasakojau tą atvejį jau savo vyrui. Anas nustebo, sako tokių vyrų reta lotuliukas.gif
Atsakyti