Skaitau ir kraupstu
Iš kur tiek pykčio, tiek nepakantumo, tiek galbūt užslėpto pavydo.
Jei moteris gyvena su vyresniu, jei gyvena su užsieniečiu, jei ji neįdomi lietuvaičiams, jei jos kūno formos nėra tokios, kokias sugalvojo mūsų gražuoliukai lietuvių bernaičiai, tai ji jau nesubrendusi, nežinanti, ko iš gyvenimo nori ir tt.
Kodėl moteris privalo gyventi su +- vienmečiu, lietuviu, kodėl jos figūra turi būti 90-60-90? Kodėl? Todėl, kad jūs taip gyvenat? Jei žmogus neranda laimės čia Lietuvoje, kodėl jis jos negali ieškoti užsienyje? Jei žmogus svajoja išvažiuoti gyventi į užsienį, kodėl jis negali ten susirasti širdies draugo? Jei jo neįvertina vienmečiai, kodėl jis negali susidėti su vyresniu ar jaunesniu? Na, kodėl moterys jūs gyvenat tokiuose kažkieno sugalvotuose standartuose? Man tikrai buvo skaudu skaityti, kaip yra "auklėjama" grange Gerai, kad ji pati to nepriėmė į širdį, bet kai kada geriau jau patylėtumėt.
Sėkmės tau grange gyvenant taip, kaip tu jautiesi laiminga, o ne taip, kaip atrodo teisinga kitiems
QUOTE(babble @ 2006 10 12, 17:00)
.... mane nervina jo praeitis
O nuo sito jis niekur nepabegs, o tu - nebent priprasi
QUOTE(vaiciuke @ 2006 10 12, 16:52)
Skaitau ir kraupstu
Jei moteris gyvena su vyresniu, jei gyvena su užsieniečiu, jei ji neįdomi lietuvaičiams, jei jos kūno formos nėra tokios, kokias sugalvojo mūsų gražuoliukai lietuvių bernaičiai, tai ji jau nesubrendusi, nežinanti, ko iš gyvenimo nori ir tt.
Kodėl moteris privalo gyventi su +- vienmečiu, lietuviu, kodėl jos figūra turi būti 90-60-90? Kodėl? Todėl, kad jūs taip gyvenat? Jei žmogus neranda laimės čia Lietuvoje, kodėl jis jos negali ieškoti užsienyje? Jei žmogus svajoja išvažiuoti gyventi į užsienį, kodėl jis negali ten susirasti širdies draugo? Jei jo neįvertina vienmečiai, kodėl jis negali susidėti su vyresniu ar jaunesniu? Na, kodėl moterys jūs gyvenat tokiuose kažkieno sugalvotuose standartuose? Man tikrai buvo skaudu skaityti, kaip yra "auklėjama" grange Gerai, kad ji pati to nepriėmė į širdį, bet kai kada geriau jau patylėtumėt.
Sėkmės tau grange gyvenant taip, kaip tu jautiesi laiminga, o ne taip, kaip atrodo teisinga kitiems
kad kazkas mane supranta.
jau ipratau neimti visko i sirdi, ir tai ismoke butent uzsienis ir cia LT daznai visu minima fraze "ka zmones pagalvos" ten skambedavo mazu maziausiai keistai ir is daugelio zmoniu (ne tik vyriskosios puses) girdedavau - o tu gyveni del saves ar del zmoniu?
Visu nuomone isklausau, bet jau man spresti,ka as darysiu paskiau.
Nudegsiu - zinosiu del ko, ir kita karta busiu atsargesne.
Bet jei dabar nutraukciau viska, visa gyvenima gaileciasu sitokios klaidos!
Skaitau ir kraupstu
Nei pykcio, nei nepakantumo, o jau pavydo, tai is vis. Mes ne aptvare gyvenam , kad negaletume i uzsieni isvaziuot. Daugelis cia musu aplanke tiek saliu, kad grangei net nesisapnavo. Turim vyrus ar draugus, taip , kad neatimsim is granges, o jei neturim kuri, susirasim jei noresim.
O astresni zodziai jos ir kitu pasisakiusiu adresu uz gyvenimo privalumus su 30 metu vyresniu vyru, buvo issakyti vien todel, kad nuo pat pradziu jautesi kazkoks "vyniojimas i vata". Vat geriau su tokiu ir viskas. Geriau kai vyresnis ir viskas.
O is tiesu, kiekvienas atvejis skirtingas ir priezastys uz ar pries vyresni vyra balsuoti yra.
Nei pykcio, nei nepakantumo, o jau pavydo, tai is vis. Mes ne aptvare gyvenam , kad negaletume i uzsieni isvaziuot. Daugelis cia musu aplanke tiek saliu, kad grangei net nesisapnavo. Turim vyrus ar draugus, taip , kad neatimsim is granges, o jei neturim kuri, susirasim jei noresim.
O astresni zodziai jos ir kitu pasisakiusiu adresu uz gyvenimo privalumus su 30 metu vyresniu vyru, buvo issakyti vien todel, kad nuo pat pradziu jautesi kazkoks "vyniojimas i vata". Vat geriau su tokiu ir viskas. Geriau kai vyresnis ir viskas.
O is tiesu, kiekvienas atvejis skirtingas ir priezastys uz ar pries vyresni vyra balsuoti yra.
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 12, 17:29)
Dieve, as nesakau nieko, vaziuokit kiek jus norit ir kur jus norit. taip, as mazai macius, jei kalba apie salis eina, nes nebuvo galimybes keliauti anksciau ,o sia vasara pamaciau nemazai, ir tik jo deka.
ir dar - mano ne 30 o 20 vyresnis,yra skirtumas
Kaip bebutu, gyvenkit kaip gyvene. Ir ziurekit kas daros jusu seimose
....čiupt už vadžių, vėl iš pradžių......
daug kas sako jog joms yra gerai su tokiu vyru, vyresniu, bet ne seniu ( miargos baikit )... , kaip ir toms, kurios gyvena su vienmečiu....ir psio....
daug kas sako jog joms yra gerai su tokiu vyru, vyresniu, bet ne seniu ( miargos baikit )... , kaip ir toms, kurios gyvena su vienmečiu....ir psio....
QUOTE(Dar @ 2006 10 12, 13:10)
O jūs čia pasisakančios esat jaunos studentės,vėjai dar galvoj
Čia ne apie mane
QUOTE(Raduga @ 2006 10 12, 13:51)
"Ne pagal metus suaugę", sakyčiau, yra tie žmonės, kurie patyrė sunkių, skaudžių išgyvenimų vaikystėje, paauglystėje ar ankstyvoje jaunystėje.
Nebūtinai
QUOTE(Dar @ 2006 10 12, 14:01)
Beje kai diskutavau tai galvojau kad daugelis jūsų gynusių amžiaus skirtumo privalumus esate na 30-35 m. moterys turinčios draugą ar sutuoktinį 15-20-25 ,. vyresnį ir gyvenate sėkmingą gyvenimą, jau na bent 4-5 m., turite vaikų ,jis geras tėtis, todėl ir galite būti netgi teisios
Va, čia jau tiksliau
QUOTE(etaruj @ 2006 10 12, 19:42)
....čiupt už vadžių, vėl iš pradžių......
Diskutuojam toliau, tam ir tema gi...
Dar, man 37, 10 metų gyvenu su daug vyresniu vyru, auginu vaikus, džiaugiuos gyvenimu ir niekada, nė karto nebuvau pasigailėjus dėl to, kad pasirinkau būtent jį. Galėtum man paprieštaraut...
diskutuokit , diskutuokit, bus ką paskaityti.
tuo pasakymu, mergos baikit, turėjau omeny ne diskusijos baigima, bet vadinimą seniais vyresnius,,,
jėga...pakartojai ankščiau mano pasakytą mintį....
tuo pasakymu, mergos baikit, turėjau omeny ne diskusijos baigima, bet vadinimą seniais vyresnius,,,
jėga...pakartojai ankščiau mano pasakytą mintį....
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 12, 18:29)
protinga mintis
QUOTE(jėga @ 2006 10 13, 09:14)
Dar, man 37, 10 metų gyvenu su daug vyresniu vyru, auginu vaikus, džiaugiuos gyvenimu ir niekada, nė karto nebuvau pasigailėjus dėl to, kad pasirinkau būtent jį. Galėtum man paprieštaraut...
ir aleluja
saunuoliai, sekmes ir toliau
QUOTE(etaruj @ 2006 10 13, 10:11)
diskutuokit , diskutuokit, bus ką paskaityti.
tuo pasakymu, mergos baikit, turėjau omeny ne diskusijos baigima, bet vadinimą seniais vyresnius
tuo pasakymu, mergos baikit, turėjau omeny ne diskusijos baigima, bet vadinimą seniais vyresnius
va va, ir as apie ta pati
man uzkliuvo ne tiek argumentai, nes kiekvienas ju savu turi, kiek toks "varymas" ant vyresniu- nu kazkaip tikrai negrazu
saves, as, su daug vyresniu vyru, neisivaisduoju- bet pries nieko neturiu, meile amziaus nesirenka.