Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dar @ 2006 10 12, 14:01)
1.Aš irgi tau GRANGE linkiu tik sekmės.

2.Daug galėčiau tau paprieštarauti, beje ar tavo ten nuotrauka avatare.

3.Ir dar niekaip nesupratau, kodėl jei nesiruoši gyventi Lietuvoje ,negali ,, sieti savo ateities  su lietuviu, kad ir koks jis geras būtų,,. O kodėl ne, tai ką išvažiuoti abu negalėsit. Va čia aš ir matau kažką paslėptą, gal  tai kad čia Lietuvoje dėl kažkokių aplinkybių tu visdelto neturi draugo, ir nėra šansų susirasti.

4.Beje kai diskutavau tai galvojau kad daugelis  jūsų gynusių amžiaus skirtumo privalumus esate na 30-35 m. moterys turinčios draugą ar sutuoktinį 15-20-25 ,. vyresnį ir gyvenate sėkmingą gyvenimą, jau na bent  4-5 m., turite vaikų ,jis geras tėtis,  todėl ir galite būti netgi teisios, bet pasirodo, kad ne , esate studentės, jaunos, neturit vaikų, kaip apie rimtą gyvenimą ir negalvojate arba jums jo nereikia, tada visai kita kalba eina , todėl mano diskusija neturi prasmės.

1. aciu.. biggrin.gif

2. tai priestarauk ,juk tam forumas ir yra.
Nuotrauka mano, cia daryta Belgijoj , o kas? g.gif

3. nuo 16-19 turejau drauga, juk rasiau jau.Cia, lietuvoje. Bet nebuvo nieko rimto, nes tuo metu apie jokius rimtus santykius nnorejau net galvoti. po to isvazaivau metams i anglija. ir viskas pasikeite. gryzusi, kitaip pradeaju apie viska galvoti.
Taip, yra priezastis, nesu as standartine lietuvaite su ilgom kojom ir sviesiais plaukais, 90-60-90.. dar ir del to sunku. Juk nesakysiu, kad vidinis grozis yra svarbiausia ir t.t.t susipazystant juk pirmiausia pamatai zmogu. o lietuviai mato kitokius stereotipus savo akyse.
Neneigsiu, isvaziavus daug daugiau sulaukiau demesio is aplinkiniu, ir jaun uir senu. todel ,kad ne visi zmones vienodai supranta grozi. o ir su dabartiniu draugu susipazinus, jis manes nemate, isimylejo ... zinoma, galvojau, kai pamatys, viuskas pasikeis. Taip neivyko, sake, mano ays ir sklindanti siluma uzbure dar labiau wub.gif na zodziu, nesigilnisu i smulkmenas.

4. taip,esu jauna, netekejusi ir be vaiku - bet apie rimta gyvenima as galvoju. ir apie vaikus. ir apie tolimense ateiti kartu. Susituoktume dabar, jei galetume, tam tikros aplinkybes siuo metu stabdo. jos issipres per ateinancius du metus.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 12, 14:02)
1.nepriimu. Nors dalis tiesos yra, nesielgiu as kazkaip kitaip nei kad mano bendraamzes pvz. as turejau omeny skirtuma ta, kad as jau seniai galvoju apie seima, ir noriu vaikucio, ir zinau, kad tai ne zaislas, ir kokiu pastangu finansiniu ir visu kitu atveju reikes tam. Turejau omeny ir tai, kad nevaiksciojau as i tusus, nes manes tas nedomino, nedariau dar daug dalyku, ka dare 18-20 metu mano bendraamzes, todel taip sakydavo ir tevaiu ir kiti, kas mane pazinojo.

Tai kad tu būdama 18-20 m. nevaikščiojai į klubus, tūsus ar dar kur, tas tikrai neparodo žmogaus subrendimo lygio, tu paprasčiausiai nėjai dėl savo asmeninių savybių(ūgio, svorio, būdo ir kt.) ir vaiko kad nori 22 m. irgi ne subrendimas, aš 21 jau turėjau. Jei ką tai tu man visai nesubrendusi atrodai kai paskaičiau tavo psakojimą apie Etiopijos pilietį, taip mąsto tik ,,skraidžiojantis,, žmogus.

Papildyta:
Patarimas, bet žinok šį kartą nuoširdus 4u.gif

Pakeisk gyvenimą, nusišypsok, nueik į sporto salę, pamąstyk apie sveiką mitybą, pasidažyk lūpas, susirišk ,,kuodą,, numesk bent 20 kg. ir pamatysi kaip viskas pasikeis, nereikės tau jokio Etiopijos pieliečio, gausi lietuvaitį kaip uogą, paprasčiausiai pradėsi kitaip vertinti, ne tik kitus , bet ir save, jei jau tokių metų tu galvoji, kad nereikia nieko savyje, kad ir išvaizdoje keisti, nes yra užsienis, kur tave priims tokią kokia esi (turiu galvoje ansvorį)tai labai klysti, nuo savęs nepabėgsi, ar tu pati sau patinki, ar tik apgaudinėji, juk dar yra rodiklis -sveikata.
Sakau, tau tai todėl , kad buvau labai liekna, ištekėjau, sustambėjau ir kažkaip vis bėgdavau nuo savęs, ai gerai, ai svarbu žmogus, kol dabar per pusę metų numečiau 10 kg. grįžau į pradinį svorį, ir esu be galo laiminga, myliu save, myliu savo, kūną, vaikus ir sulaukiu daug dėmesio iš vyrų, gal todėl net mintis nekyla galvoti apie daug vyresnius ar dar kokius . drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(Dar @ 2006 10 12, 15:02)
1. Tai kad tu būdama 18-20 m. nevaikščiojai į klubus, tūsus ar dar kur,  tas tikrai  neparodo žmogaus subrendimo lygio, tu paprasčiausiai nėjai dėl savo asmeninių savybių(ūgio, svorio, būdo ir kt.) ir
2.vaiko kad nori 22 m. irgi ne subrendimas, aš 21 jau turėjau.
3.Jei ką tai tu man visai nesubrendusi atrodai kai paskaičiau tavo psakojimą apie Etiopijos pilietį, taip mąsto tik ,,skraidžiojantis,, žmogus.

Papildyta:
Patarimas, bet žinok šį kartą nuoširdus 4u.gif

4.Pakeisk gyvenimą, nusišypsok, nueik į sporto salę, pamąstyk apie sveiką mitybą, pasidažyk lūpas, susirišk ,,kuodą,, numesk bent 20 kg. ir pamatysi kaip viskas pasikeis, nereikės tau jokio Etiopijos pieliečio, gausi lietuvaitį kaip uogą, paprasčiausiai pradėsi kitaip vertinti, ne tik kitus , bet ir save, jei jau tokių metų tu galvoji, kad nereikia nieko savyje, kad ir išvaizdoje keisti, nes yra užsienis, kur tave priims tokią kokia esi (turiu galvoje ansvorį)tai labai klysti, nuo savęs nepabėgsi, ar tu pati sau patinki, ar tik apgaudinėji, juk dar yra rodiklis -sveikata.
Sakau, tau tai todėl , kad buvau labai liekna, ištekėjau, sustambėjau ir kažkaip vis bėgdavau nuo savęs, ai gerai, ai svarbu žmogus, kol dabar per pusę metų numečiau 10 kg. grįžau į pradinį svorį, ir esu be galo laiminga, myliu save, myliu savo, kūną, vaikus ir sulaukiu daug dėmesio iš vyrų, gal todėl net mintis nekyla galvoti apie daug vyresnius ar dar kokius . drinks_cheers.gif

1. nejau tikrai ne del to, as nesakau kad VISISKAI nejau, as sakau, kad neidavau kiekviena penktadieni, kaip kiti tai darydavo.
Viena is priezasciu del ko as neidavau, buvo ta, ir iki siol dar yra, kad mano akivaizdoje peiliu dure vienam zmoguciui.. verysad.gif Buvo apie tai ir spaudoje rasyta. visa laime, kad isgyveno. Pasamoneje gludi baime, kad ir vel tas pats nutiks.
2. tu budama 21 eriu norejai vaiko? ar taip gavos kaip gavos?cia yra skirtumas.
3. whatever. nebekomentuosiu nieko. Galvok ka nori apie mane, tik sakau viena, tu manes neamtai 24/7 todel nezinai kokia as esu is tiesu.
4. o vat del to tai labiausiai prajuokinai...
as negalvoju kad nereikia manyje nieko keisti, ir kas tau sake kad as sedziu rankas sudejus?? Ir i uzsieni as noriu ne del to, yra begale priezasciu, kas man cia nepatinka.brrr kiek daug dar reikia pasimokyti ir vyrams ,ir moterims is kitu kulturu zmoniu.. Ir as jau galiu garantuoti 100 proc. kad ir kaip pasikeiciau cia, as nemesciau jo vien del to, kad atsirastu koks lietuvis. nesamone. jausmu taip greit neisbrauksi is sirdies. ju is vis neisbrauksi.
Zodziu, nebesigilinsiu i tai, kaip tu nepakeisi mano nuomones, tai pas nepakeisiu tao, ir as nebandau, zinau,kad tu irgi.
Aciu uz patarima. Ta as jau darau seniai. ir rezultatu pasiekiu irgi. ir yra kas ivertina - o pirmiausia tai as pati.
Dziaukis savo vyru, kol gali, ir tuo demesiu, koks yra tau rodomas.
o as dziaugsiuos savu. Vis dar gyvenu nuostabios vasaros prisiminimais. Jei ne jis, nebuciau viso to pamacius ar patyrus. Turiu omeny ir apie saliu pamatyma ir apie kitokio gyvenimo potyrius, visiskai kai kuriu lietuviu akimis nesuvokiamus dalykus. o as tiesiog dziaugiuos, kad tai galejau patirit, ir bus ka vaikams papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 12, 13:03)
hmm... tai vyresni vyrai, jeigu ne itin turtingi, vadinasi turi but bomžais? nu nepagavau kampo  blink.gif

o laisvei tikrai nekenkia, ir apskritai -- aplinkinių neliečia. tai kam košmarintis? iš didelės tolerancijos?

Atsiprasau, jei ka suklaidinau ar izeidziau. Norejau kazkokiu budu pasiskirstyti taip vadinamas "klases". Turtingus ir tuos, kurie "nuo algos iki algos". Kaip visa tai pavadinti, tiesiog nezinau, tai ir pasinaudojau zodziais is pries tai rasiusiuju postu.

Zmogaus laisve baigiasi ten , kur prasideda kito zmogaus laisve, t.y. jeigu tu niekam nedarai zalos, neskriaudi ar kitaip nepakenki. Matyt nesuprantai ar nenorejai sito suprasti.
Laisve, tai nereiskia, kad galima daryti ka nori.....
Kai nauja draugyste kuriasi griaudama seima - tai yra laisves pazeidimas, tos seimos atzvilgiu; kai muzika skamba taip, kad kaimynai neturi ramybes - tai tu laisvas klausytis, bet negali trukdyti kitiems; kai nori pasimusti - tai ne i kito zmogaus nosi reiktu dauzyt, o i kokia bokso kriause....ir daugybe pavyzdziu
Atsakyti
21 m. aš buvau jau ištekėjusi, tikrai ne iš reikalo, nes kai tik susituokėme tai nuspręndėme, kad nieko nelauksime, ir dėl to labai džiaugiuosi, nes aš jauna o vaikas didelis.

Visdelto tavo pasakojimuose aš matau užslėptą kažkokių lūkesčių , norų ar svajonių neišsipildymą, būtent dėl to dabar džiaugiesi taip savo dabartimi ir vertini kaip nuostabų dalyką ( turiu galvoje draugystę su tiek metų vyresniu afrikiečiu).

Bet linkiu nuoširdžiai tau sėkmės, net jei nieko nepavyktų su juo , vistiek tau daug laimės su kitu tada linkiu, nes nėra nieko geriau už laimingą žmogų. Daug daug laimės, pakviesk į Afriką, jau ko noriu tai noriu pamatyti ax.gif
Atsakyti
Nelabai noreciau pasakoti konkrecios savo istorijos, bet pasakysiu tiek - dzin tas metu skirtumas, bet.... pvz mane nerealiai nervina nereali patirtis lyginant su mano..tai ir karjeros prasme, gyvenimo, patirties, pamatyto pasaulio, ex-partneriu, auginamu ir uzaugusiu vaiku ir pan. ir t.t.....nesijauciu gerai, kai neleidziama daryti jokiu SAVO klaidu, nes pateikiami jau is savo gyvenimo isbandyti receptai, nes patirtis kita.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 10 12, 13:51)
Labai dažnai tenka aptikti tokias frazes forume. ---------- "Ne pagal metus suaugę", sakyčiau, yra tie žmonės, kurie patyrė sunkių, skaudžių išgyvenimų vaikystėje, paauglystėje ar ankstyvoje jaunystėje. Sunkūs ir skaudūs išgyvenimai - tai ne nelaiminga pirmoji meilė ar nesėkmės moksle. Tai tėvų, brolių ar seserų ligos ar netektys, privalėjimas dirbti tam, kad galėtum išgyventi, kad turėtum ką valgyti, o ne nueiti į klubą. Va tada žmonės yra "ne pagal metus suaugę". Visi kiti atvejai - tušti plepalai.

Tai tiesa.
Subresti padeda netektys, darbas , atsakomybe uz kazka silpnesni.
Jeigu klube neturi ka veikti su bendraamziais, tai dar nera ankstyvo subrendimo pozymis.
Man irgi atrodo, kad cia mergytems studentems tiesiog nesiseka Lietuvoje ar savam rate, todel iesko kitur ar kitokiu.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 12, 15:44)
21 m. aš buvau jau ištekėjusi, tikrai ne iš reikalo, nes kai tik susituokėme tai nuspręndėme, kad nieko nelauksime, ir dėl to labai džiaugiuosi, nes aš jauna o vaikas didelis.

Visdelto tavo pasakojimuose aš matau užslėptą kažkokių lūkesčių , norų ar svajonių neišsipildymą, būtent dėl to dabar džiaugiesi taip savo dabartimi ir vertini kaip nuostabų dalyką ( turiu galvoje draugystę su tiek metų vyresniu afrikiečiu).
Bet linkiu nuoširdžiai tau sėkmės, net jei nieko nepavyktų su juo ,  vistiek tau daug laimės su kitu tada linkiu, nes nėra nieko geriau už laimingą žmogų. Daug daug laimės, pakviesk į Afriką, jau ko noriu tai noriu pamatyti ax.gif

Aisku. Na tai tu irgi ismitis is taisykles, jei 21eriu jau norejai isteketi.
Smagu.

Nu tai kaip as galiu nesidziaugti ir kaip gali nebuti uzsleptu noru, zinoma, kad jie yra. jei pries tai, nebuvau tokia laiminga, nes tiesog tai nebuvo tinkamas zmogus, su kuiuo jausciaus laiminga. o sia yra. Mums gera buti kartu, tik deja, dabar negalime taip daznai kaip norime.
mes Afrikoje ir negyventume juk! doh.gif o jei butu sansas tai zinoma,kad vaziuociau paziureti.
tongue.gif vat ir nekviesiu, ka ir turejau omeny.. ne kiekvienai su lietuviu bunant iseitu pamatyti tokia egzotika.. nesakau gal ir man paciai bus tas sapnuose, bet vistiek daugiau sansu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2006 10 12, 16:47)
Nelabai noreciau pasakoti konkrecios savo istorijos, bet pasakysiu tiek - dzin tas metu skirtumas, bet.... pvz mane nerealiai nervina nereali patirtis lyginant su mano..tai ir karjeros prasme, gyvenimo, patirties, pamatyto pasaulio, ex-partneriu, auginamu ir uzaugusiu vaiku ir pan. ir t.t.....nesijauciu gerai, kai neleidziama daryti jokiu SAVO klaidu, nes pateikiami jau is savo gyvenimo isbandyti receptai, nes patirtis kita....  unsure.gif

kad cia zinok noras primesti ne tiek nuo amziaus, kiek nuo zmogaus budo priklauso........
na bent jau man taip teko matyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2006 10 12, 15:47)
Nelabai noreciau pasakoti konkrecios savo istorijos, bet pasakysiu tiek - dzin tas metu skirtumas, bet.... pvz mane nerealiai nervina nereali patirtis lyginant su mano..tai ir karjeros prasme, gyvenimo, patirties, pamatyto pasaulio, ex-partneriu, auginamu ir uzaugusiu vaiku ir pan. ir t.t.....nesijauciu gerai, kai neleidziama daryti jokiu SAVO klaidu, nes pateikiami jau is savo gyvenimo isbandyti receptai, nes patirtis kita....  unsure.gif

Ankstesniuose postuose apie tai ir kalbejau. Del ko merginos ant manes supyko. Ar neatsibos amzinas auklejimas, ar nepabos pasakojimai apie praeiti.... ir t.t. Viena, kai patiri viska kartu, kita, kai privalai daryti taip ir tik taip, nes mat patirtis taip sako.
Aciu Tau, nes praktiskai esi vienintele, kuri pasakei, kad jis turi praeiti. Ex-santykius, suaugusius vaikus ir patirti. Visu kitu vyresnieji vaikinai buvo is kazkur stebuklingai atsirade-nauji, kaip ka tik gime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 12 spalio 2006 - 15:18
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 12, 17:07)
Aciu Tau, nes praktiskai esi vienintele, kuri pasakei, kad jis turi praeiti. Ex-santykius, suaugusius vaikus ir patirti. Visu kitu vyresnieji vaikinai buvo is kazkur stebuklingai atsirade-nauji, kaip ka tik gime

nu siaip imanomas variantas, kad kitoms ta paeitis netrukdo, kaip Babble'i, t.y. nera primetinejama, nurodinejama ir uzgoziama savo gyvenimiska ismintimi g.gif
nagi nuo zmogaus tai priklauso smile.gif yra jaunu, kurie uzknisa tuo, kad reik su jais viska suderinti, daryti pagal juos, atsiklausti, gauti pritarima, kurie ir jauni budami viska geriau zino, turi savo patirti ir praeiti...reik jaust riba, kiek tos praeities isileisti i dabartinius santykius ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 12, 16:25)
nu siaip imanomas variantas, kad kitoms ta paeitis netrukdo, kaip Babble'i, t.y. nera primetinejama, nurodinejama ir uzgoziama savo gyvenimiska ismintimi g.gif
nagi nuo zmogaus tai priklauso smile.gif yra jaunu, kurie uzknisa tuo, kad reik su jais viska suderinti, daryti pagal juos, atsiklausti, gauti pritarima, kurie ir jauni budami viska geriau zino, turi savo patirti ir praeiti...reik jaust riba, kiek tos praeities isileisti i dabartinius santykius ir tiek mirksiukas.gif

Viskas imanoma. Maniskis beveik bendraamzis, bet turi keistenybiu, kurios kartais uzknisa. O kas ju neturi
Labiausiai ir baisiausiai nervina, kai apie nuostabius santykius su 30 metu vyresniais, kalba merginos , nepripazistancios savo ir savo isrinktuju akivaizdziu nuodemiu ar savo nesugebejimo prisitaikyti prie esamu salygu. O jau tas Holivudinio gyvenimo pavyzdys, kisamas kaskart reikia ar nereikia, aiskiu aiskiausiai parodo , kad merginos tik ir svajoja apie gatava roju, apie nuostabu skrydi aplink pasauli. Ir su vaiku man idomu pabendrauti, ir su bendraamziu, ir su gerokai vyresniu. Kam reikia neigti, kad bendraamziai nesubrende, todel ner bendros kalbos. Visokiu yra visose amziaus grupese.
Atsakyti