QUOTE(Dar @ 2006 10 12, 14:01)
1.Aš irgi tau GRANGE linkiu tik sekmės.
2.Daug galėčiau tau paprieštarauti, beje ar tavo ten nuotrauka avatare.
3.Ir dar niekaip nesupratau, kodėl jei nesiruoši gyventi Lietuvoje ,negali ,, sieti savo ateities su lietuviu, kad ir koks jis geras būtų,,. O kodėl ne, tai ką išvažiuoti abu negalėsit. Va čia aš ir matau kažką paslėptą, gal tai kad čia Lietuvoje dėl kažkokių aplinkybių tu visdelto neturi draugo, ir nėra šansų susirasti.
4.Beje kai diskutavau tai galvojau kad daugelis jūsų gynusių amžiaus skirtumo privalumus esate na 30-35 m. moterys turinčios draugą ar sutuoktinį 15-20-25 ,. vyresnį ir gyvenate sėkmingą gyvenimą, jau na bent 4-5 m., turite vaikų ,jis geras tėtis, todėl ir galite būti netgi teisios, bet pasirodo, kad ne , esate studentės, jaunos, neturit vaikų, kaip apie rimtą gyvenimą ir negalvojate arba jums jo nereikia, tada visai kita kalba eina , todėl mano diskusija neturi prasmės.
2.Daug galėčiau tau paprieštarauti, beje ar tavo ten nuotrauka avatare.
3.Ir dar niekaip nesupratau, kodėl jei nesiruoši gyventi Lietuvoje ,negali ,, sieti savo ateities su lietuviu, kad ir koks jis geras būtų,,. O kodėl ne, tai ką išvažiuoti abu negalėsit. Va čia aš ir matau kažką paslėptą, gal tai kad čia Lietuvoje dėl kažkokių aplinkybių tu visdelto neturi draugo, ir nėra šansų susirasti.
4.Beje kai diskutavau tai galvojau kad daugelis jūsų gynusių amžiaus skirtumo privalumus esate na 30-35 m. moterys turinčios draugą ar sutuoktinį 15-20-25 ,. vyresnį ir gyvenate sėkmingą gyvenimą, jau na bent 4-5 m., turite vaikų ,jis geras tėtis, todėl ir galite būti netgi teisios, bet pasirodo, kad ne , esate studentės, jaunos, neturit vaikų, kaip apie rimtą gyvenimą ir negalvojate arba jums jo nereikia, tada visai kita kalba eina , todėl mano diskusija neturi prasmės.
1. aciu..
2. tai priestarauk ,juk tam forumas ir yra.
Nuotrauka mano, cia daryta Belgijoj , o kas?
3. nuo 16-19 turejau drauga, juk rasiau jau.Cia, lietuvoje. Bet nebuvo nieko rimto, nes tuo metu apie jokius rimtus santykius nnorejau net galvoti. po to isvazaivau metams i anglija. ir viskas pasikeite. gryzusi, kitaip pradeaju apie viska galvoti.
Taip, yra priezastis, nesu as standartine lietuvaite su ilgom kojom ir sviesiais plaukais, 90-60-90.. dar ir del to sunku. Juk nesakysiu, kad vidinis grozis yra svarbiausia ir t.t.t susipazystant juk pirmiausia pamatai zmogu. o lietuviai mato kitokius stereotipus savo akyse.
Neneigsiu, isvaziavus daug daugiau sulaukiau demesio is aplinkiniu, ir jaun uir senu. todel ,kad ne visi zmones vienodai supranta grozi. o ir su dabartiniu draugu susipazinus, jis manes nemate, isimylejo ... zinoma, galvojau, kai pamatys, viuskas pasikeis. Taip neivyko, sake, mano ays ir sklindanti siluma uzbure dar labiau na zodziu, nesigilnisu i smulkmenas.
4. taip,esu jauna, netekejusi ir be vaiku - bet apie rimta gyvenima as galvoju. ir apie vaikus. ir apie tolimense ateiti kartu. Susituoktume dabar, jei galetume, tam tikros aplinkybes siuo metu stabdo. jos issipres per ateinancius du metus.