QUOTE(Dar @ 2006 10 12, 13:10)
1. Grange, kokia tu naivi, na aišku juk dar studentė, bet aš ir studente būdama rimčiau apie gyvenimą galvojau,
2.aš tau nieko blogo nelinkiu, bet ta tavo istorija tai parodo tai kad tavęs čia Lietuvoje niekas nekabina, todėl ir ieškai internete draugų ir dar vyresnių.
3. Nieko iš to neišeis gali būti tikra, žinau kad skaudžiai sakau, bet aš nežiūriu pro rožinius akinius, o viską pamatysi pati.
4. aš irgi vyro vietoj būčiau labai nuoširdus ir dvasiškas, jei norėčiau prie šono jauniklę turėti, kažin kodėl jie nebuvo tokie dvasiški su savo žmonomis ar kodėl nesusirado vienmetės draugės, KODĖL.
1. as zinau,ko noriu is gyvenimo, ir po biskuti einu link tikslo. Labai manes nepazysti,akd taip sakai, kaip tik visi sako, kad as pagal savo amziu esu per daug suaugus ir jau seniai tai sakydavo, kad per daug rimtai i gyevnima ziuriu.
Bet zinai, kiekvienas mato pro savo akis juk
2. Taip, Lietuvoje nikeas nekabina, nes nesu tokia, kuria kabintu ant kiekvieno kampo. Buvo vienas draugas, kaip bebutu keista, jis gyevno cia, bet irig ne grynazs lietuvis buvo. o kitas buvo anglijoje dar pirmais metais. Sis realiai treciasis. o internete maziausiai as ieskojau pazinciu ir dar vyresniu. taigi sakiau, kad dar pries susipazystant su juo,kas man butu pasakes ta, as buciau pasukiojus pirsta pire smilkiniu. taip, sakiau, kad su vyresniais randu didesne kalba. bet tuo metu apie jokius rimtesnius santykius negalvojau.
o draugu susirasti per intyerneta yra dabar vienas is lengviausiu ir idomiausiu budu. su lietuviais bendrauju mazai, dar pries ji zinojau, kad cia negyvensiu. Nesu laiminga cia, pabuvojus kitur, pamaciau kaip yra gerai. taip kad ir nesiejau savo ateities su jokiu lietuviu, kad ir kooooks geras jis bebutu atsirades.
3. Taip, skaudziai ir tiesmukiskai sakai, bet as nesiginu, zinoma, kad nezinau kas is to iseis, niekas nezino. o tu del savo santuokos garantuota? (turbut kad istekejus esi). Esi garantuota kad po 1-5-9 metu tavo vyrelis ziures i tave taip pat kaip dabar? ir tu i ji taip pat? Ir viskas bus taip gerai kaip yra dabar? nesi. o jei ir taip sakai, giliai sirdy vistiek pagalvoji, ar viskas tesis taip gerai visa gyvenima.
Man roziniai akiniai nukrito kai buvau 16 metu. iki tol gyvenau iliuziju pasaulyje ir tikejau princu ant balto zirgo.
Tegu ir nenusiseka man veliau, bet bent nesigailesiu tu keliu menesiu (jei issipildys tavo zodizia, kad nieko is to neiseis) praleistu smagiai ir atnesusiu toookia patirti mano gyvenime, apie kuria galbut net nepagalvojat, kad tokia "naivi ir dar gyevnimo nepamokyta mergaite" galejo tureti. Nesigailiu nei vienos dienos, nei vienos valandos ka dariau, ir kas dar manes laukia. o kas laukia tikrai zinau sulauks savo eiles.
4. turejo jis ir vienmeciu draugiu, ir vyresniu ir jaunesniu. ir buvo jis toks su savo zmona, gal geresnis, gal blogesnis, juk nezinau visko, bet ji nebuvo. Juk is abieju pusiu turi buti tokie patys jausmai. jei rodys tik vienas, max metus istempsi taip. daugiau viskas atsibos.
o ko blogai vyrui prie sono jaunikle turet? nematau nieko blogo. jei ir man patinka prie sono vyresni turet
jei man butu jo geda ar nemalonu, butu kitas reikalas. bet esu su juo ne is kokios pareigos ar dekingumo. esu todel, kad dabar gera buti. Dabar jauciuos laiminga ir mylima, bei mylinti. Galiu ne tik duoti, bet ir gauti. Cia apie jausmus kalbu... juk daznai buna, kad tik vienas is poros rodo jausmus, o kitas - nesuprasi, ar tik pritaria, ar ta pati jaucia.
vienzodziu.
Pagyvensim, pamatysim.
Jei dabar pradesiu galvoti, kad nieko neiseis is to, tai koks tikslas buvo viska pradeti, jei turi gsalvoti, kad kazkas kazkada baigsis?
Tokie isgyvenimai buna tik karta gyvenime, dziaugiuos, kad tas kartas aplanke mane butent dabar, o ne po nenusisekusios santuokos su kokiu nevykusiu lietuvaiciu