Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Belle @ 2006 10 11, 16:52)
o dar buna variantas, kai vienos moteriskes nori o kitos ne... ax.gif
sunkus tas gyvenimelis lotuliukas.gif

Nu vo, vo... Galvoju, gi jeigu aš nenoriu, tai diedui šikną atkišu i psio. Iš kur jam žinot, negaliu aš tą dieną blush2.gif ar šiaip nenoriu... g.gif
Nu, tai taip ir su diedais gi būna... unsure.gif
Atsakyti
kimbat jus čia viena kitai į postus blink.gif ....yra taip, jog buvo skirtingo amžiaus porų ir bus. ..jei trokioms poroms gerai ....vadinasi gerai ir ....mūsų tai neliečia, nes mums vienodai šviečia..." KĄ PASAKYS KITI"....
user posted image

grange, klausimukas, kuo skiriasi jaunesnis vyras? ax.gif tiesiog smalsu tavo nuomonė....bent jau aš nejaučiu jokio skirtumo ar jaunesnis, ar vyresnis.... doh.gif
ui kiek pirašėt, kol lialiuką maitinau......
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 11, 16:47)
Tai mat, kad gamta moteris toj srity šiek tiek nuskriaudė. Ale žiūrėk, "mafijos tėvas" Antonovas, jau virš 70 metų, o vaikus kaip lipdė, taip lipdo...

Taigi kitoj vietoj gamta motinele atitaise tongue.gif Moteris visda gali, bet ne visada nori, o vyrai visada nori, bet ne visada gali lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2006 10 11, 16:48)
O tai kaip žinot mastau.gif Bene klausi to diedo: tu nenori, ar negali... g.gif  lotuliukas.gif

Jeigu Tu neatskiri..........net pasakyt neturiu ka g.gif
Problemos......
Papildyta:
QUOTE(etaruj @ 2006 10 11, 17:12)
kimbat jus čia viena kitai į postus  blink.gif  ....yra taip, jog buvo skirtingo amžiaus porų ir bus. ..jei trokioms poroms gerai ....vadinasi gerai ir ....mūsų tai neliečia, nes mums vienodai šviečia..." KĄ PASAKYS KITI"....
user posted image

Tai kad man, asmeniskai, vienodai ir sviecia kas, su kuo ir kada. Klause temos pradzioj nuomones nuomones apie poras, kuriu amziaus skirtumas 30 metu.
Tai ir ardomes....
Mergaitei 18 - diedui 48.
Isivaizduok, kad ta mergaite tavo dukra (siaip, del idomumo, kad netapatinti saves)
Atsakyti
ui kaip ardotės lotuliukas.gif net revoliucinė dvasia kurių skirtumas minimalus sukilo mirksiukas.gif
na tai.....pas mane situacija toki, dukrai 16, jos draugui 25,,,,nematau tame blogo. jei butų ji nepilnametė ir toks vyras,,,mmmm..reiktu pasukti gavą,,,,ko gero nieko nekeistų,,,,būtų pokalbis dėl jos saugumo, kas įvyko ir dabartiniu atveju.....o jei ji jau pilnametė, tai jau jos pasirinkimas...ir vėl pokalbis....galu gale savo kailiu patyriau, jog kartais taip atsitinka, jog " pakeiti" vyrą.....persiprašau visas labai ištekėjusias, tai ne reklaminė akcija....tai gyvenimiška.....
Atsakyti
QUOTE(etaruj @ 2006 10 11, 17:39)
, dukrai 16, jos draugui 25,,,,nematau tame blogo. jei butų ji nepilnametė ir toks vyras,,,mmmm..reiktu pasukti gavą,,,,

Atsiprasau, o nuo kurio amziaus pas mus skaitosi pilnameciai?
Na gerai, 16 ir 46.
Ar tau tikrai butu dzin??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 11 spalio 2006 - 16:49
pilnametystė: senobiškai 18, naujobiškai 21....
dzin ...per grubu
sakyčiau labiau rūpėtų paauglės saugumas, kaip ir draugaujant su bendraamžiu . ..be to visada būna bet kurio amžiaus aibė už ir prieš. ...kas iš to jei pas mane bus išprotėjusi nuo meilės mergička, gal sugalvos žudytis....gal pabėgs...ar turiu tą vyrą paduoti teisman už nepilnametėįs tvirkinimą? .....turiu atsižvelgti ir jos norus....pasikartosiu, pirmiausiai poklabis susėdus visoms pusėms,,,,,
psio varau sportuoti, o tai su jumis čia besidiskutuojant prilimpu prie kėdės, geriu arbatą ir griaužiu sausainius..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaruj: 11 spalio 2006 - 17:01
QUOTE(etaruj @ 2006 10 11, 17:59)
pilnametystė: senobiškai 18, naujobiškai 21....
dzin ...per grubu
sakyčiau labiau rūpėtų  paauglės saugumas, kaip ir draugaujant su bendraamžiu  . ..be to visada būna bet kurio amžiaus aibė už ir prieš.  ...kas iš to jei pas mane bus išprotėjusi nuo meilės mergička, gal sugalvos žudytis....gal pabėgs...ar turiu tą vyrą paduoti teisman už nepilnametėįs tvirkinimą? .....turiu atsižvelgti ir jos norus....pasikartosiu, pirmiausiai poklabis susėdus visoms pusėms,,,,,
psio varau sportuoti, o tai su jumis čia besidiskutuojant prilimpu prie kėdės, geriu arbatą ir griaužiu sausainius..... mirksiukas.gif

Siuo atveju mum lengviau butu apsisprest. Man ir vyrui. Tiesiog seimoje tvyro nuomone, cia gal labiau is vyro puses, kad "mazoms mergaitems" nedera uzvesti romanu su pagyvenusiais vyriskiais. Jis taip ir pasake: oi, kad jus zinotumet ko tie pagyvene vyrai prigalvoja...
Nedrisciau gincytis su jo nuomone verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(etaruj @ 2006 10 11, 17:12)
grange, klausimukas, kuo skiriasi jaunesnis vyras?  ax.gif  tiesiog smalsu tavo nuomonė....bent jau aš nejaučiu jokio skirtumo ar jaunesnis, ar vyresnis.... doh.gif

mastau.gif jaunesnis negu as ar jaunesnis negu dabartinis mano?
Skirtumu yra, jei pats vyras elgiasi kitaip. pvz su jaunesniu negu as tikrai zinau,kad negaleciau bendrauti, nes skiriasi ju mastymas, nors zinoma, priklauso labai nuo kiekvieno individo! jiems tik sexas galvoj ir trali vali, o kadangi as pagal savo amziu nesu trali vali megeja, tai tiesiog nerasciuau bendros kalbos. skiriasi dar ir tuo, kad turi didesne patirti gyvenime ir automatiskai i viska ziuri rimciau ir atsakingiau. Supranta moteri kitaip, sugeba padaryti ja laiminga, laisvalaiki galima leisti ir kitaip - ne vien tik tusai ir baliukai..
man geriausiai iseina rasti bendra kalba su 30+metu vyrais, o su juo, tieisog buvo isimtis is taisykles ,atsirado ne tik kalba non stop bet ir jausmai.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 15:37)
Demesio is bendraamziu stygiumi nesiskundziu,  patirtimi pasidalina tetis ir mama, taigi, nematau prasmes ieskoti antro tevo. O gultis su tevo bendraamziais lovon - manes jie nepatenkins. Tokia fiziologija.
Dargi. Keik zinau aplinkui tu 50-meciu jaunas besivedziojanciu, tai dazniausiai tik meiluzes, o ne zmonos arba tapo zmonomis seimas isskyre, vyru klimakso laikotarpiu i aki krite. Retas naslys veda pacanke - jam rupi kaip vaikus uzauginti, o ne dar viena vaika i namus parsivesti.
Taigi nereikia lia lia, kad aplink pilna laisvu ir 20, ir 50-meciu. Jeigu sulaukes 50 senbernis, koks sansas, kad jaunikle isimyles? Jie vaiku bijo kaip maro...
Cia tikrai nekalbu apie vyrus/moteris, kai metu skirtumas  neleidzia tevu/motina buti fiziologiskai.
Pagalvojus, kai sulauksime tu paciu 50-ties, o vyreliams bus 75 ar 80 nezinau ar labai linksma bus gyventi. Na, nebent is pasaukimo ar sirdyje slauges.
Paziurekite i savo ar draugiu  tevelius ir i  senelius  - na ar jegos ju vienodos?

Sutinku 100 %.
thumbup.gif
Atsakyti
heh... kaip man patinka temos kur galima biski pasibadyt box.gif

ka as galiu pasakyt... man kas cia uzkliuvo tai tas kosmarinimasis is didelio amziaus skirtumo. negi gaila, kad kazkam gerai priesingai nuo to, kaip jus isivaizduojat?

gerai cia kazkas pasake, kad moterys, viena kuri su vyresniu, kita su bendraamziu, jei apsikeistu partneriais, abi nerastu su jais bendros kalbos.
tas tikrai tiesa.
nu neidomu man su bendraamziais. matau juos kasdien. zinau, kuo jie gyvena. su 50-meciu patiriu tai, ko is jokio bendraamzio tikrai nesulaukciau. taip, man labiau patinka gert alu ir sneket apie mocus ir lektuvus, nei kad sokt naktiniam klube. ar tai blogai?
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 11, 23:12)
ar tai blogai?

Gerai user posted image

Ale ot,vėlus metas jau... ir ginčytis nebėr su kuo... user posted image
Atsakyti
QUOTE(etaruj @ 2006 10 11, 15:39)
ui kaip ardotės  lotuliukas.gif  net revoliucinė dvasia kurių skirtumas minimalus sukilo  mirksiukas.gif
na tai.....pas mane situacija toki, dukrai 16, jos draugui 25,,,,nematau tame blogo.

Na, nezinau, nezinau... g.gif Ta mergina 16-os metu suprantu, ji vaikas dar, vaikiskai ir masto. Bet tas 25 metu vyriskis, ka negali tokios mazdaug panasaus amziaus merginos susirast? Jam geriau su vaiku draugaut? Nekelia man susizavejimo tokie vyrai... blink.gif
Atsakyti