Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dar @ 2006 10 11, 13:58)
bet aš aišku sakysit kad neteisi, nes jūs labai demokratiški visi.

Na matai kas gavosi - cia tikrai visi demokratiski , isbandziau pati doh.gif jeigu as nenoriu vyro tevo amziaus, tai man liepia pabandyt , nes neva as nezinau , kad nenoriu. O suzinoti galiu tik pabandzius...
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 15:37)
Tu ka? Nezinai kas yra demokratija? g.gif
Cia tada, kai turi savo nuomone, bet bijai pasakyti, nes vis iskyla pries akis vyro-tevelio pasakojimai apie tremti i Sibira. Tuomet pritari tiems, kuriu daugiau, kad galva sveika liktu lotuliukas.gif

Demesio is bendraamziu stygiumi nesiskundziu,  patirtimi pasidalina tetis ir mama, taigi, nematau prasmes ieskoti antro tevo. O gultis su tevo bendraamziais lovon - manes jie nepatenkins. Tokia fiziologija.
Dargi. Keik zinau aplinkui tu 50-meciu jaunas besivedziojanciu, tai dazniausiai tik meiluzes, o ne zmonos arba tapo zmonomis seimas isskyre, vyru klimakso laikotarpiu i aki krite. Retas naslys veda pacanke - jam rupi kaip vaikus uzauginti, o ne dar viena vaika i namus parsivesti.
Taigi nereikia lia lia, kad aplink pilna laisvu ir 20, ir 50-meciu. Jeigu sulaukes 50 senbernis, koks sansas, kad jaunikle isimyles? Jie vaiku bijo kaip maro...
Cia tikrai nekalbu apie vyrus/moteris, kai metu skirtumas  neleidzia tevu/motina buti fiziologiskai.
Pagalvojus, kai sulauksime tu paciu 50-ties, o vyreliams bus 75 ar 80 nezinau ar labai linksma bus gyventi. Na, nebent is pasaukimo ar sirdyje slauges.
Paziurekite i savo ar draugiu  tevelius ir i  senelius  - na ar jegos ju vienodos?

Aha ne demokratija norėjau parašyti, sumaišiau čia per skubėjimą nugi šefas trukdo forumuose sėdėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O su tolimesnėmis tavo mintimis visiškai sutinku, ir aš kaip tu noriu jauno kūno. Labai jau myliu save, kad leisčiau jog senas diedas grabailiotūsi smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 16:05)
1. Nesiulyk, nebandysiu schmoll.gif , jei klystu, tai gal kokia 1 simtaja procento. Turiu garbes zinoti kas ir kiek viagros perka  lotuliukas.gif

Iš dalies tu teisi. Nes galbūt ta viena šimtoji procento ir yra tie dar nesusidėvėję seneliai wink.gif Kurie jauni dvasia, nenaudoja viagros ir mėgaujasi šalia esančiomis jaunomis damomis lotuliukas.gif

QUOTE(muminukas @ 2006 10 11, 16:08)
beje, kartą, bekalbant telefonu su drauge, pro šalį einanti moterėlė, tikrai jau per 60 metų, nugirdo pokalbį ir priėjusi pasakė, kad ji yra turėjusi 18 m. jaunesnį vyrą. na, nemanau, kad ji taip valiūkiškai būtų pasakiusi apie 18 m. vyresnį  rolleyes.gif

Tiesą sakant, aš nei apie 18 metų vyresnį, nei apie 18 metų jaunesnį taip valiūkiškai nepasakyčiau ax.gif Ir tik todėl, kad mūsų visuomenė tokioms poroms yra labai netolerantiška cool.gif Kažkodėl man atrodo, kad būtent tokioms, kur moteris vyresnė už vyrą - net labiau...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 10 11, 16:12)
oi, negovori... mirktelt nespėsi, kai tie 25 prabėgs  cool.gif

nu jau nu jau.. 25 tai ne 5. Daaaug gali nutikti per tuos metus. Bet koks tikslas tada gyventi ir galvoti kas bus jeigu bus... Gyvenu sia diena ir max galvoju savaite i prieki. ir tai per daug, reiktu tik sia diena gyventi.
Atsakyti
Iš tikrųjų, kas bus po 25 metų... mastau.gif Niu, aš gal jau gyvensiu viena, į diskaciekas pensinykams varinėsiu... nail.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 11 spalio 2006 - 15:31
yra sm tokia tema, kur moteriškės guodžiasi, kad jų vyriškiai neduoda ( nemato reikalo mylėtis ir savo žmonas varo į neviltį). Beje, viena iš besiguodžiančių turi stipriai vyresnį vyriškį ir nedavimą sieja su amžiumi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 10 11, 16:29)
yra sm tokia tema, kur moteriškės guodžiasi, kad jų vyriškiai neduoda ( nemato reikalo mylėtis ir savo žmonas varo į neviltį). Beje, viena iš besiguodžiančių turi stipriai vyresnį vyriškį ir nedavimą sieja su amžiumi tongue.gif

O likusios... g.gif
Atsakyti
Nu taigi, kad tuscios snekos 4u.gif
Kai juokaudama pasakiau, kad noresiu 70 gimdyti, noresiu ir viskas, tai man isaiskinot, kad neiseis, nes tokia jau zmogaus fiziologija.
Bet kai pradedi kalbet apie vyru galimybes, tai kazkaip ta fiziologija kazkur dingsta...
Mat gerai su dvigubai ar trigubai vyresniu ir viskas.
Kad nelabai, is konkreciu situaciju...sexo stoka, visgi.
Ir tiems Holivudiniams, kur cia taip kazkas gerisi - na ir jiems metai savo zenklus palieka. Niekas dar neisrado to jaunystes eleksyro.
Fiziologija.
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2006 10 11, 16:35)
O likusios... g.gif

Matai, yra skirtumas. Kada nenori, o kada negali....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 11 spalio 2006 - 15:43
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 16:43)
Kai juokaudama pasakiau, kad noresiu 70 gimdyti, noresiu ir viskas,  tai man isaiskinot, kad neiseis, nes tokia jau zmogaus fiziologija.
Bet kai pradedi kalbet apie vyru galimybes, tai kazkaip ta fiziologija kazkur dingsta...

Tai mat, kad gamta moteris toj srity šiek tiek nuskriaudė. Ale žiūrėk, "mafijos tėvas" Antonovas, jau virš 70 metų, o vaikus kaip lipdė, taip lipdo...
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 16:47)
Nu taigi, kad tuscios snekos 4u.gif
Kai juokaudama pasakiau, kad noresiu 70 gimdyti, noresiu ir viskas,  tai man isaiskinot, kad neiseis, nes tokia jau zmogaus fiziologija.
Mat gerai su dvigubai ar trigubai vyresniu ir viskas.
Kad nelabai, is konkreciu situaciju...sexo stoka, visgi.
Ir tiems Holivudiniams, kur cia taip kazkas gerisi - na ir jiems metai savo zenklus palieka. Niekas dar neisrado to jaunystes eleksyro.
Fiziologija.
Papildyta:

kazkaip neisskaiciau, o tu, kurios pries amziaus skirtuma, nuomone, koks skirtumas galimas, t.y. kur tas maximumas??? g.gif
labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 16:47)
Matai, yra skirtumas. Kada nenori, o kada negali....

O tai kaip žinot mastau.gif Bene klausi to diedo: tu nenori, ar negali... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 11, 16:48)
O tai kaip žinot mastau.gif Bene klausi to diedo: tu nenori, ar negali... g.gif  lotuliukas.gif

o dar buna variantas, kai vienos moteriskes nori o kitos ne... ax.gif
sunkus tas gyvenimelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 11 spalio 2006 - 15:53