Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 13:22)
reziumuoju dėl temos- aš esu už visokio amžiaus, netgi rasės ar tautybės meilę wub.gif na kaip matosi iš apklausos rezultatų, dauguma balsų atiduota už tokią nuomonę, džiaugiuosi dėl to, kad vis dėlto stabarai neužgožė visos sm thumbup.gif  drinks_cheers.gif
iki, sėkmės visoms 4u.gif

gal as tiesiog pasirasau po tais zodziais ir tiek 4u.gif
kas nenori isgirsti kas sakoma, tas ir neisgirs g.gif
tikrai dziugu, kad balsavimo rezultatai tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 12:22)
reziumuoju dėl temos- aš esu už visokio amžiaus, netgi rasės ar tautybės meilę wub.gif

Jo, įpatingai už visokią rasės meilę, už tokią kur lietuvaitės, oi kaip myliu, noriu, negaliu, koks geras tas amerikonas 15 m.-20 m. vyresnis emigrantas iš libano, koks dėmesingas, o po to kai išteka tai kaip vergė tarnauja jam, ir vaikus su detektyvų ar televizijos pagalba bando iš tos šalies susigrąžinti ir verkia kruvinomis ašaromis, kad durna buvo, bet aš aišku sakysit kad neteisi, nes jūs labai demokratiški visi.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 11, 13:58)
Jo,  įpatingai už visokią rasės meilę, už tokią kur lietuvaitės, oi kaip myliu, noriu, negaliu, koks geras tas amerikonas 15 m.-20 m. vyresnis emigrantas iš libano, koks dėmesingas, o po to kai išteka tai kaip vergė tarnauja jam, ir vaikus su detektyvų ar televizijos pagalba bando iš tos šalies susigrąžinti  ir verkia kruvinomis ašaromis, kad durna buvo, bet aš aišku sakysit kad neteisi, nes jūs labai demokratiški visi.

doh.gif dar viena skaudzia tema palietei!
nereikia libano, paksitano ar indijos! paziurekim kas dedasi musu kaimuose - kreipiasi zmones i visokias tv pagalbas, 911 ir t.t. prasydami sugrazinti vaikus is girtuokliaujancio vyro, arba bega per kaima basomis kokia moteriske rekdama gelbekit, nes jos vyras musa! ka cia, nereikia net kaimo, tas nutinka ir didziuosiuose miestuose, tik gal ne tieks snekama apie tai.
as neginu visu tu, nes patys mateme daug blogu pvz taip pat, kiap ikalina moteris ir ju neisleidzia ir t.t. bet cia vienetai. Nereikia buti patiklioms, ir neikliusi i pinkles. Jei uzsidedi rozinius akinius ir tiki visokioimis istorijomis ka tau pazada koks mulaciukas tai kaip tu neikliusi po to!
Nukrypau nuo temos, bet atsakiau i tema. ATVEJU ne vienas ir ne du, vieniems sekas, kitiems ne.
Pati susiduriau su tuo, ir dabar ne uz ka nenoreciau lietuvio jaunesnio ar bendraamazio vyro, del daugelio priezasciu. Jie kitokie ir viskas. Kas ta turi, pacios supranta apie ka kalba eina.

Cia vyks amzina diskusija - gyvenancios su vyresniu tvirtins kad yra labai gerai, ns taip ir yra, su bendraamziu - tvirtins ta pati. ir galiu garantuoti, jei apsikeistu vietomis, nei viena nei kita nerastu bendros kalbos, nes taip paprasciausiai nera prate.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 11, 13:58)
Jo,  įpatingai už visokią rasės meilę, už tokią kur lietuvaitės, oi kaip myliu, noriu, negaliu, koks geras tas amerikonas 15 m.-20 m. vyresnis emigrantas iš libano, koks dėmesingas, o po to kai išteka tai kaip vergė tarnauja jam, ir vaikus su detektyvų ar televizijos pagalba bando iš tos šalies susigrąžinti ir verkia kruvinomis ašaromis, kad durna buvo, bet aš aišku sakysit kad neteisi, nes jūs labai demokratiški visi.

Tu ka? Nezinai kas yra demokratija? g.gif
Cia tada, kai turi savo nuomone, bet bijai pasakyti, nes vis iskyla pries akis vyro-tevelio pasakojimai apie tremti i Sibira. Tuomet pritari tiems, kuriu daugiau, kad galva sveika liktu lotuliukas.gif

Demesio is bendraamziu stygiumi nesiskundziu, patirtimi pasidalina tetis ir mama, taigi, nematau prasmes ieskoti antro tevo. O gultis su tevo bendraamziais lovon - manes jie nepatenkins. Tokia fiziologija.
Dargi. Keik zinau aplinkui tu 50-meciu jaunas besivedziojanciu, tai dazniausiai tik meiluzes, o ne zmonos arba tapo zmonomis seimas isskyre, vyru klimakso laikotarpiu i aki krite. Retas naslys veda pacanke - jam rupi kaip vaikus uzauginti, o ne dar viena vaika i namus parsivesti.
Taigi nereikia lia lia, kad aplink pilna laisvu ir 20, ir 50-meciu. Jeigu sulaukes 50 senbernis, koks sansas, kad jaunikle isimyles? Jie vaiku bijo kaip maro...
Cia tikrai nekalbu apie vyrus/moteris, kai metu skirtumas neleidzia tevu/motina buti fiziologiskai.
Pagalvojus, kai sulauksime tu paciu 50-ties, o vyreliams bus 75 ar 80 nezinau ar labai linksma bus gyventi. Na, nebent is pasaukimo ar sirdyje slauges.
Paziurekite i savo ar draugiu tevelius ir i senelius - na ar jegos ju vienodos?
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 15:37)
1. O gultis su tevo bendraamziais lovon - manes jie nepatenkins. Tokia fiziologija.

2. Taigi nereikia lia lia, kad aplink pilna laisvu ir 20, ir 50-meciu. Jeigu sulaukes 50 senbernis, koks sansas, kad jaunikle isimyles? Jie vaiku bijo kaip maro...

1. bandei, gal pasirodytu kad klysti ?lotuliukas.gif
2. pagal statistika siuo metu issiskiria 60 is 100 susituokusiu poru, labai ivairaus amziaus mirksiukas.gif taip kad uztenka tu laisvu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 11 spalio 2006 - 14:56
O gultis su tevo bendraamziais lovon - manes jie nepatenkins.

Vo, vo... Man irgi įdomu pasidarė: a bandei..? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 11 spalio 2006 - 14:58
Jooo, tokio bobų turgaus su saulėgrąžų į akis spjaudymu ir atviru įžeidinėjimu nedažnai sutiksi. O dar tarp ,,išsilavinusių, visą gyvenimą besimokančių, tolerantiškų kitokiems bei labai liberalių pažiūrų asabų" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 11, 14:59)
Vo, vo... Man irgi įdomu pasidarė: a bandei..? user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano vyras ir vyresnis uz mane, ir geresnio zmogaus nesu sutikus. Vienam gera su jaunesniu, kitam vyresniu, yra kas gyvena ir be antros puses laimingas...neissemiama tema
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2006 10 11, 15:46)
1. bandei, gal pasirodytu kad klysti ?lotuliukas.gif
2. pagal statistika siuo metu issiskiria 60 is 100 susituokusiu poru, labai ivairaus amziaus mirksiukas.gif taip kad uztenka tu laisvu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1. Nesiulyk, nebandysiu schmoll.gif , jei klystu, tai gal kokia 1 simtaja procento. Turiu garbes zinoti kas ir kiek viagros perka lotuliukas.gif
2. I statistinius duomenis kartais uzmetu aki. Tu teisi. Bet gal as menulyje gyvenu, kad nezinau aplink nei vieno, nekalbant apie mases, kurie issiskyre gyventu vieni n-iolika metu ir moteriskes ieskotu. Man "nusisypsojo" laime matyti, kaip skiriasi seimos, butent del isimaisiusios kitos moters ar kito vyro. Taigi, automatiskai jie vel uzimti.
(nepainioju cia degradu girtuokliu, museiku ar kt. plauko vyru, visai netinkamu naudojimui)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 11 spalio 2006 - 15:15
QUOTE(grange @ 2006 10 11, 15:20)
Cia vyks amzina diskusija - gyvenancios su vyresniu tvirtins kad yra labai gerai, ns taip ir yra, su bendraamziu - tvirtins ta pati. ir galiu garantuoti, jei apsikeistu vietomis, nei viena nei kita nerastu bendros kalbos, nes taip paprasciausiai nera prate.

tik yra ir tokių, kurie bando sau ir kitiems įrodyti, kad jiems yra gerai, nors taip ir nėra. pvz., pažįstama n metų draugavo su šiek tiek už save žemesniu vyru. ir aiškino, kad ūgio skirtumas netrukdo, viskas normaliai. o ištekėjo už aukštesnio, dabar avi toookius aukštakulnius doh.gif ir prisipažino, kad netgi savotišką kompleksą turėjo su tuo žemesniu.

beje, kartą, bekalbant telefonu su drauge, pro šalį einanti moterėlė, tikrai jau per 60 metų, nugirdo pokalbį ir priėjusi pasakė, kad ji yra turėjusi 18 m. jaunesnį vyrą. na, nemanau, kad ji taip valiūkiškai būtų pasakiusi apie 18 m. vyresnį rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 11 spalio 2006 - 15:11
Pagalvojus, kai sulauksime tu paciu 50-ties, o vyreliams bus 75 ar 80 nezinau ar labai linksma bus gyventi. Na, nebent is pasaukimo ar sirdyje slauges.

mastau.gif kai busiu 50ies.. mano vyras, jei jis bus tas pats, kuris dabar , bus 70ies.. Nu ir ka, auginsim anukus mirksiukas.gif
bet tai bus pragyventi grazus 25 metai. o ko daugiau reikia? Gal mano vyras ar as nesulauksiu 50ies a 70ies.. ju salyje daug greiciau visi mirsta,tai jau genai tokie, tai ka, dabar del to reikia sukti galva?
kas bus po 25 metu... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 11, 16:09)
mastau.gif kai busiu 50ies.. mano vyras, jei jis bus tas pats, kuris dabar , bus 70ies.. Nu ir ka, auginsim anukus  mirksiukas.gif
bet tai bus pragyventi grazus 25 metai. o ko daugiau reikia? Gal mano vyras ar as nesulauksiu 50ies a 70ies.. ju salyje daug greiciau visi mirsta,tai jau genai tokie, tai ka, dabar del to reikia sukti galva?
kas bus po 25 metu...  doh.gif  lotuliukas.gif

oi, negovori... mirktelt nespėsi, kai tie 25 prabėgs cool.gif
Atsakyti