Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 13:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ojojoj kokia pirtis uzsikure !! Kad ikaito viskas  thumbup.gif
Va ir islindo tolerantiskumas visiems amziams ir visiems mastymams, apie poelgius jau net nekalbu.
Tik  ne taip kaip kazkam norisi ar atrodo pasakai - is kart pasidarai kaimiete, be mokslo ir su skara ant galvos  clap.gif
Dziaugiuosi, kad nors uzuojauta pareisket  clap_1.gif

kaip sauksi, taip is atsilieps tongue.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 11:12)
Tik  ne taip kaip kazkam norisi ar atrodo pasakai - is kart pasidarai kaimiete, be mokslo ir su skara ant galvos  clap.gif

gal galima būtų pacituoti, nes bent jau aš tai taip apie jus nerašiau schmoll.gif tongue.gif o jei fantazija leidžia save tokią įsivaizduot-tai gal iš tikrųjų netoli to esate g.gif

QUOTE(Lexy @ 2006 10 11, 11:13)
tada reik atidziau skaityti kas ka raso mirksiukas.gif

mirksiukas.gif taip taip etaruj mirksiukas.gif su lexy viskas normaliai, čia kitoms reikėtų pagalbos mirksiukas.gif biggrin.gif

bet žinot aš galvoju kad niekur čia tas ginčas nenuves, nes vis vien mes kietesnės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
juokauju žinoma, bet iš tiesų tai aš baigiu ginčytis, reziumuoju dėl temos- aš esu už visokio amžiaus, netgi rasės ar tautybės meilę wub.gif na kaip matosi iš apklausos rezultatų, dauguma balsų atiduota už tokią nuomonę, džiaugiuosi dėl to, kad vis dėlto stabarai neužgožė visos sm thumbup.gif drinks_cheers.gif
iki, sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 12:22)
gal galima būtų pacituoti, nes bent jau aš tai taip apie jus nerašiau schmoll.gif  tongue.gif o  jei fantazija leidžia save tokią įsivaizduot-tai gal iš tikrųjų netoli to esate g.gif
mirksiukas.gif taip taip etaruj mirksiukas.gif su lexy viskas normaliai, čia kitoms reikėtų pagalbos mirksiukas.gif  biggrin.gif

bet žinot aš galvoju kad niekur čia tas ginčas nenuves, nes vis vien mes kietesnės biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
juokauju žinoma, bet iš tiesų tai aš baigiu ginčytis, reziumuoju dėl temos- aš esu už visokio amžiaus, netgi rasės ar tautybės meilę wub.gif na kaip matosi iš apklausos rezultatų, dauguma balsų atiduota už tokią nuomonę, džiaugiuosi dėl to, kad vis dėlto stabarai neužgožė visos sm thumbup.gif  drinks_cheers.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(etaruj @ 2006 10 11, 13:22)
persiprašau Lexy drinks_cheers.gif  ...nepacitau, neargumentavau....tiesiog paskubėjau....poros su didesniu amžiaus skirtumu lialyė trukdo blaivia dėliotimintis  blush2.gif
user posted image drinks_cheers.gif

nieko tokio, as irgi kartais susimaisau kas ka parase 4u.gif
lialyte yra gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 13:22)
juokauju žinoma, bet iš tiesų tai aš baigiu ginčytis, reziumuoju dėl temos- aš esu už visokio amžiaus, netgi rasės ar tautybės meilę wub.gif na kaip matosi iš apklausos rezultatų, dauguma balsų atiduota už tokią nuomonę, džiaugiuosi dėl to, kad vis dėlto stabarai neužgožė visos sm thumbup.gif  drinks_cheers.gif

auksiniai zodziai thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 12:22)
gal galima būtų pacituoti, nes bent jau aš tai taip apie jus nerašiau schmoll.gif  tongue.gif o  jei fantazija leidžia save tokią įsivaizduot-tai gal iš tikrųjų netoli to esate g.gif
mirksiukas.gif taip taip etaruj mirksiukas.gif su lexy viskas normaliai, čia kitoms reikėtų pagalbos mirksiukas.gif  biggrin.gif

bet žinot aš galvoju kad niekur čia tas ginčas nenuves, nes vis vien mes kietesnės biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O as uz pagarba vyresniems.
Esu taip aukleta.
Ir Jums pasiulyciau, nes, kaip dabar labai madinga, o cia ir yra labai daug madingu , atsigrezkit i rytu saliu filosfija.
Pagarba vyresniam - didziausia vertybe
Papildyta:
QUOTE(Lexy @ 2006 10 11, 12:22)
kaip sauksi, taip is atsilieps tongue.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tai kur tolerancija dingo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Interesna diskusija odnako tongue.gif Gerai, kad šiek tiek aprimo, galiu ir aš įsiterpt: gyvenu su daaaug vyresniu diedu. Bandykit paprieštaraut,kad man yra blogai tease.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 13:36)

man netolerancija yra tokia pozicija, kai zmones bandoma sudelioti i atitinkamo elgesio lentyneles pagal amziaus cenza, taip kad iseina, kad man tavo pozicija yra netolerancijos apraiska smile.gif
o savo pozicija tik ginu kiekvieno laisvo pasirinkimo teise, ir asmeniskau tau neadresavau nei vieno pasisakymo ir taves nebandziau charakterizuoti kazkaip netinkamai, tik norejau issiaiskinti, is kur toks mastymas atsiranda mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2006 10 11, 13:36)
gyvenu su daaaug vyresniu diedu. Bandykit paprieštaraut,kad man yra blogai  tease.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 12:36)
O as uz pagarba vyresniems.
Esu taip aukleta.
Ir Jums pasiulyciau, nes, kaip dabar labai madinga, o cia ir yra labai daug madingu , atsigrezkit i rytu saliu filosfija.
Pagarba vyresniam - didziausia vertybe
Papildyta:

...ginčyniesi, kad ginčytis.....apie amžiaus skirtumus kalbama...tau trukdo amžiaus skirtumas?....
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 11, 11:29)
net nezinau kaip pasakyti, bet man asmeniskai tik gaila tokiu, kurie isispraudzia i tam tikrus remus g.gif
o man labiau patinka orientuotis i tokius 50-60 mecius uzsienio, kurie iseje i pensija perkasi kemperi ( kam nezino cia toks masina-namas) ir keliauja, gyvena kaip nori, poilsiniuose miesteliuose vakare varo i barus ir i sokius, lanko sokiu ir nardymo pamokas, ir reik pamatyt kaip linksminasi. jie rupinasi savim, savo sveikata ir isvaizda, is 50 ties taip pavaro, kad musiskis 30 metis ne kiekvienas taip sugeba linksmintis tongue.gif
kiekvienam savo 4u.gif
kas reiskia laikas mokytis blink.gif net susimasciau, mokaus jau kazi kiek metu, gal laikas baiginet lotuliukas.gif
o tai ka rasai apie vaikus, yra brendimo laikotarpiai- ner cia ko maisyt tokiu dalyku rolleyes.gif

Aš tai niekaip nesuprantu kodėl gaila ,,tokių,, . Pastoviai tas kartojama. Na tu jau apsiverksi tuoj.

Ir man tokie 50 m. -60 m. užsieniečiai patinka , tik eina klausimas ar jie važiuoja su savo tokių pačių metų žmonomis ar su 20 m.-30 m. merginomis, drystu spėti, kad su savo ,,senutėmis,,. Bent jau kiek teko matyti ir girdėti.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 11, 13:57)
1.Aš tai niekaip nesuprantu kodėl gaila ,,tokių,, . Pastoviai tas kartojama. Na tu jau apsiverksi tuoj.

2.Ir man tokie 50 m. -60 m. užsieniečiai patinka , tik eina klausimas ar jie važiuoja su savo tokių pačių metų žmonomis ar su 20 m.-30 m. merginomis, drystu spėti, kad su savo ,,senutėmis,,. Bent jau kiek teko matyti ir girdėti.

1.gaila todel kad zmogus pats sau uzkerta daug galimybiu, bet cia tik jo reikalas ir tik mano nuomone smile.gif nesirupink, as retai verkiu tongue.gif
2. teko matyti ir su tokiom ir su tokiom, ir netgi vyrioka ~60-70 su biski jaunesniu vyrioku ~50-60 tongue.gif ir kas is to lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 11 spalio 2006 - 12:06
Jėzau , atsipeikėk tu, kokias galimybes sau užkertu, ar trintis su į tėvus man tinkančiu vyru. Ačiū , tai ne man, turiu šaunią šeimą, vaikus, geras pareigas, gerą darbą, draugų ratą, laiką pramogoms, gerus finansus, todėl manęs tikrai nereikia gailėti, nes savo galimybes naudoju kita linkme. Ir jei taip nutiktų , kad likčiau viena tikrai nežiūrėčiau į ,,tėtukus,, , nes puikų pasisekimą ir dabar turiu jaunų savo amžiaus vyrų.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 11, 13:23)
turiu šaunią šeimą, vaikus, geras pareigas, gerą darbą, draugų ratą, laiką pramogoms, gerus finansus

Ir aš viską turiu... unsure.gif Ir mano amžiaus vyrai manęs nedomina doh.gif unsure.gif
Atsakyti