Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dar @ 2006 10 11, 09:18)
Ko jūs čia karščiuojatės, dėl manęs tai gyvenkit, kad ir su 90 m. seneliu, man tai kas, ir mano nuomonės nekeiskit ir savo nekiškit, bet kultūros ir taktiškumo reikėtų pasimokyti, nes diskutuoti nemokate. Viena -yra išsakyti savo nuomonę netaikant jos konkrečiai (nei vienai iš jūsų nesakiau, oi kaip jūs blogai darote ar darysit jei gyvensit su vyresniu), kita - aptarinėti konkretų žmogų jo nepažystant pagal nuomonę(čia jūs apie mane, mano ateitį ir kt.).
Tarp kitko aš esu absoliuti priešingybė nei jūs sakote.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 11, 09:18)
Ko jūs čia karščiuojatės, dėl manęs tai gyvenkit, kad ir su 90 m. seneliu, man tai kas, ir mano nuomonės nekeiskit ir savo nekiškit, bet kultūros ir taktiškumo reikėtų pasimokyti, nes diskutuoti nemokate. Viena -yra išsakyti savo nuomonę netaikant jos konkrečiai (nei vienai iš jūsų nesakiau, oi kaip jūs blogai darote ar darysit jei gyvensit su vyresniu), kita - aptarinėti konkretų žmogų jo nepažystant pagal nuomonę(čia jūs apie mane, mano ateitį ir kt.).

pagaliau ir išmintingesnę mintį sugebėjai parašyt, su tuo tave ir sveikinu thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
labai norėčiau kad tu būtum priešinga, nei formuluoji savo mintis(visgi visos čia esam supermamos, ir tik gera viena kitai linkime), nes savo pasisakymuose iki tokių absurdų prieini, kaip elgesio normos pagal amžių doh.gif blink.gif doh.gif
lengva man kalbėt, kai lituanistė esu blush2.gif gal matematikui ir sunkiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 11 spalio 2006 - 09:33
QUOTE(Dar @ 2006 10 11, 11:18)

4u.gif
mergina, kas karsciuojas?? smile.gif
ir nesakyciau, kad mes tau savo nuomone kisam schmoll.gif
as pvz tik uzdavineju klausimus- cituoju "kur tie standartai" arba" ar toks ir toks elgesys tau jau nederamas" mirksiukas.gif
man is principo idomus tavo tokis mastymas ir sudeliojimas i lentyneles, del to ir aiskinuos mirksiukas.gif
apie tave beje nieko nepasakiau.
o tu pati gan grieztai pasisakei apie gyvenancias su vyresniais g.gif
beje, as negyvenu su jokiu 20 ar 30 metu vyresniu, kazkodel man atrodo, kad Rupestelis irgi g.gif
as tik ginu bet kokio amziaus zmoniu teise neprisiristi prie jokiu standartu, nes nenoreciau kad ir mane kas nors kada nors, kai man bus 50 ar 60 bandytu i juos isprausti 4u.gif ir pasisakau, kad jauciu pagarba bet kokio amziaus zmonems, kurie sugeba gyventi savo malonumui ir gaut is to kaifa, o ne supelyja ir sugrybeja namie prie teliko ar lango rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 11 spalio 2006 - 09:33
QUOTE(Lexy @ 2006 10 11, 09:30)
:tu pati gan grieztai pasisakei apie gyvenancias su vyresniais g.gif
beje, as negyvenu su jokiu 20 ar 30 metu vyresniu, kazkodel man atrodo, kad Rupestelis irgi g.gif

ė, maniškis, beje, teisėtas vyras, 4,5 metų jaunesnis mirksiukas.gif blush2.gif čia tipo kieta esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man irgi tik smalsu, iš kur toks mąstymas kaip dar atsiranda g.gif todėl taip aktyviai ir rašau blush2.gif o ne karščiuojuosi schmoll.gif atrodo-ar taip gali būti-jauna pana, o jau toks standartizuotas, vos ne tarybinis mentalitetas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 11 spalio 2006 - 09:42
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 09:39)
ė, maniškis, beje, teisėtas vyras, 4,5 metų jaunesnis mirksiukas.gif  blush2.gif čia tipo kieta esu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man irgi tik smalsu, iš kur toks mąstymas kaip dar atsiranda g.gif todėl taip aktyviai ir rašau blush2.gif o ne karščiuojuosi schmoll.gif  atrodo-ar taip gali būti-jauna pana, o jau toks standartizuotas, vos ne tarybinis mentalitetas  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet ne 30 metu vyresnis bigsmile.gif
Atsakyti
grange, o ka nors gali pakeisti tavo mastyme , jei suzinosi tikslu skirtuma tarp manes ir mano vyro? Prasom. 2 metai. Tinka?

Na, apie elgesio normas ar standartus, kaip norite, taip vadinkite, bet tokie egzistuoja. Itikinkite, jeigu atvirksciai.
Isivaizduokite, vaiku darzelyje mergytes ir berniukai zaidzia "daktarus". Vaizdas pazistamas ar bent jau girdetas. Tai dabar ta vaizdeli perkelkite i kokia 8 klase g.gif . Skirtumas metais cia bus gal kokie 9-10 metu. O reakcija? Ju paciu? O aplinkiniu reakcija?
Mokykla. 8 klase. Keliese susimeta ir pabega is pamoku, ypatingas reikalas - vieno namuose "laisvas plotas", reik isnaudot. Po 10 metu - baige magistro studijas, dirba , noretusi jau ir karjera padaryt, staiga keliese susimeta ir pabega is darbo, laisvas plotas pas kolega lotuliukas.gif , nesvarbu, kad darbe klientai laukia, nesvarbu, kad norisi karjeros, va spjaunam taip i viska ir einam darbo metu "muzikos" pasiklausyti.
Klubas. Sokiai pokiai. Striksi jaunimas (na 18-30) metu. Ateina dviese. Vienai merginai 60, kitai 65. Lygiai taip striksi. Reakcija? Ju paciu reakcija? Jos ten eitu ir striksetu? Pajegtu??

Gana cia to Holivudo. Gana tu zvaigzdziu. Gana pudros ir grimo, sventinio spindesio. Ne kasdien su balinem sukniom , smokingais ir ten gyvenama. Atsigrezkite i Rusijos kaimo, na tegu bus Lietuvos kaimo vyriskius , kuriems 50-60 metu. Gal akys placiau atsimerks?
Nereikia aiskinti, kad pasaulyje linksminasi visokio amziaus vienoj vietoj, vienam klube. Toj pacioj isgirtojoj cia Jusu amerikoj, oi kaip issluoksniuota pagal amziu!

Ir apskritai. Yra laikas kada zaisti, laikas kada mokytis, laikas vaikus gimdyt. Kai sumaisome situos periodus, oi kokia makalyne gaunasi....
Gimdysiu, kai sueis 70. Taip noriu. Kas nors netinka?
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 11:01)

Ir apskritai. Yra laikas kada zaisti, laikas kada mokytis, laikas vaikus gimdyt. Kai sumaisome situos periodus, oi kokia makalyne gaunasi....

o čia tai drinks_cheers.gif
mano pažįstama pirmus 2 vaikus pasigimdė 16 ir 17, trečią - jau 38, kai anūką turėjo ir antro laukia.
sakysite : ne į temą? į temą - jos pačios amžiaus skirtumas 22 metai.
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 11, 09:52)
BET KUR YRA TIE STANDARTAI DEL ELGESIO PAGAL AMZIU???
kartoju klausima- ar diedas 60 metu su zila barzda apsirenges odiniais drabuziais ir vaziuojantis mocu elgiesi neprideramai? bo as asmeniskai tokiem jauciu pagarba ir pagalvoju- kad mes tokio amziaus sugebetumem taip atrodyt, o ne vaiksciot su skarele ir slepetem rolleyes.gif

drinks_cheers.gif  blush2.gif

Va butent ! Jauti pagarba ! O ka jauti tokiam ant moco, kur vos vos usai kalasi?
Tikriausiai net nepasiziuri. Eilinis reikalas ir tiek.
Ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 11 spalio 2006 - 10:11
QUOTE(muminukas @ 2006 10 11, 10:09)
mano pažįstama pirmus 2 vaikus pasigimdė 16 ir 17, trečią - jau 38, kai anūką turėjo ir antro laukia.
sakysite : ne į temą? į temą - jos pačios amžiaus skirtumas 22 metai.

labai į temą thumbup.gif drinks_cheers.gif
beigbeder
nepulkim į kraštutinumus-gimdyt 70 metų, nes tai jau nelabai ir tavo fizinė būklė leistų mirksiukas.gif 4u.gif bet žmonės, nuo kada mokytis yra tam tikras laikas????!!! doh.gif blink.gif doh.gif jūs ką, visai ku ku, kaip mano sūnelis pasakytų biggrin.gif tikrai jūsų gaila 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 11 spalio 2006 - 10:19
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 11:15)
labai į temą thumbup.gif  drinks_cheers.gif
beigbeder
nepulkim į kraštutinumus-gimdyt 70 metų, nes tai jau nelabai ir tavo fizinė būklė leistų mirksiukas.gif  4u.gif bet žmonės, nuo kada mokytis yra tam tikras laikas????!!! doh.gif  blink.gif  doh.gif jūs ką, visai ku ku, kaip mano sūnelis pasakytų biggrin.gif tikrai jūsų gaila 4u.gif

Ne , zinok, kai pasigimdai pora vaiku, geriau visus 4-ris, tada zygiuoji i pradine mokykla, paskui toliau, paskui i univera, labai lengva buna mokytis - tie 4-ri tik padeda, paskui, kai iseini i pensija - lipi i smelio deze pazaisti.

Tai kas, kad nepajegsiu 70 gimdyt, bet AS taip noriu !! Tai kas, kad pries gamta, bet AS tai noriu taip !
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 12:01)
grange, o ka nors gali pakeisti tavo mastyme , jei suzinosi tikslu skirtuma tarp manes ir mano vyro? Prasom. 2 metai. Tinka?

Na, apie elgesio normas ar standartus, kaip norite, taip vadinkite, bet tokie egzistuoja. Itikinkite, jeigu atvirksciai.
Isivaizduokite, vaiku darzelyje mergytes ir berniukai zaidzia "daktarus". Vaizdas pazistamas ar bent jau girdetas. Tai dabar ta vaizdeli perkelkite i kokia 8 klase  g.gif . Skirtumas metais cia bus gal kokie 9-10 metu. O reakcija? Ju paciu? O aplinkiniu reakcija?
....
Gana cia to Holivudo.
Atsigrezkite i Rusijos kaimo, na tegu bus Lietuvos kaimo vyriskius , kuriems 50-60 metu. Gal akys placiau atsimerks?
Nereikia aiskinti, kad pasaulyje linksminasi visokio amziaus vienoj vietoj, vienam klube. Toj pacioj isgirtojoj cia Jusu amerikoj, oi kaip issluoksniuota pagal amziu! 

net nezinau kaip pasakyti, bet man asmeniskai tik gaila tokiu, kurie isispraudzia i tam tikrus remus g.gif
jei kazkas nori orientuotis i musu kaima, prasom, negi gaila g.gif aisku, ten baigi 8 klases, tada laikas pradet dirbti uz minimuma ir gert, iki 50 tai isvis sunku dagyventi g.gif remiantis tokias standartais 50ties laikas i graba gultis
o man labiau patinka orientuotis i tokius 50-60 mecius uzsienio, kurie iseje i pensija perkasi kemperi ( kam nezino cia toks masina-namas) ir keliauja, gyvena kaip nori, poilsiniuose miesteliuose vakare varo i barus ir i sokius, lanko sokiu ir nardymo pamokas, ir reik pamatyt kaip linksminasi. jie rupinasi savim, savo sveikata ir isvaizda, is 50 ties taip pavaro, kad musiskis 30 metis ne kiekvienas taip sugeba linksmintis tongue.gif
kiekvienam savo 4u.gif
kas reiskia laikas mokytis blink.gif net susimasciau, mokaus jau kazi kiek metu, gal laikas baiginet lotuliukas.gif
o tai ka rasai apie vaikus, yra brendimo laikotarpiai- ner cia ko maisyt tokiu dalyku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 11 spalio 2006 - 10:37
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 11, 11:01)

Gana cia to Holivudo. Gana tu zvaigzdziu. Gana pudros ir grimo, sventinio spindesio. Ne kasdien su balinem sukniom ,  smokingais ir ten gyvenama. Atsigrezkite i Rusijos kaimo, na tegu bus Lietuvos kaimo vyriskius , kuriems 50-60 metu. Gal akys placiau atsimerks?

...truputi užaštrinai....kas yra normos ir standartai? kas juos sugalvojo?...gal tie kam jie patogus? ar tie kurie galėtu teisti kitus,gyvenančius kitaip nei jie?
gerai,nelyginkim užsienio...kiek pas mus kaimuose porų didesniu amžiaus skirtumu? ko gero nereiktu per daug ieškoti....ir gyvena...ilgai...pati tekėjau už pakankamai jaunesnio visi rėkė, kas čia tau , muilo operų prisižiūrėjai...gyvenam, vaikus auginam....mylim, gerbiam vienas kitą, bendras gyvenimo požiūris...tai kas tas amžiaus skirtumas? tai kas buvo seniai kai nesutapo amžiaus žirklės...kalba eina apie dabar...dabar yra gerai ir mes niekam netrukdom...
amžiaus skirtumus galima prilyginti diskusijai stambūs -liekni...tik reziumė tas pats...vieni tam pritaria - kiti ne.....

Atsakyti