Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nu merginos jūs varot doh.gif
Iš kai kurių pasisakymų susidaro įspūdis, kad susipažindamos su vyrais prašo paso ir jei vyrukas vyresnis nei 10 metų lekia net neatsigręždamos...
Koks skirtumas, kiek žmogus už tave vyresnis, jaunesnis. Jei poroj viskas ok, tai kame problema g.gif
aš pati neturėjau žymiai vyresnio draugo. Gal todėl, kad tiesiog tokių nepasitaikė mano kelyje. Bet va viena draugė sutiko gal 12 metų už save vyresnį vyrą. Man buvo gal ir keista, bet kai jį pamačiau net perklausiau, ar tikrai gerai supratau jo amžių, nes į "senuką" jis toli gražu nepanašus biggrin.gif
Dar pažįstu vieną moterį, kuri gyvena su maždaug 12 metų už save jaunesniu vyruku. Galvojau, kad pasitampys ir išsiskirs, bet nea. Gyvena, laimingi ir skirtis nesiruošia.
Ar iš viso esmė yra amžius? Tai gal normalu yra gyventi vien tik su tam tikros išvaizdos vyrais, tik tam tikrą darbą dirbančiais ir tt. Nesąmonės visa tai irnesakyk.gif . Juk žmogų myli ne už tai, kiek jam metų, o už tai, koks jis yra
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 10, 12:05)
drinks_cheers.gif nu kaip pirstu i aki. va ant tokio ir pataikiau. aisku, jeigu kas anksciau butu man nupasakojes tokia situacija, irgi gal buciau pirsta prie smilkinio pasukiojus. bet pakartosiu -- yra kaip yra, ir as tuo patenkinta.

Ar ilgai?
Is bendro issilavinimo, kaip sakant - kai tik pasipainios jaunesnis, desi i kojas kaip miela lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dios @ 2006 10 10, 13:47)
o ar privalo but zavesio? tai ka, jei pagyvenes, ar storas, ar neisvaizdus, tai ir lisk po zemem, o ne linksminkis, nes kazkas nemato zavesio?  blink.gif

Neprivalo. Uz zavesio nebuvima ir isimylima lotuliukas.gif

Kazkaip cia keistai diskusija pakrypo. Gali linksmintis visi. Ir sedi ir jauni, jei tik noro ir sveikatos yra. Ir mylet gali visi. Kas draudzia?
Bet tema apie tai, ar gali vyras-moteris budami labai skirtingo amziaus kurti seima , ar bent jau gyventi.
Na, atleiskit , mielosios, bet 30 metu vyresnis, kaip cia , kad gina pasnekoves - va cia tikras mazarmas. Su tevu, ar net seneliu.......lovoj.......nu kokia cia meile? is kurios puses?? I dar tie seniai pudrina smegenis, mol ju zmonos i uzsienius isvyko, o jie issiskyre... pachalina ten moteriskes, o cia vyrelis pl... romanus rezga. Nu kur jus matet tu nevedusiu 50-60-meciu? Gal kur metosi patvoriais ar kur? Gal kur dykai dalina? Mano uosvienei gal reiketu...
Vyras uz teva vyresnis, jomajo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 10 spalio 2006 - 17:32
QUOTE(vaiciuke @ 2006 10 10, 17:50)
Nu merginos jūs varot  doh.gif
Iš kai kurių pasisakymų susidaro įspūdis, kad susipažindamos su vyrais prašo paso ir jei vyrukas vyresnis nei 10 metų lekia net neatsigręždamos...

O tai ka? visi vyrai plastines pasidare? Is veido ir sudejimo neatskiriam, kad tik su pasu galim isitikinti?
Atsakyti
na mano vaikinas uz mane vyresnis 8 metais... ax.gif skirtumo nejauciu,netgi manau kad tai gerai,nes bendraamziai dar visai nesubrende... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2006 10 10, 19:37)
na mano vaikinas uz mane vyresnis 8 metais...  ax.gif  skirtumo nejauciu,netgi manau kad tai gerai,nes bendraamziai dar visai nesubrende...  thumbup.gif

8 metai? baika. cia tau ne 30, ir net ne 20 m skirtumas
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 10, 19:44)
8 metai? baika. cia tau ne 30, ir net ne 20 m skirtumas

g.gif galima paklaust - kiek tarp taves ir tavo vyro skirtumas?zinau kad mazas, bet siaip..

As kazkodel snekedama apie dideli amziaus skirtuma, visada pries akis turiu M douglasa ir caterina. tarpo ju jei neklystu 25 metai, turi du fainus sunus, ir gan ilgai jau kartu, ko visas holivudas netikejo.
Zinoma, galbut juos siejo ir turtai is pradziu, bet argi galetu tiek apsimetineti, vaikus gimdyti jei meiles nebutu!? nemanau!
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 10, 07:51)
1. visgi, tai yra tik JOS reikalas, o ne kazkokiu mamos bendradarbiu.

2. be to, kazkaip jau labai aukstai save statai jos atzvilgiu, nenoredama pripazint kad ir ji -- suauges zmogus.

3. matosi, negerbi tu nei tu dvieju zmoniu, nei ju jausmu. Net nepasistengi suprasti, kad gali buti kitaip nei tu manai. kodel manai turinti teise spresti kaip kam turi buti?

4. kokios jus drauges, jei is jusu puses -- jokio supratimo ar palaikymo?

1. niekur ir nesakiau, kad tai mano reikalas schmoll.gif Būtent todėl, kad jos, o ne mano, ir nesikišu į šią situaciją. Jei atidžiai, o ne užsiplieskusi būtum skaičiusi, būtum ir pastebėjusi. Be to nei aš, nei ji manęs nelaiko ,,kažkokia mamos bendradarbe". Žodžiu, varai, kad tik prieš, net nežinodama krūvos aplinkybių.

2. Ji suaugęs ir labai nekvailas žmogus, tik galva šiam žmogui nuo meilės iš nepatyrimo apsisuko (kam nebūna)
O aukštai save statai, berods tu, jausdamasi teisi vien todėl, kad ši situacija tolimai priminė tavąją.

3. Tau blogai matosi. Gerbiu ją, ir jos jausmus, todėl man dėl to ir skauda. Panašu, kad perskaitytuose postuose aplamai matai, ne kas parašyta, o tai, ką nori matyti. Aš nei kišausi, nei ką sprendžiau, nei galvojau kištis, nei apie tai rašiau, nei esu tokia karštakošiška ir kategoriška, kaip tamsta. Kaip tik atvirkščiai (tai liudija ir mano pirmasis postas):
QUOTE(Atogrąža @ 2006 10 09, 01:17)
Aš nebalsavau, nes visokių gi situacijų gali būti. Du suaugę, subrendę, kaip asmenybės žmonės - kodėl gi ne, jei jiems gerai...

4. Nemanau, kad draugė - tai būtinai antrininkė su tokiom pat mintim ir nuomonėm. Šešėlį mes kiekvienas ir taip turime... 4u.gif

O kaip viskas bus tiek jai, tiek tau, parodys tik laikas. Gal nors jis bus palankus, nes statistika kalba priešingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 11 spalio 2006 - 00:24
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 10, 16:28)
aš irgi ne prieš anūkus, tik sakiau, kad tu tik tai leisi sau daryt, nes pvz klubai tau bus tabu schmoll.gif 
man tai būtų įdomu sužinot tavo nuomonę, kas dar netinka 50-ečiui-kaip supratau šortai, o kokia tavo nuomonė dėl mini sijono? ar dar ko? kodėl tau norisi varžyti asmenybės poreikius? arba kreipti dėmesį į tai, ką sako kiti doh.gif  blink.gif primeni man tarybinę knygutę moteriai, kur irgi buvo pagal amžių suskirstyti drabužiai biggrin.gif bet kaip galima varžyti dar ir elgesį-tau 50, arba tu storas, tai niekur neik, nes niekam tu toks nereikalingas doh.gif  blink.gif
mergaite pavadinau ne dėl to, kad galvoju kad tu nekalta ar dar neturi vaikų, tiesiog mąstymas tavo toks keistas, arba nemoki išsakyti savo minčių raštu, pati pastebėjai, kad nei viena nepataikė į tavo mintį, verta būtų susimąstyti.
paprasčiausiai neįsivaizduoju, kaip šitaip bukai ir vienareikšmiai galima pritaikyti standartus-tas tinka 20-ečiui, o 50-ečiui jau visai netinka.
ką sakytum pamačius 50-etį panką ar rokerį? g.gif o man jis kūrybinga ir žavi asmenybė thumbup.gif  drinks_cheers.gif
pasijaučiau senukų gynėja biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bet iš tikro ginu asmenybės teisę, įskaitant ir teisę rinktis savo partnerį, nors jam ir 70 būtų thumbup.gif

Rūpestėlis tu tik nesirūpink ką aš sau leisiu daryti, ko ne . Ir jau tikrai neskaityk man moralų. Na nepatinka man vyrai ( ne bendrauti, bet gulėti su jais)amžiumi primenanatys tėtį arba senelį, tai ką man dabar daryti, svarbiausia, kad man tai visai netrukdo, jei kiti tai daro, aš visada turiu savo nuomonę, bet esu tolerantiška kitų ažvilgiu, ir seneliai su šortais man negražu, bet jei jiems gerai tikrai man visai tas pats.
O į klubus aš ir dabar neinu, neturiu ką ten veikti, turiu kitų sau patinkančių užsiėmimų, tai dabar man nusišaut dėl to reikia.
Tai nejaugi tu nori pasakyti, kad tau viskas priimtina gyvenime, nejaugi neturi kažko, ko tikrai nedarytum tu, bet tau netrukdo, kai tai daro kiti. Abejoju. Visi tai turi.
Ne aš tuos standartus 20 -čiui ir 50 -čiui sugalvojau, tai tiesiog elgesio normos, nejaugi niekada neprisiminei nei vieno įvykio, kai būdama 18 ar 20 m. pasielgei kažkaip kvailai, netaktiškai, įžeidžiančiai, o dabar jau taip visai nesielgtum. Reiškia pasikeitė kažkas su metais. Nors jei tu dar labai jauna tai to dar nepajautei, bet patikėk bus taip.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 11, 07:36)
Ne aš tuos standartus 20 -čiui ir 50 -čiui sugalvojau, tai tiesiog elgesio normos, nejaugi niekada neprisiminei nei vieno įvykio, kai būdama 18 ar 20 m. pasielgei kažkaip kvailai, netaktiškai, įžeidžiančiai, o dabar jau taip  visai  nesielgtum. Reiškia pasikeitė kažkas su metais. Nors jei tu dar labai jauna tai to dar nepajautei, bet patikėk bus taip.

doh.gif blink.gif doh.gif
pasakysiu liaudiskai p...c lexy padėk nes reta tokio t... žmonių doh.gif :leidau sau ir ne pagal elgesio normas pasielgt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pirmą kartą girdžiu kad elgesio normos pagal metus skiriasi doh.gif blink.gif doh.gif
dar raudoną kortelę užsidirbsiu iš modero, nors realiai ir suprantu, kad šitos moteriškės mąstymo nepakeisiu, bet vis vien negaliu susilaikyti ax.gif
atsiprašau už nukrypimus
kalbant į temą kiekvieno asmeninis reikalas ar su 20 metų jaunesniu būti ar su senesniu thumbup.gif drinks_cheers.gif ir jokio čia negali būti rypavimo-tipo ojoj kaip baisu. na man irgi gal ne per daug estetiškai atrodo pvz moor ir kutcheris, bet jei jeims gerai, tai kodėl turėtume juos smerkti ar apkalbinėti doh.gif blink.gif doh.gif
juk gyveni su žmogum o ne su išvaizda doh.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 11, 09:36)
Tai nejaugi tu nori pasakyti, kad tau viskas priimtina gyvenime, nejaugi neturi kažko, ko tikrai nedarytum tu, bet tau netrukdo, kai tai daro kiti. Abejoju. Visi tai turi.
Ne aš tuos standartus 20 -čiui ir 50 -čiui sugalvojau, tai tiesiog elgesio normos, nejaugi niekada neprisiminei nei vieno įvykio, kai būdama 18 ar 20 m. pasielgei kažkaip kvailai, netaktiškai, įžeidžiančiai, o dabar jau taip  visai  nesielgtum. Reiškia pasikeitė kažkas su metais. Nors jei tu dar labai jauna tai to dar nepajautei, bet patikėk bus taip.

nu as neikaip nesuprantu doh.gif
KUR yra tie standartai pagal amziu, bo as niekur nemaciau blink.gif
jei ne tu, tai kas sugalvojo ir kaip su jais susipazinti g.gif
cia is serijos kaip mano mociute irgi tokius "standartus" turi mirksiukas.gif kai man buvo gal kokie 20, tai sake"vaikeli, vaikeli, tu jau tekek, nes po to busi per sena ir niekas taves neims". nes jos laikais tai dvidesimt keliu buvo senmerge tongue.gif cia irgi turbut standartas.
bet kaip taip sneka mociute, tai dar suprantu rolleyes.gif
biski nukrypimas gal, bet visgi tema apie tai- aiskinames ar yra buvimo kartu apribojimas del amziaus smile.gif
as suprantu, yra elgesio taisykles pvz darbovietese, yra etikos taisykles tam tikrom profesijos, yra etiketo taisykles ir standartai-
BET KUR YRA TIE STANDARTAI DEL ELGESIO PAGAL AMZIU???
nes jei jie yra vieno zmogaus galvoj, tai cia ne standartai, o nuomone g.gif
kartoju klausima- ar diedas 60 metu su zila barzda apsirenges odiniais drabuziais ir vaziuojantis mocu elgiesi neprideramai? man tikrai labai idomu mirksiukas.gif
bo as asmeniskai tokiem jauciu pagarba ir pagalvoju- kad mes tokio amziaus sugebetumem taip atrodyt, o ne vaiksciot su skarele ir slepetem rolleyes.gif
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 10:29)
doh.gif   blink.gif  doh.gif
pirmą kartą girdžiu kad elgesio normos pagal metus skiriasi doh.gif  blink.gif  doh.gif
dar raudoną kortelę užsidirbsiu iš modero, nors realiai ir suprantu, kad šitos moteriškės mąstymo nepakeisiu, bet vis vien negaliu susilaikyti ax.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 11 spalio 2006 - 09:21
QUOTE(Lexy @ 2006 10 11, 08:52)
BET KUR YRA TIE STANDARTAI DEL ELGESIO PAGAL AMZIU???
nes jei jie yra vieno zmogaus galvoj, tai cia ne standartai, o nuomone g.gif
kartoju klausima- ar diedas 60 metu su zila barzda apsirenges oginiais drabuziais ir vaziuojantis mocu elgiesi neprideramai? man tikrai labai idomu mirksiukas.gif
bo as asmeniskai tokiem jauciu pagarba ir pagalvoju- kad mes tokio amziaus sugebetumem taip atrodyt, o ne vaiksciot su skarele ir slepetem rolleyes.gif

VAT man irgi įdomu, kur tuos standartus ar normas, kaip rašė dar, kad čia ne ji sugalvojo, rasti doh.gif blink.gif doh.gif
50 -ties irgi norėčiau nevaikščioti apsirengusi ar susišukavusi pagal kažkieno savo galvoje turimą "priderėjimą tokio amžiaus moteriai". gal aš norėsiu pankuoti tokio amžiaus, ir negi kažkas gali tvirtint, kad tai bus negražu ar nederama doh.gif blink.gif doh.gif
ir šnekant į temą norėsiu turėti jaunesnį berną lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif arba tokio pačio amžiaus crazy senį, nes kaip matome ne visuomet jaunas amžius duoda žalią šviesą džiugiam gyvenimui, kai kas jau dabar vaikšto su šlepetėm blush2.gif į bažnyčią blush2.gif na bet pasikartosiu, aš tikrai nesiruošiu reguliuot kitų gyvenimo, tuo tarpu atsiranda žmonių, kurie taiko kitiems kažkokias normas pagal amžių doh.gif :
tiesa, prieš kokį penketą metelių buvau nustebusi pamačius kaimynę , tada jai gal kokie 47-eri buvo-su mini sijoneliu-kojikės kaip šakaliukai, baltutės-na žodžiu estetikos ten per daug nebuvo. nu bet dabar tik džiaugsmą dėl jos jaučiu-šaunuolė, keičia jaunus vyrukus kaip kojines, atrodo jauniau per pusę nei iš tikro yra. ta prasme manau tai subrendimo reikalas kai gali ne baisėtis žmonėmis, kurie išsiskiria iš pilkos masės, o džiaugtis už juos ir kartu su jais džiagtis gyvenimu, o ne taikytis sau kažkokius standartus-tas pats galioja ir renkantis gyvenimo partnerį thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 11 spalio 2006 - 09:24
Ko jūs čia karščiuojatės, dėl manęs tai gyvenkit, kad ir su 90 m. seneliu, man tai kas, ir mano nuomonės nekeiskit ir savo nekiškit, bet kultūros ir taktiškumo reikėtų pasimokyti, nes diskutuoti nemokate. Viena -yra išsakyti savo nuomonę netaikant jos konkrečiai (nei vienai iš jūsų nesakiau, oi kaip jūs blogai darote ar darysit jei gyvensit su vyresniu), kita - aptarinėti konkretų žmogų jo nepažystant pagal nuomonę(čia jūs apie mane, mano ateitį ir kt.).
Tarp kitko aš esu absoliuti priešingybė nei jūs sakote. lotuliukas.gif
Atsakyti