QUOTE(rupestelis @ 2006 10 10, 10:51)
na žinai, man tada tikrai tavęs gaila. kiek pažįstu šaunių 50-ečių aišku pergulėt su jais nenorėčiau, bet bendravimas vyksta labai sklandžiai, sakyčiau net sklandžiau, nei su tarkim tuo pačiu kompleksuotu senberniu ar net mano vyru.
o klausyk man per 30 ir aš kartais nueinu į naktinį klubą, grojantį house, kur renkasi tarkim iki 30, tai aš jau irgi einu prieš gamtą?
dar, nuoširdžiai siūlau tau daugiau po užsienį pavažinėt, nes tavo sustabarėję standartai taip akis bado nesupyk tik
žinai dar galvoju, kad aš ir 50-ties eisiu į klubą nors teisybę pasakius, absento fejos man labiau patinka o ten jau apie 30 renkasi žmonės, bet tokie, iki kurių dar tūliems 20-ečiams toli. tai žavesys, stilius, be abejo pinigai, padėtis, kūryba
o klausyk man per 30 ir aš kartais nueinu į naktinį klubą, grojantį house, kur renkasi tarkim iki 30, tai aš jau irgi einu prieš gamtą?
dar, nuoširdžiai siūlau tau daugiau po užsienį pavažinėt, nes tavo sustabarėję standartai taip akis bado nesupyk tik
žinai dar galvoju, kad aš ir 50-ties eisiu į klubą nors teisybę pasakius, absento fejos man labiau patinka o ten jau apie 30 renkasi žmonės, bet tokie, iki kurių dar tūliems 20-ečiams toli. tai žavesys, stilius, be abejo pinigai, padėtis, kūryba
Niekaip nesupratau, kodėl tau manęs gaila.
Aš irgi pažystu šaunių 50 m., 40 m., ir net 60 m., bet tai visai kas kita, ir sutariu su jais puikiai, turiu pusbrolį vyriausią jam jau tuoj 50 m., tai jų šeima man pati fainiausia tiek baliuose, tiek kaip pašnekovai, bet ir jo žmona 47 m. , ar tu manęs nesupratai ar nenorėjai suprasti, juk aš nekalbu tik apie šiaip žmogaus bendravimą pagal metus. Kalbu apie šeimą kaip vienetą , kurioje vyras daug vyresnis. Ir bendravimą ne su pavieniu žmogumi, o su dviem-vyru ir žmona.
Į klubą galima eiti ir 80 m. , bet klausimas ar ne tik tau pačiam ir atrodys kad tu ten labai jau reikalingas ir tinki. Aš tikrai ne kokia atsilikėlė, aš gana naujoviška, man visai netrukdo amerikonai 80 m. seneliai ir senelės su trumpais šortais ar 150 kg. amerikietės su džinsais, bet žavėsio tame nematau nei lašo.