Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 10, 10:51)
blink.gif  blink.gif  blink.gif na žinai, man tada tikrai tavęs gaila. kiek pažįstu šaunių 50-ečių thumbup.gif aišku pergulėt su jais nenorėčiau, bet bendravimas vyksta labai sklandžiai, sakyčiau net sklandžiau, nei su tarkim tuo pačiu kompleksuotu senberniu ar net mano vyru.
o klausyk man per 30 ir aš kartais nueinu į naktinį klubą, grojantį house, kur renkasi tarkim iki 30, tai aš jau irgi einu prieš gamtą? doh.gif  blink.gif
dar, nuoširdžiai siūlau tau daugiau po užsienį pavažinėt, nes tavo sustabarėję standartai taip akis bado doh.gif nesupyk tik 4u.gif
žinai dar galvoju, kad aš ir 50-ties eisiu į klubą blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nors teisybę pasakius, absento fejos man labiau patinka wub.gif o ten jau apie 30 renkasi žmonės, bet tokie, iki kurių dar tūliems 20-ečiams toli. tai žavesys, stilius, be abejo pinigai, padėtis, kūryba thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Niekaip nesupratau, kodėl tau manęs gaila.

Aš irgi pažystu šaunių 50 m., 40 m., ir net 60 m., bet tai visai kas kita, ir sutariu su jais puikiai, turiu pusbrolį vyriausią jam jau tuoj 50 m., tai jų šeima man pati fainiausia tiek baliuose, tiek kaip pašnekovai, bet ir jo žmona 47 m. , ar tu manęs nesupratai ar nenorėjai suprasti, juk aš nekalbu tik apie šiaip žmogaus bendravimą pagal metus. Kalbu apie šeimą kaip vienetą , kurioje vyras daug vyresnis. Ir bendravimą ne su pavieniu žmogumi, o su dviem-vyru ir žmona.

Į klubą galima eiti ir 80 m. , bet klausimas ar ne tik tau pačiam ir atrodys kad tu ten labai jau reikalingas ir tinki. Aš tikrai ne kokia atsilikėlė, aš gana naujoviška, man visai netrukdo amerikonai 80 m. seneliai ir senelės su trumpais šortais ar 150 kg. amerikietės su džinsais, bet žavėsio tame nematau nei lašo. biggrin.gif
Atsakyti
Į klubą galima eiti ir 80 m. , bet klausimas ar ne tik tau pačiam ir atrodys kad tu ten labai jau reikalingas ir tinki. Aš tikrai ne kokia atsilikėlė, aš gana naujoviška, man visai netrukdo amerikonai 80 m. seneliai ir senelės su trumpais šortais ar 150 kg. amerikietės su džinsais, bet žavėsio tame nematau nei lašo. 

o ar privalo but zavesio? tai ka, jei pagyvenes, ar storas, ar neisvaizdus, tai ir lisk po zemem, o ne linksminkis, nes kazkas nemato zavesio? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 10, 12:47)
o ar privalo but zavesio? tai ka, jei pagyvenes, ar storas, ar neisvaizdus, tai ir lisk po zemem, o ne linksminkis, nes kazkas nemato zavesio?  blink.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
tipo svarbiausia kaip kitiem atrodysi doh.gif blink.gif niu tikrai gaila mergaitės doh.gif blink.gif jau aš laikiau svae kompleksuota, bet čia....bet tikėkimės jai viskas priešaky, nes kitaip 50 sulaukusi tik anūkus į bažnyčią vedžios ir kojines megs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet šnekant į temą, pasikartosiu, kad jei abiems pusėms gerai, tai kodėl amžiaus skirtumas turėtų būti kliūtis thumbup.gif tuo tarpu įdomu būtų sužinot statistiką, kiek išsiskiria vienmečių ir kiek nevienmečių. kažkaip turiu įtarimą, kad vienmečių skyrybų procentaliai būtų daugiau mirksiukas.gif g.gif
čia kelioms mergaitėms netinka vyresni, bet kodėl mes turim šaukti, kad vyresni blogai? doh.gif blink.gif juk kiekvienas žino, ko nori jo širdis, o meilė deja nepaklūsta amžiui wub.gif aš už visokius santykius, jei tik jie pagrįsti meile :wub:asmeniškai aš galėčiau miegot ir su vyresniu, jei jį mylėčiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 spalio 2006 - 13:17
Tingiu diskutuoti. Kiekvienam savo. Tik niekaip nesuprantu kodėl neigiat kad tai kas tinka 20 m. žmogui visai netinka 50m., kad ir elementarūs dalykai, nesakau kad tas 50 m., negali taip daryti, klausimas eina apie tai kaip visa tai atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 10, 13:15)
Tingiu diskutuoti. Kiekvienam savo. Tik niekaip nesuprantu kodėl neigiat kad tai kas tinka 20 m. žmogui visai netinka 50m., kad ir elementarūs dalykai, nesakau kad tas 50 m., negali taip daryti, klausimas eina apie tai kaip visa tai atrodo.

tai kad net nėr apie ką diskutuot schmoll.gif
regis tu nė nesupranti ką rašai doh.gif blink.gif klausimas apie tai kaip visai tai atrodo doh.gif blink.gif nu merginos arba aš kažko nesuprantu, arba...
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 10, 14:42)
Niekaip nesupratau, kodėl tau manęs gaila.

Į klubą galima eiti ir 80 m. , bet klausimas ar ne tik tau pačiam ir atrodys kad tu ten labai jau reikalingas ir tinki.

man irgi klausimas blink.gif
ar i kluba eini kad kitiem atrodytum ten reikalingas, ar del to kad pasilinksminti blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 10, 15:20)
tai kad net nėr apie ką diskutuot schmoll.gif
regis tu nė nesupranti ką rašai doh.gif  blink.gif klausimas apie tai kaip visai tai atrodo doh.gif  blink.gif nu merginos arba aš kažko nesuprantu, arba...

as irgi arba nesuprantu arba... doh.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 10, 13:23)
man irgi klausimas blink.gif
ar i kluba eini kad kitiem atrodytum ten reikalingas, ar del to kad pasilinksminti blink.gif  doh.gif

tipo ateini į klubą ir klausi "ar aš čia reikalingas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man klube ir 20-ečiai gali nelabai reikalingi būti-renkuosi žmones, su kuriais gera bendraut ir linksmintis thumbup.gif drinks_cheers.gif tikrai ne pagal amžių schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 spalio 2006 - 13:30
Oi kaip mokate savaip paaiškinti mano žodžius ir nei viena nepataikėte į mano mintį.
Ačiū už pavadinimą mane mergaite, oi jau seniai aš ne tokia. Ir tikrai esu nei prieš anūkus, nei prieš bažnyčią, ir kas čia tokio kad anūkus į bažnyčia nuvesiu kai būsiu 50 m. ar turėčiau gėdytis to. , šiaip paskaičiavus aš jau 40 m. galėčiau drasiai turėti anūkų.

Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 10 10, 15:12)
Oi kaip mokate savaip  paaiškinti mano žodžius ir nei viena nepataikėte į mano mintį.
Ačiū už pavadinimą mane mergaite, oi jau seniai aš ne tokia. Ir tikrai esu nei prieš anūkus, nei prieš bažnyčią, ir kas čia tokio kad anūkus į bažnyčia nuvesiu kai būsiu 50 m. ar turėčiau gėdytis to. , šiaip paskaičiavus aš jau 40 m. galėčiau drasiai turėti anūkų.

aš irgi ne prieš anūkus, tik sakiau, kad tu tik tai leisi sau daryt, nes pvz klubai tau bus tabu schmoll.gif
man tai būtų įdomu sužinot tavo nuomonę, kas dar netinka 50-ečiui-kaip supratau šortai, o kokia tavo nuomonė dėl mini sijono? ar dar ko? kodėl tau norisi varžyti asmenybės poreikius? arba kreipti dėmesį į tai, ką sako kiti doh.gif blink.gif primeni man tarybinę knygutę moteriai, kur irgi buvo pagal amžių suskirstyti drabužiai biggrin.gif bet kaip galima varžyti dar ir elgesį-tau 50, arba tu storas, tai niekur neik, nes niekam tu toks nereikalingas doh.gif blink.gif
mergaite pavadinau ne dėl to, kad galvoju kad tu nekalta ar dar neturi vaikų, tiesiog mąstymas tavo toks keistas, arba nemoki išsakyti savo minčių raštu, pati pastebėjai, kad nei viena nepataikė į tavo mintį, verta būtų susimąstyti.
paprasčiausiai neįsivaizduoju, kaip šitaip bukai ir vienareikšmiai galima pritaikyti standartus-tas tinka 20-ečiui, o 50-ečiui jau visai netinka.
ką sakytum pamačius 50-etį panką ar rokerį? g.gif o man jis kūrybinga ir žavi asmenybė thumbup.gif drinks_cheers.gif
pasijaučiau senukų gynėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet iš tikro ginu asmenybės teisę, įskaitant ir teisę rinktis savo partnerį, nors jam ir 70 būtų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 spalio 2006 - 15:31
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 10, 17:28)
man tai būtų įdomu sužinot tavo nuomonę, kas dar netinka 50-ečiui-kaip supratau šortai, o kokia tavo nuomonė dėl mini sijono? ar dar ko? kodėl tau norisi varžyti asmenybės poreikius? arba kreipti dėmesį į tai, ką sako kiti doh.gif  blink.gif primeni man tarybinę knygutę moteriai, kur irgi buvo pagal amžių suskirstyti drabužiai biggrin.gif bet kaip galima varžyti dar ir elgesį-tau 50, arba tu storas, tai niekur neik, nes niekam tu toks nereikalingas doh.gif  blink.gif
mergaite pavadinau ne dėl to, kad galvoju kad tu nekalta ar dar neturi vaikų, tiesiog mąstymas tavo toks keistas, arba nemoki išsakyti savo minčių raštu, pati pastebėjai, kad nei viena nepataikė į tavo mintį, verta būtų susimąstyti.
paprasčiausiai neįsivaizduoju, kaip šitaip bukai ir vienareikšmiai galima pritaikyti standartus-tas tinka 20-ečiui, o 50-ečiui jau visai netinka.
ką sakytum pamačius 50-etį panką ar rokerį? g.gif o man jis kūrybinga ir žavi asmenybė thumbup.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
beje, cia ne per seniausiai, per baikeriu sezono uzdaryma, buvo ten tokiu 50-60 meciu mirksiukas.gif kad daug 20-30 meciu pries juos tikrai nublanksta.
ir ka, vyras kaip muras, su zila barzda ant moco- jauciu irgi nepritinka pagal amziu, ka? mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 10, 15:33)
drinks_cheers.gif
beje, cia ne per seniausiai, per baikeriu sezono uzdaryma, buvo ten tokiu 50-60 meciu mirksiukas.gif kad daug 20-30 meciu pries juos tikrai nublanksta.
ir ka, vyras kaip muras, su zila barzda ant moco- jauciu irgi nepritinka pagal amziu, ka? mirksiukas.gif  doh.gif

ką tik norėjau redaguot savo žinutę su baikeriu, atspėjai mano mintį mirksiukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 10, 17:37)
ką tik norėjau redaguot savo žinutę su baikeriu, atspėjai mano mintį mirksiukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti