Skaitau skaitau ka cia diskutvom, ir piktis ima, ir juokas ir dar kas...
Siaip, jei man ir kas pries metus ar du butu paskaes, kad man galva apsuks (o ir as jam ) 40metis, buciau sakius, nebenusisnekek tokiu nesamoniu!
net minciu tokiu nebuvo, nors man visada patiko vyresni, ir su savo amziaus +- keliasi metais jaunesniais vien apie sex`a sneketis jokio noro neturejau. aisku, sakysit, kalti draugia, kurie tokiu minciu turi, o kuris 22-23 metu vaikinas tokiu minciu kasdien neturi !? visi jie turi
tai vienzodziu.. man su jais kalbos nebuvo, o be to, kai paskydavau kad as noriu seimos, noriu vaikiuko tai is vis pasukiodavo pirsta prie smilkinio - tipo mergaite, issilakstyk! o man nereikia to lakstymo, matyt subrendau per anksti.
Kai atsirado JIS, suprato mane nuo pirmu zodizu, nuo pirmu sakiniu liejosi kalba. nors nezinaojau as jo nei vardo, nei pavardes, nei metu, nei tuo labiau is kur jis yra (susipazinom internetu). taip bendravom gal 2-3 sav kai pamaciau as ji, jis mane tiersa, pamate anskciau. bet tikrieji jausmai prasdiejo dar pries tai - nes patiko to zmogaus elgesys, manieros, patiko jo poziuris i gyvenima, jauciaus kaipo bendrauciau su kokiu nzn 30 meciu gal, noretusi sakyti ir kaip su savo bendraamziu, bet is patirties ir viso kito ka jis patyre, supratau, kad turi buti virs 30. jiis lygiai ta pati sake man - as nesilegiu kaip dauguma 21 eriu tuo metu panu! tiesiog buvo smagu bendrauti. kai suzinojau tikraji amziu ir visa kita situacija, tas manes nei kiek neatbaiude. zinoma, jei buciau tai suinojus nuo pat pradizu, galbut net nebuciau prasidejus, es turejau nusistatyta nuomone, ka as su jais veikciau!?
o pasirodo ka veikti yra, ir dar kaip.
Zinoma, kaip ir visose situacijose, tai priklauso nuo kiekvienos asmenybes charakteiro.. manisksi labai aktyvus ir megstantis veikla zmogus, nesedi namie visiskai prie tv su alaus bokalu kai gali isivaziduoti. jis ir sokius lanke, na dabar mete, ir dar begale viskoiu uzsiemeimu, o dabar pasinese ant kalbu, kur sneka 7 kalbomis, ir dabar pradejo dar 1. pagalvoju apie savo broili - jam tiek pat metu, kiek ir mano draugui... skirutmas - kaip diena ir naktis. abu skirtingai brangus bet abu be galo skirtingi, ir nereikia net sakyti, bet brolio veikla jo veiklai neprilygsta net 1 proc! apie atrodyma sneku taip pat.
Lovos reikalai irgi ne prasti, skirtumas tas - jis daugiau patyres. kito skirtumo nera. kas dar gali buti blogai?
zinoma, nezinau kas bus po 10 metu, 15... bet kam tiek toli ziureti? Galbut as nesulauksiu tu metu, ar jis nesulauks. Reikia dziaugtis dabar, o negalvoti tiek i prieki kas bus, niekas nezino kas bus. laiaks aprodys. jei jau buvo lemta susipazinti, tai gal ir bus lemta islikti kartu
ech.. issiliejau.. zinau, nedaugelis amne supras, tik tos, kuirios ta pati patyre.
o kurios ne, linkiu kad ir su savo bendraamziais isgyventumet ta pati, ka mes, jusu akimis, isgyevname su "seniais" neapsivercia net leizuvis man taip pavadinti