Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 10, 09:01)
Manes irgi niekas neitikins, kad vyrai, jau pereje ugni ir vandeni, susiranda mergina del pokalbiu ar prisiminimu  schmoll.gif
Prisiminimai apie ka? Pirma pasaulini?

panasiai. tiesa sakant, mano keliu pagyvenusiu draugu is JAV istorijos apie kara Vietname mane labai, taip sakant, veza. o jiems labai patinka, kad gali ispasakot viska apie lektuvus su kuriais skraide ir kazkam tai nuosirdziai idomu.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 10, 09:14)
panasiai. tiesa sakant, mano keliu pagyvenusiu draugu is JAV istorijos apie kara Vietname mane labai, taip sakant, veza. o jiems labai patinka, kad gali ispasakot viska apie lektuvus su kuriais skraide ir kazkam tai nuosirdziai idomu.

ar taip veža kad net permiegot užsimanai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juk ne , tiesa? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mane labiau veža koks jaunas gražuoliukas, leipstantis nuo manęs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 10, 09:50)
nu zodziu- neisizeisk tik, cia mano nuomone, bet tokie vyrukai yra isgraibstomi kaip siltos bulkutes, ir tikrai susiranda vertas saves panas, vadinas ne viskas ten taip jau ir grazu turbut, yra dar kazkokiu niuansu mirksiukas.gif

Ko jau man isizeist? g.gif Gi as ne vienas is ju lotuliukas.gif
Va tame ir problema, kad jie pakankamai subrende, visai pakenciamai apsirupine, labai uzimti darbe.
Ju zodziais: jauna - dar nezino ko nori, tas vaikiskumas uzmusa kartais, o jei pradedi apie vaikus, tai jos ziuri i mane kaip i ufonauta; vienmete - velgi, jei apsirupinusi, laaabai jau renkasi, o jei neturi issilavinimo, normalaus darbo... hmmm...

Sakyciau, jie "neuzsoko ant savo", neisimylejo, tapo atsargus, iesko idealo. Tik ar ras? g.gif
Jaunam lengviau. Isimylejai, sumetei skudurus nieko negalvodamas , vadovaudamasis tik jausmais, meile ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 10 spalio 2006 - 09:31
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 09, 15:59)
paskaičius atrodo, kad ir tau kaip ir man kažkoks kompleksas dėl amžiaus, o tau jis greičiausiai kažkaip persidavė nuo tėvų...tai ką parašei, nebūtinai atitinka individualius atvejus. mano vyras pvz žinau iki gilios senatvės mėgs vakarėlius, o aš pagal savo prigimtį namų židinio saugotoja-tai nepriklauso nuo amžiaus. bendravimo pradžioje jaučiau saviškio nesubrendimą-bet dabar svarstyklės jau išsilygino... užuojauta tėveliams, nes aš tai su saviškiu laiminga ir neįsivaizduoju nelaimingos šeimos. juk niekas prievarta nelaiko g.gif juk šiai laikais nebėra komitetų g.gif beje, iš kur žinai, kad tavo tėvai buvo nelaimingi? g.gif
o kad iš 50-ečio kažkas juoktųsi-čia nebent lietuviškais standartais matuojant. ką 50-ečiui jau į kapus ruoštis? doh.gif  blink.gif

Gal ir kompleksas, nesiginčysiu, bet dabar diskutuojam daugiau apie tai kad vyras daug vyresnis, o mano atvejui tas netinka.
Kaip ir visur , būna išimčių, tik norėtūsi, kad apie tai būtų kalbama ne po 1, 2 ar gal 5 m. bendrai pragyventų metų su vyresniu kaip 15 m. vyriškiu, o po 10m., 15, manau tokių būtų vienetai, ir skyrybos būtų įvardinta kaip amžiaus skirtumas.

50 čiui tikrai ne į kapus ruoštis, bet kiekvienas žmogaus gyvenimo laikotarpis turi savo kažkokį nusistovėjimą, normą, gal tiesiog subrendimo lygį, taip jau yra, tai ne aš sugalvojau, kiekvienas žmogaus laikotarpis gražus, kai jį gražiai gyveni, nesidraskai ir neini prieš gamtą.
Nu sakykim mano draugė atsivestų į svečius 55 m. vyrą aš net nežinočiau kaip į jį kreiptis, ar ,,tu,, ar ,,jūs,, tikrai negalėčiau laisvai bendrauti, juokauti, nes jei ir jis pradėtų laidyti jo amžiui netinkamus juokelius atrodytų nesubrendėlis koks, o jei sėdėtų ramus, orus, kaip ir tinka jo amžiui tai tada vėl nevyktų bendravimas, va ir kyla mintis kodėl negerai nei vienaip, nei kitaip, todėl ir manau, kad kaltas būtų amžiaus skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 10, 09:30)
Sakyciau, jie "neuzsoko ant savo", neisimylejo, tapo atsargus, iesko idealo. Tik ar ras?  g.gif
Jaunam lengviau. Isimylejai, sumetei skudurus nieko negalvodamas , vadovaudamasis tik jausmais, meile  ir viskas.

žinai jausmai amžiui nepavaldūs thumbup.gif drinks_cheers.gif čia jau kita , būtent tų vyrų problema schmoll.gif iš tiesų pažįstu vieną tokį verkiantį. kai prieina reikalas iki primityvios draugystės netgi, prasideda-sugeba suignoruoti mergičką, negali susitikti ir taip toliau, elementariai net bare jį turi kabinit, o jis doh.gif žodžiu kol neatsiras tokia, kuri pamintų savo sakyčiau orumą ir iki galo jį užspaustų, tai yra taip norėtų jį suvystyti, kad nepaisytų tų jo nesamonių-jis tikrai taip ir liks senbernis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 10, 10:14)

Man irgi patinka kai manes isklauso. O kam nepatinka? Bet mane "veza" pats skrydis lektuvu,(cia rimtai, ypac pakilimas, kaifuoju), o ne istorijos apie skrydzius; dar labiau veza jaunas, nesuvytes kunas lovoj....
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 10, 11:30)
Ko jau man isizeist? g.gif  Gi as ne vienas is ju  lotuliukas.gif
Va tame ir problema, kad jie pakankamai subrende, visai pakenciamai apsirupine, labai uzimti darbe.
Ju zodziais: jauna - dar nezino ko nori, tas vaikiskumas uzmusa kartais, o jei pradedi apie vaikus, tai jos ziuri i mane kaip i ufonauta; vienmete - velgi, jei apsirupinusi, laaabai jau renkasi, o jei neturi issilavinimo, normalaus darbo... hmmm...

Sakyciau, jie "neuzsoko ant savo", neisimylejo, tapo atsargus, iesko idealo. Tik ar ras?  g.gif
Jaunam lengviau. Isimylejai, sumetei skudurus nieko negalvodamas , vadovaudamasis tik jausmais, meile  ir viskas.

lotuliukas.gif
zodziu, zinau toki tipaza
turejau bendradarbi kazkada, labai visas toks teisingas, ciut virs 30, subrendes, apsirupines, pasistates nama, uzsiemes smile.gif pradejo zmonos ieskoti doh.gif
tai butent toks vaizdelis : jaunesnes- per kvailos, vyresnes- per protingos, zodziu tai to tai ano neatitinka visos. jis turejo galvoj susideliojes savybiu sarasa, kuri turejo pana attitikti turbut. kadangi normaliai atvirai bendraudavom, tai pamenu kazkada man sake (tada dar laisva buvau)- va tu butum vos ne ideali, bet labai esi veikli ir akyvi, tai cia savybe kaip zmonai irgi nelabai, reiktu kad butu ramesne lotuliukas.gif doh.gif
as is jo juokiausi, sakiau- pamatysi, kaip supakuos tave, tai visiskai kitokia, negu tu sau susideliojes savo durnoj galvoj mirksiukas.gif
ir ka, baigesi vyrukui liudnai, pastojo nuo jo tokia nelabai miela(kaip veliau paaiskejo) atsitiktine panele ir kartu su savo teveliais uzvaziavo kad zenytusi- nebuvo kur detis g.gif gyvena dabar jo issvajotajai seimai pastatytame name, o vyrukas tapo i ta buvusi miela zmogu nepanasus verysad.gif
o moralas toks- ner cia ko but tokiem protingiem renkantis tongue.gif lotuliukas.gif juokauju aisku, siaip istorija ir tiek rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dar @ 2006 10 10, 11:37)
Nu sakykim mano draugė atsivestų į svečius 55 m. vyrą aš net nežinočiau kaip į jį kreiptis, ar ,,tu,, ar ,,jūs,, tikrai negalėčiau laisvai bendrauti, juokauti, nes jei ir jis pradėtų laidyti jo amžiui netinkamus juokelius atrodytų nesubrendėlis koks, o jei sėdėtų ramus, orus, kaip ir tinka jo amžiui tai tada vėl nevyktų bendravimas, va ir kyla mintis kodėl negerai nei vienaip, nei kitaip, todėl ir manau, kad kaltas būtų amžiaus skirtumas.

kazkaip jau kelinta karta skaitau ir jau negaliu, paklausiu- Dar, kiek tau metu, nes man atrodo, kagd gal der labai nedaug g.gif
kas reiskia- amziui netinkamus juokelius???
arba -orus, kaip tinka jo amziui
man tai labai juokingi isireiskimai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kazkaip nemanau, kad pvz nuo 50 zmogus privalo but orus ir taskas, arba kad negali pasakot kokiu nors bajeriu blink.gif arba kazko nesupratau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 10 spalio 2006 - 09:56
QUOTE(Dar @ 2006 10 10, 09:37)

blink.gif blink.gif blink.gif na žinai, man tada tikrai tavęs gaila. kiek pažįstu šaunių 50-ečių thumbup.gif aišku pergulėt su jais nenorėčiau, bet bendravimas vyksta labai sklandžiai, sakyčiau net sklandžiau, nei su tarkim tuo pačiu kompleksuotu senberniu ar net mano vyru.
o klausyk man per 30 ir aš kartais nueinu į naktinį klubą, grojantį house, kur renkasi tarkim iki 30, tai aš jau irgi einu prieš gamtą? doh.gif blink.gif
dar, nuoširdžiai siūlau tau daugiau po užsienį pavažinėt, nes tavo sustabarėję standartai taip akis bado doh.gif nesupyk tik 4u.gif
žinai dar galvoju, kad aš ir 50-ties eisiu į klubą blush2.gif blush2.gif blush2.gif nors teisybę pasakius, absento fejos man labiau patinka wub.gif o ten jau apie 30 renkasi žmonės, bet tokie, iki kurių dar tūliems 20-ečiams toli. tai žavesys, stilius, be abejo pinigai, padėtis, kūryba thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 spalio 2006 - 09:57
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 10, 11:51)
blink.gif  blink.gif  blink.gif na žinai, man tada tikrai tavęs gaila. kiek pažįstu šaunių 50-ečių thumbup.gif aišku pergulėt su jais nenorėčiau, bet bendravimas vyksta labai sklandžiai, sakyčiau net sklandžiau, nei su tarkim tuo pačiu kompleksuotu senberniu ar net mano vyru.
o klausyk man per 30 ir aš kartais nueinu į naktinį klubą, grojantį house, kur renkasi tarkim iki 30, tai aš jau irgi einu prieš gamtą? doh.gif  blink.gif
dar, nuoširdžiai siūlau tau daugiau po užsienį pavažinėt, nes tavo sustabarėję standartai taip akis bado doh.gif nesupyk tik 4u.gif

100 proc. pritariu
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 10, 10:40)
žinai jausmai amžiui nepavaldūs thumbup.gif  drinks_cheers.gif čia jau kita , būtent tų vyrų problema schmoll.gif iš tiesų pažįstu vieną tokį verkiantį. kai prieina reikalas iki primityvios draugystės netgi, prasideda-sugeba suignoruoti mergičką, negali susitikti ir taip toliau, elementariai net bare jį turi kabinit, o jis doh.gif žodžiu kol neatsiras tokia, kuri pamintų savo sakyčiau orumą ir iki galo jį užspaustų, tai yra taip norėtų jį suvystyti, kad nepaisytų tų jo nesamonių-jis tikrai taip ir liks senbernis lotuliukas.gif

Gaila butu, jei senberniais liktu lotuliukas.gif , tikekimes, kad taip neatsitiks.
Panu jie turi, gal per daug? Ispaiko?
Jiems matote gi reikia jau baigusios mokslus, protingos, ambicingos ir isvaizdos nepriekaistingos. Apie grazuoles nekalba, kalba eina apie "susitvarkiusias".
Garantuoju, kad patys iklius i savo pinkles lotuliukas.gif . Nori vaiku? Bus !
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 10, 09:49)
lotuliukas.gif
turejau bendradarbi kazkada, labai visas toks teisingas, ciut virs 30, subrendes, apsirupines, pasistates nama, uzsiemes smile.gif pradejo zmonos ieskoti doh.gif
tai butent toks vaizdelis : jaunesnes- per kvailos, vyresnes- per protingos, zodziu tai to tai ano neatitinka visos. jis turejo galvoj susideliojes savybiu sarasa, kuri turejo pana attitikti turbut. kadangi normaliai atvirai bendraudavom, tai pamenu kazkada man sake (tada dar laisva buvau)- va tu butum vos ne ideali, bet labai esi veikli ir akyvi, tai cia savybe kaip zmonai irgi nelabai, reiktu kad butu ramesne lotuliukas.gif  doh.gif
as is jo juokiausi, sakiau- pamatysi, kaip supakuos tave, tai visiskai kitokia, negu tu sau susideliojes savo durnoj galvoj mirksiukas.gif
ir ka, baigesi vyrukui liudnai, pastojo nuo jo tokia nelabai miela(kaip veliau paaiskejo) atsitiktine panele ir kartu su savo teveliais uzvaziavo kad zenytusi- nebuvo kur detis g.gif gyvena dabar jo issvajotajai seimai pastatytame name, o vyrukas tapo i ta buvusi miela zmogu nepanasus verysad.gif
o moralas toks- ner cia ko but tokiem protingiem renkantis tongue.gif  lotuliukas.gif juokauju aisku, siaip istorija ir tiek rolleyes.gif
Papildyta:

kazkaip jau kelinta karta skaitau ir jau negaliu, paklausiu- Dar, kiek tau metu, nes man atrodo, kagd gal der labai nedaug g.gif
kas reiskia- amziui netinkamus juokelius???
arba -orus, kaip tinka jo amziui
man tai labai juokingi isireiskimai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kazkaip nemanau, kad pvz nuo 50 zmogus privalo but orus ir taskas, arba kad negali pasakot kokiu nors bajeriu blink.gif arba kazko nesupratau tongue.gif

gerai istorija thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
o dar kaip bebūtų keista regis ne 20, nors man irgi pagal minčių raišką taip pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 10, 10:49)
lotuliukas.gif
Papildyta:

Cia dar ne viskas is ju reikalavimu, ypac is vieno. Zmona tures buti nepriekaistingos praeities ir jos tevai, taip pat be nuodemes turi gyventi. Ruosiasi daryti didele karjera (padarys, neabejoju), tai negali but jokiu kliauziu, kad paskui kazkas, kazkur tauzytu, kad va zmona jo, tai jau ... jooo.... tokia ir anokia buvo.
Tai pasiuliau susirast naslaite - ner tevu, nebus ir ju nuodemiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 10 spalio 2006 - 10:17