QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 10, 11:30)
Ko jau man isizeist?
Gi as ne vienas is ju
Va tame ir problema, kad jie pakankamai subrende, visai pakenciamai apsirupine, labai uzimti darbe.
Ju zodziais: jauna - dar nezino ko nori, tas vaikiskumas uzmusa kartais, o jei pradedi apie vaikus, tai jos ziuri i mane kaip i ufonauta; vienmete - velgi, jei apsirupinusi, laaabai jau renkasi, o jei neturi issilavinimo, normalaus darbo... hmmm...
Sakyciau, jie "neuzsoko ant savo", neisimylejo, tapo atsargus, iesko idealo. Tik ar ras?
Jaunam lengviau. Isimylejai, sumetei skudurus nieko negalvodamas , vadovaudamasis tik jausmais, meile ir viskas.
zodziu, zinau toki tipaza
turejau bendradarbi kazkada, labai visas toks teisingas, ciut virs 30, subrendes, apsirupines, pasistates nama, uzsiemes
pradejo zmonos ieskoti
tai butent toks vaizdelis : jaunesnes- per kvailos, vyresnes- per protingos, zodziu tai to tai ano neatitinka visos. jis turejo galvoj susideliojes savybiu sarasa, kuri turejo pana attitikti turbut. kadangi normaliai atvirai bendraudavom, tai pamenu kazkada man sake (tada dar laisva buvau)- va tu butum vos ne ideali, bet labai esi veikli ir akyvi, tai cia savybe kaip zmonai irgi nelabai, reiktu kad butu ramesne
as is jo juokiausi, sakiau- pamatysi, kaip supakuos tave, tai visiskai kitokia, negu tu sau susideliojes savo durnoj galvoj
ir ka, baigesi vyrukui liudnai, pastojo nuo jo tokia nelabai miela(kaip veliau paaiskejo) atsitiktine panele ir kartu su savo teveliais uzvaziavo kad zenytusi- nebuvo kur detis
gyvena dabar jo issvajotajai seimai pastatytame name, o vyrukas tapo i ta buvusi miela zmogu nepanasus
o moralas toks- ner cia ko but tokiem protingiem renkantis
juokauju aisku, siaip istorija ir tiek
Papildyta:
QUOTE(Dar @ 2006 10 10, 11:37)
Nu sakykim mano draugė atsivestų į svečius 55 m. vyrą aš net nežinočiau kaip į jį kreiptis, ar ,,tu,, ar ,,jūs,, tikrai negalėčiau laisvai bendrauti, juokauti, nes jei ir jis pradėtų laidyti jo amžiui netinkamus juokelius atrodytų nesubrendėlis koks, o jei sėdėtų ramus, orus, kaip ir tinka jo amžiui tai tada vėl nevyktų bendravimas, va ir kyla mintis kodėl negerai nei vienaip, nei kitaip, todėl ir manau, kad kaltas būtų amžiaus skirtumas.
kazkaip jau kelinta karta skaitau ir jau negaliu, paklausiu- Dar, kiek tau metu, nes man atrodo, kagd gal der labai nedaug
kas reiskia-
amziui netinkamus juokelius???
arba -
orus, kaip tinka jo amziui
man tai labai juokingi isireiskimai
kazkaip nemanau, kad pvz nuo 50 zmogus privalo but orus ir taskas, arba kad negali pasakot kokiu nors bajeriu
arba kazko nesupratau