Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 09, 16:51)
tai mano vyras ir žvengia, kai aš stebiuosi vyrais, priimančiais tą meilę, sakau negi jie galvoja, kad ne jų pinigai, o jie joms patinka doh.gif -sako-įsivaizduok esi senas milijonierius, viską ką galėjęs pasiekęs gyvenime-tai kam tau lovoje tokią pačią senę graibyt, kai gali jauniklę padulkint-ir ne vieną dar tuo pačiu metu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o pakalbėt apie gyvenimą, pabendraut gali ir su savo amžiaus chebryte ...jis sako, kad jie puikiai supranta, ko jos iš jų laukia. nors savo jaunystę prisiminusi, galiu tvirtinti, kad kai kurie tikrai sunkiai "melžiami" buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif va tokie tai nervina iš tiesų ax.gif ką jie sau galvoja, nesuprantu g.gif kad gali būti patrauklūs 20-etei? g.gif  doh.gif  blink.gif

Ziaurus tu vyru juokeliai g.gif . Karta mes kompanijoj pradejom aiskinti gyevnimo tiesas vyriskiams, tai pasake panasiai: eisim , va ir NUSIPIRKSIM kokias jaunikles..., manot nepavyks?
Tai buvo tik juokai, bet jie pasake tikriausiai tai, ka galvojo, kad meile galima nusipirkti uz bapkes...

Papildyta:
QUOTE(Lexy @ 2006 10 09, 16:36)
o kaip tu ta riba nustatai?

Dar. Nezinau tikslios ribos. Bet mes kazkada su draugem bandem isivaizduoti koki cia meiluzi reiktu isitaisyti? Kai uzeina zvengimo priepoliai, prisisnekam galybes nesamoniu - dairemes aplink, vardijom pazistamus, nepazistamus, pazistamus is TV ekrano, seimo.... na nelinksta sirdis, neradau nieko patrauklaus net kai vyras vyresnis tik 10 metu. Tiesiog fiziskai atgrasu ir tiek.......
Na, gal kai 21 merginai , o vyrui 31, jis tada tikrai puikiai atrodo... gal .. Bet velgi - jeigu tarkim, mergina kokio 2-3 kurso studente, jai selti norisi, tik is tevu glebio isejusi, o vyrui 31-neriu, jau seimos ir vaiku norisi....
Milijonas atveju !!!
Taciau apie tevo-dukros amziaus meiles, sorry.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 09 spalio 2006 - 16:14
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 16:11)
Ziaurus tu vyru juokeliai  g.gif . Karta mes kompanijoj  pradejom aiskinti gyevnimo tiesas vyriskiams, tai pasake panasiai: eisim , va ir NUSIPIRKSIM kokias jaunikles..., manot nepavyks?
Tai buvo tik juokai, bet jie pasake tikriausiai tai, ka galvojo, kad meile galima nusipirkti uz bapkes...

[

maniškis tai dar vis tikisi nemokamos meilės sulaukt doh.gif blink.gif biggrin.gif sakau jam atsikvošėk meiluti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif va tokie mane tai nervina, nors iš tiesų tai jis dar nesenas yra thumbup.gif galėtų ir nusikabint, bet pats sako, kad net ne dėl vedybinio žiedo nesigauna, o kad tuoj pradeda apie mus-šeimą pasakot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 16:11)
Bet velgi - jeigu tarkim, mergina kokio 2-3 kurso studente, jai selti norisi, tik is tevu glebio isejusi, o vyrui 31-neriu, jau seimos ir vaiku norisi....

baik bajerius, vyrui 31 šeimos norisi doh.gif blink.gif maniškiui ir 50 nesinorėtų schmoll.gif vyrams apskritai šeimos nelabai norisi, nebent kokiems mėmėms. o štai moteriška prigimtis kitokia-aš nuo 23-ejų norėjau šeimos blush2.gif šėlti-ką aš žinau, pašėldavau ir dabar pašėlstu, bet tai net 18 metų nebuvo mano pagrindinis gyvenimo moto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 09, 17:22)
Papildyta:

baik bajerius, vyrui 31 šeimos norisi doh.gif  blink.gif maniškiui ir 50 nesinorėtų schmoll.gif vyrams apskritai šeimos nelabai norisi, nebent kokiems mėmėms. o štai moteriška prigimtis kitokia-aš nuo 23-ejų norėjau šeimos blush2.gif šėlti-ką aš žinau, pašėldavau ir dabar pašėlstu, bet tai net 18 metų nebuvo mano pagrindinis gyvenimo moto schmoll.gif

Nu be bajerio. Kiek tik pazistu tokiu 28-32 laisvu vyriskiu, tai visi svajoja apie vaikus ir seima. Pasakoja ka su sunum veiks, kaip dukra nuo priesu , t.y. tokiu paciu vyru gins lotuliukas.gif
Rimtai, pora tokiu labai stradalina, vis ziuri kuri mergina tiktu jo vaikams i motinas. Sako, kad geriausios jau isrinktos g.gif
Ir svenciu labai slykstu katalikisku sulaukt - visi su seimom, o mol jie...... blink.gif
Ir negyvena jie susideje, ne.
Kai tau apie 30, jau turi si ta uzgyvenes, bet dar neprarades proto, kad meile pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 09 spalio 2006 - 17:04
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 17:02)
Nu be bajerio. Kiek tik pazistu tokiu 28-32 laisvu vyriskiu, tai visi svajoja apie vaikus ir seima. Pasakoja ka su sunum veiks, kaip dukra nuo priesu , t.y. tokiu paciu vyru gins  lotuliukas.gif
Rimtai, pora tokiu labai stradalina, vis ziuri kuri mergina tiktu jo vaikams i motinas. Sako, kad geriausios jau isrinktos  g.gif
Ir svenciu labai slykstu katalikisku sulaukt - visi su seimom, o mol jie...... blink.gif

opa, tai gal jie tau stengiasi patikt paprasčiausiai mirksiukas.gif variantas mirksiukas.gif biggrin.gif o tu galvoji-kokie šaunūs vyriškiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kas gi jiems trukdo susirast mamą vaikams? doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 09, 18:06)
opa, tai gal jie tau stengiasi patikt paprasčiausiai mirksiukas.gif variantas mirksiukas.gif  biggrin.gif o tu galvoji-kokie šaunūs vyriškiai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kas gi jiems trukdo susirast mamą vaikams? doh.gif  blink.gif

Kai tau apie 30, jau turi si ta uzgyvenes, bet dar neprarades proto, kad meile pirkti.
Na, gal jiem musu seima patinka, gal musu santykiai seimoje. Nzn. Bet jiems jau sunku apsispresti, ir rimtai, tokiu metu panos arba istekeje, arba gyvena susideje su kazkuo, potencialiu savo vaiku tevu.
O cia, pagyveno susideje kazkiek, issikyre, paskui buta nusipirko, paskui... o dabar jau ir abejones apima ar cia meile is panos puses ar cia kas? g.gif
Bet seimos rimtai nori !! Reikia pamatyt, kaip ziuri ir kaip ima ant ranku vaikus !!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 09 spalio 2006 - 17:12
QUOTE(Lexy @ 2006 10 09, 11:16)
na ka as zinau
aisku didokas skirtumas, bet 26 ne 18, ir tikrai jau yra kazkiek patirties ir su kuo lygint g.gif

tikrai savo draugę pažįstu geriau nei tu. Turbūt pastebėjai, kad man pačiai ne 26, tad mačau kaip ji augo nuo 10 m. - bendradarbės dukra. Ir patikėk, kaip bebūtų liūdna, būna ir 26- mečių be rimtesnės bendravimo patirties, tik su krūva mergaitiškų svajonių verysad.gif Ko gero ir tu, ir aš, ir daugelis kitų 18-os (kuriuos minėjai) sulaukę buvome labiau suaugusios ir patyrusios.

QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 11:29)
1.Kaip isivaziduoju, 26-mete ne vakar pradejo santykius su 50-meciu.

1. blogai įsivaiduoji - po 2 savaičių pažinties ji jau gyveno pas jį.

Ir nežinau, ar kas sugebėtų mane įtikinti, kad pagyvenę vyrai renkasi tokias nepatyrusias tam, kad būtų su kuo pakalbėti, pasikeisti patirtais išgyvenimais, kad būtų, kas tuos išgyvenimus supras, kad panašiai jaustų, panašių prisiminimų turėtų; kad, taip sakant, ir sielos draugę turėtų. Tikrai nemanau schmoll.gif
Manau, tik tam, kad turėtų lovos draugę ir dar 3-5m. galėtų jaustis jauni, kol vėl pavargs. Kitaip - mergina- jaunystės tabletė (ar tai gerai, ar blogai ir kuriam gerai, kuriam blogai - jau kita ginčytina tema).
Bet kai toji draugė labai didžiuodamasi man pasakė: ,,negalvok, mes su juo darome ,,ne tik tai" (tipo, dar ir kavinėse pietaujam, prie jūros važiuojam, televizorių žiūrim...)", vos susilaikiau nepasakiusi, kad jei darytumei ,,tik tai", jis turėtų tau grynais mokėti doh.gif
O kokios svajonės ir planai visam gyvenimui doh.gif ...Duok dieve... O jei ne, baisu, kad ir nulūžti toks liaunas medelis gali..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 10 spalio 2006 - 00:05
QUOTE(Atogrąža @ 2006 10 09, 23:55)
tikrai savo draugę pažįstu geriau nei tu. Turbūt pastebėjai, kad man pačiai ne 26, tad mačau kaip ji augo nuo 10 m. - bendradarbės dukra. Ir patikėk, kaip bebūtų liūdna, būna ir 26- mečių be  rimtesnės bendravimo patirties, tik su krūva mergaitiškų svajonių verysad.gif Ko gero ir tu, ir aš, ir daugelis kitų 18-os (kuriuos minėjai) sulaukę  buvome labiau suaugusios ir patyrusios.

visgi, tai yra tik JOS reikalas, o ne kazkokiu mamos bendradarbiu draugiu.
o patirtis -- va per tokius isgyvenimus ji ir atsiranda. be to, kazkaip jau labai aukstai save statai jos atzvilgiu, nenoredama pripazint kad ir ji -- suauges zmogus.

Ir nežinau, ar kas sugebėtų mane įtikinti, kad pagyvenę vyrai  renkasi tokias nepatyrusias tam, kad būtų su kuo pakalbėti, pasikeisti patirtais išgyvenimais, kad būtų, kas tuos išgyvenimus supras, kad panašiai jaustų, panašių prisiminimų turėtų; kad, taip sakant,  ir sielos draugę turėtų. Tikrai nemanau schmoll.gif

sakyciau, manyk is naujo. kaip jau sakiau, nuo paauglystes turejau draugu, kurie butu tike man i tevus, ar net i senelius. aisku, jie buvo tik draugai, bet rysi palaikom ir po dabar. buti jauna tai nereiskia but visiska vepla su kuria negalima net normaliai kalbetis.

Bet kai toji draugė labai didžiuodamasi man pasakė: ,,negalvok, mes su juo darome ,,ne tik tai" (tipo, dar ir kavinėse pietaujam, prie jūros važiuojam, televizorių žiūrim...)", vos susilaikiau nepasakiusi, kad jei darytumei ,,tik tai", jis turėtų tau grynais mokėti doh.gif

matosi, negerbi tu nei tu dvieju zmoniu, nei ju jausmu. Net nepasistengi suprasti, kad gali buti kitaip nei tu manai. kodel manai turinti teise spresti kaip kam turi buti? ir dar klausimas iskilo: o kokios jus drauges, jei is jusu puses -- jokio supratimo ar palaikymo?

O kokios svajonės ir planai visam gyvenimui  doh.gif ...Duok dieve... O jei ne, baisu, kad ir nulūžti toks liaunas medelis gali..

taip taip... bet ar visos, su kuo nors susiedamos gyvenima, nesvajoja apie ateiti ir nekuria planu? su jaunu partneriu irgi visko gali prisiplanuot ir prisiskiest -- niekas negarantuoja kad po poros metu neissiskirsit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 10 spalio 2006 - 07:08
QUOTE(Dios @ 2006 10 10, 06:51)
visgi, tai yra tik JOS reikalas, o ne kazkokiu mamos bendradarbiu draugiu.
o patirtis -- va per tokius isgyvenimus ji ir atsiranda. be to, kazkaip jau labai aukstai save statai jos atzvilgiu, nenoredama pripazint kad ir ji -- suauges zmogus.
sakyciau, manyk is naujo. kaip jau sakiau, nuo paauglystes turejau draugu, kurie butu tike man i tevus, ar net i senelius. aisku, jie buvo tik draugai, bet rysi palaikom ir po dabar. buti jauna tai nereiskia but visiska vepla su kuria negalima net normaliai kalbetis.
matosi, negerbi tu nei tu dvieju zmoniu, nei ju jausmu. Net nepasistengi suprasti, kad gali buti kitaip nei tu manai. kodel manai turinti teise spresti kaip kam turi buti? ir dar klausimas iskilo: o kokios jus drauges, jei is jusu puses -- jokio supratimo ar palaikymo?
taip taip... bet ar visos, su kuo nors susiedamos gyvenima, nesvajoja apie ateiti ir nekuria planu? su jaunu partneriu irgi visko gali prisiplanuot ir prisiskiest -- niekas negarantuoja kad po poros metu neissiskirsit.

čia aš irgi norėčiau pridėt komentarą apie jaunas paneles. tikrai, ir pati pažįstu tokių, kurios jau 18-19 yra visai subrendusios kaip asmenybės, tvirtai žino, ko nori iš gyvenimo, taip kad negalima taikyti visiems atvejams vienodo standarto- bet tokių tikrai nedaug. aš stebėjausi, kaip mano amžiaus (dabar jam virš 30)pakankamai protingas-ne proto bokštas, bet vis vien-pradėjo gyvent su kokių 23 mergina,susilaukė vaikų,- kalbančia apie šuniukus, kačiukus, ta prasme vos ne apie lėles doh.gif buvom porą kartų susitikę-ji išvis nekalba, tai yra gal ir gerai kad nekalba doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai norom nenorom peršasi išvada, kad "paėmė" jis ją tik už grožį, nes ir dėl lovos dar suabejočiau schmoll.gif schmoll.gif ne kas turbūt mirksiukas.gif bet maniškis kartais kai ginčijamės susinervinęs pasako, kad jau geriau tokia kaip ji, kad visada klausosi ir tyli, negu tokia žiežula kaip aš biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nelabai tiems vyrams ir reikia to dvasinio bendravimo schmoll.gif pasiguldei į lovą lėlę, šiaip tylinčią ir liuks thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai norom nenorom peršasi išvada, kad "paėmė" jis ją tik už grožį, nes ir dėl lovos dar suabejočiau

skirtingi zmoniu poreikiai -- vienam del grozio, kitam del lovos, treciam del dvasios, ketvirtam del pinigu. universalios teoremos nepritaikysi.
nors as saves tai nelaikau nei proto ar isminties bokstu, nei kazkokia ten grazuole, bet manau, kad jei vyriskis man rodo demesi, nori su manim buti, bendrauti, kalbetis, laika leisti neapsiribojant kavinem, o ir neskuba vien tik tempti i lova, tai visgi leidziu sau manyti, kad esu jam idomi kaip asmenybe. ir spjaut man i jo amziu.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 19:02)
Nu be bajerio. Kiek tik pazistu tokiu 28-32 laisvu vyriskiu, tai visi svajoja apie vaikus ir seima. Pasakoja ka su sunum veiks, kaip dukra nuo priesu , t.y. tokiu paciu vyru gins  lotuliukas.gif
Rimtai, pora tokiu labai stradalina, vis ziuri kuri mergina tiktu jo vaikams i motinas. Sako, kad geriausios jau isrinktos  g.gif
Ir negyvena jie susideje, ne.
Kai tau apie 30, jau turi si ta uzgyvenes, bet dar neprarades proto, kad meile pirkti

nu zodziu- neisizeisk tik, cia mano nuomone, bet tokie vyrukai yra isgraibstomi kaip siltos bulkutes, ir tikrai susiranda vertas saves panas, vadinas ne viskas ten taip jau ir grazu turbut, yra dar kazkokiu niuansu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2006 10 10, 00:55)

Ir nežinau, ar kas sugebėtų mane įtikinti, kad pagyvenę vyrai  renkasi tokias nepatyrusias tam, kad būtų su kuo pakalbėti, pasikeisti patirtais išgyvenimais, kad būtų, kas tuos išgyvenimus supras, kad panašiai jaustų, panašių prisiminimų turėtų; kad, taip sakant,  ir sielos draugę turėtų.

1. Butent tai ir norejau pasakyti! Neturejo patirties ! Tik galvojau, kad ji pradejo gal su juo bendrauti budama dar jaunesne, kai gyvenimo patirties savaime dar buna taip maza.... O, kad 26 metu mergina be patirties - manes nestebina.Pati zinau tokia.Pazistu.

Manes irgi niekas neitikins, kad vyrai, jau pereje ugni ir vandeni, susiranda mergina del pokalbiu ar prisiminimu schmoll.gif
Prisiminimai apie ka? Pirma pasaulini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 10 spalio 2006 - 09:05
QUOTE(Dios @ 2006 10 10, 08:48)
skirtingi zmoniu poreikiai -- vienam del grozio, kitam del lovos, treciam del dvasios, ketvirtam del pinigu. universalios teoremos nepritaikysi.
nors as saves tai nelaikau nei proto ar isminties bokstu, nei kazkokia ten grazuole, bet manau, kad jei vyriskis man rodo demesi, nori su manim buti, bendrauti, kalbetis, laika leisti neapsiribojant kavinem, o ir neskuba vien tik tempti i lova, tai visgi leidziu sau manyti, kad esu jam idomi kaip asmenybe. ir spjaut man i jo amziu.

nu taip, gal ir teisingai parašei dėl skirtingų poreikių...bet man tai būtų neįdomu su tokia, mintyse prukšdavau kalbėdama su ta konkrečia jaunikle blush2.gif tiesiog sprendžiu pagal save, o iš tiesų gi kiekvienam skirtingai...

QUOTE(Lexy @ 2006 10 10, 08:50)
nu zodziu- neisizeisk tik, cia mano nuomone, bet tokie vyrukai yra isgraibstomi kaip siltos bulkutes, ir tikrai susiranda vertas saves panas, vadinas ne viskas ten taip jau ir grazu turbut, yra dar kazkokiu niuansu mirksiukas.gif

dėl vaikinų aš irgi taip manau. na senbernis-ir vsikas tuo žodžiu pasakyta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 10, 09:01)

Manes irgi niekas neitikins, kad vyrai, jau pereje ugni ir vandeni, susiranda mergina del pokalbiu ar prisiminimu  schmoll.gif
Prisiminimai apie ka? Pirma pasaulini?

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Atsakyti